- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja zbilja nemam kaj reći protiv . Sve je na svome mjestu.Grafika je u rangu najljepših igara kako po detaljima tako i po dizajnu. Gameplay totalno zabavan , pazlovi su logični i nisu niti prelaki niti preteški (kao u Limbu). Pozadinska glazba ugodna i nenamtljiva .
Pravi štih, kao iz bajke , pravi nasljednik orginala.
Konkurent za indie igru god( ako ne i sigurni pobjednik).
Roknuo sam igru u max detaljima na 127cm plazmi. Upalim u buljim.Koji *urac. Nešto tako graficki lijepo nisam u životu vidio.
Kad je sve tako ljepo i orginalno onda oni zaseru s portalima, mogli su ih izbjeći.
Možda nije velika mana al nez mani pomalo smeta.
Ja cu (nadam se) sa bratom co-op pa vam javim dojmove
Trine 1 mi je zakon, tako da definitivno nabavljam dvojku.
Ali mislim da ću čekati one steamove božićne bagatele, već sam se par puta opekao, kupim igru i onda za koji mjesec oni spuste cijenu za 75%. Sad lijepo imam postavljen steamprices watch i čekam...
meni je igra zakon, sp rulla. :D
Igra je zarazne kao i prvi dio. Malo mi je žao što su ukinuli manu, pa sada wizard ima beskonačno mane.
predobra igra..grafika meni među boljima jednostavno volim taj bajkoviti svijet.jel moram reci da je igra optimizirana i letiii
Igra je jako dobra, samo šteta što je kraća od prvog dijela.
Jel' ima koga za coop kasnije ako je moguće ? :D
Ova igra je preodlična...žao mi je što se nije više probila..
imam ovaj error
na levelu 10 se pojavi i nema dalje...help
EDIT: rješenje pa nek ostane ako danas sutra nekome zatreba
donwload hex editor
go to trine 2 instalation folder and find texture2.fbg
open with hex editor,enter line 1bef6470(scroll line to top) and in third column, filed 0a edit dd to dc and save