War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 440.576
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: War Thunder
smiglcro kaže...

ja sam manje vise odustao od igre zbog vremena potrebnog da otkljucas neki avion. Ono ako stignem utrošim 1h dnevno na igru i nema nikakovg napretka. Lv 3 tier avion pokušavam otključati i to trajeeeeeeeeee, još ni do pola nisam stigao. Uredno sam i više nego solidan po mapama (redovito u top3) i vozim svašta. Isto tako uredno me sa ranka 2 baca protiv tier 3 aviona gdje se osjećam uglavnom bespomoćno. A to je samo 1 frakcija...

Razumijem da je igra besplatna pa se moraju nekako naplatiti ali ovo mi postaje smješno... ne želim ni računati koliko bi mi trebalo (vjerovatno godinu dana) da otključam prvi mlazni avion :)

Sada sjednem i odvezem jednu radi gušta i lagano ugasim sve...

Istina. Pohlepa im je uništila igru. Čekam da se nešto drastično promijeni oko leveliranja aviona jer ovo je ruganje,.

15 godina
War Thunder

Nisam nekakav fan ratnih aviona. Nisam ni znao imena ni ere ni ništa specijalno oko njih osim od  onoga što sam vidio/naučio preko filmova. Ali ova igra to sve mjenja :)

Sada znam modele, godišta, koje motore koriste, koje oružje imaju :) Baš sam se zaljubio.

Jučer sam otključao prvi lv3 avion (samo švabe igram) FW 190 a5. I primjetio sam znatnu razliku u zvuku motora. FW na istim brzinama kao messerschmit bf 190 e. Jednostavno zvuči jako tromo i više puta sam mislio da idem 3x sporije nego što sam stvarno išao. Ne znam koliko igra ide u detalje ali sam skužio da FW ima radijani motor dok 109 e ima "inline". Ne znam uopće da li to ima ikakve veze sa zvuk ali sada kao malo dijete pretražujem wiki da bi došao do tih informacija :)

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Neznalica121212 kaže...
smiglcro kaže...

ja sam manje vise odustao od igre zbog vremena potrebnog da otkljucas neki avion. Ono ako stignem utrošim 1h dnevno na igru i nema nikakovg napretka. Lv 3 tier avion pokušavam otključati i to trajeeeeeeeeee, još ni do pola nisam stigao. Uredno sam i više nego solidan po mapama (redovito u top3) i vozim svašta. Isto tako uredno me sa ranka 2 baca protiv tier 3 aviona gdje se osjećam uglavnom bespomoćno. A to je samo 1 frakcija...

Razumijem da je igra besplatna pa se moraju nekako naplatiti ali ovo mi postaje smješno... ne želim ni računati koliko bi mi trebalo (vjerovatno godinu dana) da otključam prvi mlazni avion :)

Sada sjednem i odvezem jednu radi gušta i lagano ugasim sve...

Istina. Pohlepa im je uništila igru. Čekam da se nešto drastično promijeni oko leveliranja aviona jer ovo je ruganje,.

Promijenilo se. Sad ne znam dal će to tebi biti drastično ali za mene je dosta.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
14 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Neznalica121212 kaže...
smiglcro kaže...

ja sam manje vise odustao od igre zbog vremena potrebnog da otkljucas neki avion.....

Promijenilo se. Sad ne znam dal će to tebi biti drastično ali za mene je dosta.

Još nisam probao igru nakon novoga patcha,ali ne znam sta svi kukaju oko toga otkljucavanja 3 tiera?

4-tier,eee to je već gnjavaža,a da o 5 da i ne govorimo!

Fora je u tome sto ljudovi masovno forsaju fightere,dok malo bombardiraju!

Ljudovi,upregnite svoje Wellingtone,Mitchelle,Yer-ove....i deri po Pillboxima i bazama-Rp-ova i silvera ko blata!!!

Za napredak između 2 u 3 tier idealni su Njemački,Britanski,Američki i Japanci(Rusi sa Pe klasom malo nazaduju,ali zato nadoknađuju opčenitim OP-eom)

Japanosi doduše u 2 tieru imaju lošije bombardere zbog male nosivosti,ali zato JPN zero OWNA u realisticu.

Problem kod 3-4 tiera je SKUPOĆA,no i to se da kompezirati....

UVJEK,ama BAŠ UVJEK nekakav BF leti na 7-9 km i skida bombardere,zato ja u arcade modu idem na dive na bazu ili pillbox,odmah na početku partije da odmah isplatim ono što ću eventualno u dogfightu sa svojim fighterima izgubiti,i uvjek sam u plusu!

15 godina
neaktivan
War Thunder

bombanje se skoro pa i ne isplati. Prije se  za jefan tenk dobilo xp-a i silvera kao za jedan uništen avion. Nakon 1.37 su to sjebali pa se sad dobiju mrvice barem što se tiće RP-a. I baze su sjebali, jer na nekim mapama ja bacim bombload iz yer2 i ne uništi bazu do kraja tj dobim max bodova a na nekim baze imaju duplo manje healtha pa ispada da pola bombloada baciš uzalud jer dobiš duplo manje bodova.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 19:27 (peroko).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

To su gluposti. Jedino ako uživaš u letenju dobra je igra, baš je dobro napravljena. Ako misliš vozit miga, plati pajdo!

15 godina
Neznalica121212 kaže...

Ako misliš vozit miga, plati pajdo!

Igram od 12-tog mjeseca prošle godine i prije cca. dva tjedna sam krenuo u otključavanje miga 9 s tim da sam u međuvremenu prestao s istraživanjem miga i otključao Yak-9P. Trenutno sam na pola puta ka Migu 9 bez protrošene ijedne lipe na igru. Par puta sam se toliko naživcirao da mi je došlo da jednostavno kupim premium acc ili tak neke, ali jači sam ja od toga. {#}

Da, dosta treba za otključavanje i doć do jetova ali da traje kraće vjerujem da bi mi puno brže igra dosadila. Ovako mi je cilj vozit mig 15 a nakon toga ćemo vidjet, vjerovatno njemački ili američki Sabre {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 20:58 (Nisam Ja,Nisi Ti).
14 godina
odjavljen
War Thunder

Jel iko od vas tu igra arkadu iz kokpita? Ja sam nedavno poceo i odlicno je, mada malo je tesko pobjec kad ti neki peder dodje od straga :D

0 1 hvala 0
16 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Igra netko od vas Ground Forces?

Ja igram zatvorenu betu i moram priznati da sam DUBOKO razočaran....grafika, modeli, zvukovi su jako dobri unatoč tome što je beta ali......imam tiger (lvl 3 je trenutačno max na ovom serveru) i posadau sve na max pa svejedno svaka granata s bilo koje strane pobije nešto od posade tako da nakon 2 primljene granate  CREW OUT....ALOOOOO pa tiger je bio strah i trepet a oni ga naprave kao smeće. Prednost je to što možeš sa aaa gađati avione...lol xd. Moje mišljenje je da su bodovanje i gamplay trebali napraviti posebno za ground force a ne ga samo kopirati da air. Sve u svemu igra ima potencijala. Što se tiče aviona, igram sa premium računom i imam ogromni problema sa creditom, jednostavno avion je najlakše kupiti ali trening posade pa zatim napredak posade košta auuuuuuuuuuuuuuuuuuu, gamad je navodno povećala zaradu ali samo na papriu. Lešinari kao i world of tanks.

Frka85
14 godina
neaktivan
War Thunder

Treba tu dodati novije avione, ne vidim zašto bi igra morala biti ograničena na ww2, moglo bi biti za svaki rat posebno 1,2 svjetski, vijetnamski, korejski...

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
Diplomirani pješak kaže...

Treba tu dodati novije avione, ne vidim zašto bi igra morala biti ograničena na ww2, moglo bi biti za svaki rat posebno 1,2 svjetski, vijetnamski, korejski...

Bilo bi odlično da su današnji avioni, ali mislim da se to ne može realno napraviti jer američki prednjače 20 godina ispred drugih. Znan da će se javit neki Russian lover sa pričama kako su ruski jaki. Da odma odgovorim rusi su jedno 20 godina iza zapada.^^

12 godina
neaktivan
War Thunder

dzabe im sva ta njihova moderna oprema,kad ih rusi pojedu za dorucak i traze jos xD

Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj tehnoloski visak danas slavi 1 maj
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
kivic15 kaže...

dzabe im sva ta njihova moderna oprema,kad ih rusi pojedu za dorucak i traze jos xD

Ma da. To je sve mit. u WW2 su bili jaki a naposljetku im zima pomogla da pobjede. Možeš mislit kako su jaki nakon pola stoljeća komunizma a ovi kapitalisti skyrocketed u svakom segmentu za to vrijeme.

12 godina
War Thunder

Dakle tier4 avion treba otključat sa 61000 research bodom. Trenutno je moj tim pobijedio i imao sam 3 killa, amo reć da je to prosjek. Dobio sam 1300 research bodova. Trebam ovako odigrati još 47 puta, i onda imam još 8 takvih aviona, što iznosi da moram odigrati ovakvih 376 partija da bi bio u stanju iti krenuti levelirati tier 5 avione, tj. mlažnjake. {#}

http://postimg.org/image/c0cbl6hjd/full/

0 1 hvala 0
15 godina
Neznalica121212 kaže...
Diplomirani pješak kaže...

Bilo bi odlično da su današnji avioni, ali mislim da se to ne može realno napraviti jer američki prednjače 20 godina ispred drugih. Znan da će se javit neki Russian lover sa pričama kako su ruski jaki. Da odma odgovorim rusi su jedno 20 godina iza zapada.^^

po meni bi to bio najlošiji potez za ovu igru. Jer gledajući realno simulacije modernih borbenih aviona se svode na lock rakete i da li je CD na flare off/on. To bi bilo super dosadno. Kao i moderan warfare gdje je samo bitno tko ima bolje lasere, navodeće rakete, više satelita. Nema to veze sa "skillom" i ratovanjem. Danas za bitke ni ne trebaš generale nego informatičare :)

Nadam se da do toga nece nikada doci...

Igra je FREE, sjetite se da niste lipe dali za ovu igru (ako niste premium ili kupovali resurse) tako da nemamo bas pravo nesto prigovarati. Ova igra mi je dala toliko zabave, toliko više nego puno igara koje sam masno plaćao. Želim im pomoći i kupiti koji golden eagle ali jednostavno para se nema, sve je u banani i kada bude prilike definitivno ću uzeti premium čisto da im se zahvalim za svu zabavu koju mi sada besplatno daju.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
12 godina

Jako dobro gledaš na to smigl.

15 godina
War Thunder

Jel nekome igra lagira kao da je ping velik? ono letim normalno vrati me nazad, naprijed i tako svakih pola minute... Dole je sve  u zelenoj boji tako da je s moje strane sve normalno.

Još jedno pitanjce što točno dobivam nadogradjnom turreta i strojnica na avionu? piše kao da ne new mg ili new cannon ali u kojem smislu?

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 10:51 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Neznalica121212 kaže...

Dakle tier4 avion treba otključat sa 61000 research bodom. Trenutno je moj tim pobijedio i imao sam 3 killa, amo reć da je to prosjek. Dobio sam 1300 research bodova. Trebam ovako odigrati još 47 puta, i onda imam još 8 takvih aviona, što iznosi da moram odigrati ovakvih 376 partija da bi bio u stanju iti krenuti levelirati tier 5 avione, tj. mlažnjake. {#}

http://postimg.org/image/c0cbl6hjd/full/

Budi sretan da je i tako. Prije par dana odnosno prije 1.39 update-a za taj avion koji otključavaš je trebalo oko 100 k RP-a :P

Kewin kaže...

Jel nekome igra lagira kao da je ping velik? ono letim normalno vrati me nazad, naprijed i tako svakih pola minute... Dole je sve  u zelenoj boji tako da je s moje strane sve normalno.

Još jedno pitanjce što točno dobivam nadogradjnom turreta i strojnica na avionu? piše kao da ne new mg ili new cannon ali u kojem smislu?

Meni se dogodio taj lag par puta jučer ili prekjučer. Pucam po liku i samo nas najednom vrati unazad i kamera se na sekundu-dvije "zbuga"

Sa nadogradnjom strojnica možeš birat koje metke ćeš pucat iz njih, svaki imaju svoju prednost.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 11:03 (Nisam Ja,Nisi Ti).
14 godina
War Thunder

Evo napokon sam i ja probao igru nakon zadnjega patcha...........

Ma,ne znam,meni su je pokvarili,prvenstveno grafički!

Probao sam postavke dizati,spuštati....no nekako mi je BLjAK!{#}

-Ta svjetlo crvena boja neprijatelja,me naprosto živcira!

-Tracers bullets,su mi presvjetli-blagi,gotovo nevidljivi???

-Zvukovi su mi čudni

-Kada bivam pogođen,nema više onoga glasnoga zvuka pogotka(ono,da znaš da te je rođo pogodio),sve je nešta prigušeno i kao da lagga.

-Isti slučaj sa vizualnim oštečenjem moga aviona.Jednostavno,budem pogođen i kao da vizalizacija kasni???Ujedno je puuno slabije naglašena!

Ima li itko savjet kako da vratim na staro-da se sve lipo vidi i čuje?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Milka30 kaže...

Evo napokon sam i ja probao igru nakon zadnjega patcha...........

Ma,ne znam,meni su je pokvarili,prvenstveno grafički!

Probao sam postavke dizati,spuštati....no nekako mi je BLjAK!{#}

-Ta svjetlo crvena boja neprijatelja,me naprosto živcira!

-Tracers bullets,su mi presvjetli-blagi,gotovo nevidljivi???

-Zvukovi su mi čudni

-Kada bivam pogođen,nema više onoga glasnoga zvuka pogotka(ono,da znaš da te je rođo pogodio),sve je nešta prigušeno i kao da lagga.

-Isti slučaj sa vizualnim oštečenjem moga aviona.Jednostavno,budem pogođen i kao da vizalizacija kasni???Ujedno je puuno slabije naglašena!

Ima li itko savjet kako da vratim na staro-da se sve lipo vidi i čuje?{#}

A ja mislio da je nešto do mene jer je boja neprijatelja svjetlija nego prije {#}

Ni meni se ne sviđaju te nove boje a ovo uvezi zvukova nisam primjetio. Jedino sam čuo da Destroyer ima drugi zvuk gunova i nije tolko loš a za ostalo ne znam xd

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 11:28 (Nisam Ja,Nisi Ti).
13 godina
War Thunder

Nakod zadnjeg update-a primijetio sam nešto manji framerate, nove zvukove (AA) i kada sam u velikoj brzini skretanje je gotovo nemoguće.

Također kada me netko malo pogodi, nema vizualne štete ali avion kao da je bez krila, jedva se pomiče

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
War Thunder

zašto mi je ovakav ''sensitivity'' iako sam probao svakakve postavke,opet mi teško skreće i ''gubim'' nišan

Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj tehnoloski visak danas slavi 1 maj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Kakva je to boja vatre? ona jedna je klasična žuta a druga je nekako crvenkaste boje... Danas zapalim bf110 kad ono ljevi motor gori žuto a drugi kraj gori crveno... Jedino ako spremnik goriva ne gori drugačije... yak 9k i 9t serija nekako bolje skreče? Sensitivity je takodjer i meni čudan. Nekako se gubim kada ganjam nekoga jednostavno nemogu ga pogodit ko prije.

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 12:22 (Kewin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
War Thunder

Sto ja vama prioritet kod modifikacija zrakoplova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Historix kaže...

Sto ja vama prioritet kod modifikacija zrakoplova?

Prvo motor, pa krila i na kraju gunovi.

14 godina
neaktivan
War Thunder

Prvo gunovi jer nema ništa goreg od toga da 5 km letim za nekim bomberom i gađam gađam gađam i nikako da ga srušim....

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2014.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
War Thunder

Ma i ti gunneri su za pimpek, nekad ne počnu pucati ni na 600m a nabrijani su do max.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
peroko kaže...

Ma i ti gunneri su za pimpek, nekad ne počnu pucati ni na 600m a nabrijani su do max.

Dead zone?

15 godina
War Thunder

auuuuuuuuu sto pucaju serveri. a bas sam se nabrijao vozati ovaj FW papir krila avion :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
peroko kaže...

Dead zone?

Ma kakvi. Ja se prebacim i ručno gađam bez problema ali moji gunneri očito na gablecu :(

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice