War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 440.869
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: War Thunder
Jack Sparrow kaže...
Kewin kaže...

Za upast u tenkove trebam uništiti 60 aviona u arcade modu i ostvariti 9 pobjeda?

Da, ali meni je lakše bilo u realistic gdje trebaš 10-15 ako se ne varam.{#}

Probao sam tenkove jučer. Odlični su iako ima još mjesta za napredak, pogotovo što se indikatora na mapi tiće jer se jako teško vidi. Fizika mi je puno bolja nego na WOTu, tenk ima neku svoju težinu koja se vidi i kod skretanja i kočenja nakon velike brzine. Pad granate je isto jako pozitivna stvar, nema healtha, penetracija mi isto dosta realističnije napravljena. Jako dobro je napravljeno i kad zapališ tenk kako kroz otvor na kupoli par metara u zrak leti vatra.

U svakom slučaju već sad u ovakvom stanju bolje od WOTa.{#}

fizika tenka je fantasticna.. i kad driver nezna ubacit u pravi gear pa se zahebe lol.. isto kod okretanja..nekad prodje glatko a nekad je malo panika. najvise me smeta mapa koja je problematicna.i ono izdavanje naredbi je smuljano i komplicirano.

xfact
15 godina
War Thunder

Do ponedeljka imam fore to napravit? Ako imam sreče nekada u rundi napravim po 20 kilova. E sad nije bitno s kojom nacijom uništavam avione  i ostvarujem pobjede?

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 10:31 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kewin kaže...

Do ponedeljka imam fore to napravit? Ako imam sreče nekada u rundi napravim po 20 kilova. E sad nije bitno s kojom nacijom uništavam avione  i ostvarujem pobjede?

Da, do 12. Ja sam samo s rusima to napravio.

Evo ovdje ti piše sve LINK

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 10:38 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
War Thunder
xfact
Moj PC  
0 0 hvala 2
13 godina
War Thunder

Mogu li se ikako trackati ti winovi i killovi ?

EDIT: eto dobio sam decal i access napokon

Majke mi
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 14:25 (Cromaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
War Thunder

t34 ce morat biti nerfan jel se likovi voze sa tim drekom i oneshootaju sve okolo.bilo koji tier..lol ako vidis t34 bjezi.. 

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
War Thunder

Wow !

Ovo je critical hit za World of Tanks, Gaijin je savršeno odradio posao, cijela mehanika i fizika tenkova je kud i kamo bolja, grafika da ne pričam a i mape su prokleto cool {#}

Majke mi
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 15:37 (Cromaki).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Dobio prije pola sata mogučnost da igram betu i jako mi se svidja... konkurenciju nisam igro 2 minute i zgadilo mi se sve od handlinga pa i do samih health barova na tenku... Ovo je ono što meni odgovara. Ali čini se da je i open beta jako blizu.

Druga stvar pošto su tenkovi dostupni samo preko event misija dali sam u mogučnosti igrati svaki dan tenkove ili oni imaju neki svoj  raspored sati?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 18:34 (Kewin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Ja igram od 13:00 neznam za raspored. Što se tiće ovoga eventa nisam čitao pojedinosti, ali radi i za tenkove, od jutros 200 golda dobio :p

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
15 godina
War Thunder

Kakve su vam perfomanse? ja igram skoro na max postavkama (sitnice poput oblaka i trees range na medium) i tenkovi idu od 35-45 fps-a a nekad padne ispod 30 ali i dalje je igrivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kewin kaže...

Kakve su vam perfomanse? ja igram skoro na max postavkama (sitnice poput oblaka i trees range na medium) i tenkovi idu od 35-45 fps-a a nekad padne ispod 30 ali i dalje je igrivo.

Kod mene i decki iz squadrona fps divlja od 5-250 {#} i to stalno je u crvenome i varira!

No unatoć tome grafika je ljepa!

Više volim avione od tenkića-tj igrati avionom protiv tenkića,novotarija koja je baš ljepo usklađena.

Ali kada igram tenkiće onda se samo

11 godina
protjeran

Sve max, uvijek lockano na 60ps :)

edit: dodajte me Haki88

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 19:13 (TheThing).
15 godina
War Thunder

Nakon 2 sata igranja tenkovi su ispunili moja očekivanja. Ima tu nedostataka ali popravit če se to s vremenom... Uglavnom fizika je čudna pri sudaru tenka.. par puta sam dobio s ledja izgledalo je doslovce ko tenk sex.. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Već su djeca počela dolaziti, namjestis se lijepo i lik se zalijepi za mene i izgura me i ovi me uniste ili me izgura s litice -.-

Koji dio tenka gađate?

13 godina
War Thunder

Ja pokušavam gađati odozada, inače u gusjenice u gore u top, gledam kada se pojavi onaj zeleni križ.

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Cromaki kaže...

Ja pokušavam gađati odozada, inače u gusjenice u gore u top, gledam kada se pojavi onaj zeleni križ.

Ako gađaš odozada,shebeš mu mašinu,ako gađaš u gusjenice....logika(mada,zavisno od kalibra i municije),malo više trebaš hitati da bi ga onesposobio,ako gađaš u kupolu,dosta teško,ako gađaš malo ispod topa(sprijeda) u 90% slucajeva instant kill ili mu ubiješ vozaća)

U samu cjev,nemam baš uspjeha,uvjek ili odozada ili ispod cjevi,upali!

11 godina
protjeran

Treba bolje proučiti za što je koja vrsta municije, gdje gađati s kojom vrste municije itd, nigdje nemogu naci više informacija o ovome. Za ekipu koja počinje preporučujem odmah na početku bacit artiljeriju, meni se dogodilo par puta da sam unistio tenk ili sam mnogo puta pogodio tenk, kasnije dobio assist, iako ne vidite gdje vam je krug artiljerije samo pogledajte na mapi gdje se oni spawnaju i povucite gore i kliknite, a za aim kliknite V.

14 godina
neaktivan
War Thunder

gledam tenkice od war thundera i nekako mape mi djeluju preogromno.igraci se okolo vozikaju i nema bas puno akcije.izgleda mi kao da se utrkuju po mapi.ali sto se grafike tice fantasticna je.a tek ammo rack svaki put se razvleselim ko malo dijete cokoladici 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
War Thunder

mape su mi taman.jebes one wot mape di silujes iz baze drugi tim.nasto to onda lici?i puno vise je taktickih mogucnosti. sa brzim mediumom lako si na drugu stranu poprilicno brzo.ja bi da su i vece.ja jucer sa panzerom capam na kraju runde i onda moj derp iz tima me napuca sa td-om... srecom ekipa vidila pa ga izrejpali.lol a i ja stigo sa respawna pa mu nasiljio jednog u dupe. 5000 silvera team damage ali vrijedilo je.

xfact
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 9:33 (=xfact=).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
War Thunder

Ja jučer igram nadjem si mjesto za rokat i s ledja mi se lik zabije u dupe.... Mislim stvarno koda neki ne vide da stojim i pucam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 9:55 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
War Thunder

Mape uopće nisu ogromne,nego su baš taman!

Za početnike i ja preporucujem gadanje po AA.

Penetrirajuće granate prave najveci dmg i na svakoj granati piše kakva je,koliko debel armor probija i na kojoj udaljenosti-samo treba malo zadrzati miš!

Explodirajuće granate su "kao" efikasne na blizinu,no to ja nisam osjetio!

Kamiončić sa protuzračnim 30 mm topom/realistic battle/deranje po avionima donosi najveci exp,no kamiončić je jednako efikasan i protiv vecine tenkova!

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Istina ja sam jućer sa gaz kamiončićem koji ima 25 mm Ap top komotno uništavao tenkove ali to su sve bili light tenkovi. Takodjer sam ga isprobao u realisticu  kakav je gušt rušiti avione s time...  Kombinacija aviona protiv tenkova je meni nevjerojatna. Igra mi je postala još zanimljivija nakon ground forcesa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
War Thunder

Vozi li tko ruske tenkove ?

Koje tenkove preporučujete za istražiti ?

Ja sam istražio ZIS-30 i SU-76M ali nisam pretjerano zadovoljan, mislim da ću se ipak protegnuti na ove prve dvije grane

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Vozi li tko ruske tenkove ?

Koje tenkove preporučujete za istražiti ?

Ja sam istražio ZIS-30 i SU-76M ali nisam pretjerano zadovoljan, mislim da ću se ipak protegnuti na ove prve dvije grane

puno si istrazio:) pa nisi ni poceo igrat. probaj rusku med liniju t34 rastura. cini mi se da je malo op. 

jedna sa ash rivera juce.dobro mjesto ako se brdo osvoji.

hd http://www.pohrani.com/f/1n/G1/3Z1Pra5T/aces-2014-05-11-11-32-52.jpg

xfact
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 12:03 (=xfact=).
13 godina
War Thunder

Idem onda na researchanje te grane čim dođu eventovi u 14:00

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
War Thunder

zvanje artya mi se cini op. tj prednost da vidis preko brda..kamo je protivnik okrenut i sl.. to bi trebali drukcije rijesit. da ju se poziva na mapi a ne da odjednom vrat istegnes preko brda. lol

xfact
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

puno si istrazio:) pa nisi ni poceo igrat. probaj rusku med liniju t34 rastura. cini mi se da je malo op. 

ova slika je super :D a i mapa mi se cini dobra.mozes li nabacit koji video kako igras da vidim igru ako nije problem?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 12:26 (cod4gamer).
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
=xfact= kaže...

ova slika je super :D a i mapa mi se cini dobra.mozes li nabacit koji video kako igras da vidim igru ako nije problem?

budem popodne danas sam na rodjendanu sa klincima cijeli dan{#}

xfact
11 godina
protjeran
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 15:31 (TheThing).
15 godina
War Thunder

Ima kakav raspored evenata kada koji počinje u kolko sati??

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice