Wolfenstein

poruka: 251
|
čitano: 220.901
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Wolfenstein
Hacker-ri kaže...
sonny79 kaže...
vilanija kaže...

Upravo sam pomogao kolegi koji ne može proći generala Z. Ja sam na 71% igre - Airfield  - trebao bih na Zeppelin - Ne mogu proći jedna vrata koja su blokirana "plazmom". Do sada su sva takva vrata imala negdje nekakvu polugu - a ja ne mogu naci nigdje neku takvu kvaku. Zadnja je bila kod nekog aviona u hangaru. Ispred tih mojih vrata ubio sma onog sto priva latinski i dva koji ne viditea oni vas vide - ja igram igru na rusko jeziku - takva sudbina preko torrensa - Dakle ispred hodnika u kojemu su ta vrata je neki pogon pun naslaganih raketa napunjenih "plazmom". već dva dana stojim ispred tih vrata pa si vec mislim da nije neka grješka pa zaboravili staviti kvaku, nigdje rupe u zidu i sl.

kako proči tog generala z

da mozda iskoristis onaj superbullet moc (kako god se zvao) i upas u bacvu kroz plazmu?

ona ce unistit "polugu" preko puta plazme i plazma ce slabije radit tj na sekundu se gasit, i ona iskoristis slow timer za prolaz kroz plazmu...

ako je to taj dio

EDIT: daj sliku tog djela

evo slike,to je kraj 6 misije,jel postoji neka šifra il tako nešto da se taj dio prijeđe

ljut ko pas
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

kaj ti je to na sredini crveno i zasto su ti tak male slike Neodlučan

Zašto su smajlići žuti? Hmm... | Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wolfenstein

negdje u zidu postoji prolaz ili stepenice... trazi malo sa kristalom

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wolfenstein

Trebaš otići u Veil i pucati njega i one Veil stupove iz kojih dobiva zdravlje. Za početak preporučam ne koristiti Empower, tek kada uništiš sve izvore Veila (pucaš gore u otvor) i onda raspali po njemu s Empowerom.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Trebaš otići u Veil i pucati njega i one Veil stupove iz kojih dobiva zdravlje. Za početak preporučam ne koristiti Empower, tek kada uništiš sve izvore Veila (pucaš gore u otvor) i onda raspali po njemu s Empowerom.

ako dobro vidim sa slike, djubre je vec mrtvo :D

17 godina
Hacker-ri kaže...
crystal6 kaže...

ako dobro vidim sa slike, djubre je vec mrtvo :D

Heh, ja ništ ne vidim. Smijeh

Anyway, nakon što kokneš Zettu bi trebao biti cutscene ako se ne varam.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Evo prešo sam igru na Easy-Normal(Easy za onu zadnju gamad nikak ga nisam mogo na Normal)preeedobra igra definitivno se ju treba kupit ili "kupit" ako me kužiteNamigiva ali jedini (moj)minus je taj što je kratka.

UživajtePoljubacCoolSmijehNamigivaOsmijeh!!!!

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doctor_crash kaže...

Evo prešo sam igru na Easy-Normal(Easy za onu zadnju gamad nikak ga nisam mogo na Normal)preeedobra igra definitivno se ju treba kupit ili "kupit" ako me kužiteNamigiva ali jedini (moj)minus je taj što je kratka.

meni je na insane najbolje :D

jer ne apdaju nakon prvog suta...

ali isto tako, "glavne face" su ubitacne

16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
doctor_crash kaže...

meni je na insane najbolje :D

jer ne apdaju nakon prvog suta...

ali isto tako, "glavne face" su ubitacne

Na insane?Probat ću čim naučim njemačkiBelji se!!!!!

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 19:24 (doctor_crash).
16 godina
Wolfenstein

Evo iskušao sam i ja tog wolfensteina. Jedina zamjerka je što zna biti monoton ali sve u svemu  solidan FPS   8/10

Bolje ispast budala nego iz vlaka

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...

Evo iskušao sam i ja tog wolfensteina. Jedina zamjerka je što zna biti monoton ali sve u svemu  solidan FPS   8/10

objasni?

16 godina

Ma to je valjda samo zato što sam tek krenuo da igram pa mi je malo dosadno samo hodati i ubijati naciste. Nije mi dosad bilo nikakvih momenata koji oduzmu dah ali mislim da će se to već nakon prve boss borbe promijeniti.

Bolje ispast budala nego iz vlaka
16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

kaj ti je to na sredini crveno i zasto su ti tak male slike Neodlučan

emPower

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
15 godina
neaktivan
Wolfenstein

hvala na pomoći svima al ne mogu to priječi,ne mogu uništit jedan kamo li tri,odustajem u tri pm,

popi... sam đubre mi uzelo tri godine života koliko me iznervirao.

ljut ko pas

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wolfenstein

nemogu nac onu temu za screen shot igrica

:D jedna :D jedna
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Hahaha, zakon slika.

Btw. čime si ti ovo slikao?

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Hacker-ri kaže...

Hahaha, zakon slika.

Btw. čime si ti ovo slikao?

digitalcom sp 590

pr sc mi ne radi u toj igrici, fraps, bas nista... sve crno ispadne XD

16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Danas sam poćeo igrati i igra je zasad odlična, a RTCW je legendarna igra. Igram na low detaljima, i svejedno superi izgleda, ćak i na mom kompu ne brejka Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

jel ova tema

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/najbolji-screenshotovi-iz-igara/21478.aspx

15 godina
neaktivan
Wolfenstein

jel netko zna kako se ubacuje trainer u igru?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Wolfenstein

meni je ovaj wolfie totalni sh1t!!! još kad se sjetim onih predivnih otvorenih prostora!? vauu!Mršti se

JESUS SAVES!!!
Moj PC  
1 6 hvala 0
15 godina
protjeran
Wolfenstein-prava istina

dvorac wolfenstain stvarno postoji ali ne zove se tako vec Wolfschanze i nalazi se u Njemackoj tj Normandijskoj obali njem..Tamo su nacisti radili nekakve experimente ali vjerovatno za oruzije makar je hist. cinjenica da je Hitler tamo boravio.Nezna se dali se bavio okultnim.Taj dvorac je bio inspiracija za prvi Wolf. koji nije bio fps i nije ga radio id vec se zvao Castle wolf. pa onada je dosao Beyond Cas. wolf.Igre su prve uvele stealth i govornu komunikaciju u igre makar su zastarjele.Sto se tice nacista njihovi demonski exper. na ljudima vecinom su rezultirale u abominacijama i neuspjesima.

Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
RE: Wolfenstein-prava istina

Nitko i nikada ne misli niti se sjeća tih Wolfova. Zapravo se uvijek misli na ovo.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
protjeran
RE: Wolfenstein-prava istina

Naravno nemam nis protiv Wolf 3D i naravno da sam cuo za igru,odigrao demo stovise.Si ikad cuo za Rage,novu igru Carmacka?Doom je zapravo popul. FPS zanr,a Wolf.3D cak nije ni bila prva igra iz prvog licaZnas mozda koja je?I mislio sam.(no hard feelings)

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2009 23:02 (Brainwasher).
15 godina
neaktivan
Wolfenstein

pozzz ev i moj komentar,igrica je plafon ali sam ja zapeo na zepelinu,tlak mi skace nemogu nikako proci kroz ona vrata kad njemci ulaze u onaj krug vidim ih al nista ,zna li neko kako da prodjem i na sta mislim...nakon sto prodjem kroz onu struju....pojave se ona plava zasticena vrata i tu mi je stop..

stafamu
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.1.2010 16:47 (stafamu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stafamu kaže...

pozzz ev i moj komentar,igrica je plafon ali sam ja zapeo na zepelinu,tlak mi skace nemogu nikako proci kroz ona vrata kad njemci ulaze u onaj krug vidim ih al nista ,zna li neko kako da prodjem i na sta mislim...nakon sto prodjem kroz onu struju....pojave se ona plava zasticena vrata i tu mi je stop..

Davno sam to presao...

onom magiom 3, sta puca kroz zidove i to, upali je i raznesi negdje u toj sobi onaj generator tih zastitnih vrata... bilo je vec rijeci o tom dijelu ovdje...

16 godina
neaktivan
Wolfenstein

Do sada sam sve bez problema prešao i dalje ne mogu nikako proći onog nevidljivog njemca u bolnici koji se pojavi pa nestane.

0 0 hvala 0
16 godina
MEGATON kaže...

Do sada sam sve bez problema prešao i dalje ne mogu nikako proći onog nevidljivog njemca u bolnici koji se pojavi pa nestane.

Odeš u opcije i staviš na easy, kad ga ubiješ vratiš na težinu na kojoj si igro.

A life? Where can I download one of those?
15 godina
neaktivan
Wolfenstein

ma nije ti on nevidljiv...

to samo ti sporo gledašSmijeh, morati ćeš fino sve da usporiš da ga uloviš i rokneš ...

laganini Belji se

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wolfenstein

Jel mi može netko pomoć kako da ubijem onog debelog generala koji se pretvara u neko skakutalo mislim da se zove zetta

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 18:11 (caky).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice