War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 431.814
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: War Thunder
ivanoile kaže...

Kuzim da s toliko snage me brzo ubiju, ali do prije par dana sam igrao protiv relativno lakih protivnika koji ono, pucali bi me dosta prije nego bi me srusili, stovise prije bi ih ja srusio sa gunnerima nego oni mene. A ovi sad jednom me produ i sruse.

JBG sada nije mi jasno,jel ti voziš Foku i Mustanga ili se boris protiv njih?

Ako se boriš,onda sa cime se sve to boriš?

Odnos snaga u aviona i nije toliko strasna stvar,jer zaista svaki avion moze stepsti bilokoji avion koji je za 2 tiera veci od njega.Trebas se zapitati kako ti igras,kako se odnosis sa protivnikom koji nasrce na tebe!

Ja osobno nemam problema NIKAKVIH sa avionima u bilokojem tieru,jer se znam ponasati sa avionom kojega vozim!

No to sam samo ja,koji Wt igra skoro od pocetka,koji po bitki ima preko 10 tak killova(arkada naravno),jer u realisticu i simulatoru nema toliko ekipe da ih ubijem!

Khm!

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
15 godina
Milka30 kaže...

JBG sada nije mi jasno,jel ti voziš Foku i Mustanga ili se boris protiv njih?

Ako se boriš,onda sa cime se sve to boriš?

Odnos snaga u aviona i nije toliko strasna stvar,jer zaista svaki avion moze stepsti bilokoji avion koji je za 2 tiera veci od njega.Trebas se zapitati kako ti igras,kako se odnosis sa protivnikom koji nasrce na tebe!

Ja osobno nemam problema NIKAKVIH sa avionima u bilokojem tieru,jer se znam ponasati sa avionom kojega vozim!

No to sam samo ja,koji Wt igra skoro od pocetka,koji po bitki ima preko 10 tak killova(arkada naravno),jer u realisticu i simulatoru nema toliko ekipe da ih ubijem!

Khm!

Moj bed, pogledao sam danas par videa da shvatim kako funkcionira MM u ovoj igri. I sad mi je jasno, a i igram sa gamepadom tako da izbjegavam sve gdje ukljucuje dogfight i ista, uglavnom bombardiranja i nekakve dive bombere od njemaca.

A i pocetnik sam ovdje, tako da valjda nece bit frke u buducnosti.

Di2 & EPS FTW!
8 godina
neaktivan
War Thunder

Ima tko da cesto igra War thunder ?

Presao s wota na nju ?

I jel bolja optimizacija igre sada meni prije nije dobro radila dropao fps tj jedan update dobro radi a onda opet steka u sljedecem patchu ! 

AtroxWorld
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Atrox1621 kaže...

Presao s wota na nju ?

I jel bolja optimizacija igre sada meni prije nije dobro radila dropao fps tj jedan update dobro radi a onda opet steka u sljedecem patchu ! 

Meni su u zadnjih par dana pocele neke greske dogadat, launcher se crasha ili usred igre mi pocne stekat cijela igra.

Di2 & EPS FTW!
13 godina
Atrox1621 kaže...

Presao s wota na nju ?

ivanoile kaže...

Meni su u zadnjih par dana pocele neke greske dogadat, launcher se crasha ili usred igre mi pocne stekat cijela igra.

Ja igram WT skoro od pocetka same igre i samo jednom sam imao problem sa crashanjem.

Support mi je otkrio gresku u ATI driverima.Instalirao nove drivere grafe i nikada vise problema!

13 godina
neaktivan
Atrox1621 kaže...

Presao s wota na nju ?

meni igra radi odlicno igram nesto vise od godinu dana i nemam nikakvih problema fps je uvijek bio bolji nego na wotu a da ne govorim koliko wt izgleda graficki bolje od wota i ne samo graficki.....

Team32Ipe77
13 godina
War Thunder

O grafickoj ljepoti naspram WoT ne treba niti raspravljati,jer WoT pored WT izgleda zaista smjesno!

Ali ima bugića,recimo maloprije se lik prevrnuo i doslovno propao u zemlju,4 nas smo ga cupali bez uspjeha!Ili recimo kada derem endurance bitku u simulatoru,nakon 2 sata igranja izbaci me na login screen...

No,to su sve mali bugići.Mene osobno zivcira bug kada igras tenkice realistic,pa sjednes u avion...bez obzira na kojoj si visini tvoje bombe te razvale/oštete ako su stavljenje na trenutnu aktivaciju.No to kompeziram 2 sec delayom za bombe!Cudi me sto taj bug nisu popravili iako se ljudi dosta bune na njega!?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
War Thunder

Pozdrav svima ,
jel netko od vas imao problema sa skidanjem igre i nadogradnji ?
Pitam jer mi se konstantno rusi router (svaki put ga moram resetirati) kad god pokusam skinuti nadogradnju. Inace imam internet preko kabla...
Igram igre i preko Steama i nikad nisam ima ovakav problem.
Unaprijed zahvaljujem na pomoci, lijepi pozdrav iz Njemacke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kad ce doc brodovi?

0 0 hvala 0
13 godina
Maksimus kaže...

Pozdrav svima ,
jel netko od vas imao problema sa skidanjem igre i nadogradnji ?
Pitam jer mi se konstantno rusi router (svaki put ga moram resetirati) kad god pokusam skinuti nadogradnju. Inace imam internet preko kabla...
Igram igre i preko Steama i nikad nisam ima ovakav problem.
Unaprijed zahvaljujem na pomoci, lijepi pozdrav iz Njemacke.

Ja sam imao problema sa starim T-comovim routerom,isto  tako mi skida igru ili patch,ali mi "zakljuca" router.Tokom downloada ne dopusta mi surfanje netom,pa cak i kada download zavrsi(a zanimljivo je to sto router i dalje seeda).Isto tako sam moram resetirati router.Sa novim routerom,nemam problema.

dado80 kaže...
Kad ce doc brodovi?

Brodovi su već tu,ali trenutno su samo za odabranu ekipu!

Polako,uskoro ce biti dostupni i za nas smrtnike!

16 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Ja sam imao problema sa starim T-comovim routerom,isto  tako mi skida igru ili patch,ali mi "zakljuca" router.Tokom downloada ne dopusta mi surfanje netom,pa cak i kada download zavrsi(a zanimljivo je to sto router i dalje seeda).Isto tako sam moram resetirati router.Sa novim routerom,nemam problema.

Znaci moram zvati davatelja usluge i zatraziti promjenu routera ?? 

13 godina
neaktivan
War Thunder

Zanima me sta je s ovim najnovijim pecom? Kad sam upgreadovao igricu iskocio mi je prozor terms of service na engleskom i pise kako je to ugovor izmedu mene i gajina i to sam cito al slabo ja to razumijem. I moram prihvatit uvjete poslovanja ako zelim nastavit upgrade bez kojeg normalno nemogu igrat.Dali je to netko malo bolje prokuzio o cemu se radi jel takve stvari vise neshvacam olako a bas mi se igra igrica.Jel neko vrjeme sam bio odsutan pa se sad vratio i normalno novi petch treba skinut.

0 0 hvala 0
13 godina

bože dragi. na ovaj post gore. bože. dragi.

10 godina
protjeran
Tole1710 kaže...

Zanima me sta je s ovim najnovijim pecom? Kad sam upgreadovao igricu iskocio mi je prozor terms of service na engleskom i pise kako je to ugovor izmedu mene i gajina i to sam cito al slabo ja to razumijem. I moram prihvatit uvjete poslovanja ako zelim nastavit upgrade bez kojeg normalno nemogu igrat.Dali je to netko malo bolje prokuzio o cemu se radi jel takve stvari vise neshvacam olako a bas mi se igra igrica.Jel neko vrjeme sam bio odsutan pa se sad vratio i normalno novi petch treba skinut.

Ovo u preko 15 godina koliko igram online igre nisam vidio. Klikni OK i gotovo. To to ti svaka igra ima, samo velika večina ima na stranici, znaći registriraš se normalno igraš igru ništa nemoraš prihvatiti, ali možeš naći to na svakoj stranici od igre.

13 godina
Kresimir4 kaže...
Tole1710 kaže...

Ovo u preko 15 godina koliko igram online igre nisam vidio. Klikni OK i gotovo. To to ti svaka igra ima, samo velika večina ima na stranici, znaći registriraš se normalno igraš igru ništa nemoraš prihvatiti, ali možeš naći to na svakoj stranici od igre.

I ovo je pogrešno

LOL

13 godina
neaktivan
War Thunder

Ima tko da bi igro u vodu WT?

joka1983

0 0 hvala 0
16 godina
joka1983 kaže...

Ima tko da bi igro u vodu WT?

Igrao bi ja da sam kupio

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
War Thunder

Tražim grupu da se priključim (Njemački i ruski tier 5) dnevni igrač  el_coco_hr

Što čovjek više povećava svoje znanje to više povećava i svoju patnju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
War Thunder

Ako tko igra tenkice,slobodno me dodajte.Nick:Coolosus STEAM NICK:MegaPiwi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
joka1983 kaže...

mind_challenge kaže...

Igrao bi ja da sam kupio

War Thunder je besplatna igra!Samo se registriraš i skineš launcher i to je to!

Ili još bolje-klikneš na ovaj invite:

http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_13487841

I dobijes gratis 50 GE+premium avion ili tenk,a ja svakim tvojim daljnjim napredkom dobijam nagrade!

jozo65 kaže...

Endymon kaže...

Joka,Jozo i Endy...War thunder je prepun Squadrona koji primaju ljude sa ovih prostora!Svakodnevno se igraju eventi,Squadron battle,turniri....uglavnom zabava!

Svaki Squadron manje-više ima svoj pravila,uglavnom to su obavezna komunikacija i aktivnost!

Ja osobno sam u OSRH squadron koji je najaći Hrvatski squadron,oni isto primaju igraće,samo morate instalirati Discord (mislim da se tako zove program,jbg vec duze vrijeme sam u tuđini,tako da sam zaboravio)

Procedura je jednostavna:

-U hangaru stisnite MENU,pa SQUADRONS,u trazilicu upišite OSRH,izbaciti ce vam osrh squadron,desni klik na njega i send request(tako nesta)----ujedno vam ispod imena squadrona pisu pravila toga squadrona!

-Nakon slanja zahtjeva,trebate pricekati da vam se javi netko od leadera squada,ili se vi njemu javite porukom!

-U OSRH sqadronu imate members,tamo nadite lika koji ima titulu officer-njemu pošaljite poruku da se zelite uclaniti!

-On ce od vas zahtjevati da instalirate program za komunikaciju i tek nakon toga vas primiti!

16 godina
Milka30 kaže...
joka1983 kaže...

mind_challenge kaže...

Igrao bi ja da sam kupio

War Thunder je besplatna igra!Samo se registriraš i skineš launcher i to je to!

Ili još bolje-klikneš na ovaj invite:

http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_13487841

I dobijes gratis 50 GE+premium avion ili tenk,a ja svakim tvojim daljnjim napredkom dobijam nagrade!

Ako hoćeš igrati Pre-betu brodova moraš kupiti jedan od paketa. Avioni i tenkovi mi nisu više zanimljivi pa čekam brodove.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2017 11:41 (mind_challenge).
13 godina
mind_challenge kaže...

Ako hoćeš igrati Pre-betu brodova moraš kupiti jedan od paketa. Avioni i tenkovi mi nisu više zanimljivi pa čekam brodove.

Pa i to ce biti besplatno kada izade iz bete!

Jos sam se i zapitao kako to da ti komentiras da se WT placa,jer iako nisam gledao u povjest ove teme,zakleo bih se da si vec postao o tome da igras WT!

16 godina
Milka30 kaže...
mind_challenge kaže...

Pa i to ce biti besplatno kada izade iz bete!

Jos sam se i zapitao kako to da ti komentiras da se WT placa,jer iako nisam gledao u povjest ove teme,zakleo bih se da si vec postao o tome da igras WT!

Mozda sam i postao, ne sjecam se ni sam, ali da igram tu i tamo. Najvise avione, tenkove nimalo. Nadam se da ce brodovi biti zanimljivi.

12 godina
War Thunder

Ljudi dal i vama se ceka dugo game za Realistic mode?Meni zna po 3 min i jos nista od game-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Pitanje, prebacujem se s World of Tanksa na war thunder, davno sam ga igrao, al sam svoj account dao kolegi kad sam poceo igrati wot, pa me zanima ima li netko da je mozda odustao od igre i da je voljan dati account da nastavim di je on stao? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
War Thunder

Ovaj april fools update se mora probati

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ovaj april fools update se mora probati

tenkovi su zabavni heli nisam nesto puno vozio ne izgleda mi nesto....ali inace nisam fan modernog ratovanja 

lol123Ipe77HR
16 godina
War Thunder

Kako ova igra propada iz dana u dan. Još nekako se drže air battles, iako i tu treba dugo čekati na borbu.

Ali ground RB je totalno otišao k vragu u ovoj igri. Nakon BR5.3 se više ne isplati ni igrati kolko su naspamali tenkova i kolko je balans loš. Još su i pay2win model preuzeli sa IS6 i RU261 na BR6.7.

Znači tenk iz 1963. se bori sa ovima iz 1944. i još mu dodaju ammo iz onog doba. Taj RU251 već par partija ubija pola tima iz 1.5km, vidim na poland mapi ispred mene gori 6 tenkova, a tek se spawnao u Tortoiseu. Nakon par sekundi kroz frontalni armor probije me RU251, 2 shota me. Na 1.5km, sa spawna na spawn. Tko je bio tolko pametan da ubaci tenk u taj BR i stavi mu Heat-FS sa 320mm penetracije na sve udaljenosti?

Za IS6 ne treba ni govoriti, po 7 killeva skoro svaku rundu naberu ljudi s njim. 

Stašno, trebali su davno stati sa ubacivanjem tenkova jer pola ih je već tada bilo nepotrebno, ali ne išli su dalje pa ubacili sve puno protoipa.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.5.2017 20:22 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Kako ova igra propada iz dana u dan. Još nekako se drže air battles, iako i tu treba dugo čekati na borbu.

Ali ground RB je totalno otišao k vragu u ovoj igri. Nakon BR5.3 se više ne isplati ni igrati kolko su naspamali tenkova i kolko je balans loš. Još su i pay2win model preuzeli sa IS6 i RU261 na BR6.7.

Znači tenk iz 1963. se bori sa ovima iz 1944. i još mu dodaju ammo iz onog doba. Taj RU261 već par partija ubija pola tima iz 1.5km, vidim na poland mapi ispred mene gori 6 tenkova, a tek se spawnao u Tortoiseu. Nakon par sekundi kroz frontalni armor probije me RU261 ne 2 shota. Na 1.5km, sa spawna na spawn. Tko je bio tolko pametan da ubaci tenk u taj BR i stavi mu Heat-FS sa 320mm penetracije na sve udaljenosti?

Za IS6 ne treba ni govoriti, po 7 killeva skoro svaku rundu naberu ljudi s njim. 

Stašno, trebali su davno stati sa ubacivanjem tenkova jer pola ih je već tada bilo nepotrebno, ali ne išli su dalje pa ubacili sve puno protoipa.

Zato sam prestao igrati jer su balans totalno s*ebali

Što čovjek više povećava svoje znanje to više povećava i svoju patnju.
15 godina
neaktivan
War Thunder

Iskreno nema smisla da, ja sam prije igrao aktivno WT ali eto ovo sranje sa municijom je stvarno sranje, sad više nema veze kakav ti je armor, di gađaš i dali češ koristiti svoj tenk u "dijamant" pozi da se lakše jelte odbije granata. 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice