UT3 prek neta

poruka: 8
|
čitano: 1.056
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
UT3 prek neta

Jel moguce kak s piratskom igrom cuo sam da je kao moguce al se gubi neki vrag koji se osvoji al dobro mene to ne smeta ja bi sam htio igrat ak je moguce!!

[url=http://profile.xfire.com/slickman25][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/slickman25.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
UT3 prek neta

1. Pravila

2. Interpunkcijski znakovi 

3. Google

samo će reći da je s 2k4 bilo tako neš slično i izvedivo, za UT3 neznam...

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
UT3 prek neta

hm, da ne otvaram novu temu, imam UT3 i igram ga preko neta, samo ne kužim jednu stvar: kada tražim servere na xfire-u ima svega 7 njih (od 300) na kojima ima neki igrač.

Niti u igri nije puno bolje, npr. kada tražim DM servere njih ima oko 20-30, a npr kampanja ima 2, max 3...

jel još tko ima takve probleme... je li stvar do toga da nitko to ne igra ili igra ne nekim drugim serverima?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: UT3 prek neta
max1919 kaže...

hm, da ne otvaram novu temu, imam UT3 i igram ga preko neta, samo ne kužim jednu stvar: kada tražim servere na xfire-u ima svega 7 njih (od 300) na kojima ima neki igrač.

Niti u igri nije puno bolje, npr. kada tražim DM servere njih ima oko 20-30, a npr kampanja ima 2, max 3...

jel još tko ima takve probleme... je li stvar do toga da nitko to ne igra ili igra ne nekim drugim serverima?

UT3 se dosta slabo prodao, a i prošlo je dosta vremena od izlaska. To je razlog zašto nema igrača.

BC2 ingame: Dorjan_CRO
15 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

UT3 se dosta slabo prodao.

Ovo. A i vecina igraca je presla na UT2004 koji je u biti samo poboljsani UT2003.

Starost nema veze s time, pogledaj samo originalni UT, nije lose za igru staru gotovo 11 godina, zar ne?

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina
neaktivan
UT3 prek neta
ma, svi su UT slicni, glavna je razlika u grafici, a u novijim verzijama je dodano par mapa, modova igre i vozila.
evo nasao sam
a netu par servera koji rade i na kojima ima dosta igraca, samo je na nekima problem sa pingom, tj igra trza i kasni svako malo. :/
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na prvi pogled jesu slicni, ali fanovima su razlike ogromne.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina
neaktivan
UT3 prek neta
znam, ja sam neka vrsta fana, nisam onaj hardcore koji igra samo UT i uzdize ga do nebesa, ali UT mi je zakon igra, ima ok grafiku, brz je, nabrijan, zarazan, netrebas ga igrati duze od par minuta, a da napravis par killova, a opet imas sitnice koje znaju samo pro igraci...
ugl. igrao sam sve UT i iako ima razlika svaka je verzija dobra.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice