Wolfenstein

poruka: 251
|
čitano: 220.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Wolfenstein
caky kaže...

Jel mi može netko pomoć kako da ubijem onog debelog generala koji se pretvara u neko skakutalo mislim da se zove zetta

ovako moraš pucati u njega u one crvene "nešto" što ima na sebi, i kada bude ranjen otići će pod onaj uređaj gdje mu se puni energija, dok se nalazi pod tim uređajm pucaš u taj uređaj dok ne eksplodira, a ima 4 ili 5 takvoih uređaja. kada uništiš sve te urađeje dok on skuplja energiju ostati će bez energije i nakon toga uništiš i njega. dosta je zeznuta misija, uglavnom, moraš cijelo vrijeme trčati okolo i naokolo i pucati na njega. a kada bude bio ranjen i skupljao energiju pucaš u taj uređaj i to je to. samo treba ostati živ toliko dugo..

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 18:32 (robisierra92).
15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
caky kaže...

Jel mi može netko pomoć kako da ubijem onog debelog generala koji se pretvara u neko skakutalo mislim da se zove zetta

ovako moraš pucati u njega u one crvene "nešto" što ima na sebi, i kada bude ranjen otići će pod onaj uređaj gdje mu se puni energija, dok se nalazi pod tim uređajm pucaš u taj uređaj dok ne eksplodira, a ima 4 ili 5 takvoih uređaja. kada uništiš sve te urađeje dok on skuplja energiju ostati će bez energije i nakon toga uništiš i njega. dosta je zeznuta misija, uglavnom, moraš cijelo vrijeme trčati okolo i naokolo i pucati na njega. a kada bude bio ranjen i skupljao energiju pucaš u taj uređaj i to je to. samo treba ostati živ toliko dugo..

Hvala al` ubio sam ga

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
14 godina
neaktivan

HIT i jest!

Darko Nović
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Došao sam do zadnje misije black sun i moram uništiti  Hans grosse.Na koji način ga mogu uništiti. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Wolfenstein

Ja nemogu nikako da pređem onu misiju u downtown-u sa tenkom. Jel neko zna kako?

mensur

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Wolfenstein
mensur kaže...

Ja nemogu nikako da pređem onu misiju u downtown-u sa tenkom. Jel neko zna kako?

Probaj bez tenka! {#}

Jedini hrvatski ArmA2 klan! Prijave za regrutaciju na www.mrcine.org -
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 19:45 (Mrljavi).
15 godina
mensur kaže...

ukljucis Shield i gadjas ga rucnim bacacem...moras bit brz jer se Shield brzo trosi...

15 godina
neaktivan
Wolfenstein

predobra ista kao Call of Duty 1 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dojaja kaže...

predobra ista kao Call of Duty 1 :D

Ja sam Wolfenstein uvrstio u svoj top 10 igara. Već sam ga prije odigrao a nedavno sam kupio i original pa ću uskoro ponovno pokrenuti SP kampanju, ovaj puta na težim postavkama.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
Wolfenstein

zavrsio sam je i na najtezem i nije bas tako teska...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Wolfenstein

Meni je igra vrlo dobra. Za razliku od nekih igara koje znaju fustrirati ova je uglavnom čista zabava, kao što je i moderator ovdje dao komentar, slažem se s time.

Obični protivnički vojnici su malo preslabi, neopasni, i lagani za sređivanje, ali je zato u igri dovoljno dugih bossova, granati, ''štoseva'' na koje treba paziti. Ja sam za sada prešao onog mišićavog diva nakon kojeg pokupiš onaj posljednji četvrti dijamant moći (igram normal nivo). Puno sam se mučio kod njega pucajući ga svime i svačime uzalud, dok se nisam sjetio da ti igrica ustvari kod bosseva uvijek nekom porukom na ekranu pomogne da znaš što točno trebaš nastojati napraviti.

Znači čista zabava uz taman dovoljno nezgodnih situacija. Igra mi nije dosadna iako se dosta toga odvija u istim dijelovima grada(ne sve), jer se mijenjaju protivnici, njihovo naoružanje, brojnost, naša oružja, zadaci, itd itd...nisam primjetio bugove u igri, barem ne bitne, iako igram bez ijednog patcha. Jedva čekam slobodno vrijeme da nastavim.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice