Tomb Raider (Reborn)

poruka: 605
|
čitano: 119.024
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Tomb Raider (Reborn)

Sto se tice optimizacije igre i kose nije bas bajno napravljena.

Ali sve u svemu moze se naci odlicna optimizacija.

Tesselacija i TressFX jako spustaju perfomanse.

Moj Benchmark...na moju low konfu.

Igra bas trazi max gpu a dok cpu dosta manje.

MOJE POSTAVKE MOJE POSTAVKE
BENCH MY POSTAVKI BENCH MY POSTAVKI
MAX POSTAVKE MAX POSTAVKE
BENCH MAX POSTAVKI BENCH MAX POSTAVKI
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Najjače mi kad Lara svako par min. kaže "Okey"

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Tomb Raider (Reborn)
DuMe kaže...

Najjače mi kad Lara svako par min. kaže "Okey"

Meni je fora kad spamam shift da se brže krećem pa kaže no i cant do that right now, nekad.

I kad god sam blizu zida, gladi zid malo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)
ja ne mogu vjerovat da jos nisam zavrsio igru :D stalno mislim evo sad ce bit gotovo a ono jos traje. fenomenalna igra

0 0 hvala 0
15 godina
aswada kaže...
ja ne mogu vjerovat da jos nisam zavrsio igru :D stalno mislim evo sad ce bit gotovo a ono jos traje. fenomenalna igra

IStina, dosta puta misliš to je to kad ono...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Pozdrav,

prije nekoliko dana sam počeo igrati igru i moram reći da sam zadovoljan, pogotovo grafikom!

Pošto sam laptop spojio HDMI kabelom na plazmu i igram tako trebao bi igrati i sa joystickom! To sam i napravio, ali sam i dalje "ovisan" o touchpadu na laptopu, jer nikako ne mogu naći gdje mogu namjestiti postavke za joystick. Našao sam neke, ali tamo nema opcije. Pretpostavljam da bi na drugom analogu (R2) to trebalo raditi, ali ne radi. Jeli još netko igra na joysticku i ako da, kako ste riješili ovaj problem?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
diego-maradona kaže...

Pozdrav,

prije nekoliko dana sam počeo igrati igru i moram reći da sam zadovoljan, pogotovo grafikom!

Pošto sam laptop spojio HDMI kabelom na plazmu i igram tako trebao bi igrati i sa joystickom! To sam i napravio, ali sam i dalje "ovisan" o touchpadu na laptopu, jer nikako ne mogu naći gdje mogu namjestiti postavke za joystick. Našao sam neke, ali tamo nema opcije. Pretpostavljam da bi na drugom analogu (R2) to trebalo raditi, ali ne radi. Jeli još netko igra na joysticku i ako da, kako ste riješili ovaj problem?

Taj problem za desnim anologom imam i ja na logitechovom controleru, tako da sam prekinuo s igrom do pon. onda idem u shoping po xbox 360 za winse, mala je to zasluzila :)

Netko je pitao gdje mjenja obleku, u jednom od kampova gdje se apgrejda oruzje i oruđe, na skroz desnoj strani ima opcija..

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
17 godina
Tomb Raider (Reborn)

Probao sam ući i izači iz igre no ista stvar...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

hm... nisam dotle dosao ali ne znam.. ne cini mi se kao bug nego kao puzzle.. a mozda su u sumi

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 10:15 (plug-in).

0 0 hvala 0
17 godina
Tomb Raider (Reborn)

Ma bug, ovisno o kutu kamere pojavljuje se ta pregrada.... I kada je prazan prostor nemože se proći. Osim ako se je nadrogirala pa je peru halovi....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 10:23 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
plug-in kaže...
diego-maradona kaže...

Pozdrav,

Taj problem za desnim anologom imam i ja na logitechovom controleru, tako da sam prekinuo s igrom do pon. onda idem u shoping po xbox 360 za winse, mala je to zasluzila :)

Netko je pitao gdje mjenja obleku, u jednom od kampova gdje se apgrejda oruzje i oruđe, na skroz desnoj strani ima opcija..

U Logitech profiler-u (program koji si dobio sa gamepadom) imaš opciju da desnu analognu gljivu mapiraš na pokrete miša.Ja sam to napravio i normalno mi sve radi.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 10:29 (goodie).
13 godina
odjavljen

Ja neznam kakvih vi to  imate problema sa gamepadom. Meni moj Logitech radi savršeno. Nezam koji seriju imate, ali zašto ste instalirali drivere od gampada? Nova serija je uredno prepoznata od Windowsa kao XboX-ov gamepad i ne treba instalirati nikakve drivere jer sve radi normalno. Lijepo vam piše u priručniku da drivere instalirate ako trebate dodatno podešavati gamepad, zato imate i ispod prekidač kojim regulirate rad gamepada.

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ista stvar kod mene, to je neki bug. Meni na nekim dijelovima nestaje kosa Lare, kao i ta pregrada, pa se opet vrati, zavisno od toga iz kojeg kuta kamere gledamo.

12 godina
Tomb Raider (Reborn)

TKO GOD IMA PROBLEMA S joYstickom u igri evo solucija rijesenja problema :

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Go to Start-> Run-> (or maybe press the Windows button + R) -> type Regedit -> HKEY_CUURET_USER ->
 System-> CurrentControlSet-> Control-> MediaProperties-> PrivateProperties-> Joystick->OEM->
and there in some of the three folders you should find a file called OEMName-> Right Click on
it -> Modify -> Rename USB Gamepad to ” Logitech Cordless RumblePad 2 ”

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.mediafire.com/?wr7d55bc1g1bizd

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skine xinputemu3.0 / fileove iz foldera kopira gdje mu je istalirana igra [ opcenito kod bilo koje igre file ovi moraju biti kopriani gdje je i exe file od igre ]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja vec dugo vremena radim  ovo dvoje..kod mene je USB Gamepad obicni preimenujem ga kopiram ovo i radi u 99% igara dosad.

Ali obavezno preimenovat i onda kopirat file ove...ako slucajno nema OEM i ime gamepada u regedit u onda pokrenit bilo koju drugu igru da se ocita jostick ili bilo sto.

--Kod slike se vidi da sam preimenovao iz prije USB Gamepada deffault koji je bio u Logitech Cordless RumblePad 2--

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

TKO GOD IMA PROBLEMA S joYstickom u igri evo solucija rijesenja problema :

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Go to Start-> Run-> (or maybe press the Windows button + R) -> type Regedit -> HKEY_CUURET_USER ->
 System-> CurrentControlSet-> Control-> MediaProperties-> PrivateProperties-> Joystick->OEM->
and there in some of the three folders you should find a file called OEMName-> Right Click on
it -> Modify -> Rename USB Gamepad to ” Logitech Cordless RumblePad 2 ”

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://www.mediafire.com/?wr7d55bc1g1bizd

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skine xinputemu3.0 / fileove iz foldera kopira gdje mu je istalirana igra [ opcenito kod bilo koje igre file ovi moraju biti kopriani gdje je i exe file od igre ]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja vec dugo vremena radim  ovo dvoje..kod mene je USB Gamepad obicni preimenujem ga kopiram ovo i radi u 99% igara dosad.

Ali obavezno preimenovat i onda kopirat file ove...ako slucajno nema OEM i ime gamepada u regedit u onda pokrenit bilo koju drugu igru da se ocita jostick ili bilo sto.

--Kod slike se vidi da sam preimenovao iz prije USB Gamepada deffault koji je bio u Logitech Cordless RumblePad 2--

Hvala na pomoci ali ipak nece, nesto slicno sam i ja pokusao prije samo sam preimenovao u Logitech RumblePad 2 bez ''cordless'' a kopirao filove s xb360 emulatora nakon kalibracije u igru, pokusao sam i tvoju verziju ali nop.

Stvar je da je moj gamepad od logitecha za ps/pc pa ga logdriver ne prepoznaje bez obzira na preimenovanje.

Nema veze.. kupit cu novi ako do pon ne nadjem soluciju.. trenutno si ga mogu priustiti.

eh da, jedino mi stvaaarno ide na nerve sto kada ga pritisnem izbacuje mapu :) ali nece okretati kameru, fuj!

Daj mi samo napravi uslugu ako ti se da pa pogledaj pod Axes dali su samo dva (kao na slikama) Y axis i Y axis ili ih ima vise, ako ih ima vise koje su im vrijednosti upisane da ih dodam. Hvala puno

Izvinjavam se za {#} Igra je super {#}

Xaxis Xaxis
Yaxis Yaxis
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 13:47 (plug-in).
12 godina
Nemam ja opcije Axes kao ti u reg editu. To ti je definitivno jer ti je joystick od PS a.
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Tomb Raider TressFX Shampoo

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Prešao sam 7% igre i mogu reći sve najbolje{#}

Meni na ovoj kanti na rezi 800x600 sve moguće ugašeno sve very low,vSync ugasen ne ide preko 20 frejmova -.-

U nekim trenutcima bude manje od 10FPS

0 0 hvala 0
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

well, this is hawkward

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

plug-in hvala na pomoci za gear,al skuzio sam da je problem u krivom "besplatnom patchu"

Smrt u plicaku Smrt u plicaku
They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.3.2013 16:54 (lmutak).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

nisam prije igrao tomb raider igre (jesam jednu jako jako malo, i to je bio nekakav demo) ali ono sto sam vidio u filmicu totalbiscuit-a igra je skorz ok

on je ukazao na neke probleme (survival igra a ima masu streljiva, pa masu collectable itema koja lara ''trpa'' u dzepove kojih nema, pali neke tamo shrinove itd) i takve neke sitnice, medutim ja mislim da je igra izvrsna i jedva cekam da je izaigram jer dugo nisam igrao takav tip igre.

mozda sam ja u krivu jer nisam odigrao predhodne naslove, ali da budem iskren bas me briga, jer ovo je reboot.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
Tomb Raider (Reborn)

Jer itko zna di mogu naci save game od tomb raidera ? ... dobio sam neki error i nemogu u game pa kontam obrisati i ponovo uci 44% igre sam...

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

ista stvar kao i kod mene,ali mislim da ćeš kasnije moći unišiti sa druge strane onaj zid sa bodljama,

tako da sad i nebih trebao ući

16 godina
neaktivan
yOMi26 kaže...

ista stvar kao i kod mene,ali mislim da ćeš kasnije moći unišiti sa druge strane onaj zid sa bodljama,

tako da sad i nebih trebao ući

To stoji, ali je ovo bug o čemu on priča. Taj zid ne bi trebao biti nevidljiv ovisno o kutu kamere.

12 godina
Tomb Raider (Reborn)

Upravo presao mini survival s padobranom i rijekom..omg koji death ovi Lare o_O.

Pogotovo ako ti pada fps te mini igre su zabavne prvih par pokusaja...poslije lolz.

Sto se tice fps a on je random negdje ide gust za igrat negdje pada uzass..pogotovo na vecim vidljivostima.

Prvih 30% zabavna igra...puzzle..borbe..gameplay skakanja..explore gušt :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Na 36% i sve bolje i bolje, kako mi se cini igrat cu je i drugi put (narucito kad naleti koji dlc) nakon sto po drugi put bacim DMC, dobre igre ovih dana.

Ja sretan, moja zena {#} bas i ne {#}

1 0 hvala 0
15 godina

Završio igru(main story i hrpu tombova) sa 90%   Ja mislim da je ovo igra dostojna Tomb Raider serijala doduše bolio bih da je igra duža i da su glavolomke malo teže kao one iz orginalne igre...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
12 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Riješio sam problem s joystickom! Ja imam Speedlink bežični joystick. Sjetio sam se da je za zadnji GTA trebao xbox emulator da bi mogao igrati sa PS joystickom, pa sam pročačkao stare setupe od igara i pronašao to.

Sada radi sve kako treba :D Igra je fenomenalna! Ne znam kako bi datoteku podigao na forum. Može li se uopće?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Novi patch bi trebao popravljat performanse sa TreshFX jel netko probao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Koliko imam jos da prolazim  kampanju od mjesta kada dobijes grenade launcher ?

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice