Unreal tournament 3

poruka: 37
|
čitano: 9.703
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Unreal tournament 3

evo ovako sto je sve potrebno da s frendom igram preko hamachi navedenu igricu! I daj stavite neke sobe hrvatske koje se mogu igrati preko neta!!

Intel e5200 3.5 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Unreal tournament 3

bilo tko, sta nitko ne igra ut3??VičeViče

Intel e5200 3.5 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unreal tournament 3

de se smiri malo...ne možeš uvijek dobit odgovor u 20 minuta..kad netko naleti ko igra rec ce ti

potpisujem se

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unreal tournament 3

Ne bih znao, nemam Hamachi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Unreal tournament 3

da stvarno jel igra tko ut3 preko interneta malo sam gledao servere skoro pa ih nema ili su vecinom prazni a kakvo je stanje s hamachi-ijem, od mega popularne igre skoro da je i nema! , ako se slazete mogli bi slozit nekakav mali server preko hamachijem toliko da ut3 ne padne u zaborav!!Cool

Novi counter strike source server 84.16.243.71:27015

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Unreal tournament 3
intel freak kaže...

da stvarno jel igra tko ut3 preko interneta malo sam gledao servere skoro pa ih nema ili su vecinom prazni a kakvo je stanje s hamachi-ijem, od mega popularne igre skoro da je i nema! , ako se slazete mogli bi slozit nekakav mali server preko hamachijem toliko da ut3 ne padne u zaborav!!Cool

Odlična ideja! Ja sam za.
16 godina
protjeran
MariusEight kaže...
 Odlična ideja! Ja sam za.
 drago mi je da se barem jedan javio, ajde ljudi sigurno moram imati jos ut fanova, barem da nas je 10 da mozemo na 5 na 5,,
Novi counter strike source server 84.16.243.71:27015
16 godina
neaktivan
Unreal tournament 3

Ajde probat ću taj Hamachi pa ćemo vidit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unreal tournament 3

ja isto obožavam Ut3 i igram ga. nekad sam igrao online na neko stranom serveru ali u zadnje vrijeme je bilo previše bug-ova na njemu tak da sam prestao, a preko hamachia neznam jer se ne razumijem u njega

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unreal tournament 3

Ma igra je sranje, nitko ko je sa tobom u timu nemože ništa ni osvojit ni obranit, ako je netko u vozilu nemoguće ga je ubit bet drugog vozilka pogotovo ako je u leteće.Takvo sranje nikad nisam vidiojoš us to igra ima puno probjema kao zamrzavanje i štekanje UT 2003 je nekoliko puta bolji ovaj su zasrali nemojte ga igrat ni ako vam ju daje neko brsplatno, nema gore igra

0 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unreal tournament 3

Ne bih se slozio da je igra teski promasaj , puno je bolja od novijih UT-ova ili bar malo bolja :P ,ali jos
uvijek stoji cinjenica da koliko god izade UT-ova nijedan nije uspjeo ni priblizno simulirati legendarni gameplay i pruziti slican izazov od
originala iliti prvog Unreal Tournamenta

3 0 hvala 0
16 godina
Rundagor kaže...

Ma igra je sranje, nitko ko je sa tobom u timu nemože ništa ni osvojit ni obranit, ako je netko u vozilu nemoguće ga je ubit bet drugog vozilka pogotovo ako je u leteće.Takvo sranje nikad nisam vidiojoš us to igra ima puno probjema kao zamrzavanje i štekanje UT 2003 je nekoliko puta bolji ovaj su zasrali nemojte ga igrat ni ako vam ju daje neko brsplatno, nema gore igra

Stari topic,al ovo je skroz bezobrazno!

Prvo,nemožeš ništa osvojit ni obanit jer si n00b

Drugo,vozi bilo šta i daj mi oruzje po mom izboru i pwnat ću te prije nego počneš pucat

UT3 se nikad nije zamrzavala,ima svoje zahtjeve,a ti bi triba kupit bolji komp

UT2003 je bija FAIL,iza njega imas jos UT2004 koja se i danas igra jednako kao i dana kad je izašla

Da mi neko da igru besplatno a ne namjeravan ju igrat proda bi ju

fail

lol
17 godina
Unreal tournament 3

Unreal 3 je super pucačina što se mene tiče jer u takvoj igri nema kampinga, a to mnogim okorjelim cod igračima fali.

Što se tiče UT3 preko hamachi - ne znam baš ja ga igram ili u instant action ili na orig. serverima.

Pogledaj ovo za hamachi mozda nađeš nešto korisno.

Sometime the best defense is to attack!
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.6.2009 19:04 (Hummer).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fox Mulder kaže...
Rundagor kaže...

Stari topic,al ovo je skroz bezobrazno!

Prvo,nemožeš ništa osvojit ni obanit jer si n00b

Drugo,vozi bilo šta i daj mi oruzje po mom izboru i pwnat ću te prije nego počneš pucat

UT3 se nikad nije zamrzavala,ima svoje zahtjeve,a ti bi triba kupit bolji komp

UT2003 je bija FAIL,iza njega imas jos UT2004 koja se i danas igra jednako kao i dana kad je izašla

Da mi neko da igru besplatno a ne namjeravan ju igrat proda bi ju

fail

+1

Ako imate orginal dodite na domaci server, i dodajte me u frende.

Server na: www.ping300.com

Ingame nick: _Cox

16 godina
neaktivan
Unreal tournament 3

jel bi ja mogao igrat unreal tournament 3? barem negdje na low detaljima i rezoluciji 1440x900?

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unreal tournament 3

zar nitko nezna?ili nitko ne zeli pomoci gledo sam ja po internetu i na can you run it ali tome nevjerujem previse jer kad testiram cod4 pise da nece raditi a radi na normal molim pomozite

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unreal tournament 3

Mogo bi igrat na low 100%, možda čak i više, al na nekoj manjoj rezoluciji.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Unreal tournament 3

Zajedno smo jači....Belji se

fish_zts

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Unreal tournament 3

da oživim temu

nabavio sam ga preko Steama

pokrenuo

sve 5

ali nemogu uključiti xfire u igrici

xfire detektira igru i vidi se kad igram, ali nemogu scroll lock+x otvoriti ga ni nikaj, ni chat, ni slikati ni video

čak ne vidim ka mi netko poruku šalje

jel itko zna kako riješiti ovo?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unreal tournament 3

Imam ga i ja ali rijetko igram (imam još i Crysis Wars koejg nešto češće palim). U obe iger ako ti padne napamet ili me vidiš, cikajovazmaj Smijeh

Why so serious???

0 0 hvala 0
16 godina
doxy kaže...

da oživim temu

pokrenuo

sve 5

xfire detektira igru i vidi se kad igram, ali nemogu scroll lock+x otvoriti ga ni nikaj, ni chat, ni slikati ni video

Zato što igraš preko steama.

Probaj ga ručno stavit u xf add game i moralo bi radit.

17 godina
protjeran
Unreal tournament 3

Imam ga u Xfire, detecta ga, evo mogu i chatat samo ako netko meni posalje poruku.

Ali nemogu otvoriti menu od xfirea, i stavit si overlay za FPS sat i te đinđe, nemogu ni slikati, UŽAS!

BTW, NIJEDAN server nisam našao, sve serveri s botovima...NITKO ne igra ovo...razočarenje veliko...fuj.

I svi serveri s pingom preko 150

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doxy kaže...

Imam ga u Xfire, detecta ga, evo mogu i chatat samo ako netko meni posalje poruku.

Ali nemogu otvoriti menu od xfirea, i stavit si overlay za FPS sat i te đinđe, nemogu ni slikati, UŽAS!

BTW, NIJEDAN server nisam našao, sve serveri s botovima...NITKO ne igra ovo...razočarenje veliko...fuj.

I svi serveri s pingom preko 150

Ahh, znam kako ti je to vezi serverima, uvjek Server Disconected, ili zlazi 2 dana ili nije ista verzija ili mora skidat mod, ali kad udje na neki server pa kad igras jednostavno je predobro, jos vele onih vozila i sl.

Sad neznam to radi xfirea moze bit sljedece, da u toj igri xfire trenutno nepodrzaje te đinđe, ili je kod tebe neka greska, meni vecinom kad resetiram komp pomogne to ili kad izgasim i upalim xfire, a ako nece to onda neznam.

I don't care...
17 godina
protjeran
Unreal tournament 3

ma evo

preko gametrackera nasao sam hrpu aktivnih servera

fino razbibriga

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

da oživim temu

pokrenuo

sve 5

Trebaš staviti u xfire pod games za UT3 manual, i to ovako: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\unreal tournament 3\Binaries

Što se servera tiče...

Ako vas zanima warfare, ovdje skoro uvijek ima 20+ ljudi: 213.163.72.251:7788. Raptor Squad ima dosta servera na kojima često ima ljudi...

Ako ste za BTA (aka TAM iz 2k4):195.245.9.170:6666

Ako ste za TDM, potražite servere toga obično ima ili dođite na IRC gdje se igraju pickupovi (al nema baš njubova, malo je viša razina) na #levi.pickup (quakenet)

Naravno, i naš domaći server, na kojem imamo BTA, Invasion i sve stock gametypove (+mutatori razni +custom mape): 213.202.105.233:7777

Dueli: NGI serveri: 88.149.151.205:8100 88.149.151.194:8000 88.149.151.205:9000

Ako je tko za pokoji duel, slobodno mi se javi na Xfire: FioPro ili Steam: FioPro

Gigabyte nForce 590 SLI AMD::AMD Athlon 4600+::nVidia Point of View GeForce 8800GTS 640MB::2GB PC2-6400::X-Fi Xtreme Gamer::Antec TP-Trio 550W::Antec Sonata II::HDD Seagate 320GB SATA::Logitech S-510
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 21:37 (FioPro).
16 godina
neaktivan
Unreal tournament 3

bok

problem. kad se idem se joinat skoro pa svaki put mi kaze connection failed

rijetko se uspijem joinat.a kad uspijem il ima 3 covjeka il nis

zna neko mozda rjesenje problema

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unreal tournament 3

To tako na bilo koji server/gametype?

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unreal tournament 3

zasad mogu igrat na ja jednom serveru po gametypu.znaci 1 na dm,1 na tdm i 1 na war i tam se normalno igra, ima ljudi. i ti su mi pod favorites

sjecam se da sam prije igro na jos par ctf i vctf al sad ih nisam naso

vidio sam na str od ut3 tam pod FAQ da ak imas pirate key gen sto je u mom slucaju da ce ti pisat connectio failed, al onda mi je logicno da ce mi za svaki server pisat connection failed a ne da ce bit servera na koje cu moc uc

a servere trazim normalno u igri.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unreal tournament 3

Ti serveri na koje si se ti joinao su "crackani", tj. ne provjeravaju se cd-keyevi u epicovoj bazi podataka... Takvi su recimo Bermuda serveri za ut3... Većina servera za UT3 ti nije crackana. Tako da ili kupi original ili se zadovolji sa nekolicinom crackanih servera...

Nije mi jasno kako su na ovom forumu dozvoljene rasprave o piratstvu...

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2009 11:41 (FioPro).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unreal tournament 3

E ovako zanima me stanje sa ut3 trenutno kako se igra, kakvi su serveri i ping i jel ima šta hrv/balkan ekipe tamo, na crovortexu i algoritmu igra je samo 99kn i mislim da se to j****o isplati ako je multiplayer u odličnom stanju kakav je bio na početku?

http://manutd-cro.com/forum/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice