Kako mrzim ovo. Ganjam catalinu i doslovce joj je falilo malo da explodira... Počne padati taman da padne u more i meni odu bodovi kad neki lik sa dvokrilcem se ramuje u catalinu i naravno obadvoje crashed a meni ništa...
U squadronu mi kukaju kako je taj problem bio izraženiji prije patcha,a da su ga nakon zadnjega poprilicno ispravili!
No,ja smatram da je sada još gore nego prije-barem meni.Nakon zadnjega ja gotovo da ne mogu sastaviti kill,a da ne budem "assistent",gotovo svaki mec dobijem Wingman award,fighter hunter ili slican award ne pamtim kada sam zadnji puta dobio!
Frustrirajuce je kada nekoga dereš,CRT ga raniš,zapališ i netko ti ukrade kill jednim metkom!
Meni se to cesto događa!
Imam još jedno pitanje.
Dok postavim bombe ili rakete na avion gubi se nešto malo na performansama aviona. Mene zanima dal dok bacim recimo sve bombe ili rakete dal natrag dobijem stare performanse sve dok se bombe ponovo ne reloadaju ili su te performanse cijelo vrijeme "smanjene"? Recimo brzina(-16), veći turn time i slično.
Hvala.
Da,nakon izbacivanja bombi,definitivno dobijes na preformansama-dok za rakete nisam siguran,tj. ne osjeti se toliko!