World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.394
|
čitano: 9.070.837
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sa 200 kn bih mogao koliko dana premiuma kupit?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: World of Tanks

2 - 2.5 mjeseca

15 godina
neaktivan
World of Tanks

a zanči,koliko dođe mjesečna pretplata?Koliko godišnja?

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
g12356 kaže...

a zanči,koliko dođe mjesečna pretplata?Koliko godišnja?

mjesec dana premiuma = 10 eura

pola godine premiuma = 44 eura na akciji (gift shop)

godina dana premiuma = 74 eura na akciji (gift shop)

17 godina
Zaja kaže...

Rammer,gun drive,ventil.

Mene muči prokleto mali view range {#} već su me n puta ubili da ih ja nisam vidio i sramotno mala zarada 17-25.000 expa s premium accom. Samo mi se jedna potrefila s 44.500

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 21:15 (Ziga).
17 godina
Ziga kaže...
Zaja kaže...

Rammer,gun drive,ventil.

Mene muči prokleto mali view range {#} već su me n puta ubili da ih ja nisam vidio i sramotno mala zarada 17-25.000 expa s premium accom. Samo mi se jedna potrefila s 44.500

Zarada ti jeste mala za premium racun. Kod mene je sa premium racunom u prosjeku 35 do 40k u plusu. Sa njim ti je najbolje igrati iz druge linije kao suport, nikako snajpati sa dalje udaljenosti jer je top neprecizan i ima dug aim. Sakrijes se iza kakvog hevija i rokas slobodno ;)
Nije mi jasno kako te ubiju iz daljine kad tenk ima odlican cammo koliko sam ja primjetio...
Mada ja nekada kad mi je bas dosadno igramm sa njim kao sa medium tenkom, zna biti zanimljivo pravo ako ti je ekipa imalo normalna {#} 

17 godina
World of Tanks

Evo jedne normalne dobre partije, no radi se o tome da sam se morao je:ački potruditi.

Trošak ~20.000 za granate i ~2980 za popravke...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

hm nestali su mi klanski i general chat

neznam jesu me to chat banali ili je neki bug :/

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Kupio sam si ferdija i mučim se kao kreten sa stock topom nemogu penetrirati nista. sada ssam opalio 14 komada u super pershinga i samo 900 dmg, frustriran sam. idem sa stugom ljeciti zivce.

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pislje kaže...

Kupio sam si ferdija i mučim se kao kreten sa stock topom nemogu penetrirati nista. sada ssam opalio 14 komada u super pershinga i samo 900 dmg, frustriran sam. idem sa stugom ljeciti zivce.

Čuvaj živce jer kad otključaš 12.8 cm top, Ferdinand postaje uživancija za igrati.

Come to the dark side, we have cookies.
17 godina
Pislje kaže...

Gle, nemoj se živcirati. Znam i ja kako je meni bilo kad sam imao stock Ferdija...i onda dok sam nagrindao vražji Expirence da otključam top + sve ostalo.... 

onda je počeo Rock'n'roll {#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Na vk3001(p) mi sada još samo zadnji motor ostao za researchat...(svi topovi i radio su mi bili već otključani pa sam prvo researchao gusjenice pa kupolu i tako stavljao stvari:Gusjenice->kupola+top->radio->prva nadogradnja motora)...sada čak može do 40+ km/h povući i zapravo se osjećam kao da sam u mediumu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
g12356 kaže...

Na vk3001(p) mi sada još samo zadnji motor ostao za researchat...(svi topovi i radio su mi bili već otključani pa sam prvo researchao gusjenice pa kupolu i tako stavljao stvari:Gusjenice->kupola+top->radio->prva nadogradnja motora)...sada čak može do 40+ km/h povući i zapravo se osjećam kao da sam u mediumu.

Vidit češ kad i zadnji motor središ, može 60. Kolko sam puta gusjenice s*jebo samo jer sam naletio na neku manju skakaonu i previše u zrak otišo.

SIEMKA

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Imal neki neformalni BUG klan u igri, čisto da se malo družimo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
St0ka kaže...
g12356 kaže...

Vidit češ kad i zadnji motor središ, može 60. Kolko sam puta gusjenice s*jebo samo jer sam naletio na neku manju skakaonu i previše u zrak otišo.

SIEMKA

da,ali kakva mu je akceleracija?

16 godina
World of Tanks

A cuvam zivce sta cu, zalomi se tu i tamo koja dobra partija, samo mi je muka kad sam na na dobroj poziciji a nemogu bas nesto ekstra napravit a da imam tx top masakriro bi ih. Samo se treba drzati druge linije i ne puno zujati sam. a sto me arty voli majko mila nacrtat cu si metu na krov. jos 40k exp mi fali

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

A ja kad sam u t-29 mene arty gađa čak i ako sam u tier 9 borbi...valjda se moje ime već pročulo pa me se boje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ne loše, no opet.... moraš biti na drogama da dobiješ puno love

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 14:30 (Ziga).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa jbt koji je k... igracima u zadnje vrijeme, u tri dana igre ja imam samo 10 partija dobivenih, ovo je zalosno kako ljudi neznaju igrat.

15 godina
g12356 kaže...
St0ka kaže...
g12356 kaže...

SIEMKA

da,ali kakva mu je akceleracija?

Kad središ posadu na 100% i nije loša. Ja sam prešo sad na Tigera P i stvarno mi fali brzina VK.

A što se tiče T29 i artya. T29 je glomazan tenk i primamljiva meta. Ja kad vidim negdje t29 ili pogotovo lowea samo njih tamanim sa Gw Pantherom a onda ostali.

17 godina
g12356 kaže...

A ja kad sam u t-29 mene arty gađa čak i ako sam u tier 9 borbi...valjda se moje ime već pročulo pa me se boje.

Trebas tek vidjeti kako T34 privlaci artiljeriju {#}

15 godina
Dr. Vicko kaže...
g12356 kaže...

T29 sam oneshotao sa hummelom jednom :) tak da padaju bez problema,sad za t34 neznam,vjerojatno lako gore.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da,ali da pomažete vašem timu trebate uvijek gađati tenkove većeg tiera jer su oni opasniji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
g12356 kaže...

A tek Super Pershing, a spor da nemoš ni pobjeć...

Sve je moguće...
15 godina
g12356 kaže...

Da,ali da pomažete vašem timu trebate uvijek gađati tenkove većeg tiera jer su oni opasniji...

Tako bi to trebalo, ali često se sam moram branit od scoutova tak da hvy padaju u 2. plan.

15 godina
Y2K2 kaže...

Pa jbt koji je k... igracima u zadnje vrijeme, u tri dana igre ja imam samo 10 partija dobivenih, ovo je zalosno kako ljudi neznaju igrat.

Welcome to WoT (World of Tards)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
13 godina
odjavljen
Krešo91 kaže...
Y2K2 kaže...

Welcome to WoT (World of Tards)

Tco polsky?

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
16 godina
neaktivan
World of Tanks

dosadni ste više s tim poljacima, nemorate njih krivit kad sjebe*e ;)

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
dedaa kaže...

dosadni ste više s tim poljacima, nemorate njih krivit kad sjebe*e ;)

Jebany kurwa!!!!  Witam.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Imam osjećaj da će netko od vas naučit poljski,otić u poljsku i napraviti međunarodni incident(sa sjekirom i puno krvi) uz povike:Jebany kurwa!Witam!

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 0:19 (g12356).
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice