Warhammer Dark Omen

poruka: 5
|
čitano: 1.105
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Warhammer Dark Omen problem s pokretanjem
pitanje

Pozdrav,

davno sam na playstationu igrao ovu fenomenalnu strategiju, a nedavno sam nabavio PC verziju igre, Međutim, nakon instalacije koja prođe bezbolno igru nikako ne mogu pokrenuti! Krene glazba iz uvoda, ali ekran ostaje crn i na kraju se sve zablokira i moram restartati komp.

Pokrenuo sam i onaj tshoot.exe kako bi riješio problem, čekiram kućicu gdje piše ''force MMX rendering'', no ništa se ne riješi - i dalje zamrzavanje.

Pa ako netko ima rješenje, bio bih mu zahvalan!

Moja konfa je Turion 2.1, GF 8600GS 512 ram, winXP SP3.

AzrielZG

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Warhammer Dark Omen problem s pokretanjem

A koji su zahtjevi igre- jeli tvoje računalo odnosno sve komponente ispunjavaju uvjete za korištenje ove igre. To pročitaj Readmi file-u na CD ili DVD-u igrice

17 godina
neaktivan
RE: Warhammer Dark Omen problem s pokretanjem

A koji su zahtjevi igre- jeli tvoje računalo odnosno sve komponente ispunjavaju uvjete za korištenje ove igre. To pročitaj Readmi file-u na CD ili DVD-u igrice

17 godina
Warhammer Dark Omen

Konfa prolazi zahtjeve spomenute igre. Moj savijet je da reinstaliras drivere od graficke kartice, ponovo reinstall igre i nakon sta snimis igru pokreni instalaciju DX sa cd na kojem se nalazi igra.

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/1xCh120mm, 4xCh 92mm/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Warhammer Dark Omen
autorov komentar

Hvala na brzom odgovoru, no problem nije rješiv na taj način.

Svejedno hvala,

A.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice