Ja bih tim "iskusnim" igracima rekao da se vrate svojim BF-ovima i COD-ovima, koja glupost. Meni je pistolj odlican, i uopste ne daje toliku prednost, a uostalom, vama kojima se ne svidja kad vas neko njim ubije, lijepo i vi uzmete pa uzivate, brani li neko?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bih tim "iskusnim" igracima rekao da se vrate svojim BF-ovima i COD-ovima, koja glupost. Meni je pistolj odlican, i uopste ne daje toliku prednost, a uostalom, vama kojima se ne svidja kad vas neko njim ubije, lijepo i vi uzmete pa uzivate, brani li neko?
Ne seri da uživaš koristeći aimbot pistol? dobro kojeg vraga to ima raditi u fps igri danas?
jadno do bola.
Na stranu sada je li netko uživa igrati s auto aimom, ali ne znam shvaćaš li koliko ti je glupa zadnja rečenica.
Ne seri da uživaš koristeći aimbot pistol? dobro kojeg vraga to ima raditi u fps igri danas?
jadno do bola.
To nije nikakav aimbot pištolj. On sluzi iskljucivo da se ubijaju minioni posto odma njih targeta, dok za prave igrace triba pun kur** da ih na cilja.. sa njim nije dobro ic protiv pilota, al je najbolji za minione
Pa ja ne kontam, sta, vi ste svi probali taj pistolj i bio vam je nenadjebiv je li, bilo vam je previse lako igrati i igra vam je bila dosadna jer ste bili nepobjedivi? Daj ba, pustite se gluposti, fino oruzje, potrebno ili ne, briga me, moze biti zanimljivo i meni povremeno jeste, ali da daje neku ultra veliku prednost to apsolutno nije tacno.
Na stranu sada je li netko uživa igrati s auto aimom, ali ne znam shvaćaš li koliko ti je glupa zadnja rečenica.
Ne shvaćam, aimbot pištolj, dakle full legalan za igru, čemu to ima biti u igri? Mogli su složiti neki magnum gun ili nešto da otkida one shot ili nešto, umjesto nekog smart shitza.
meni osobno je to loše i čitam da se tona ljudi žali na to.
Vidjet ćemo šta će biti od toga.
ukratko
Nije tebi bio namijenjen komentar nego ovome iznad lol, mobitel
ne kuzim betu to trajanje? 19 feb 6pm(pst) je kod nas 19 feb u 3 ujutro(cet)?
jadno do bola.
To nije nikakav aimbot pištolj. On sluzi iskljucivo da se ubijaju minioni posto odma njih targeta, dok za prave igrace triba pun kur** da ih na cilja.. sa njim nije dobro ic protiv pilota, al je najbolji za minione
a cemu uopce minioni u FPS igri ?
Da oni koji nemaju pojma o igranju imaju kaj ubijat... i jos im daju aimbot pistolj
uopce se ne trude privuc mase
Ja na kraju ce ovu igru igrat klinci do 12 godina
Da oni koji nemaju pojma o igranju imaju kaj ubijat... i jos im daju aimbot pistolj
gruntovi su tu 1. radi priče jer svaka mapa ima svoju priču di oni kao ratuju itd. 2. kad ih ubijaš dobijaš - sekunde na deploy titana 3. da ti smetaju i da te provociraju
gruntovi su tu 1. radi priče jer svaka mapa ima svoju priču di oni kao ratuju itd. 2. kad ih ubijaš dobijaš - sekunde na deploy titana 3. da ti smetaju i da te provociraju
ma kuzim ,al sve se to dalo zaobic
jedva cekam da dođu neki privatni modirani serveri
ne podrzavam piratstvo ,ali privatni serveri su jedini nacin da se to sredi
ma kuzim ,al sve se to dalo zaobic
jedva cekam da dođu neki privatni modirani serveri
ne podrzavam piratstvo ,ali privatni serveri su jedini nacin da se to sredi
Jel ti itko brani da igras BF3, BF4 ili Cod ?
Ako ti se ne ubijaju botovi, ne ubijaj ih, sjedni na kavu s njima.
jadno do bola.
A COD i BF 4 community je nesto stariji ?
Gle 3 sec da lockas pilota, 1 sec da lockas grunta i to sve ako stoji, ako ne stoje na mjestu nema boga da ga lockas vec moras solo ciljat...
Gle 3 sec da lockas pilota, 1 sec da lockas grunta i to sve ako stoji, ako ne stoje na mjestu nema boga da ga lockas vec moras solo ciljat...
zar ne može lockati iz cloaka? Cloaka ti se i locka te i jedan klik je dovoljan. Meni je to blesavo.
zar ne može lockati iz cloaka? Cloaka ti se i locka te i jedan klik je dovoljan. Meni je to blesavo.
za pilota treba 3 locka da ga ubije smar pistol i cloak ne radi protiv igrača s mozgom. Ja sam testirao sva oružja i da... smart pistol je odličan za farmanje AI protivnika, no protiv igrača sa assaulta rifle-om ili smg- om 1v1 sukobu a gubi
A inace imas neogranicen cloak i dok runda ne zavrsi niko te vidjeti ne moze, uz sve to samo jednog igraca ganjas a niko drugi ne obraca paznju na tebe, pa je to maciji kasalj.
za pilota treba 3 locka da ga ubije smar pistol i cloak ne radi protiv igrača s mozgom. Ja sam testirao sva oružja i da... smart pistol je odličan za farmanje AI protivnika, no protiv igrača sa assaulta rifle-om ili smg- om 1v1 sukobu a gubi
Ne znam, znam samo da od toga sranja prečesto padam.
A inace imas neogranicen cloak i dok runda ne zavrsi niko te vidjeti ne moze, uz sve to samo jednog igraca ganjas a niko drugi ne obraca paznju na tebe, pa je to maciji kasalj.
Jel ti itko brani da igras BF3, BF4 ili Cod ?
Ako ti se ne ubijaju botovi, ne ubijaj ih, sjedni na kavu s njima.
oprosti mi molim te kaj ne hvalim ovu igru,al ja cu igrat ono kaj ja hocu :)
Cloak nije nevidljivost i nije neogranicen , cloak samo zavarava titanovu optiku a igraci te i dalje mogu vidjeti samo si prozirno/bijele boje. Cloakani igraci su uocljivi i sa vece daljine ako dobro vidis i pratis sto se dogada oko tebe.
Isto tako cim pocnes koristiti bilo koje oruzje vidljiv si na radaru a cloak se gasi i treba sacekati da se napuni, znaci slican princip kao u Crysis-u.
Ne znam, znam samo da od toga sranja prečesto padam.
Krecite se vise,skacite...ja se cijelo vrijeme krecem i flankam one koji pokusavaju kampirati i doslovno jos nijednom me nije dohvatio nijedan smartgun ili DMR/sniper.
Vidim da ima dosta igraca koji pokusavaju koristiti COD/BF taktike i kampirati ali ne ide im bas protiv "jumpera" koji im prelete preko glave.
Cloak nije nevidljivost i nije neogranicen , cloak samo zavarava titanovu optiku a igraci te i dalje mogu vidjeti samo si prozirno/bijele boje. Cloakani igraci su uocljivi i sa vece daljine ako dobro vidis i pratis sto se dogada oko tebe.
Isto tako cim pocnes koristiti bilo koje oruzje vidljiv si na radaru a cloak se gasi i treba sacekati da se napuni, znaci slican princip kao u Crysis-u.
Ti prika ne razumijes sarkazam.
Ako je nekome promaklo:
http://www.bug.hr/master/vijesti/sest-modova-14-mapa-titanfall/130524.aspx
Dođoh,vidjeh,deinstalirah.
imao sam manji problem s teksturama koje su pucale i gubile se. to je rjeseno forsiranjem igre na nvidia high preformance GPU (ne autoselect nego bas forsiranje). kada je to rjeseno, igru igram na donjim postavkama 45-60fps (lock afterburnerom). sve u svemu, da nema titana, zakleo bi se da je to mod za cod4.
/skip
Dođoh,vidjeh,deinstalirah.
Slazem se stobom igra je bezveze grafika nista posebno u sta su oni stavili 12GB
Sviđa mi se:
Generalna zamisao
Setting same radnje igre
Ne sviđa mi se:
Realizacija ideje
Brzo dosadi
CoD like (a kaj smo drugi mogli i očekivati)
Kratki matchevi (prekratki za fast paced style igre)
Oružja bez osječaja pucanja (stisni lijevi miš i deri)
Matchmaking (upoznao nekoliko Korejanaca)
Botovi (wtf u multiplayer igri? ajde da imaju barem pola mozga ali ovako samo smetaju)
Aimbot pištolj (wtf u multiplayer igri? 9/10 puta umro od njega)
nekog nemožeš ubit ni da sprazniš cijeli saržer u njega ali dođeš mu sleđa i kikneš ga u prdu i odma umre...ukratko, me not like that game...možda čak i kupim igru kada joj cijena padne ali za punu cijenu ne hvala
Šta samo meni igra toliko ne liči na CoD, mislim ima walljumping, double jump, NPCevi, titani, mape su drukčije, više vremena provedem skakući i na vrhu zgrada i titanu.
Šta samo meni igra toliko ne liči na CoD, mislim ima walljumping, double jump, NPCevi, titani, mape su drukčije, više vremena provedem skakući i na vrhu zgrada i titanu.
Tako je, mehanika oruzja je slicna COD-u ali tu slicnost zavrsava. Igraci koji samo pokusavaju igrati u COD stilu sa "taktickim pozicijama"(kampiranjem) i pokusajima nekakvih trickshotova protiv miniona i pilota ne prolaze dobro...
Titani su ovdje glavna meta i njihovo eliminiranje najvise doprinosi timu.
Ti prika ne razumijes sarkazam.
Ah sry, svakave gluposti se govore za ozbiljno pa tko ce vise znat.
meni je neki hibrid mirrors edgea, coda i crysisa. Brzo, energično i u djelovima usudio bih se reći epično. Neki vele dosadno, ne znam, mi smo betu otkidali ovih par dana, 6 u team i stvarno guštanje. Tu se čeka da cijeli team dobije titane, ono, netko skoči na rodeo, ovaj odmah čučne, drugi titan mu skida kauboja, igramo taktički, flankamo...stvarno zabavno, nema ragea, nema krešanja igre, glupg netcoda i hrpu stvari koje neke igre ''nude''.
Bio sam skeptičan kad sam vidio prvi gameplay demo da bih sve sumnje otklonio nakon sat dva igre. E sad možda e to samo početni dojam nakon nekih razočaranja, ali moram reći, dobra ekipa na ts i ova igra dobije potpuni veći smisao :)
Uzimam nadam se sa prvom plaćom :)