Upravo sam pomogao kolegi koji ne može proći generala Z. Ja sam na 71% igre - Airfield - trebao bih na Zeppelin - Ne mogu proći jedna vrata koja su blokirana "plazmom". Do sada su sva takva vrata imala negdje nekakvu polugu - a ja ne mogu naci nigdje neku takvu kvaku. Zadnja je bila kod nekog aviona u hangaru. Ispred tih mojih vrata ubio sma onog sto priva latinski i dva koji ne viditea oni vas vide - ja igram igru na rusko jeziku - takva sudbina preko torrensa - Dakle ispred hodnika u kojemu su ta vrata je neki pogon pun naslaganih raketa napunjenih "plazmom". već dva dana stojim ispred tih vrata pa si vec mislim da nije neka grješka pa zaboravili staviti kvaku, nigdje rupe u zidu i sl.
kako proči tog generala z
da mozda iskoristis onaj superbullet moc (kako god se zvao) i upas u bacvu kroz plazmu?
ona ce unistit "polugu" preko puta plazme i plazma ce slabije radit tj na sekundu se gasit, i ona iskoristis slow timer za prolaz kroz plazmu...
ako je to taj dio
EDIT: daj sliku tog djela
evo slike,to je kraj 6 misije,jel postoji neka šifra il tako nešto da se taj dio prijeđe