Ukraden WoW akaunt

poruka: 6
|
čitano: 932
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ukraden WoW akaunt
Prijatelj me je jutros nazvao pa ću ga citirati.

"Netko mi je ukrao akaunt , na wowu , i prodao ga za 100 dolara.I sad mi ga ne želi vratiti ne znam što da radim".

Ja sam mu rekao da proba ono , da je zaboravio lozinku ili da prijavi adminu problem ( valjda tamo toga ima).Ja ne igram wow pa mu ne mogu puno reći.ALI možete li vi meni reći koji ste iskusniji igraći ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ukraden WoW akaunt
ivan-zd kaže...
Prijatelj me je jutros nazvao pa ću ga citirati.

"Netko mi je ukrao akaunt , na wowu , i prodao ga za 100 dolara.I sad mi ga ne želi vratiti ne znam što da radim".

Ja sam mu rekao da proba ono , da je zaboravio lozinku ili da prijavi adminu problem ( valjda tamo toga ima).Ja ne igram wow pa mu ne mogu puno reći.ALI možete li vi meni reći koji ste iskusniji igraći ?

lol kakve veze ima ko je kakav igrac kad ti neko ukrade acc

ako mu admin ne pomogne nema sta

15 godina
neaktivan
Ukraden WoW akaunt

nemam iskustva u WOW-u ali imam sa steamom meni se čini da je isti sistem

kod steama te traže da prikažeš da je igra tvoja npr: dodaju ti kod ti ga zapišeš na papir pa slikaš igru cover ili slično pa im pošalješ nazad

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ukraden WoW akaunt
Nema veze kakav je igrač , problem je taj što se on ne zna snaći u malo kompliciranijim situacijama.Pa ako ima netko tko baš igra wow.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ukraden WoW akaunt

Pođi negdje na Blizzard Support i prijavi krađu accounta.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Ukraden WoW akaunt
Tom tvom prijatelju prije će pomoći netko iz blizzardove službe za korisnike,tako da je najbolje da se njima odma javi.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice