Jel moguce kak s piratskom igrom cuo sam da je kao moguce al se gubi neki vrag koji se osvoji al dobro mene to ne smeta ja bi sam htio igrat ak je moguce!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1. Pravila
2. Interpunkcijski znakovi
3. Google
samo će reći da je s 2k4 bilo tako neš slično i izvedivo, za UT3 neznam...
hm, da ne otvaram novu temu, imam UT3 i igram ga preko neta, samo ne kužim jednu stvar: kada tražim servere na xfire-u ima svega 7 njih (od 300) na kojima ima neki igrač.
Niti u igri nije puno bolje, npr. kada tražim DM servere njih ima oko 20-30, a npr kampanja ima 2, max 3...
jel još tko ima takve probleme... je li stvar do toga da nitko to ne igra ili igra ne nekim drugim serverima?
hm, da ne otvaram novu temu, imam UT3 i igram ga preko neta, samo ne kužim jednu stvar: kada tražim servere na xfire-u ima svega 7 njih (od 300) na kojima ima neki igrač.
Niti u igri nije puno bolje, npr. kada tražim DM servere njih ima oko 20-30, a npr kampanja ima 2, max 3...
jel još tko ima takve probleme... je li stvar do toga da nitko to ne igra ili igra ne nekim drugim serverima?
UT3 se dosta slabo prodao, a i prošlo je dosta vremena od izlaska. To je razlog zašto nema igrača.
UT3 se dosta slabo prodao.
Ovo. A i vecina igraca je presla na UT2004 koji je u biti samo poboljsani UT2003.
Starost nema veze s time, pogledaj samo originalni UT, nije lose za igru staru gotovo 11 godina, zar ne?
evo nasao sam
a netu par servera koji rade i na kojima ima dosta igraca, samo je na nekima problem sa pingom, tj igra trza i kasni svako malo. :/
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Na prvi pogled jesu slicni, ali fanovima su razlike ogromne.
ugl. igrao sam sve UT i iako ima razlika svaka je verzija dobra.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.