War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 440.890
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: War Thunder
Reichz kaže...

Ja nisam stigao baš daleko, imam trenutno previše obaveza da bi se mogao posvetiti koliko želim. Zasad imam jednog otključanog na ranku 2 kod Nijemaca, a Sovjete ne igram.

Nego, znate li išta kad možemo očekivati tenkove i zrakoplove u istim bitkama i kako bi to trebalo izgledati? Samo arkada, samo realistic, posebno u eventovima? Tražim na njihovim stranicama, ali ne mogu ništa pronaći.

Možeš i sam probati!

Jednostavno napravi si custom game i odaberi tank mape!

Uglavnom,iz pilotske prespektive,AA te razvaljuje ko kantu,neprijateljski tenk je teško vidljiv-osim ako ga netko spota-onda ti se on čini kao mala crvena crta!

Možeš odabrati sve tri opcije igre!

14 godina
neaktivan
War Thunder

Jbt jučer sam 3 put za redom imao 10-11 killova, ali cijelu večer nisam NITI JEDNU rundu pobijedil s timom. Onda sam ja išao bombardirat, ali nitko niti cover niti ništ nego svi lete negdje ko 3.14ckice da ih ne pogode, a nas 3-4 se borimo za tim.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Diplomirani pješak kaže...

Jbt jučer sam 3 put za redom imao 10-11 killova, ali cijelu večer nisam NITI JEDNU rundu pobijedil s timom. Onda sam ja išao bombardirat, ali nitko niti cover niti ništ nego svi lete negdje ko 3.14ckice da ih ne pogode, a nas 3-4 se borimo za tim.

Same shit here. Prekjučer sam skoro pobrisao igru. Odigrao točno 27 runda i od toga sam ih pobjedio svega dvije. Dok ne uzmem B17 i odem bombat baze, znam da su vjerovatnosti da dobijemo meč jako male.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
15 godina
neaktivan
War Thunder

Sa sovjetima otključavam T3, trenutno koristim KV1 ZiS5, T34 premium i T34 1942.

Kod njemaca otključavam T2, glavni mi je Panzer IV F2, F1 i stugovi.

Koliko god mekani bili njemci ipak samo sa njima uspijevam pobijediti i uvijek sam pri vrhu ili prvi u timu. Fino navirivanje iza kamena, pa brzo prebacivanje između 2 zaklona, uvijek diamond defanzivna pozicija i brzo izvirivanje=win.

Rusi su više za agresivnu igru, ali ne znam, draži su mi od njemaca, ali nikako nemam sreće sa njima.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

T-50 je ludnica od tenka, za rushanje idealan. Uzeo sam SU-122 i to je katastrofa od tank destroyera. Reload mu je u startu 40-50 sekundi tako dok ti ispališ jednu protivnik ispali 5.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 10:27 (peroko).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
War Thunder

fps drop od zadnjeg patcha je brutalan. padne mi na 2-3 fps.a inače vrtim na 60+. Najgore mi je kada počne slide show kod manevra ili nedaj bože blizu zemlje.... ovo me počelo jako živcirati

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
smiglcro kaže...

fps drop od zadnjeg patcha je brutalan. padne mi na 2-3 fps.a inače vrtim na 60+. Najgore mi je kada počne slide show kod manevra ili nedaj bože blizu zemlje.... ovo me počelo jako živcirati

Popravili su danas.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
14 godina
neaktivan
War Thunder

Od sutra je moguce igrati sa avionima i tenkovima u istoj bitki, no samo realistic i historic, moj IL-2 je spreman za bombanje ^^

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Predviđam da će sutra 50% igrača imati flak :)

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
15 godina
TheThing kaže...

Predviđam da će sutra 50% igrača imati flak :)

odlično za moj T-50 :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
16 godina
War Thunder

avast mi javlja aces.exe kao malware trebam li se brinut il je false pozitive?

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

to je false positive, stavi exclude i gotovo.

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
15 godina
War Thunder

Danas kupio ovaj tenk i nekako mi se čini da je taj 50 mm nekako OP jel bez problema one shota stuga ili t34

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
geek_boy kaže...

avast mi javlja aces.exe kao malware trebam li se brinut il je false pozitive?

Ja upravo dobio aces.exe error kada kliknem play u launcheru, igrao prije nepunih pola sata i sve radilo, stavio u avastu da ne skenira WT folder i opet sve radi.

13 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Danas kupio ovaj tenk i nekako mi se čini da je taj 50 mm nekako OP jel bez problema one shota stuga ili t34

Je li to Pz III Ausf. F? Ja ga isto imam, zvijerka je. U sim borbi sa prvim ACPR granatama one shoot-ao 4 ili 5 tenkova za redom. Presmiješno. Isto tako, u sim borbi uzmem Štuku, onu sa 2.0 battle ratingom i stavim bombu od 1000 kg. Taman bila mapa Ash gdje imas jedan cap point, onaj u sredini. Njihovih 5 tenkova capalo, a ja na nos i taman prije nego što se zabijem u zemlju otpustim bombu. Svih 5 ubio {#}

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
15 godina
War Thunder

Danas odigrao realistic  sa panzer III auf L i neznam dali je taj tenk zapravo tolko jak. One shot-anje t34 zagarantirano ako slučajno preživi netko ostane mu teški critical. Armor mu je kao u kv-1 {#} t34 mu nemoze nista sa 300-400 metara sve se odbija.  Sad da otključam najbolju municiju onda če biti belaj. Takodjer ima nenormalno brz reload.

With the appearance of the T-34 and KV tanks, rearming the Panzer III with a longer, more powerful 50-millimetre (1.97 in) cannon was prioritised. The T-34 was generally invulnerable in frontal engagements with the Panzer III until the 50 mm KwK 39 L/60 gun was introduced on the Panzer III Ausf. J¹ in the spring of 1942 (the gun was based on infantry's 50 mm Pak 38 L/60). This could penetrate the T-34 frontally at ranges under 500 metres (1,600 ft).[10] Against the KV tanks it was a threat if armed with special high velocity tungsten rounds. In addition, to counter antitank rifles, in 1943 the Ausf.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 15:52 (Kewin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Nije toliko jak samo ekipa nezna ciljati, jedan shot u pozor od vozača i gotov si.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Pa svi tenkovi su takvi, i da, većina ekipe ne zna ciljati.

Dobar je taj L, ful zabavan tenk. Više volim Panzer IV (bolje probijaju KV-ove i tank destroyere kad naletiš lice u lice), ali trojke su urnebesne. Može maltretirat neprijatelja da si hoće kosu počupat. Brz i ima duplo brži reload od IV, i niži je pa se možeš bolje skrivati iza uzvisina bez toliko opasnosti za hatch.

Predobro je kad naletiš na 4-5 neprijatelja, T34, KV, destroyeri razno razni, i onda se fino voziš oko njih i oneshotaš jednog po jednog.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
War Thunder

Ah i ja uvjek "naletim" na nešta čudno!

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Hahah to mi se još nije dogodilo. Je li to možda radi tvog ili njihovog velikog pinga i desynca?

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
15 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Ma to ti se samo čit pokvario{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 17:08 (peroko).
17 godina
War Thunder

Ekipa, je li istina da research points i credits koji se dobiju nakon bitke ovise samo o vlastitoj performansi, a ne o pobjedi ili porazu? Sjećam se da sam tako nešto pročitao negdje, no ne znam je li točno.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Reichz kaže...
Milka30 kaže...

Hahah to mi se još nije dogodilo. Je li to možda radi tvog ili njihovog velikog pinga i desynca?

A hebat ga,ping mi je bio ok,a sada....?

To je snimito dok su se djelili CBT key-ovi!

peroko kaže...
Ma to ti se samo čit pokvario{#}

Čit do jaja!

17 godina
crystal6 kaže...

Ekipa, je li istina da research points i credits koji se dobiju nakon bitke ovise samo o vlastitoj performansi, a ne o pobjedi ili porazu? Sjećam se da sam tako nešto pročitao negdje, no ne znam je li točno.

Ovise o svemu ako se ne varam, znao sam biti prvi u timu koji je izgubio sa dobrim scoreom pa dobijem malo RP-a,a isto tako u pobjedničkom timu sam kao peti-šesti pa čak i ispod toga znao dobiti dosta...sve se to na kraju partije zbraja, ali dobrim djelom utječe i pobjeda što je i logično.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.6.2014 0:37 (lobotomac90).
15 godina
neaktivan
War Thunder

Pobjeda ti multiplicira nagradu, dobiješ duplo mislim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vash kaže...

Tako je u WOTu ali ovdje mislim da je samo na prvu pobjedu u danu.

15 godina
Jack Sparrow kaže...
Vash kaže...

Tako je u WOTu ali ovdje mislim da je samo na prvu pobjedu u danu.

x2 ide samo na prvu pobjedu na svakoj naciji u danu. Prije je bilo 4x vikendom ali su to ukinuli. pa ti sada gusli do mlažnjaka :)

15 godina
neaktivan
War Thunder

To je daily double, to znam, ali i nakon toga pobjede ti donose bonus.

Znam imati po 7-10 killova i kad izgubimo ne dobijem ni 1000 Rp-a, a kad pobjedimo i imam recimo 5 killova dobijem preko 1000, sa 10 killova dobijem i po 2k RP-a sa T3 švabama.

BTW da li su i vama zbugani ammo roundsi na T3 njemcima? Sve mi pokazuje kao armor piercing.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Prvi puta igrao po kiši {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vash kaže...

BTW da li su i vama zbugani ammo roundsi na T3 njemcima? Sve mi pokazuje kao armor piercing.

Nije da ti solim pamet,ali dosta ljudi to ne zna:

Kupnja same municije u hangaru nije dovoljna da bi igrao sa tom municijom!

Odabir municije vrši se prije same bitke-klik na municiju i odabir!

Također postoji i slider za količinu municije,pomicanjem slidera dobijaš mogučnost odabira više vrsta municije!

Mozda je tebi defaultna municija sliderom ispunita do kraja nosivosti,pa ne mozes odabrati drugu municiju!

Ja sam opet primjetio da je na pojedinim tenkovima "ammo drop" bugiran.Prvi hitac je uvjek OK i ima putanju koja mu odgovara,no nakon prvoga hitca,za 50% je drop izražen.Ne mozeš prebaciti preko 400-500m.

Također primjetio sam da u realistic modu,onaj bunker kod CAP-a ne pruža nikakvu zaštitu,slobodno mozete pucati kroz njega u rođu koji se sakrio iza njega!

Isto tako pojedine pješčane dine u Jungle mapi su totalno "porozne" moze se pucati kroz njih!

Još uvjek postoje pojedina mjesta gdije na "lavandu" tj.hebeni cvijet mozete razhebati gusjenice,ako ste u punoj brzini!

Danas nprm dešava mi se freeze slike,nakon toga fatal error uz poruku "unable to recover 3D....nešto",igra se naravno ruši!

Nisam jedini 5-orica dečki iz squada isti problem imaju-SAMO DANAS!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice