Onda je DS puno bolja igra za tebe, gameplay/fight je neusporedivo bolji u DS-u i igra je za razliku od Witchera teska.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa sta je tu lose?
Ma nije witcher za tebe, trebas imati proslost vezanu za witcher i za rpg i slicne igre, a vidi se da to nemas, ostani na DS i uzivaj pusti witcher onima koji znaju sta je witcher 3.
Onda je DS puno bolja igra za tebe, gameplay/fight je neusporedivo bolji u DS-u i igra je za razliku od Witchera teska.
DS praktični nema smislene priče. I to me odbija od igre.
DS praktični nema smislene priče. I to me odbija od igre.
Al ima atmosferu, meni bitnije od price. Budimo realni, Witcher je obicna relativno jeftina fantasy sapunica sta se price tice, meni Witchera drzi Geralt..
Teško da bih Witchera nazvao jeftinom sapunicom od priče, Dragon Age Inquistion je za mene pravi primjer fantasy sapunjare. Witcher 3 ima brojne višeslojne likove koji u kombinaciji s više nego pristojom pričom igrača tjeraju da igra dalje i dalje...
Al ima atmosferu, meni bitnije od price. Budimo realni, Witcher je obicna relativno jeftina fantasy sapunica sta se price tice, meni Witchera drzi Geralt..
Nikako ali ono, nikako se ne mogu složit s ovim... Ali ti neću proturječit jer, bože moj, sto ljudi sto čudi.
Zato Witcher 2 ima kompleksnu priču u rangu Game of Thrones.
A po meni Witcher 1 ima najbolju priču, kako glavnu tako i sve sporedne - da je taj nastavak zaigrati u RedEngine, volio bi više nego išta
A po meni Witcher 1 ima najbolju priču, kako glavnu tako i sve sporedne - da je taj nastavak zaigrati u RedEngine, volio bi više nego išta
Slazem se sa redoslijedom, Witchera 3 zapravo najvise drzi grafika, koliko god je to nekima tesko priznati. I tu i tamo dobar side quest.
Slazem se sa redoslijedom, Witchera 3 zapravo najvise drzi grafika, koliko god je to nekima tesko priznati. I tu i tamo dobar side quest.
hahahahah. sorry, ovo me nasmijalo pošteno.... Pa witcher 3 ima jedne od najboljih side questova u povijesti igara. Side Questovi kao croockback bog i bloody baron imaju više priče i dubine nego neke cijele igre.
Jenny of the woods, Carnal Sins, svadba u heart of stone, razgovor sa roachom, The Lord of Undvik.... to je kaj mi pada sad na pamet a ima ih još....
Nije mi drug nešto jasan... Igra je pojam za sidequestove i kakvi bi oni trebali biti a on brije...
Ma staviti lika na ignore trolla ovu temu mjesecima sa potpunim idiotarijama ne znam kako ga netko nije bannao ili bar upozorio pravo malo toxicno deriste.
Ma staviti lika na ignore trolla ovu temu mjesecima sa potpunim idiotarijama ne znam kako ga netko nije bannao ili bar upozorio pravo malo toxicno deriste.
Koji si ti lik, prvo sta se derista tice, stariji sam od tebe.
Drugo - sta bi me trebalo bannat jer mi igra nije najbolja ikad kao vama fanboyima bez ukusa i igraceg iskustva?
Sinko zagrli kutiji svog fizicko primjerka igre (valjda to imas kao pravi fanboy?!) i cvakni normabel.
Faking fenbojs
Drugo - sta bi me trebalo bannat jer mi igra nije najbolja ikad kao vama fanboyima bez ukusa i igraceg iskustva?
Faking fenbojs
Pričaj u jednini - ja te nisam vrijeđao ni tvoj ukus u igricama.
Faking fenbojs
Pričaj u jednini - ja te nisam vrijeđao ni tvoj ukus u igricama.
Ne mislim na tebe, ima on drugih istomisljenika tu..
Sinko zagrli kutiji svog fizicko primjerka igre (valjda to imas kao pravi fanboy?!) i cvakni normabel.
Faking fenbojs
Nemam ja problem sto je tebi igra losa ili prosjecna problem je sto iako ti igra ne valja tu si mjesecima i trujes topic i ponavaljas jedno te isto,mozes imati i 50god mentalno si deriste nezrelo to je ocigledno.
Igra ti ne valja np prebaci se negdje drugo pricaj o necemu sto volis igrati a ne trositi vrijeme u W3 trollajuci naporan si zar ne vidis to a tolike godine zrelosti imas ?
Svatko ima svoj gust u igarama.Ali da je Witcher najbolji game ikada,to nije.Jer takav game ne postoji.Jer u svakoj igri ce se naci nesto sto nekome ne pase.Ali da je igra godine to definitivno.Ima atmosferu,grafiku,soundtrack,likove i pricu odlicnu.Di ces bolje.Istina,malo mehanika borbe je tu i tamo i samo kraftanje napitka (bolje u skyrimu nisam vidio).Al da igra ne valja,to nikako.
A eto, igra pobrala sve žive nagrade i ima fenomenalne prodajne rezultate bez kojekakvih zaštita od piratluka - mislim da to govori samo za sebe koliko je dobra.. a ti imaš pravo na svoje mišljenje.
Ja sam osobno Witcher 3 prošao tri puta i jedina zamjerka mi je loš foliage točnije smeta mi malo trava.
Ja sam osobno Witcher 3 prošao tri puta i jedina zamjerka mi je loš foliage točnije smeta mi malo trava.
Ima rješenja i za to.
Skineš Nexus mod manager:
http://www.nexusmods.com/games/mods/modmanager/?
I onda staviš mod po želji:
http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/searchresults/?src_cat=4
A eto, igra pobrala sve žive nagrade i ima fenomenalne prodajne rezultate bez kojekakvih zaštita od piratluka - mislim da to govori samo za sebe koliko je dobra.. a ti imaš pravo na svoje mišljenje.
Ali definitivno je najbolja stvar da je, nakon što je W3 osvojio titulu GOT pa je onda i fakin DLC dobio nagradu za RPG godine u 2016...
cisto da citiram da osoba vidi na koga se referira ovaj post.
prva stvar koju cu istaknuti sto se tice tvojih komentara je sljedece: the beauty is in the eye of the beholder. sukladno tome, ako ti se ne svida igra, ne vidim razloga zasto gubis vrijeme u ovoj temi. to bi isto bilo da ja odlazim u dark souls 3 temu i pisem kako mi se igra nije svidjela jer combat ne valja (meni osobno uopce taj stil combata ne pase) i tako konstantno bacam blato u temi sa raznim primjerima i izvorima i ko zna cemu. napises jedan dobar post zasto ti se ne svida, zahvalis se i tu prestaje svaka rasprava.
druga stvar je vezana uz prvu. to sto je tebi neka igra (uzimam prijasnjim primjer, nevezan za bilo sta), primjerice dark souls 3, vrh vrhova po pitanju bilo cega ne mora nuzno znaciti kako je to standard koji svi moraju pratit. sve se svodi na da li je gameplay kao takav nekome prihvatljiv ili nije. takoder, argumentirana rasprava po pitanju combat sustava je apsolutno besmislena s obzirom na prijasnje izrecene stvari. takva rasprava moguca je samo za tehnicke stvari kao npr inventory sistem, crafting sistem, kako je dijalog izveden, donekle i prica u smislu njenog razvijanja i izvodenja itd. sto se tice grafike, primjerice kod mene, apsolutno nebitna stvar. sve dok to izgleda pristojno meni pase. upravo zbog toga i dan danas znam uzet i odigrat KOTOR 2. tako da argumentacija je cisto selektivna stvar i neke stvari naprosto ne mozes stvaljati u kontekts. ti mozes samo kazati kako je tebi jedan sustav bolji od drugoga jer ima to, to i to i tu svaka stvar usporedbi prestaje. takoder, combat sustav vezan je sa core design pa je i to faktor kojeg treba sagledat.
i trece, a referiram se na ostale, nemojte se hvatat u zamke ovakvih ljudi. samo ga ignorirajte. kad on vidi da ne moze nista on ce sam otic. ovako ga samo hranite onim sto on zeli i stalno se vrtite u krug. pisite nesto drugo, dajte nam svoja misljenja o nekom questu, o nekoj mehanici, o bilo cemu sto se moze razviti u kvalitetnu raspravu, a ne u nekakvu kaljuzu
lp
prva stvar koju cu istaknuti sto se tice tvojih komentara je sljedece: the beauty is in the eye of the beholder. sukladno tome, ako ti se ne svida igra, ne vidim razloga zasto gubis vrijeme u ovoj temi. to bi isto bilo da ja odlazim u dark souls 3 temu i pisem kako mi se igra nije svidjela jer combat ne valja (meni osobno uopce taj stil combata ne pase) i tako konstantno bacam blato u temi sa raznim primjerima i izvorima i ko zna cemu. napises jedan dobar post zasto ti se ne svida, zahvalis se i tu prestaje svaka rasprava.
