The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.030.395
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
The Witcher 3

Nakon dvije godine držanja igre u library, krenuo malo se igrati.

Došao u Novigrad, i igra počela crashati random. Nikaj ne pomaže.

Core i3, RX460 4 GB, 8 GB RAM, win10.

Itko imao problem? Rješenje?

http://www.twitch.tv/dokmanic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: The Witcher 3

Igra se ljuti nakon 2 godine zapostavljanja i sad baca tantrum!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3 uplay: StariGAD_HR
16 godina
Jarvan kaže...

Zovi Geralta. Mislim da ti je Godling zaposjeo komp :)

13 godina
Jarvan kaže...

Nakon dvije godine držanja igre u library, krenuo malo se igrati.

Došao u Novigrad, i igra počela crashati random. Nikaj ne pomaže.

Core i3, RX460 4 GB, 8 GB RAM, win10.

Probaj smanjiti graficke postavke/ maknuti overclock. Iako je meni igra bila savrseno stabilna i sa visokim overclockom (+170 core +400 memory)...

17 godina
The Witcher 3

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.9.2017 21:24 (doktor1).
Moj PC  
18 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

cekam da malo zaboravim , pa opet u avanture... 

xfact
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
doktor1 kaže...

Naježio sam se.

16 godina
The Witcher 3

Pročitao knjige, odigrao jedinicu i dvojku, odtugovao kraj trojke.
Počeo trojku ispočetka, stao oko Skelligea.
B&W i HoS još nisam ni taknuo, čekam da jos malo zahladi, a onda nastavak i guštanje na najjače.
U svaku špilju, pod svaki kamen, do svih upitnika

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Odtugovao ?

Pa koji si kraj ima da ti je bio tuzan ?

14 godina
The Witcher 3

Ja sam prvi prelazak imao odlican po mom misljenju (ciri postane wičer i kraj sa triss), drugi prelazak prije par tjedna me ubio, valjda najgori moguci kraj sam dobio, ni sam neznam kak sam to uspio jer sam mislio da sve radim OK, a kraj je Ciri umire i Geralt isto tako (valjda), tak sam bio raspižđen da sam odma zbriso igru  kasnije sam na YT vidio da ima cca 5 glavnih odluka sa Ciri sa kojima se odlučuje kraj igre i di sam zayebo.

Niš, treci prelazak opet za koju godinu 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

meni je ciri otišla a ja se skrasio na imanju sa yen. kakav klišejski kraj

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ne zbog specifičnog kraja nego zbog gotove igre.

13 godina
neaktivan
The Witcher 3

Meni je taj kraj kad Ciri preživi nejasan...

0 0 hvala 0
15 godina
Winchester01 kaže...

Meni je taj kraj kad Ciri preživi nejasan...

Misliš kd ne preživi ili?

Sve ovisi o tih ključnih 5 odluka (odvedes je kod emperora ili ne, oces li se nakon vesemirove smrti grudati s njom il napiti, hoces ju pustiti samu na sastanak s lodgom ili ne, hoćeš li je pustiti da se raspizdi u avallachovom labosu ili ne, i konačno hoćes li joj pomoći pokopati onog dečka-zaboravim ime uvijek)

Ako doneses barem 3 prave odluke ciri ce s vremenom počet biti odgovornija, imat ce vjere u sebe jer vjeruje da joj Gery vjeruje i ne gleda kao curicu, i to će joj dati "snage" i "motivacije" da ubi White Frosta i stigne živa natrag

- 3/5 odluka - Ćiri preživi kao witcher

- ako ju odvedes kod emperora, ali odbis novac, tada si ona zabrije kako ima više ciljeve u životu i nakon 3 dobre odluke na kraju postane carica

Sto se lošeg završetka tiče, ako si na to mislio, Gery se ponaša kao protective daddy, kao da je jos mala curica i sve oko nje pazi i ne funkcijonira sama - na kraju nema dovoljno snage i vjere da ubi Frosta i jos se stigne vratiti

Tako sam ja barem shvatio, neka netko ispravi/nadopuni ako sam u krivu

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.9.2017 14:38 (ficosime).
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Igra imas 2 dobra i 1 los kraj.

Dobri us postane "Witcherica" ili "Emperatorica"

Loš je da umre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Roach...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina

Super je i premium (animirana) karta iz standalone Gwent igre - 

:)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
8 godina
protjeran

http://www.eurogamer.net/articles/2013-11-06-seeing-red-the-story-of-cd-projekt

Zanimljiv i informativan clanak, sa puno starih fotografija. Cak i peglica je tu :)

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

The Story of CD Projekt - Witcher Documentary

Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
protjeran

E to je grafika koju se sjecam, tako su igre izgledale dok sam se aktivno bavio igranjem:

https://www.tweaktown.com/news/59348/rare-witcher-game-prototype-uncovered/index.html

Heavy Metal FAKK²

https://en.wikipedia.org/wiki/Heavy_Metal_2000

https://en.wikipedia.org/wiki/Heavy_Metal:_F.A.K.K.%C2%B2

Uf to je bila vrhunska igra :)

14 godina
The Witcher 3

Veliki popust na GOG-u za 10-tu godišnjicu Witchera koja je 26.10., do 85%,

ako nekom fali nekaj iz serijala super prilika.

LINK

Build a man a fire, and he*ll be warm for a day. Set a man on fire, and he*ll be warm for the rest of his life.
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Ovako, nisam bio ljen google-at, ali ne znam za koju slamku da se primim da pohvatam pricu. Nisam igrao prva dva dijela niti citao knjige nego sam krenuo s trecim dijelom.

E, sad, ako bi mi netko mogao u kratkim crtama navest koji je cilj Witcher-a 3 sto se tice main storya i zasto je to nesto cilj? 

Vidim da svi gustaju igrajuci, a ne volim k'o muha bez glave radit questove ako ne znam koji je krajnji cilj toga i zasto se borim 

9 godina
neaktivan
Prva igra pocinje gdje knjige zavrsavaju i sluzi kao uvod u svijet witchera. Glavna tema prve igre je white frost - apokalipticna zima koja unistava svijetove, te borba protiv pojedinaca koji to iskoristavaju kao motiv za stvaranje vojske mutanata kao nacin prezivljavanja.

Druga igra se uglavnom bavi politikom i te borbom izmedu ljudi s jedne strane te squirrela (elfovi, dwarfovi, ...) na drugoj.

Glavni antagonisti trece igre su wild hunt. To su vilenjaci iz druge dimenzije/svijeta koji je zahvatio white frost. Oni progone Ciri jer je ona nasljednik elder blooda. To znaci da moze putovati izmedu razlicitih dimenzija sto je kljuc za rjesavanje problema white frosta. Geralt je recimo "posvojio" i odgojio Ciri te izmedu njih postoji nekakva sudbinska/magicna povezanost jer mu je obecana jos prije rodenja kao nagrada za obavljeni posao. To je ujedno i jedan od nacina kako su pribavljali djecu koje bi obucili da postanu witcheri jer su sterilni i sami ne mogu imati djecu. Geralt zbog toga trazi Ciri i zeli joj pomoci protiv wild hunta. Geraltu u tome pomazu stari prijatelji te Yennefer i Triss, a o tom ljubavnom trokutu potrazi vise informacija na googlu ili procitaj knjige i odigraj igre.

U svakom slucaju mogu ti preporuciti da odigras prve dvije igre i procitas knjige. Meni su odlicne, ali ako ti se ne da ili nemas vremena treca igra je dovoljno samostalna pa ne bi trebao imati previse problema sa pricom.

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pa imas Yubito mozes na njemu pronac 3 miljuna videa sa pricom, detaljnom, povrsnom, srednjom. Nije tesko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Hvala na smjernica, vec ima nekog smisla :)

17 godina
The Witcher 3

CDPR odgovara na mogućnost da uvedu mitrotransakcije u Cyberpunk.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Ajmo Witcheri koji je najbolji lightning mode za Witcher 3 a da je kompatibilan sa GotY?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Slucajno naletija, ali bas je odlican meme.

Moj PC  
10 1 hvala 0
15 godina
Zajeb kaže...

Slucajno naletija, ali bas je odlican meme.

Morbidno ali kao ljubitelj crnjaka moram priznat da sam se hihotao.

8 godina
protjeran
Point-X kaže...

Ajmo Witcheri koji je najbolji lightning mode za Witcher 3 a da je kompatibilan sa GotY?

https://www.nexusmods.com/witcher3/mods/1856/?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice