War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 440.636
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: War Thunder
pirat01 kaže...

Zna li se mozda kad ce open beta?

Neko je spavao zimski san {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
13 godina
War Thunder

8,7 je skinuo na steamu... sad je vec na 10,3... koliko ima updatea :D 

Hebo te led, skinem jucer 12gb da bi mi danas sve krenulo iz pocetka... koji bog ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2014 12:56 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

http://i.imgur.com/DM5InKr.jpg

Sad idem na D pa na A ;p

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
15 godina
War Thunder

Danas probao novokupljeni flak 3.7 cm i eto ga vidiš prva žrtva b25 i catalina {#} UGL epic je rušiti bombardere sa flakom malo teško ali s vremenom se savlada sve.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

flak je lud totalno, maksimalni tier 2 flak radi toliku stetu na tier 3 tenkovima da je to nevjerojatno.

edit: zadnja runda: 1 npc i 4 tenka od igraca 1hit 1kill zaredom :p

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 13:50 (TheThing).
15 godina
neaktivan
War Thunder

Imaju problem s match makerom. Recomo uzmem prvi panzer na tier 1 i kao protivnika dobijem t34 1940 što je tier 2, pa ja to nemogu probit ni da sam chuck norris!!

Drugi primjer: Igram sa ruskim T50  i naleti mi Pannzer IV F2!!! I naravno da me u jednom šutu skinuo:(

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.5.2014 17:47 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Švabe imaju skoro pa identićan rank 2 i rank 1.... T34 kad god naletim na njega to čudo je nemoguče probit sa bilo koje udaljenosti kuta ili kamo sreče iz zraka (kad se stoji na planini jelte).. Napokon su popravili bug sa ejectanjem iz tenka (napravim liku takav critical i lik se ejecta i piše wrecked {#})

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Im watching you http://i.imgur.com/FpVoOv3.jpg

evo još par slika:

Jeli ovo ok? http://i.imgur.com/gsb0YXG.jpg

Previše aČivmenta? http://i.imgur.com/1a0DQ8K.jpg

Novi tenkić tier4 http://i.imgur.com/PXPYzCj.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 5:24 (TheThing).
15 godina
War Thunder

Izgleda ljuto nebi htio se snjime potuči {#} UGl zadnji update je donio nekakve perfomanse  (meni nekih desetak fps-a) ali svaku rundu koju igram uleti su-122 i napravi kaos. Ja kao rank 2 (imam 3 tenka rank 2 i 3 rank 1) i dogodilo se sljedeče nekako se spawnao sa svojim štugom (prva serija) i ko za vraga iza mene još 5 istih.... Nasuprot mape su 122 ispali jedan hitac raznese dvojicu i mene ostavi u teškom repairu. Nekako mi je su122 prejak za tier 2 a kako švabi i nemaju neki prejaki armor sa tier 2 obično završim u komadima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Kako da ja igram s tenkicima ?
13 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Kako da ja igram s tenkicima ?

Skini igru i igraj. Što te muči?

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
11 godina
protjeran

Regaj se http://warthunder.com/ i skini igru, to je to.

11 godina
neaktivan
War Thunder

Ova igra je predobra, igram wot vec dugo vremena i nakon sto sam odigrao par partija wt wot izgleda tako jadno, neigrivo. Voznja tenka, aim, ma sve sve sve je ovjde 10 puta bolje, strasna igra.

3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

T50 imaju slabu stražnju stranu kupole

T34 vratašca na nosu su one shot kill, baza kupole, stražnja polovica tenka ako je mrvicu na uzbrdici pa je manji nagib bočne stranice hulla.

KV1 najviše sreće imam sa bočnim stranama kupole i prednji kraj kupole sa obje strane cijevi.

Panzere rokaš sa HE shellovima u gornja vratašca na kupoli, to im riješi posadu.

Stugovi imaju slabu stražnju polovicu i mislim da je desna strana pored cijevi, ona mala ravna površina.

Njemačke zelene granate su mi se pokazale najboljima, ne sjećam se kako se zovu.

Ako ti je lik postavljen defanzivno u diamond poziciju, najlakše ga probiju one granate koje izgledaju kao diablosi za zračnicu, kompozitne armor piercing.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 14:07 (Vash).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Mquany kaže...

Ova igra je predobra, igram wot vec dugo vremena i nakon sto sam odigrao par partija wt wot izgleda tako jadno, neigrivo. Voznja tenka, aim, ma sve sve sve je ovjde 10 puta bolje, strasna igra.

WoT-sam ja probao igrati,tek kada se pojavio...i...nije mi se svidio.Nakon godine dana frendovi su me uvjeravali da WoT nije kao sto je bio,pa sam ga opet zaigrao...i...opet mi se nije svidio!Nedavno WoT gledam kako obara sve rekorde u broju igraća,pa opet sebe stavljam na kušnju i ponovo ga igram,ali ovaj puta tjeram sam sebe da ga zavolim i igram ga punih tjedan dana....još mi je gori nego kada sam ga prvi puta zaigrao!

Jednostavno ne razumijem šta to ima toliko dobro u WoT-u?Što tjera tolike ljude da ga igraju?Ima li išta drugo u tome WoT-u osim,kempanja,kempanja i samo kempanja?Postoji li ikakva strategija u toj igri?Postoji li team play u WoT-u(mislim na pravi tem play)

Ako je WoT smišljen da igrivost se svodi na jedan cartoon play,onda ok,u protivnom grafički dizajn ne treba niti komentirati!

WT-za usporedbu sa WoT-om je puno igriviji,puno ljepši,puno...ma sve!

Doduše,još je u beta fazi i kao takav u svakome pogledu nadmašuje famozni WoT!

A šta ce biti kada tu budu i sve nacije?Kada se opet vrate avioni?Kada dođu battleshipovi?Ma ne smijem niti pomisliti!

"Bacam rukavicu" svakome hard-core WoT igraću,neka proba WT pa neka radi usporedbe!

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 14:32 (Milka30).
12 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
Mquany kaže...

WoT-sam ja probao igrati,tek kada se pojavio...i...nije mi se svidio.Nakon godine dana frendovi su me uvjeravali da WoT nije kao sto je bio,pa sam ga opet zaigrao...i...opet mi se nije svidio!Nedavno WoT gledam kako obara sve rekorde u broju igraća,pa opet sebe stavljam na kušnju i ponovo ga igram,ali ovaj puta tjeram sam sebe da ga zavolim i igram ga punih tjedan dana....još mi je gori nego kada sam ga prvi puta zaigrao!

Jednostavno ne razumijem šta to ima toliko dobro u WoT-u?Što tjera tolike ljude da ga igraju?Ima li išta drugo u tome WoT-u osim,kempanja,kempanja i samo kempanja?Postoji li ikakva strategija u toj igri?Postoji li team play u WoT-u(mislim na pravi tem play)

Ako je WoT smišljen da igrivost se svodi na jedan cartoon play,onda ok,u protivnom grafički dizajn ne treba niti komentirati!

WT-za usporedbu sa WoT-om je puno igriviji,puno ljepši,puno...ma sve!

Doduše,još je u beta fazi i kao takav u svakome pogledu nadmašuje famozni WoT!

A šta ce biti kada tu budu i sve nacije?Kada se opet vrate avioni?Kada dođu battleshipovi?Ma ne smijem niti pomisliti!

"Bacam rukavicu" svakome hard-core WoT igraću,neka proba WT pa neka radi usporedbe!

na temi o wt ti hvališ wt i pljuješ po wot-u ima takvih i na WoT temi možda bi za vas sve trebalo napraviti posebnu temu pa da tamo hejtate

on topic: igra li netko  WT ground forces na PS4 ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 14:44 (drapa88).
15 godina
neaktivan
War Thunder

Jedino što te igre imaju zajedničko je da u obje voziš tenk. Nema ih smisla uspoređivati, jer to je kao da uspoređuješ RTS sa FPS-om.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 14:47 (Vash).
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
War Thunder

True, uopce ne razumijem kako neki mogu otici u njihovu temu i reci im da je WT 10x bolji, igra ima slicni koncept, no u WT je ipak cilj realni prikaz dok je ono vise arkada, kod njih su tenkovi kao od plastelina naspram ovih no puno su bolje balansirani, iako je tek u open beti WT sa ground...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Ako bi uspoređivali WT i WoT kao RTS i FPS, ja bi WoT stavio pod RTS.

WoT je jako arkadan, tenkovi imaju hitpointove i lako ih je voziti. Upravo radi toga strateški dio dolazi do izražaja.

Pošto svi igrači slično voze, bolji će biti onaj igrać koji uspije nadmudriti drugog igraća korištenjem pozicija na mapi ili nekih posebnosti na tenku (autoloader, oklop, mobilnost, elevacija topa).

S druge strane, WT je puno realniji i upravo radi toga se smanjuje "strateški utjecaj". Tenkove je teže voziti i gađati sa njima, i bolji igrać će biti onaj koji zna bolje upravljati sa tenkom.

Pogotovo u Simulator battles (kojeg trenutno jedino igram sa tenkovima) gdje neprijateljski tenkovi nemaju oznake te uglavnom gađaš prvog kojeg primjetiš.

Meni su obje igre jako dobre. Svaka nudi nešto.

Tko visoko leti, štedi gorivo.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

WT-u ti nikad nije bio cilj balans, ni u avionima, a neće biti ni u tenkovima.

Ako je Tigar jači od recimo T34 on će rasturat T34 i to je jednostavno tako, jer je tako bilo i povijesno. (ne znam da li su dobri primjeri za usporedbu, nisam toliko upučen u tenkove iz WW2, kao što rekoh ovo je samo primjer)

Trebaš znati jake i slabe strane svog tenka, te ih iskoristiti najbolje što možeš.

Ono što po meni trebaju jako paziti je tiering tenkova.

Avione su na žalost sa tim meni potpuno pokvarili, nadam se da neće biti tako i sa tenkovima. U tenkovima je još više naglašena razlika u snazi tenkova. U avionima čak imaš neke šanse protiv jačih tierova ako znaš dobro letiti, ali ovdje, ako nemožeš probit oklop, onda nemožeš probit oklop i možeš se slikat.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Shamrock kaže...

Mislio sam da je jasno što bi spalo pod koji žanr. :)

16 godina
Vash kaže...
Shamrock kaže...

Znam, htio sam naglasiti razlike između dvije igre. {#}

Inaće, WoT je arkadni shooter dok je WT arkada/simulacija (ovisno o modu igre)

Tko visoko leti, štedi gorivo.
11 godina
neaktivan
War Thunder

t 50 je pregreben tank {#}, kako sam se sad parkirao stugu na guzicu i ispalio ga, omg... {#}{#}{#} 

Ocekivao sam da bi mogli biti dobri ovi wt tenkici, ali igra je prejaka, nevjerovatno nesto.

1 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Ekipa iz kojeg razloga simulator bitke na Kareliji (battle) završe instantno? Niti netko capa, niti smo se svi pobili...ali nijemci naravno odmah izgube..

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
War Thunder

Moguce da je neki bug, jos nisam vidio tako nesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Shamrock kaže...
Vash kaže...
Shamrock kaže...

Znam, htio sam naglasiti razlike između dvije igre. {#}

Inaće, WoT je arkadni shooter dok je WT arkada/simulacija (ovisno o modu igre)

WT je istinska simulacija vidim ja svi ste vi bili u tankovima irl pa znate ....

16 godina
swon kaže...

WT je istinska simulacija vidim ja svi ste vi bili u tankovima irl pa znate ....

Pa više vuće simulaciji nego WOT, pogotovo onaj simulation mod gdje nema spotanja i moraš odredit pad granate. Nije sad ono potpuna hardcore simulacija, ali nije ni arkada gdje tenkovi imaju HP.

14 godina
neaktivan
War Thunder

Meni je ova igra jednosatvno plitka, od grafike samo pohvale za teksture tankova ovo ostalo gore od COD-a, ali probam još koji put iako vec vidim da necu ovo igrati. Šteta... ali jasno mi je da ima ljudi kojima je igra super i njima želim sate uživancije :)

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
swon kaže...

Pa više vuće simulaciji nego WOT, pogotovo onaj simulation mod gdje nema spotanja i moraš odredit pad granate. Nije sad ono potpuna hardcore simulacija, ali nije ni arkada gdje tenkovi imaju HP.

ne znam zašto wot uvlačiš dok mene citiraš, ja ni spomenuo wot, ali kad evo ti jesi samo ti mogu potvrditi da wot nije simulacija, a simulation mod na WT mi je najbolji dio ove igre ali kažem, da malo vidim kako ide igra kako se rangiraju likovi itd pa možda i ja budem wt freak :)

16 godina
War Thunder

Ma zato jer post koji si citirao tako piše.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice