War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 440.646
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: War Thunder
lobotomac90 kaže...

Vidim da vas dosta igra ovu igru i po videima s jubitua mi se čini zanimljivo...Nego ono što me zanima kakve su f2p restrikcije? ne planiram plaćati ništa, pa da znam isplati li mi se tako igrati ili igra baš traži da se kupi kasnije nešto.

Pa i nema restrikcija, jedini bonus ako imaš premium je brže otključavanje aviona i dijelova.

Igra je sasvim super kao F2P, barem meni. Trenutno sam došao do tier IV i nisam uplatio ni lipe.

Majke mi
15 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

Vidim da vas dosta igra ovu igru i po videima s jubitua mi se čini zanimljivo...Nego ono što me zanima kakve su f2p restrikcije? ne planiram plaćati ništa, pa da znam isplati li mi se tako igrati ili igra baš traži da se kupi kasnije nešto.

Granica postoji, svaka razina tj tier aviona traje dulje za otključati tako da količina grindanja raste sa svakim tierom. Drugih ograničenja nema.

A što se tiče tvoje izjave da ne planiraš ništa plaćati, ljudi naprave super igru sa odličnim gameplayem i još boljom grafikom a ti bi se điberio?

Mislim da bi bilo uredu da svako barem jednom uzme barem najmanji paket golda (košta 5.5kn za 150 ingame golda), jer ipak razvoj jedne ovakve igre košta.

cjenik cjenik
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 22:20 (peroko).
17 godina
peroko kaže...
lobotomac90 kaže...

Granica postoji, svaka razina tj tier aviona traje dulje za otključati tako da količina grindanja raste sa svakim tierom. Drugih ograničenja nema.

A što se tiče tvoje izjave da ne planiraš ništa plaćati, ljudi naprave super igru sa odličnim gameplayem i još boljom grafikom a ti bi se điberio?

Mislim da bi bilo uredu da svako barem jednom uzme barem najmanji paket golda (košta 5.5kn za 150 ingame golda), jer ipak razvoj jedne ovakve igre košta.

Igra slovi kao free to play tako da onda i očekujem da ću nesmetano igrati bez plaćanja ali sam postavio pitanje iz razloga jer znam kako ti ide sa f2p naslovima, a što se tiče moje izjave naravno da neću plaćati kada nisam u situaciji da si mogu priuštiti kupnju igre nego imam pametnijih stvari za potrošiti novce, a i ne sekiraj se zarade oni i više nego što ti misliš nevezano za mojih i tvojih 5 kn, 5 eura ili kolika god to cifra bila.

15 godina
neaktivan
War Thunder

5 kuna nije kupnja igre, 5 kuna je jedna kava, čak ni toliko. Kad bi svi razmišljali kao ti ovakve igre bi bile potpuno neisplative a gaijin bi davno propao {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 23:12 (peroko).
Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
peroko kaže...

5 kuna nije kupnja igre, 5 kuna je jedna kava, čak ni toliko. Kad bi svi razmišljali kao ti ovakve igre bi bile potpuno neisplative a gaijin bi davno propao {#}

Pa eto na tvoju sreću ne razmišljau zato svi kao ja, jer su vjerojatno u financijskoj situaciji da si mogu priuštiti kupnju igara što bi i sam napravio da sam u mogućnosti,i inače ne koštaju igre/pretplate 5 kn kao što ti kažeš,a vjerujem da za tih 5 kn ne možeš ni u WT kupiti ne znam šta da ti bude korisno, no dobro,otišli smo odavno offtopic jer sam postavio jednostavno pitanje o tome isplati li se igrati bez plaćanje ili ne, a ne jeli to ispravno i zašto.

15 godina
neaktivan
War Thunder

Naravno da možeš. To sam dao samo kao primjer koliko mali je minimalni paket ingame golda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
War Thunder

@Peroko zasto mislis da bi svi trebali dati igri 5kn? To je apsurdno po meni. Ova igra je deklarirano besplatna i ja osobno necu prelazit preko toga iz principa. Ako te netko navuce na nesto besplatno samo da bi ti kasnije naplatio nesto nije meni ok. Diler ti dade drogu besplatno prvi put pa kad se ti navuces platis mu punu cijenu. Iako je usporedba luda, prilicno je tocna jer ce pojedinci utrosit preko 5000kn ako se ne mogu zaustavit sa kupnjom. Neki ce igru odigrat 2 partije i izbrisat, takvi sigirno ne bi nista htjeli platit pogotovo ako je naslov besplatan. Rekao sam da necu iz principa kupovat i stojim i dalje iza toga.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Nitko te ne tjera da daš lipe ali isto te tako nitko ne tjera da igraš igru za koju je netko utošio novac i druge resurse za izradu i održavanje.

Šta misliš koliko košta izrada i konstantno usavršavanje igre?  A serveri i marketing? Boli tebe briga! Glavno da je đabaleska je tako?

Ako  več igraš igru besplatno i sviđa ti se jel tako loše bacit developerima kakvu kintu (u ovom slučaju pišlivih 5 kn) da bi nastavili s razvojem te igre koju igraš, besplatno? Samo kažem netreba biti điber.

BTW okani se usporedbi s dilerima, očito te neide{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 1:14 (peroko).
Moj PC  
2 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
War Thunder

Pa naravno da me nije briga jer ako je igra besplatna onda nek mi takva i bude. A to sto oni trose novac na sve to, realno, nije moj problem. Veci problem vidim kad su serveri nedostupni kod igara plcenih punom cijenom.

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Historix kaže...

Pa naravno da me nije briga jer ako je igra besplatna onda nek mi takva i bude. A to sto oni trose novac na sve to, realno, nije moj problem. Veci problem vidim kad su serveri nedostupni kod igara plcenih punom cijenom.

Ako si time mislio na War thunder,onda se varaš!

War thunder ne možeš platiti punom cjenom,nego plačaš golde-kojima samo brže napreduješ-i to je to!

Meni je ok kod WT što svi mogu biti ravnopravni i "bogati" i "siromašni",tj. oni koji imaju golde i oni koji ne!

Ja cjelo vrijeme igram bez potrošene lipe i imam jetove-doduše golde zarađujem preko raznoraznih eventa,turnira!

15 godina
Historix kaže...

@Peroko zasto mislis da bi svi trebali dati igri 5kn? To je apsurdno po meni. Ova igra je deklarirano besplatna i ja osobno necu prelazit preko toga iz principa. Ako te netko navuce na nesto besplatno samo da bi ti kasnije naplatio nesto nije meni ok. Diler ti dade drogu besplatno prvi put pa kad se ti navuces platis mu punu cijenu. Iako je usporedba luda, prilicno je tocna jer ce pojedinci utrosit preko 5000kn ako se ne mogu zaustavit sa kupnjom. Neki ce igru odigrat 2 partije i izbrisat, takvi sigirno ne bi nista htjeli platit pogotovo ako je naslov besplatan. Rekao sam da necu iz principa kupovat i stojim i dalje iza toga.

Je igra je deklarirana kao FTP i nitko te ne tjera da platiš bilo što. Razmisli koliko si igara kupio i platio masnim parama da bi ih kroz par mjeseci prestao igrati? Ukoliko ti se igra sviđa bio bi red da podupreš devove i baciš im koju kintu. To je zdravo logičko razmišljanje koje dolazi od mene igrača a ne od njihovog marketing tima. Na sreću većina ne razmišlja kao ti pa ovakve igre uspiju, pogotovo ovako kvalitetne. Samo što je igra FTP je razlog da skačeš od sreće. Imaj na umu da podupirući ovakve projekte njihov broj u budućnosti će rasti. Razumijem da se para nema, tu ti nemam što za prigovoriti i to uopće nije problem u ovoj priči. Problem je tvoj stav prema FTP naslova. Tko ih jeb... iskoristiti ću ih što je više moguće. U što se tiče usporedbe s drogom, mogu ti samo reći da si ti davno probao i ostao navučen na gaming, i to ako si nešto stariji gamer si probao kada FTP nije ni postojao.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
15 godina
War Thunder

http://warthunder.com/en/news/574-Victory-Day-Celebrations-en

// 

Destroy 60/10/4 enemy aircraft and win 9 battlesto get the “Victory Banner” decal and Ground Forces CBT access
[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 11:21 (smiglcro).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
Historix kaže...

Ako si time mislio na War thunder,onda se varaš!

War thunder ne možeš platiti punom cjenom,nego plačaš golde-kojima samo brže napreduješ-i to je to!

Meni je ok kod WT što svi mogu biti ravnopravni i "bogati" i "siromašni",tj. oni koji imaju golde i oni koji ne!

Ja cjelo vrijeme igram bez potrošene lipe i imam jetove-doduše golde zarađujem preko raznoraznih eventa,turnira!

Ne ne nisam pri tom mislio na wt naravno. Mislim na one igre koje to kostaju 500kn na izlasku ili manje ako su duže vani pa da njima serveri ne rade kako treba. Cisto primjer radi, ljudi interneta se zale na probleme sa Battlefield4 serverima, ja nemam osobnih iskustava pa mi nemojte uzeti za zlo ako je netocno. U besplatnim MP igrama ako se serveri ruše mozes izgubiti samo potencijalno zabavno vrijeme. Osim ako vec nisi dao novac za premijum racun koji ce istec ubrzo. U tom slucaju nemogucnost igranja je mala pljacka po meni. Ovo govorim o nenadanim rusenjima i izbacivanjima iz igre, ako je server maintainence najavljen onda ne vidim problema.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 11:46 (Historix).
14 godina
Milka30 kaže...

Evo da citiram sam sebe {#},kad smo već kod golda.....

Klik,za golde!

15 godina
neaktivan
War Thunder

Daj se nemoj reklamirati molim te{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 17:45 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
peroko kaže...

Daj se nemoj reklamirati molim te{#}

{#}

13 godina
smiglcro kaže...
Destroy 60/10/4 enemy aircraft and win 9 battlesto get the “Victory Banner” decal and Ground Forces CBT access

Znači 60 aviona, 10 ground unitsa i 4 assista ili šta ?

Majke mi
15 godina
neaktivan
War Thunder

60 u arcadeu, 10 u realisticu i 4 u simulationu + 9  pobjeda

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
War Thunder

60 killova u arcade

ili

10 killova u historical

ili

4 killa u simulator

+9

Znaci najlakse je u simulatoru.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 19:20 (ivanzu).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
IvanZU says ...

60 Kills in arcade

or

10 kill in historical

or

4 kill in simulator

+9

So the easiest way in the simulator.

Is not everything NOT or or?

* Sry caps nisam vidio, bebac mi bio u rukama :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 21:59 (smiglcro).
15 godina
smiglcro kaže...
ivanzu kaže...

60 killova u arcade

ili

10 killova u historical

ili

4 killa u simulator

+9

Znaci najlakse je u simulatoru.

ZAR NIJE SVE A NE ili ili?

NE

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
11 godina
protjeran

update,restart, no connection, logged off ^^

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
15 godina
neaktivan
War Thunder

{#} Meni sve radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
War Thunder

Jel u ovoj open beti imaju samo avioni ili imaju i tenkovi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Avioni su u open beti a tenkovi u closed beti ali se lako dobave

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Kaj su maknuli Migu 15 wep?

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Dobio sam u tenkovima broj 2 opciju, međutim kada kliknem broj 2 ništa se ne događa.

www.mmo-balkan.com www.starcitizen-balkan.com
14 godina
neaktivan
War Thunder
xfact
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 22:09 (=xfact=).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
War Thunder

Za upast u tenkove trebam uništiti 60 aviona u arcade modu i ostvariti 9 pobjeda?

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kewin kaže...

Za upast u tenkove trebam uništiti 60 aviona u arcade modu i ostvariti 9 pobjeda?

Da, ali meni je lakše bilo u realistic gdje trebaš 10-15 ako se ne varam.{#}

Probao sam tenkove jučer. Odlični su iako ima još mjesta za napredak, pogotovo što se indikatora na mapi tiće jer se jako teško vidi. Fizika mi je puno bolja nego na WOTu, tenk ima neku svoju težinu koja se vidi i kod skretanja i kočenja nakon velike brzine. Pad granate je isto jako pozitivna stvar, nema healtha, penetracija mi isto dosta realističnije napravljena. Jako dobro je napravljeno i kad zapališ tenk kako kroz otvor na kupoli par metara u zrak leti vatra.

U svakom slučaju već sad u ovakvom stanju bolje od WOTa.{#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice