War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 434.415
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
War Thunder

označiš @, kopiraš sa ctrl+c i paste-iraš sa ctrl+v

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: War Thunder

ludi hvala vam svima napokon sam uso u igricu i sada skidam nekih 5.4 downalda i napokon cu za nekih 2 sata moci igrati nadamm se.e dali imaju na ovoj igrici neki klanovi ili tako nesto poput world of tanksa,a mozda ce mi trebati i mala pripomoc oko igre da ju lakse shvatim ako bude bilo potrebno ja se javim ako nije problem 

15 godina
radisa_1 kaže...

ludi hvala vam svima napokon sam uso u igricu i sada skidam nekih 5.4 downalda i napokon cu za nekih 2 sata moci igrati nadamm se.e dali imaju na ovoj igrici neki klanovi ili tako nesto poput world of tanksa,a mozda ce mi trebati i mala pripomoc oko igre da ju lakse shvatim ako bude bilo potrebno ja se javim ako nije problem 

http://forum.warthunder.com , https://www.youtube.com

Tutorijala i odgovora kolko te volja 

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.2.2015 11:31 (Nisam Ja,Nisi Ti).
10 godina
neaktivan
War Thunder

pozz ljudi,ja poceo s igrom i super je samo ne kuzim bas to istrazivanje aviona i tenkova,puno je drugacije nego na wot-u,i dali postoji koji balkanski klan na war thunderu u koji bi mogo uci 

0 0 hvala 0
13 godina
radisa_1 kaže...

pozz ljudi,ja poceo s igrom i super je samo ne kuzim bas to istrazivanje aviona i tenkova,puno je drugacije nego na wot-u,i dali postoji koji balkanski klan na war thunderu u koji bi mogo uci 

RRAF,SAG,6th su ti mixani klanovi,uglavnom Srbi.

OSRH ti je full Hrvatski klan.

Svi su ti decki ok,samo moras poslati zahtjev!

12 godina
War Thunder

sto samo ispitujes, igraj i trazi sam po netu, gledaj tutoriale na yt-u i naucit ces

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Nemoj u OSRH. Tamo sami njibovi 

SVEMOGUĆI
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
War Thunder

ja poslo zahtjev za klan OSRH-u pa eto ako me primite bit cu vam zahvalan,stose tice programa za razgovor nije problem ali te kad udjem u klan jer da ga ne instaliram bez veze ako me ne primite u klan

0 0 hvala 0
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Nemoj u OSRH. Tamo sami njibovi 

Knjabovi,ne njibovi

radisa_1 kaže...

ja poslo zahtjev za klan OSRH-u pa eto ako me primite bit cu vam zahvalan,stose tice programa za razgovor nije problem ali te kad udjem u klan jer da ga ne instaliram bez veze ako me ne primite u klan

Instaliraj Dolby i ne sekiraj se!

Ako ćeš biti aktivan,nema veze sto si mali lv!

10 godina
neaktivan
War Thunder

jbg ja vec u klanu

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
War Thunder

e ljudi jel se to samo meni desava ili je to tako u igri da moram cekati za ulazak u bitku i po 2 minute,nije moguce da ima toliko malo igraca pa da nemoze ni tim sastaviti

0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Evo jedan kratki 1v1 duel 

SVEMOGUĆI
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Dobar, ali muzika http://media1.giphy.com/media/BHY3AK18ZSJEY/giphy.gif 

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 18:38 (Reichz).
15 godina
Reichz kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Dobar, ali muzika http://media1.giphy.com/media/BHY3AK18ZSJEY/giphy.gif 

Nemam ti ja vremena birat muziku koja se bude svima sviđala. 

SVEMOGUĆI
13 godina
Reichz kaže...

Ma video+mjuza OK!

Posebno trenutak sinhronizacije booma+bassa!

Odlično!

12 godina
War Thunder
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
War Thunder
And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Del_Boy97 kaže...

Bio je na youtubeu 10 minutni gameplay ali mislim da ga više nema.

EDIT: Tu je

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 21:36 (Nisam Ja,Nisi Ti).
15 godina
War Thunder

Otvoren je ponovo dev server. Evo i svih novosti zasad.

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/213859-client-08022015-147/

SVEMOGUĆI
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
War Thunder

Meni su tenkovi ovdje puno bolji nego li u WG, nekako realniji.

BTW, jedva čekam Mausa

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
War Thunder

1.47 Preview video: 

Uz malo humora :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ivanv000 kaže...

Meni su tenkovi ovdje puno bolji nego li u WG, nekako realniji.

BTW, jedva čekam Mausa

Pa ja se baš nebih složio sa tobom, pogotovu kad igram realistic u WT-u, općenito ih je teško uspoređivati jer imaju sasvim drugačiji gameplay...

Neznam imate li vi problema sa fps-om, ja imam drop sa 60-70 na 15-20 užas...i to nakon zadnjeg velikog  updatea, odustao sam iako imam premium....just like WG...fu Gajin.

Frka85
15 godina
neaktivan

I ja sam imao FPS dropove, ali pogirao sam se malo sa postavkama i sada sam konstantno oko 50 FPS-a.

Ne sjećam se sad više što sam mijenjao, sa AA-om sam se igrao, lens flare isključio tako nešto.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2015 9:51 (Vash).
15 godina
neaktivan
War Thunder

Ako ne obračate pozornost na eventove još danas traje odličan simulator combined arms event. Full simulator, bez tagova i bilo kakve druge pomoći.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Vash kaže...

Ako ne obračate pozornost na eventove još danas traje odličan simulator combined arms event. Full simulator, bez tagova i bilo kakve druge pomoći.

taj mode pokazuje pravu čar i realnost war thundera

16 godina
Del_Boy97 kaže...
Vash kaže...

taj mode pokazuje pravu čar i realnost war thundera

Ali ljudi koji igraju su govnad. Prošli put kad smo to igrali 5 tigera je stajalo oko cap zone i čekali su da im ovi drugi nalete. 

15 godina
neaktivan
War Thunder

Odličan je mod, ali da problem su ljudi, ali i Gaijin.

1. Lik u pantheru ubije mene u pantheru dok vraćam cap na našoj zoni, i onda se ispričava. (da je vozio bilo koji drugi tenk još bih razumio) Isto tako spawnamo se i odjednom čujem bombu ni 20 sekundi od spawnanja. Bum, naša štuka me rokne. Uglavnom, tuljana koliko voliš.

2. Spawn od obje strane je odmah pokraj cap-a, a kad se pomakne cap, pomakne se i zona, opet na sam cap. Stvarno briljantan potez od Gaijina. Ekipa kad vidi da ih cap-aš (barem oni koji su u mogućnosti jer su u medium tenku i nisu ni jednom izginuli) se selfdestructaju, respawnaju na cap-u i roknu te, a ti njima naravno ne možeš ništa jer imaju spawn protection.

3. Avioni su nakon spawna iznad tenkova u roku pola minute, što je često premalo vremena da se tenkovi uspiju sakriti.

4. Ekipa si smanji postavke grafike na minimum i roka te kroz sav mogući zaklon. Posebna zahvala za to ide Side Strafeu koji je dodatno reklamirao tu mogućnost i sad svaka njubara pod kapom nebeskom zna tu foru i koristi ju. Dok Gaijin ne riješi nešto unutar enginea, ako nemožeš igrati simulator sa grass i trees render distanceom barem na pola vrijednosti ne bi ga trebao ni moć igrat i gotovo. U doslovno svakoj drugoj partiji me rokne neki njab koji apsolutno nema šanse da me vidi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 8:37 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Stigao Update 1.47

SVEMOGUĆI
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
War Thunder

Pokušavam skinut igru prek launcher-a i nikako, kad stavim skidat prvih 30 sekunda se skida po 490kb/s, i onda brzina padne na 20 i ne želi se pomaknut. Jel ima još tko problema s time? Kad prekinem skidanje i stavim npr neki torent il bilo kaj drugo skida punom brzinom, tako da nije do mene. Jel zna tko kako rješit taj problem?

Hvala.

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 12:04 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Pokušavam skinut igru prek launcher-a i nikako, kad stavim skidat prvih 30 sekunda se skida po 490kb/s, i onda brzina padne na 20 i ne želi se pomaknut. Jel ima još tko problema s time? Kad prekinem skidanje i stavim npr neki torent il bilo kaj drugo skida punom brzinom, tako da nije do mene. Jel zna tko kako rješit taj problem?

Hvala.

Stavi igru skidati na Steamu, šiba full speed ;)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice