Trine (indie platformer)

poruka: 40
|
čitano: 5.327
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Trine (indie platformer)

Ovo čudo je 2€ na Steamu trenutno, 90% popusta.

0 0 hvala 0
14 godina
Trine (indie platformer)

Ja sam ga kupio još davno, ali tek danas ću ga instalirati da ulovim achivement za summer sale.:)

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Trine (indie platformer)

Kupio igru na steamu ali ju ne želi pokrenuti. Otvori se launcher u kojem si podesim postavke i kliknem Launch. Nakon toga se ništa ne dogodi te mogu opet pokrenuti Launcher. Anyone?

14 godina
dreammaker kaže...

Kupio igru na steamu ali ju ne želi pokrenuti. Otvori se launcher u kojem si podesim postavke i kliknem Launch. Nakon toga se ništa ne dogodi te mogu opet pokrenuti Launcher. Anyone?

Pričekaj malo, tako i meni bude.

Jeli ti se instalirao ono što sve dolazi uz igru? Visual C++ 2005 Runtime?

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
16 godina

Nisam bio za kompom kod prvog pokretanja igre pa tako da ne bi znao. Ali trebalo se sve instalirati.

EDIT: Izrbisao sam igru, sad ju ponovo skidam sa Steama pa javim je li pomoglo!

EDIT2: i dalje isti problem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 18:01 (dreammaker).
16 godina

Da ne bude EDIT3, otišao sam u novi post kako bi javio da sam rješio problem.

Sa neta sam skinuo phsyxlauncher.dll i ubacio ga u folder od igre. Odmah je ušlo u igru!

16 godina

Pišem treći put novi post za redom čisto jer je nevezano uz probleme koje sam iznad napisao. Ovo je igra koju svako treba zaigrati (i kupiti). Igra je dinamična, zabavna, vesela, bajkovita, jednostavna i zaslužuje svaki novčić dan za nju!

18 godina
Trine (indie platformer)

Odlična je igra!! A kada pređeš probaj Capsized. Također fenomenalna stvar...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Trine (indie platformer)

Kupio sam ovu igru u Humble Frozen Bundle-u. Preso sam ju i bila mi je super. Sada je trebam opet skinut samo da dobime achievement. {#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trine (indie platformer)

Igra je fakat vrijedna tih 15 Kn. :)

Al evo malo nitpicka - kontrole nisu baš ono naj (usporedivši sa, ne znam, Super Meat Boy npr.) i nekad je previše tog na ekranu pa je teško uočiti što je level a što dekoracija. E da, i jako mi fali hvatanje za rub platforme kao u Prince of Persia, barem lopovka je mogla imati taj skill.

No to su sitnice - igra je zarazna i zabavna, achievementi su ok (nisu nedostižni kao u nekim drugim Steam igrama) a ima dosta stvari za sakupljanje tko voli 100% completion. Za te novce vrhunski platformer.

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice