Ovaj Wildstar ce biti jos jedan u nizu mmos tipa gw2, to ce se nesto malo igrati 2-3 mjeseca i igra ce umrijeti, nazalosti, jer bih stvarno volio da nadjem neki virtualni svijet u kome bih mogao provoditi svoje slobodno vrijeme, ovako sve karte stavljam na Everquest Next, uzeo sam Landmark i devs imaju stvarno mocan alat da naprave nesto veliko, imaju iskustvo, imaju dobru logisticku potporu i misli da bi ta igra kvalitetom mogla iznenaditi mnoge.
I sad zato što si ti kupio EQN:Landmark, sve ostale igre (zajedno sa GW2, koji je po tebi umro) su pljuga? Da, to ima smisla.
Ja nisam napisao da su gw2 ili wildstar pljuga vec da su cisti prosjek i nista vise od toga. Ja sam kupio gw2 i igrao ga, tj. odigrao, sto je tuzno reci za jedan mmo i vjeruj mi da bi i sam volio da to nije tako. A sto se tice Landmarka, taj engine i opcije koje nudi za interakciju sa svjetom su miljama ispred svih trenutnih mmo igara i ako urade samo solidan posao praveci EQN to ce biti igra u koju ce vrijediti uloziti vise od 2-3 mjeseca igranja.
OK. Cool. Ajd onda napravi EQN temu pa da i mi vidimo šta igra nudi. Daj nam i screenshotove iz alphe. Pozz.