Wasteland 2 video gameplay

poruka: 195
|
čitano: 30.381
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Wasteland 2 video gameplay

2 patcha su izašla... Ovo su prodali samo nostalgičarima. jesu i boli nas q

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
bigbadabum kaže...

1.Ovo je savršena igra.

2.Izlazi peč koji popravalja zavidnu listu bugova.

3.Ovo je savršena igra.

4. Opet peč.

5.Ovo je savršena igra.

6.Izlazi pečina od nekih 2GB, veći nego bokte nego igra skoro.

Kad sam vidio da je unity pokreće, došla mi je muka. Ovo su prodali samo nostalgičarima.

šta pričaš ti? nisi upućen.

16 godina
odjavljen

taman završio igru, cca 50 sati, oko 40lvl karakteri... fargo je napravio jako ali jako dobru igru. moja ocijena nakon svega, 90%... ovo će se još vrtjeti na mojoj mašini... LP

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2014 14:26 (skank666).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

I ja sam uronio u wasteland 2 ovih dana,zroko sam sve oko AG centra i sve side questove šta su bili i sad mi se otvorio citadel. Uvlači me igra brutalno. :D

16 godina
odjavljen

Stigao gift! Nije puno ali covjeka (nepismen sam) veseli...

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2014 13:30 (skank666).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

http://wastelandrpg.tumblr.com/post/101857060631/wasteland-2-patch-3-59820-release-notes

novi patch

i prodajem, tj mijenjao bi ovu igru za neku drugu (imam je i na steamu tako da mi je ova na dvd-u viška), nema nikakvog DRM, instaliraš i igraš ako netko želi original. u zauzvrat tražim neku drugu igru da mi se pokloni na/preko steama... igram RPG ili pucačine. vrijednost/godina izlaska vaše igre je nebitna. bitno je samo da je meni dobra i da je nemam. mislim da je ovo fer, igra za igru. poz

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Počeo igrati i trenutno sam u ag centru, najveći problem mi je municija trenutno. Uopće ne znam kako ću poubijati sve zivine tamo kad nemam municije skoro uopće za assault rifle i sniper. Nažalost pištolj nemam a samo tu municiju imam i nes malo za shotgun.

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2015 23:09 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.3.2015 20:58 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

Cool, ionako sam je mislio opet odigrati. Lijepo je imati dodatni razlog za to! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Iskreno, spreman sam za još jedan prohod. 

17 godina
Wasteland 2 Director's Cut

Kroz koji sat dolazi Wasteland 2 Director's Cut

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Wasteland 2 Director's Cut

Izlazi u ponoć po PDT vremenu, što je kod nas oko 9 sati ujutro.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 7:18 (Jesus).
17 godina

Zasada +

Quirckovi su zakon

A troje od moje ekipe imaju baš onako....zanimljive Quirkove... Šupak, psihopat, depresivac

Vizualno dobar skok na bolje napsram prethone verzije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Samo sam na brzinu ušao u igru da vidim da li sve radi, nisam igrao. Jedino mogu reći da su modeli likova miljama ispred originalnog W2. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma sve je miljama ispred... Pogotov osvjetljenje i real time sjene...

Baš uživam u igri...

Jedna slika iz podruma...

I još jedna...

Evo i usporedba sa screenshotom koji sam našo na netu...

Wasteland 2 VS Wasteland 2 Directors Cut

Inače ovo su mi likovi:

Lady Ha; napravio sam je najsitnijom, (na onoj prvoj slici iz podruma u ljevom gornjem kutu) a koristi heavy naoružanje i kosi svih pred sobom te uz to ima Manic Depresive Quirk 
Svetlana je snajperistica iz Rusije i nije psihički stabilna, ali je opaka i brzo rješava sve oko sebe jer ima Psychopath Quirk, (ime sam čuo na Youtubeu dok sam radio lika)
Ja, (Doktor) sam neki seljo koji njuška svuda i ima Asshole Quirk
Mr Hakbum je normalni tip iz iraka; židov koji je živio u americi i specijaliziran je za hakiranje i eksploziv, (ma odakle mu samo takvo ime )

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 21:50 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Kakvi su zvuk i muzika u igri? Ako se ne varam, igra nema voice acting?

PSN - DeniZg80
17 godina

Ima voice actinga i to dosta!

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Dvije stvari koje sam se nadao da ce biti, da mogu .ebene likove poredati kako zelim, i da promjene kut kamere kad je max zoom out da nije ovako klaustrofobicno nisu uradili... Odigrao jednom i dosta i previse, steta, ne mogu da shvatim te ljude... Steta... 

Prebacio sam stare saved games i probao load i moze se, evo mi bande , samo sto je to sve malo zbrkano pa se ipak mora iz pocetka igrati , da mi je sada malo njihovog arsenala muhahha. Neznam bio sam ljut zato sto nisu kameru sredili, ma odigrati cu ja ovo, volim ovu igru, ALI ZASTO NISU SREDILI GLUPU KAMERU?!?!! ZASTO?!?!?!

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 0:30 (Mquany).

0 0 hvala 0
17 godina

Netreba se derat... Prije nekih četiri sata je izašo fix za kameru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Netreba se derat... Prije nekih četiri sata je izašo fix za kameru...

Veci zoom out fix nije ono sto sam ocekivao, mali mijun ljudi im je pisalo po formumia za drugi kut kamere i opet nista . Produkciski ovi ljudi neznaju tko im glavu nosa, poceo sam novu igru i vec naisao na par bugova, valja sacekati 2-3 patcha pa onda zaigrati...

13 godina

Dobio W2 uz backanje Bard's Talea i tek prošli tjedan stigao pokrenut. Odigrao 5 sati i taman stigao Director's Cut \o/

Može brzi savjet za početnika, da ne moram kopat po netu. Bez kojih skilova se ne može? Jer bi najrađe natrpao sve, i leadership i lockpicking i safecracking i alarm disarming i eksplozive i elektroniku, uz obavezni outdoorsman i surgeon/medic. Uz snajpera, koji je optimalni miks naoružanja? Nikako ne mogu u 4 lika ugurat sve što bih htio :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Posle kada razvijaš likove možeš dodat možeš skillove iako je preporučljivo da razvijaš ono šta si odabro...

Ali pazi, treba ti i neko moćan... Meni su heavy i sniper osnova nanošenja štete; ovjde se vidi koliko su oni do sada nanjeli štete i imaju svaka po 20 killova dok su ostali na cca 200 dmga i imaju sveskupa 21 kill, (Manic Depressive Quirk je odličan)...

Ovaj tip je recimo zadužen za sve i svašta:

Iako u posle ćeš moći pokupit ekipu koja će imati svoje profesije jer može se imat maksimalno sedam članova u ekipi..

Lockpiking, safecracking, field medic i jedan surgeon su must have!

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 11:57 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Montezano kaže...

Dobio W2 uz backanje Bard's Talea i tek prošli tjedan stigao pokrenut. Odigrao 5 sati i taman stigao Director's Cut \o/

Može brzi savjet za početnika, da ne moram kopat po netu. Bez kojih skilova se ne može? Jer bi najrađe natrpao sve, i leadership i lockpicking i safecracking i alarm disarming i eksplozive i elektroniku, uz obavezni outdoorsman i surgeon/medic. Uz snajpera, koji je optimalni miks naoružanja? Nikako ne mogu u 4 lika ugurat sve što bih htio :)

Napravi 3 lika sa statsima sto sam ti stavio na prvoj slici i jednog sa statsima na drugoj slici. Na ovog lika sto ti ima max int i cha stavi lidership i outdorsman, on ti uopce ne sudjeluje u borbi vec je support. Na prvog lika od ova 3 sa istim statsima stavi perception(kojeg drzi stalno ukljucen) i demolitions. Assault rifels/submachine guns/sniper na ova 3 lika. Svi skilovi su ti korisni i sada je na tebi da izaberes sta i kako ces koristiti. Nemoj zaboraviti Angelu Death u bazi i idi u AG center kada budes trebao izabrati tamo ima Rose koju ces pokupit, odlican NPC. 

Na startu ti energy weapons ne trebaju, ali ces trebati na 2 od ova 3 lika ostaviti bodova da mozes dignuti energy weps na 6 i jos na 2 od 3 dodatna lika u partiju sto ih pokupis ces morati razviti energy weps, Rose je jedna i jos na nekome tako da imas na 4 lika u partiju sa energy weps za end game.

Nemoj nikada napraviti likove koji imaju mali combat intiative, moraju imati barem 10, a i 12 je pozeljno, tu sam ja gresku bio napravio kada sam igrao prvi put, pa sam morao iz pocetka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 13:19 (Mquany).
13 godina

Hvala ekipa :) Nešto ću iskombinirat od ovih savjeta. Zapravo mi je najveća dvojba bila imat heavya u ekipi ili ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Montezano kaže...

Hvala ekipa :) Nešto ću iskombinirat od ovih savjeta. Zapravo mi je najveća dvojba bila imat heavya u ekipi ili ne

U starijoj verziji su ti heavy weps bili beskoristni na startu, zapravo sve osim assault i sniper je bilo beskorisno, eventualno je mogao proci smg zbog dosta ammoa kojeg ima okolo. To je jedna od stvari koju su rekli da ce promijeniti i izbalansirati, ostaje nam da vidimo kako ce sada biti .

12 godina
neaktivan

Ne želim zvučati nezahvalno.....ali 418 MB za patch koji samo vraća zoom kamere na prijašnji level???? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Potrošio sam više od sat vremena na pokušaje kreacije likova, igra se od kad je Director's Cut vani stalno random crasha na character creation screenu. Više nemam volje...

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Nikakvih problema ovdje s igrom.

Win 10 x64

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice