CrO_KiCo77 1 : 3 Borna41
Borna41 3 : 0 CrO_KiCo77
Loše loše (sa moje strane), prvi normalan protivnik da ne koristi kick-off glitch :-)
Svaka cast Borni..protiv mene rokaju ksia ko tardi...
Loše loše (sa moje strane), prvi normalan protivnik da ne koristi kick-off glitch :-)
Devourer95 3-4 antiljano27
antiljano27 2-0 Devourer95
Devourer95 3-4 antiljano27
antiljano27 2-0 Devourer95
Koji tim koristis?
Ja ne znam sta se bunis, pa protiv mene si toliko silovo lb+y da vise nije imalo smisla igrat.
Nakon šta sam izgubio prvu, počeo sam koristit ovaj tim.
Smijem prekopirat? :D
Ja ne znam sta se bunis, pa protiv mene si toliko silovo lb+y da vise nije imalo smisla igrat.
Ipak si ti to ti :D
mogu ja umjesto njega?
nick hrga007
Hrga gotovo je, večeras je izvlačenje za osminu finala, tako da... Dvojicu sam već ubacio, i to jednog upravo umjesto mehinha.
Ekipa, jedna mala isprika, jer nisam ažurirao tabele. Bio sam "total fu*k up" i neispavan, zbog lude noći i naših u Manausu. Večeras sam all night long online, te ću napraviti izvlačenje, pa da lagano krenemo u finiš...
Pozzz!!!
Jučer probao odigrati sa Login_hr , origin opasno zaje*avao, nismo se mogli spojit , dal' on zove ili ja u igru.. Danas ćemo opet probati i rješit ću cijelu skupinu.
Tolko, sretno svima dalje.
orim0099 - saran_nino 3:0
orim0099 - saran_nino 3:0
3:1 ....dao Modrić go ;)
micko1415 4-0 Separhator
Separhator 3-5 micko1415
Čekam logina još sat i pol na originu i onda moram ići , na gazdi je da zaključi što će učiniti sa tim tekmama.Tek ga jučer ulovio, ali nismo mogli odigrat (već napisano)
ovaj NOKY mi se nejavlja da igramo i kads je online ignorise me
a joj oprosti, nije mi bila namjera, jednostavno zaboravio :) oprosti saran nino stvarno
a joj oprosti, nije mi bila namjera, jednostavno zaboravio :) oprosti saran nino stvarno
ma sve ok :D .....sretno dalje :D
Jučer me mrvkajunior pitao dal možemo igrat i ja nisam mogao u tom trenutku, a danas ga eto nisam vidio na originu do prije 1h do kad sam bio doma. Neznam dal cu se vratit kući do kraja roka, tako da bi bilo fer da on dobi pobjede jer je bio više puta slobodan za igru od mene. Ili ako postoji neka druga solucija, slobodno recite.
Rez. upisani, tabele ažurirane...
https://drive.google.com/file/d/0B91U7WcZ5flBeEthdzE0YkZxQ1E/edit?usp=sharing
Iza ponoći očekujte objavu parova osmine finala.
Jesam prosao ja dalje,unatoc tome sto ovi nisu odigrali utakmice
Sad cemo mrkvajunior i ja odigrat pa da bude pošteno
Jesam prosao ja dalje,unatoc tome sto ovi nisu odigrali utakmice
Semir ide dalje... Visoko vijeće tako odlučilo . Jbg., sorry!
antiljano27 - mrkvajunior 3:1
mrkvajunior - antiljano27 1:0
Final group stage: https://drive.google.com/file/d/0B91U7WcZ5flBUDljYmMwT2hpenM/edit?usp=sharing
HOT!!!
Round of 16: https://drive.google.com/file/d/0B91U7WcZ5flBNnVWY18yY0VBNE0/edit?usp=sharing
SRETNO SVIMAAA!!!
Koja namestaljka...
Nema tu igre ,nije mi uzitak zabit gol ako nema nikakve igre iza toga ,nevolin ni kad zabijen glavon glup gol jer znam da je to do fife ne do moje igre :)
Koja namestaljka...
Kolega nije nikakva namještaljka, jednostavno Noky mu se nejavlja...Malo sam se posavjetovao sa ekipom i donio odluku. Čak sam gledao vaš međusobni okršaj i semir je u prednosti...
Jednostavno, nisam tek tako presudio...U biti ne poznajem ni jednog od vas i nemam ništa od toga, ako jednog zakinem a drugog poguram. Tako da..."The show must go on".
semirsarajevo kad cemo? jesi danas do 21 sat da odigramo?
orim mogu danas u toku dana bicu online od 17 h do 20h pa ako ti bude odgovaralo odigramo pozzzz
semirsarajevo : orim0099 0:3
Orim0099 - semirsarajevo 2:0
micko1415 3-3 jations
jations 1-3 micko1415