Zna li itko kako igrati UT3 u multiplayeru (nije original)?
hvala unaprijed
Zna li itko kako igrati UT3 u multiplayeru (nije original)?
hvala unaprijed
Pa sta mislis,ni moj ut3 nije originalan ali samo si napravis account i logiras se.
Neznam jel jos uvijek ali inace je ovaj program all seing eyes bio odlican za trazenje servera
Znam da oživljavam staru temu, ali nedavno sam si nabavio UT3 i sad bi htio igrati malo online...Igra nije orginal ali želim probati multi da vidim jel valja kaj...
Preko xfire nađem server ali kad mi uđe u igru samo piše logging in i izbaci error...Preko hamachija sam našao par servera ali slabo se igra...
Ako ima ko kakvo rješenje za igranje prek xfire, nek mi veli na pp ako je ilegalno :D
jesi skinio sve patcheve???
skini i radit ce ;) i naravno najnoviji c***k :D
Yep, treba sve patcheve stavit. Valjda. I skini Titan Pack DLC, potpuno je besplatan i super.
imam UT3 kada ga krenem instalirati dodjemi ono da biram jezike ja izaberem i kliknem ok i sami izbaci nekav error il nes tako i iskjuci se instalacija,trebam pomoc.
P.S. prije 2-3 godine moglo mi se instalirat ne znam sto sad nece
hava unaprijed.
Koliko patcheva ima?
sry za dupli post, al vidim da niko ne odgovara.. dakle, igra mi je updatana na 1.3 ali mi i dalje kaže da se ne mogu spojiti na server, kao da je potreban još neki update, a ja nezz koji, tražio sam al ne mogu pronaći... :\ može neko pomoći?
Trbas novi patch skinuti koji ti ima oko 328mb :p
Napisi mi tocno sta ti pise na erroru.