Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 275.727
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Watch Dogs
Zvonimir 110 koja konfa?
Imam 7770 OC verziju of Asusa I 35-40 FPS max
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
15 godina
neaktivan
Znači Nvidija je bolja jer CUDA čini čuda?
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
13 godina
Hades86 kaže...
Danyel kaže...
Rocinante2112 kaže...

Ja sam čvrst zagovoravatelj nvidia kartica. Nek ljudu kazu sto hoce,amd je samo jak na papiru. Driver support im je koma. Svaka igra,ama baš svaka koja izadje,ljudi masovne probleme. Svi redom ati kartice....

I ne ,nešalim se.

Na nvidiji se 80% igara radi,a nezele dijeliti ''poslovne tajne'' s atijem jer su rivalna kompanija,zato atiju treba mjesec - 2 za nove drivere. To je jednostavno tako kako je. Na nvidiji sam nekih 8godina,nikad nisam pozalio što sam je imao. 6600gt jos doma u backup racunalu uredno radi nakon svih ovih godina. Jest da je za danasnje standarde shit,al je pouzdana. Štoviše svaka koju sam imao je radila super.

AMD je oduvijek imao problema s driverima, to stoji ali ti zaista ocjenjuješ čitavu firmu na osnovu samo jedne Ati kartice koju si imao? 

Činjenice: AMD radi jeftinije i bolje kartice. Zašto: 1. ista klasa je jeftinija 10-30%, 2. kartice im manje troše, manje se zagrijavaju i u pojedinim slučajevima daju kvalitetniju sliku (imam gotovo 20 godina iskustva pa vjerujem da mogu donijeti neki suvisli zaključak).

Ponavljam, jedina mana su AMD driveri, koji zaista znaju zeznuti stvar i to poprilično (zato sada svaki mjesec štancaju nove beta drivere, i to zato da bi mogli pratiti nove igre ali istovremeno se i ograđuju od moguće štete ili nekvalitete, s obzirom da su "bete"). Međutim, na kraju u 99% slučajeva igre rade podjednako dobro na obje kartice, pogotovo nakon mjesec-dva kada izađu svi patchevi.

Nvidia je bolja ne samo za gamin nego i graficki dizajn etc. jer koristi CUDA jezgre.

JeS!napokon. Ko rendera videe zna u čem je štos. Pogotovo ako su neki mrcniski,svaka pomoc je dobrodosla.
Btw nvidija na sebi ima cpu za fiziku,ati nema. Recimo svi oni shiny specijalni efekti u planetsideu su atijevcima nedostupni. (Govorim o particle efektima kod onih lansirnih rampi na krovovima itd)

13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Pitanje oko update-a?

Kako to ide preko Uplay-a? Automatski ili ja moram pokrenuti taj update...jer vidim da mi nista neskida od kad sam instalirao igru.

Hvala

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Watch Dogs

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
dobus kaže...

Pitanje oko update-a?

Kako to ide preko Uplay-a? Automatski ili ja moram pokrenuti taj update...jer vidim da mi nista neskida od kad sam instalirao igru.

Hvala

Skida on samostalno.

13 godina
neaktivan
Watch Dogs

koji je najbolji fix za stuttering dosad na koji ste naišli

?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Meni je samo zanimljivo kako nam Ubisoft uspije uvijek podvaliti muda pod bubrege šta se tiče prvotne prezentacije i finalnog proizvoda.
13 godina

Zivim za dan kad ljudi prestanu preorderat proizvod prije nego je vidljivo što on jest.
Hype se nabije,ljudi preorderaju i eto ti ga na. Zaradili su a proizvod jos nije ni bio gotov.

Rade to samo zato što mogu i zato što ljudi to puše. Masovno. Ne samo ubisoft,vecina kompanija...A nemrem priznat da sam naletio na kompaniju koja je vrijedna preordera tj. kojoj vjerujem. Pa ni witcheru 3.

12 godina
Watch Dogs

Meni ova igra ne valja i jednostavno se ne mogu naviknut ... Trcanje, skakanje,kretnje sve me nekako podsjeca na Assassins Creed ! Odustao sam od WD-a

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

Na ps4 je igra odlična. Danas sam primjetio da puno brže nalazi online fixere. Jedva prodje par sekundi dok nekog nadje.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ezio kaže...

Na ps4 je igra odlična. Danas sam primjetio da puno brže nalazi online fixere. Jedva prodje par sekundi dok nekog nadje.

I na PCu se to ubrzalo. Ono što piše average time za koliko nađe online meč zaista sada tako i bude.

16 godina
njuska11 kaže...

?

texture - medium, nema vise stuttering-a bar u mom slucaju

14 godina
neaktivan
Watch Dogs

Iskreno, igra mi i nije baš nešto.

Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
protjeran
TracerCPP kaže...

Ovakve i slične debilne izjave treba zabraniti na forumu.

17 godina
Reanimator kaže...
TracerCPP kaže...

A šta je tu debilno? Pa samo je na miran način izrazio mišljenje. Nije ni meni nešto, ali neću zbog toga pljuvati po igri, to bi bilo debilno.

Koristite blage riječi i jake argumente
11 godina
protjeran
Dodinho kaže...
Reanimator kaže...
TracerCPP kaže...

A šta je tu debilno? Pa samo je na miran način izrazio mišljenje. Nije ni meni nešto, ali neću zbog toga pljuvati po igri, to bi bilo debilno.

Debilno je jer nije nikakve argumente ponudio pa bi se dalo raspravljati, ovako je potrošio prostor na ništa.

13 godina
neaktivan
Reanimator kaže...

Debilno je jer nije nikakve argumente ponudio pa bi se dalo raspravljati, ovako je potrošio prostor na ništa.

A tvoji komentari smisleno popunjuju prostor?

ON TOPIC: Igro sam kod prijatelja jedno pola sata i igra mi se svidjela, on kaže da je njemu poslije par sati dosadila i da je "hakiranje" izgubilo onaj "WOW" efekat.

15 godina
Watch Dogs

Imam problem sa crashanjem igre. Uglavnom skoro na prvoj misiji nisam mogao završiti zato što se igra sruši. Performanse su koliko toliko okej. Sve sam isprobao i ništa ne pomaže. Probat ću obrisati igru sa uplaya i ponovno instalirati pošto je to nekima navodno rješilo problem sa rušenjem. Ako ni to ne pomogne nadam se da dolazi patch koji će to rješiti.

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Watch Dogs

nemoj nis unistalirat pa opet instalirat ...odnosno stavi texture na high, max buffer na 1 ,temproal ssaa i mhbao osvjetljenje , imat ces malo manje frame dropove tj s tvojom karticom i procom na ovim postavkama bi mogao igrat 40-50 fps-a stabilno {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

nemoj nis unistalirat pa opet instalirat ...odnosno stavi texture na high, max buffer na 1 ,temproal ssaa i mhbao osvjetljenje , imat ces malo manje frame dropove tj s tvojom karticom i procom na ovim postavkama bi mogao igrat 40-50 fps-a stabilno {#}

Probao sam sve i kažem performanse nisu problem nego to što ne mogu igrati uopće. Izbaci me, nekad čak na početnom ekranu a nekad u misiji. Probo sam od postavki same igre,drivere,isključit uplay postavke,repair,resetiranje misije,new game...

17 godina
Watch Dogs

jel imas instalirane zadnje cataliste i kakvu verz. igras orginal ili jogurt {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

jel imas instalirane zadnje cataliste i kakvu verz. igras orginal ili jogurt {#}

4mal  ja ne znam kako je kod tebe ali meni cross nikako ne stima na 2560x1440.. krece se od pišljivih 25 pa do 50 fps-a.

s jednom karticom dobivam bolje performanse

Prodajem Asus Nexus 7
17 godina
Watch Dogs

ni meni ne sljaka cross isto igram samo sa jednom {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Watch Dogs

Pa što više razbijate glavu sa tim performansama? Patch vam izlazi, na izlaznim vratima je, radi se na njemu već velikom parom.. 

Fino pričekajte pa onda uživajte kako treba..

MiR; Prestigio PAP 5000T DUO on stock JB 4.1.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Omerta23 kaže...

Pa što više razbijate glavu sa tim performansama? Patch vam izlazi, na izlaznim vratima je, radi se na njemu već velikom parom.. 

Fino pričekajte pa onda uživajte kako treba..

sacekas 2 miseca jer to je nekakav period u kojem ubisoft popravi sve stvari.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
thechosenfreak kaže...
4mal kaže...

Probao sam sve i kažem performanse nisu problem nego to što ne mogu igrati uopće. Izbaci me, nekad čak na početnom ekranu a nekad u misiji. Probo sam od postavki same igre,drivere,isključit uplay postavke,repair,resetiranje misije,new game...

Nemoj igrat u Full Screenu, pa neće crashati. Meni radi jedino kad nije u Full Screenu.

11 godina
protjeran
njuska11 kaže...

?

Zasad jos ne postoji takav fix, dok ga programeri Ubisofta sami ne naprave odnosno sloze performance patch koji ocekujemo uskoro.

Jedino kaj mozes u medjuvremenu je igrat se sa video settings u igri, trazit balans reduciranjem odredenih postavki tipa textura, screen resolution.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 22:31 (Hades86).
15 godina
Watch Dogs

Probao sam da nije fullscreen ali isto. Radi se o original verziji, zadnji driver naravno. Ništa sačekat ću da ponovno instaliram pa ako ne radi čekat bolje dane. I mislim da mi je ovo zadnja igra koju sam kupio od ubisofta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Watch Dogs

Gdje se moze naci DL za DirectX 11 posto ga nemam a ne mogu ga naci na Googleu nikako. Hvala :)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice