World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.122.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedna bitka, nije nešto, ali ostane zadnji T30 i Tortoise i sad se svi naguravamo tko će ih prvi šusnut, ostanem ja tako u gužvi među zadnjima, dok dođem, T30 već zdrobe ko vjeverica lješnjak i rokaju po Tortoiseu, a ja iz zadnjih redova ga uspijem roknut nekako, ko trol neki

Evo REPLAY (pogledat kraj bitke)

I`m that guy =) I`m that guy =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...

Nisam dugo postao pa evo jedne sa RU 251

5700+dmg, 6 killa, 1900+ base xp 

Kupih ru-a nedavno, naravno sa minimalnom posadom. Tenk mi je super ali u 50 bitaka imam 38% pobjeda. Izluđuje me mm i timovi koje dobivam s njim.

Samomrzeći hrvat
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo i IS-3 mi stiže, taman 15% popusta ugrabim, meni je odlična čitava ruska linija heavya, zadržao sam KV-1S, KV-85, IS i jedva čekam zaigrati sa IS-3, u IS-3 imam plan potrpati svu žensku posadu, za gušte

REPLAY

EDIT:

Zaboravih dodati, jučer sam se mučil ko komarac na vjetru da skupim iskustvo za golde, 15 000exp mi je falilo (pola) i nakon 6 sati sam uspio sakupit, hell yeah!!!, sad čekam popust na garažu, pa uzimam odma dva mjesta, jer mi je nešto golda ostalo od prije ono kad su djelili po 10 golda dnevno (ako se ne varam)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 5:39 (1BIT).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ne znam da li je vec bilo, ali ima dobra fora sa grindanjem modula na T8 i T9 tenkovima - ovaj Rampage i to Domination mode.

Trebas samo jedan T10 (jer mora biti) i onda ubacis jos 2 T8 ili T9 tenkica na kojima moras grindat XP. Ako nemate T10 posluzit ce i ovaj rented.

Bitke traju isto kao i prosjecan random, a pobjeda nosi cca. 2k+ po svakom tenku kojeg si koristio ovisi koliko dobro igras. Poraz nekih 800-900, barem meni tako bilo. I vrijedi i 2x za prvu pobjedu. Meni Obj140 kojeg sam vodio kao T10 must have dobio 4700XP za prvu pobjedu :)

I fino u istom vremenu koje je potrebno za radnom bitku ufarmas XP za 2 T8/9 tenka i to zapravo i jos nesto i vise.

Taman si danas nabrzaka nafarmao motor na RU251 :)

Samo treba paziti da se taj tenk kojem se zeli farmati module stavi kao prvi tenk koji ce se koristiti. Po defaultu se mora prvo T10 odabrati, ali onda kada se sva 3 odaberu moze im se mijenjati redosljed.

Jer bitno je sto vise biti u bitki (i sto vise damage napraviti ili uhvatiti/resetirati zastavu) sa tenkom koji se farma.

A dobro je i onima koji jako paze na WN8 jer im nece igranje stock T8/9 tenka rusiti WN8 jer se partije pod tim modom ne racunaju.

Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2015 7:36 (Mauro).
Moj PC  
5 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Vec mi se nekoliko puta desilo dok ciljam tenk na cca 100m  da mi cijev "zaigra"mislio sam da me netko gurka al vidim da mi nema nikog ni blizu i jednom mi cijev padne al doslovno padne dok sam trebao opalit.

Mislio sam da je neki bug al danas mi frend kaze da je cuo da postoji mod koji ometa ciljanje,e sad ako je to istina onda stvarno neznam cemu sve to vodi,i dal je netko od vas to dozivio??

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Vezano uz moj gornji post o farmanju XP-a na T8/9 tenkovima u domination modu - evo slika kako prva pobjeda u danu moze donjeti hrpe XP-a.

Nelos XP za partiju od 7 i pol minuta.

RU251 domination RU251 domination
Demokracija je sistem u kojem dvije budale mogu preglasati jednog genija.
Moj PC  
4 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
World of Tanks

danas sa E3 ostanem na onom "balkonu" sam protiv 2 noba E100 i T95 koji su mi iskepali bazu a ja ih sa svojim E3 na na četvrtom skillu sa 50% (povećanje vidljivosti) nisam opce uspio spotati sa ove kratke udaljenosti, a u bazi opce nema nikakvog žbunja da se sakriju...?!?!?!

moze neko objasnjenje

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 0:31 (game789).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Malo se sastali veceras da platunamo, i bas smo opasni bili, ovo nam je najbolja partija, vidi nas hahahhahhaa .

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Znači ništa od jutarnjeg wot-a...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
1BIT kaže...

Znači ništa od jutarnjeg wot-a...

Ne znam na cemu igras na calculator serveru ili potato farm serveru al oba se ruse od peča pa na ovamo...

17 godina
neaktivan
game789 kaže...

danas sa E3 ostanem na onom "balkonu" sam protiv 2 noba E100 i T95 koji su mi iskepali bazu a ja ih sa svojim E3 na na četvrtom skillu sa 50% (povećanje vidljivosti) nisam opce uspio spotati sa ove kratke udaljenosti, a u bazi opce nema nikakvog žbunja da se sakriju...?!?!?!

moze neko objasnjenje

I ti njih zoves noobs kad si ti njubina koja nije sposobna sic sa hebenog balkona i pric blize bazi. To ti je trebalo bit jasno prvog trenutka kad ih nisi spotao.

Vulgar Display Of Power
16 godina
neaktivan
game789 kaže...

moze neko objasnjenje

Pa skoro su skratili view range tdovima solidno, mozda su ti bili izvan vidokruga a jos ako se nisu micali.

12 godina
neaktivan
Zaja kaže...
game789 kaže...

moze neko objasnjenje

I ti njih zoves noobs kad si ti njubina koja nije sposobna sic sa hebenog balkona i pric blize bazi. To ti je trebalo bit jasno prvog trenutka kad ih nisi spotao.

gurao sam liniju 2 od samog starta i ocistio sve, dok je nama pala linija 8 ovi su usli u nas cap, i onda kad sam se vraćao natrag imao sam samo jedan sut da resetiram, tako da mi je jedina sansa bila spot sa balkona i reset, a silazenjem dole dok bi se ja popeo gore tik do baze vec bi odavno iskepali, jel ti sad jasno tupino?

malina: 

ajd za T95 ok, jer ima nisku siluetu, al E100 wtf, tek sto sam stigao u sam kraj pred reset oni su mene dingali i nisu bili odspotani 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 13:28 (game789).
11 godina
World of Tanks

E kad bi stoka ruska ugradila već jednom anti cheat engine (npr els tipa) ili jednostavno uklonili modove jer mi već iznimno na k idu retardi sa aimbotovima, modovima gdje vide što se ruši i slično.

Ali ruskoj stoki to ne odgovara jer bi onda hrpa PL CZ siemka kokot kurwa pojebany debila otišla iz igre i ne bi bilo više slatih eurića.

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Entry Point kaže...

E kad bi stoka ruska ugradila već jednom anti cheat engine (npr els tipa) ili jednostavno uklonili modove jer mi već iznimno na k idu retardi sa aimbotovima, modovima gdje vide što se ruši i slično.

Ali ruskoj stoki to ne odgovara jer bi onda hrpa PL CZ siemka kokot kurwa pojebany debila otišla iz igre i ne bi bilo više slatih eurića.

Ruskoj ili europskoj? Na RU serveru se jako lijepo bore protiv njih i banaju, a ova cigansko lijena europska stoka ne radi ništa...

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
10 godina
neaktivan
World of Tanks

heh

moj novi rekorder je T29

nekako sam očekivao da ću popraviti rezultat sa nekim lightom

no ukazao se glavonja

dr.zharre
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 18:35 (dr.zharre).

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Acex kaže...

Evo jutros prva partija i vec 5 k damage sa is-8,jos malo mi fali do kraja za rusku misiju za wz pa idemo dalje.

Al fakat ne znam sta treba napravit s ovim tenkom da dobijem M klasu,vec sam imo par bitaka po 5-6 k damage i opet nisam dobio

http://i.imgur.com/fOmv8gd.jpg

http://i.imgur.com/kFeTOx0.jp

Evo ja uspio sa IS 8 izmajstorisat, samo 4k+stete...

http://imgur.com/80yQcxe

http://imgur.com/GVHxpX1

http://imgur.com/BH2XBT1

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 21:55 (Ligec).
13 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Vezano uz moj gornji post o farmanju XP-a na T8/9 tenkovima u domination modu - evo slika kako prva pobjeda u danu moze donjeti hrpe XP-a.

Nelos XP za partiju od 7 i pol minuta.

hvala, nikad brže skupio 7.5k xp-a na ovaj način ;)

wot: maxonuniversal
15 godina
neaktivan

Koliko bi mogao dobit za ovaj acount? dao sam wotu drugu sansu, al nemos odose zivci

u garazi.          premium tenkovi: jagtiger 8.8

e75                                              Matilda IV

rhm-borsig                                   T14

t54                                               Type 3 Chi-Nu Kai

FV4202

a43t

t95heavy

type t34

Istrazeno treba kupit

S-51 arty

M49 bulldog

11 godina
Stolnik kaže...

Ruskoj ili europskoj? Na RU serveru se jako lijepo bore protiv njih i banaju, a ova cigansko lijena europska stoka ne radi ništa...

EU of course.

A ne rade po direktivi. Da oni žele reda bi bilo, ali ih boli ona stvar. Vjerojatno to i namjerno rade. Slično je i na azijskim serverima.

Samomrzeći hrvat
15 godina
Y2K2 kaže...

Koliko bi mogao dobit za ovaj acount? dao sam wotu drugu sansu, al nemos odose zivci

u garazi.          premium tenkovi: jagtiger 8.8

e75                                              Matilda IV

rhm-borsig                                   T14

t54                                               Type 3 Chi-Nu Kai

FV4202

a43t

t95heavy

type t34

Istrazeno treba kupit

S-51 arty

M49 bulldog

nemoj prodavat.

tak osam i ja da bi nakon dvije godine sjeo i plako za starim accom.

pusti ga neka stoji.igrat ce ti se kad tad.

mene je gold zivcirao pa sam napustio igru da bi sad igrao kao nikad sa drugim accom

Stranice su trenutno nedostupne.
11 godina
World of Tanks

Nakon dugo vremena ponovo M klasa na T-34-85,zabavan tenk za igru,kad ude u top tier razvaljuje sve redom.

http://i.imgur.com/jCj0cfo.jpg

http://i.imgur.com/9tfU1pF.jpg

http://i.imgur.com/wfCxWSD.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

nemoj prodavat.

tak osam i ja da bi nakon dvije godine sjeo i plako za starim accom.

pusti ga neka stoji.igrat ce ti se kad tad.

mene je gold zivcirao pa sam napustio igru da bi sad igrao kao nikad sa drugim accom

Da bas se sjecam kako si tada srao po igri, znao si i navratiti nakon sto si prodao i opet bi plakao u temi zbog golda. Al evo, i ti si se vratio.

15 godina
World of Tanks

i sad me nervira gold ali igram.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja neznam šta bih više rekao sa misijom SPG-15 za T55A, koliko živaca pojede. Ako si prvi po dmg, nisi po xp-u. Ako si prvi po xp, nisi po dmg. E ako si prvi po xp i dmg, e jbg pogineš radi idiot.a i nemožeš riješiti primary i secondary.

wot: maxonuniversal

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo par zanimljivih partija od zadnjih par dana...

Evo replay od T-54.

http://wotreplays.com/site/2140198#murovanka-lemalina-t-54

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 16:35 (malina22).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

ako netko nema acc, a htio bi igrat, neka mi se javi na pm da mu posudim (acc sadrzi is8,is3,kv1,kv2,cromwell od boljih tenkova)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
malina22 kaže...

Evo par zanimljivih partija od zadnjih par dana...

Evo replay od T-54.

http://wotreplays.com/site/2140198#murovanka-lemalina-t-54

Stronk, nema što 

Samomrzeći hrvat
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas dobio prvi mastery badge lvl1 i nanio preko 1000 dmg-a sa pzkpfw IV h.

Pzkpfw mi je najdraži tenk sigurno, iako mi je VK 30.01 P veći tier,više igram s pzkpfw-om.

Jednog našeg sam slučajno pogodio jer sam ciljao neprijatelju u gusjenice iza zgrade a gad mi se pogurao, kasnije mi je ukrao još 1 kill (spustio sam jednom heavy-u na 5% i gad mi uleti i skine mi ga).

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2015 17:21 (zerocool12).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice