Tropico 5

poruka: 5
|
čitano: 1.496
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Tropico 5

Izdavačka kuća Kalypso Media objavila je kako bugarski tim Haemimont Studios radi na još jednom nastavku Tropico serijala. Tropico 5 u pripremi je za PC, Mac, Linux te X360 platforme, zasad bez zacrtanog datuma izlaska, ali u okviru iduće godine. Igra će nas ponovno staviti u ulogu karizmatičnog diktatora El Presidentea koji svoj otok mora držati pod kontrolom kroz razne ere i događanja poput kolonizacije, svjetskih ratova, velike depresije i hladnog rata.

Peti po redu Tropico predstavit će sustav dinastija s kojim ćemo na važne pozicije i funkcije na otoku stavljati nama pogodne ljude s kojima smo u srodstvu. Dakle, ono u čemu smo mi Hrvati najbolji. Najveći novitet je uvođenje kooperativnog ili kompetitivnog multiplayera, po prvi puta u serijalu. Igraći će tako moći graditi gradove na istoj mapi, a hoće li multiplayer biti kooperativan ili kompetitivan odlučit će igrači koji mogu surađivati ili raditi na uništenju jedni drugih.

Platforme: PC, Mac, X360, PS4

Teaser:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1dY2S5uKKT0

...kradem avatare
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 16:44 (briatore).

0 1 hvala 0
15 godina
Tropico 5

PS4 verzija se očekuje ovog proljeća - zadnji trailer:

0 1 hvala 0
15 godina
Tropico 5

Tropico 5 za PS4 je konačno dobio službeni datum izlaska - 24.4.!
Disk verzije će sve biti Limited Special Edition i sadržavati će:
- Tropico 5 igru
- "The Big Cheese" DLC
- "Bayo del Olfato" dodatnu sandbox mapu
- službenu putovnicu države Tropico
- Tropico razglednicu

0 1 hvala 0
15 godina
Tropico 5

Konačno počeo igrati na PS4...šarm je i dalje tu iako me almanah pomalo zbunjuje...nigdje ne vidim usporedbu plaća sa ostatkom Kariba...dakle da mogu povisiti nadnice da mi se useljavaju ljudi...zatim su mi oni moji brodovi pomalo nejasni...znači an doku trgujem i dolaze brodovi - po defaultu tuđi, a ako želim posebno trgovati sa svojima, onda idem u trade na doku (ili u izborniku) i sam dogovaram rute...koja je korist, povoljnije cijene za uvoz/izvoz?

0 1 hvala 0
15 godina
Tropico 5

Pa kaj?

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice