CountingStarsS
Origin ID:NokyTS
Ispricavam se svima,ali mene drzi na upitniku,ako nije problem,jer moram naci gamepad inace nista..
Hvala

Ak ima jos mjesta, 1carmichael1
Ispricavam se svima,ali mene drzi na upitniku,ako nije problem,jer moram naci gamepad inace nista..
Hvala
nemam ni ja gamepad igram na tipkovnici nije loše pa ću svejedno igrat
Za sve ima mjesta...ako treba organizirat ću pretkolo.
Za sve ima mjesta...ako treba organizirat ću pretkolo.
Svaka cast Anchor na uloznem trudu
#Respect

neće ovo nikad završit uvijek će se nać netko tko nemože odigrat bolje da se nasumično odabralo 20 imena i svakom po 50k
neće ovo nikad završit uvijek će se nać netko tko nemože odigrat bolje da se nasumično odabralo 20 imena i svakom po 50k
Samostalno sam organizirao dva turnira pod identičnim nazivom i oba sam uspješno priveo kraju, i zato nevidim razlog zašto bi sada bilo drugačije. Većina ekipe koja se prijavila mi je dobro poznata i tu nevidim nikakav problem. Za nekoliko sati su se prijavila 32 igrača...mislim da to sve govori.
Nisu ni 2 dan prošla, a ti već vidiš problem...
Ne sumnjam da će Anchorman ovo odradit izvrsno, makar bi možda bilo najbolje stat na ovih 32 + 2-3 rezerve.
origin: andrijarotim
nesto ga mail zeza pa ga ja prijavljuem, vidim da se popunilo.. pa nek bude zamjena jer ce vjerovatno netko odustati ili biti neaktivan :D
Mislim da je ovo sasvim ok... sad zavrsiti onaj turnir i onda ovaj zapocnemo. Brzo se skupilo 32 igraca i tako treba ostat najjednostavnije.
oriigin:Cro-K-Justice
Evo ako ima jos mjesta ili netko odustane mozete racunati na mene
filomen / milaninjo1988
Origin ID: xXVukaskoXx
Ako ima netko da odustaje, neka mi javi na vrijeme...
Ekipa turnir 99% starta u petak. Moglo je i danas, ali previše sam euforičan zbog večerašnje tekme, tako da...nemojte mi zamjeriti.
Sretno našim!
Najvjerojatnije odustajem...
HDD je crko(bad sektori) i ako ne uspijem do anvecer nesto sredit izbacite me.

mislavmaric7
Ako netko ima ideju kako da pokrenem FIFU na WIndows 8.1 Pro, kad ulazim ona prva slika Messija i odma me baci van, nema nikakvog errora ni ništa samo ga izbaci. Isprobao sve solucije za riješavanje problema koje je EA postavio ali ništ ne pomaže
P.S. Na Win 7 Ultimate x64 radilo normalno
Althorien2
Desni klik na ikonu Fife 14, onda klikni properties pa pod compatibility i oznaci kod run this program in compatibility mode for ... i tu sa strane namjesti windows 7 :)
Izvlačenje u tijeku...Uskoro objava grupa.
Ljudi ipak mi rafi pc..
Oce biti problema?

Desni klik na ikonu Fife 14, onda klikni properties pa pod compatibility i oznaci kod run this program in compatibility mode for ... i tu sa strane namjesti windows 7 :)
Ne pomaže, isprobano već
GROUP STAGE:
https://drive.google.com/file/d/0B91U7WcZ5flBN1otTlJfaEtvb1U/edit?usp=sharing
Sretno ekipa!
Bem li Vam, propustio sam početak sraza između Oranja i Furije.
Žurim!!!
I u koliko se sad to točno igra?
GROUP STAGE:
https://drive.google.com/file/d/0B91U7WcZ5flBN1otTlJfaEtvb1U/edit?usp=sharing
Sretno ekipa!
Bem li Vam, propustio sam početak sraza između Oranja i Furije.
Žurim!!!
I sta neces me vratiti u turnir?
...

I u koliko se sad to točno igra?
Dogovori se sa opnentima iz grupe...sve je do tebe...