druga stvar je vezana uz prvu. to sto je tebi neka igra (uzimam prijasnjim primjer, nevezan za bilo sta), primjerice dark souls 3, vrh vrhova po pitanju bilo cega ne mora nuzno znaciti kako je to standard koji svi moraju pratit. sve se svodi na da li je gameplay kao takav nekome prihvatljiv ili nije. takoder, argumentirana rasprava po pitanju combat sustava je apsolutno besmislena s obzirom na prijasnje izrecene stvari. takva rasprava moguca je samo za tehnicke stvari kao npr inventory sistem, crafting sistem, kako je dijalog izveden, donekle i prica u smislu njenog razvijanja i izvodenja itd. sto se tice grafike, primjerice kod mene, apsolutno nebitna stvar. sve dok to izgleda pristojno meni pase. upravo zbog toga i dan danas znam uzet i odigrat KOTOR 2. tako da argumentacija je cisto selektivna stvar i neke stvari naprosto ne mozes stvaljati u kontekts. ti mozes samo kazati kako je tebi jedan sustav bolji od drugoga jer ima to, to i to i tu svaka stvar usporedbi prestaje. takoder, combat sustav vezan je sa core design pa je i to faktor kojeg treba sagledat.
i trece, a referiram se na ostale, nemojte se hvatat u zamke ovakvih ljudi. samo ga ignorirajte. kad on vidi da ne moze nista on ce sam otic. ovako ga samo hranite onim sto on zeli i stalno se vrtite u krug. pisite nesto drugo, dajte nam svoja misljenja o nekom questu, o nekoj mehanici, o bilo cemu sto se moze razviti u kvalitetnu raspravu, a ne u nekakvu kaljuzu
lp
Jos jedan biserko. Vama fangirlsima smeta sta nekome Witcher nije 10/10 nego 7/10. I smeta vam sta to pisem u Witcher temi, pretpostavljam da mislis da se u Witcher temi smije pisat samo hvalospjeve igri. Ako mi igra nije nesto posebno, onda to trebam pisat u SimCity temi, jel?
Dark souls 3 nisam igrao.
Na moje kratke izljeve ne osobitog zadovoljstva Witcherom vec mi se vise puta odgovaralo duzim postom, kao ti sad. Vidis da vas je*eno muci to sta pisem pa imate potrebu meni posvetit vise vremena nego ja vama. Dakle 1:0 za mene :)
ne muci mene nista, naprotiv. mene zivo briga sta ti pises. sto se tice tih 10/10 i 7/10 to mi apsolutno nista ne znaci. osobno smatram da je davanja ocjena pogresno i zatupljujuce. dark souls 3 je bio napisan cisto kao primjer. a mozes ti pisat sta god hoces, nitko ti ne brani, samo kazem da te ljudi trebaju ignorirat. sto cu i ja nakon ovog posta i ciniti.
Faking fenbojs
Aha, znaci vidim lika vrijeda Witchera 3 u ME:A temi.
Slucajno vidim temu Witcher 3 (koju nisam posjecivao sigurno godinu dana) i vidim frajer tu trola na veliko.
Katastrofa...
ne muci mene nista, naprotiv. mene zivo briga sta ti pises. sto se tice tih 10/10 i 7/10 to mi apsolutno nista ne znaci. osobno smatram da je davanja ocjena pogresno i zatupljujuce. dark souls 3 je bio napisan cisto kao primjer. a mozes ti pisat sta god hoces, nitko ti ne brani, samo kazem da te ljudi trebaju ignorirat. sto cu i ja nakon ovog posta i ciniti.
Da te zivo briga ne bi pisao onoliki post, meni ne pada na pamet toliko pisat da vama pokusam argumentirat svoje nezadovoljstvo witcherom. Ajmo zavrsit, i eto, necu vise pisat da je witcher sranje, ni ne mislim da je sranje, dobar (3) je...
Da te zivo briga ne bi pisao onoliki post, meni ne pada na pamet toliko pisat da vama pokusam argumentirat svoje nezadovoljstvo witcherom. Ajmo zavrsit, i eto, necu vise pisat da je witcher sranje, ni ne mislim da je sranje, dobar (3) je...
Ma ne tvoji "argumenti" su nas razuvjerili nas i 97% igraca na steamu i preko 800 nagrada od raznih studija,samih developera,casopisa,gaming i online gaming communitiya(igra sa najvise nagrada u povijesti od kad se broje te nagrade) ti si pametniji od nas svih,nitko te ne razumije i cijeli svijet je glup samo si ti jadan neshvacen,citam ti postove kako odgovaras ovome covjeku prije koji ti je normalan post napisao ti si odmah krenuo kao mali cmizdravac da kmecis i zoves ljude fanboysima jadan si ali mislim da bi na Twitch chatu bio glavi frajer,takav mentalitet tamo je pozeljan ovdje koliko vidim pretezno normalni ljudi vise tj oni "glupi" ti si too deep for us sta cemo nismo te vrijedni.
Pa i jeste