The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.461
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: The Witcher 3
Perki kaže...
doktor1 kaže...

Sve su to kompromisi koji su napravljeni radi nemoći hardvera starih konzola, a modovi nam pokazuju da postoje u igri iako su ako se ne varam developeri rekli da te neke stvari nisu stigli realizirat.

I da se razumjemo i dalje igra na vanilla max postavkama izgleda odlično, ali su smećasti jer ljudima koji imaju moćan hardver ne omogućuju da koriste sve ono šta ovaj engine može i šta se nalazi u igri!

Nisu kompromise radili zbog konzola, već  pc hardvera. U trenutku izlaska imao si doslovce jednu grafu koja je ultru mogla tjerat na 60-fps lock u fullhd-u. 980-ke 60 fps-a prosjek, što znači sa dropovima na 40 ili niže. A di su tek veće rezolucije ili 144Hz-a, više monitora,...

Svaki engine se može podešavat od nemila do nedraga, oni moraju u nekom trenutku presjeć i odlučit što će poslat van. Igra je napravljena za široku publiku, a ne za par ljudi sa 4x titan x konfama. Opcije podešavanja su skroz razumno postavljene u odnosu na izgled i postojeći hardver na tržištu, ne vidim problema uopće. A upravo su radi ekipe sa stvarno opakim zvijerima od kompova i ostavili mogućnost modanja.

sry al to mi baš nema smisla, zašto ne bi dali opciju pa ko ima i može nek izvoli? neki ljudi su tada imali 980ti sli i titane i šta ti ja znam, zašto oni ne bi mogli staviti na ultra i imati najbolju moguću grafu a ko ima slabije nek igra na very high, high, medium, low, za svakog bi se našlo. u vrijem kad je igra izašla ja sam imao gtx 570 i vrtio sam ju na nekih 30-40 fpsa, na medium detaljima, i to je stvarno ok, bolje nego što sam se bio nadao, ali zašto u isto vrijeme neko sa puno boljim strojem ne bi mogao imati puno bolju grafu?

10 godina
The Witcher 3

ima li netko tko je instalirao najnovije nvidia drivere? ako da kakva vam je situacija sa witcherom, jer meni je palo u prosjeku za 10-15 fpsa, prije mi nigdje nije išlo ispod 75 fps, a sada mi u gustoj šumi zna pasti i do 50

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Perki kaže...
doktor1 kaže...

Sve su to kompromisi koji su napravljeni radi nemoći hardvera starih konzola, a modovi nam pokazuju da postoje u igri iako su ako se ne varam developeri rekli da te neke stvari nisu stigli realizirat.

I da se razumjemo i dalje igra na vanilla max postavkama izgleda odlično, ali su smećasti jer ljudima koji imaju moćan hardver ne omogućuju da koriste sve ono šta ovaj engine može i šta se nalazi u igri!

Nisu kompromise radili zbog konzola, već  pc hardvera. U trenutku izlaska imao si doslovce jednu grafu koja je ultru mogla tjerat na 60-fps lock u fullhd-u. 980-ke 60 fps-a prosjek, što znači sa dropovima na 40 ili niže. A di su tek veće rezolucije ili 144Hz-a, više monitora,...

Svaki engine se može podešavat od nemila do nedraga, oni moraju u nekom trenutku presjeć i odlučit što će poslat van. Igra je napravljena za široku publiku, a ne za par ljudi sa 4x titan x konfama. Opcije podešavanja su skroz razumno postavljene u odnosu na izgled i postojeći hardver na tržištu, ne vidim problema uopće. A upravo su radi ekipe sa stvarno opakim zvijerima od kompova i ostavili mogućnost modanja.

Oprosti, ali ne pišeš sranja!

Ovo o čemu ja pričam vrti jedna GTX 960 2GB na 2560x1080 rezoluciji u 30 FPSa; ne želim niti čut da se sada odjednom smatra da onaj tko igra na PCu očekuje tešku Ultru@60 FPSa jer je sve ostalo sranje; ili još bolje sada odjednom 144Hz jer su ljudi na redditu počeli čitat o tih famoznih 144Hz monitorima kojih na ovom folumu možda ima 10% korisnika - tako te priče baci u smeće!

Onda te famozne priče o famoznih 18880520056+53406540xTitana i slično pusti za malu dijecu jer meni to nemoraš pisat!

Kada je Witcher 3 izašo imo sam Phenom II 955 + GTX 750 TI i igru je bez problema vrtilo na High postavkama, (sjene medium - jer svi znaju da sjene traže jači hardver) na 1920x1080@30

Sada ti meni reci dali si testiro ove modove koje spominjem i kako se ponašaju na kojoj rezolucjiji i dali nam stvarno treba osamanest Titana?

NISI!!

Ja sam ove modove testiro na 1920x1080 rezoluciji, sada na 2560x1080 rezoluciji uz mnoge različite postave i znam šta pišem! A ti te svoje priče sa četriri TITANA na koje bi i TOnči bio ljubomoran ostavi za nekog tko nezna šta piše!

Mani se ćorava posla!

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.9.2016 23:15 (doktor1).
13 godina
doktor1 kaže...

...jer meni to nemoraš pisat!

A izgleda da moram.

Ništa nije odjednom došlo, igranje na 30fpsa je oduvijek bilo sranje, bez obzira koliko se pokušavaš uvjeriti u suprotno. A tek sa 120/144hz monitorima u kombinaciji sa nekim strobe-om ili sličnom tehnologijom smo došli do fluidnosti CRT-a. Sve to skupa malo više košta, ali ježi ga.

Ok, ljudi se igraju sa čime mogu, kako mogu, pa i niski framerate bude prihvatljiv, samo da se igra. Been there, done that. Igrao sam ovog Witchera sa 7970 i kužim, ako ga ne možeš normalno potjerat, onda barem neka slide-show fino izgleda. Fak, onomad sam sa gf2mx tjerao Mafiu 1 i bilo mi je super. Ali to nije poanta.

Ne mora bit sve ultra, sve na bezbroj fps-a, zato i imaš pc, mošeš svašta nešto namještat, svašta nešto novo kupovat, središ si gameplay i izgled kako ti paše i kako možeš, ali ako već ideš rogoborit protiv nedostatka naprednih grafičkih opcija (i kovat teorije zavjere), logično je (well, barem meni, tebi očito nije) da uzmeš neku suvisliju referencu.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pozdrav,

evo jedno noobovsko pitanje.

Kako otključati armor na grandmaster level (slika u prilogu)?

Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku. (Pablo Picasso)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Velen - Crows Perch

Tamo ti je armore koji ga može napravit

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Da, ali ja taj armor već imam craftan.

Pitanje je bilo kako otključati granmaster level bonus na njemu?

Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku. (Pablo Picasso)
17 godina
Kule_zg kaže...

Da, ali ja taj armor već imam craftan.

Pitanje je bilo kako otključati granmaster level bonus na njemu?

pise na armoru al da ne trazis trebas imat grandmaster verzije geara koje mozes craftati u blood and wine ekspanziji.

It's not who you are, it's who you know.
16 godina
odjavljen

Witcher 3 u Witcheru 1, priča o Ciri. Jebate
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

Nije to witcher 3 nego prepričava događaje iz knjiga (susret Geralta i Ciri, odrastanje u Kaer morhenu, treniranje sa Yennifer, prvi susret sa wild huntom itd.) koji su dogodili prije witcher 1.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 9:39 (JackIsBack).
16 godina
odjavljen

Tobože W3 zbog Ciri a i intra. Knjige nisam čitao tako da ne znam timeline baš,  samo ono osnovno sa wikie.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
10 godina
JackIsBack kaže...
skank666 kaže...

Nije to witcher 3 nego prepričava događaje iz knjiga (susret Geralta i Ciri, odrastanje u Kaer morhenu, treniranje sa Yennifer, prvi susret sa wild huntom itd.) koji su dogodili prije witcher 1.

tako je, samo što nije treniranje sa yenefer, nego sa triss, yenefer nije bila u kaer morhen prije radnje witchera 3. naravno da je bila jako ljuta na geralta zbog toga, i to je razlog zašto u w3 čim dođe u kaer morhen izbaci krevet na kojem su spavali geralt i triss :D 

u tom videu taj tip ispriča vrlo ugrubo i ukratko što se događa kroz 7 knjiga sage o vješcu, 2 godine poslije toga geralta pronalaze blizu kaer morhena, ima amneziju i kreće radnja witchera 1

16 godina
Cansee kaže...
JackIsBack kaže...
skank666 kaže...

tako je, samo što nije treniranje sa yenefer, nego sa triss, yenefer nije bila u kaer morhen prije radnje witchera 3. naravno da je bila jako ljuta na geralta zbog toga, i to je razlog zašto u w3 čim dođe u kaer morhen izbaci krevet na kojem su spavali geralt i triss :D 

u tom videu taj tip ispriča vrlo ugrubo i ukratko što se događa kroz 7 knjiga sage o vješcu, 2 godine poslije toga geralta pronalaze blizu kaer morhena, ima amneziju i kreće radnja witchera 1

Krivo zboriš. Zar ne vidiš zarez. Nisam napisao da je Yennifer trenirala Ciri u kaer morhenu.

Također kada smo već kod toga, Triss nije trenirala magiju s Ciri nego je došla u kaer morhen na Geraltov poziv i očitala "bukvicu" witcherima što je tretiraju i treniraju kao dječaka a Yennifer je podučavala magiju dok je Ciri živjela kod "Mother Nenneke" u Temple of Melitele.

11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ja ne znam za vas, ali evo ja sad igram Witcher 1 opet i divim se koliko je atmosfera snazna u toj igri. Koliko god su i drugi i treci odlicne igre, po pitanju atmosfere nisu na razini prvog Witchera po mome misljenju.

5 0 hvala 0
15 godina
IvanDado kaže...

Ja ne znam za vas, ali evo ja sad igram Witcher 1 opet i divim se koliko je atmosfera snazna u toj igri. Koliko god su i drugi i treci odlicne igre, po pitanju atmosfere nisu na razini prvog Witchera po mome misljenju.

Dijelim isto mišljenje. Jedinica je posebna i ništa ju nemože nadmašiti po tome. Već sam ju prešao 3-4 puta i mislim da ću uskoro opet.

Posebno mi je zakon drugi chapter kada glumiš detektiva. Nekako mi jedinica više vuče na knjige i zato je to tako. Combat, mnogi zamjeraju, jednostavno se mora prežvakati jer igra nudi sve ostalo. Grafika je dost loša, ali mene to ne smeta ni ne dira, tak da bez problema odigram. Ko može igri u ta 2 aspekta progledati kroz prste, ceka ga epic avantura.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 16:03 (null).
16 godina
odjavljen
10 godina
JackIsBack kaže...
Cansee kaže...
JackIsBack kaže...
skank666 kaže...

Krivo zboriš. Zar ne vidiš zarez. Nisam napisao da je Yennifer trenirala Ciri u kaer morhenu.

Također kada smo već kod toga, Triss nije trenirala magiju s Ciri nego je došla u kaer morhen na Geraltov poziv i očitala "bukvicu" witcherima što je tretiraju i treniraju kao dječaka a Yennifer je podučavala magiju dok je Ciri živjela kod "Mother Nenneke" u Temple of Melitele.

je, moja greška, krivo sam razumio, sry ;)

11 godina
odjavljen

Kvragu. Da sam barem prije vidio taj mod. Jel ga mogu ja slobodno sad instalirat ili cu ipak morat new game startat? To mi se neda stvarno.

14 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

postoji zasebna tema za gwent pa ako bi mogli ubuduce stavljati ovake obavijesti i slicne stvari tamo bilo bi odlicno. hvala.

17 godina
The Witcher 3

Did you know gaming?

The env for the swamp on the PC version of Witcher 3 is called "env_nml_swamps_v1_a_ps4_flat24" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tvorac STML moda je našo duboko zakopanu opciju koje prezentaciju skoro pa vraće na razinu 

tralera!

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2016 8:33 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
The Witcher 3

kad sam započinjao igru, učitao sam save iz witchera 2, i sad me zanima kad pređem sve i kad budem htio igrati iz početka ako odem na ono NEW+, hoće li mi tu biti sadržan i save iz witchera 2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cansee kaže...

kad sam započinjao igru, učitao sam save iz witchera 2, i sad me zanima kad pređem sve i kad budem htio igrati iz početka ako odem na ono NEW+, hoće li mi tu biti sadržan i save iz witchera 2?

da

edit: u biti nisam ni ja vise siguran. mozda te bude pitalo da napravis import witcher 3 save-a, pa onda import od witcher 2.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2016 12:55 (Obi Wan).
14 godina
The Witcher 3

ako tko ima vremena, neka mi objasni kako staviti modove za grafiku.

steam verzija..

ps. dali se nexus placa ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

instaliraj nexus i nađi mod koji ti se sviđa, i preko nexusa ga instaliras. ne placa se nexus.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

U tamnicu nemos uopce uci bez cat napitka. Mracno ozracje i glazba su mi ostavile poseban dojam.

Neznam za vas, al meni su sve igre od prije bolje! 

10 godina
fanaticni gejmer kaže...
IvanDado kaže...

U tamnicu nemos uopce uci bez cat napitka. Mracno ozracje i glazba su mi ostavile poseban dojam.

Neznam za vas, al meni su sve igre od prije bolje! 

misliš da su ovako općenito bile bolje igre nego što su danas, ili su prošli witcheri bili bolji nego ovaj zadnji?

14 godina
Cansee kaže...
misliš da su ovako općenito bile bolje igre nego što su danas, ili su prošli witcheri bili bolji nego ovaj zadnji?

Bolji je jako teško definirati. Što se mene tiče svaki od 3 witchera ima i dobrih i loših strana. 

I dalje ima jako dobrih igara, ali možda ih je teže pronaći ispod hrpe recikliranog smeća, prerano izdanih igara i neoptimiziranih konzolaških portova. Ali za to su krivi sami igrači koji zdravo za gotovo prihvate neke stvari koje su prije bile nezamislive.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ne znam bas da li bi mogao reci da mi je Witcher 1 bolji od drugih, nego vise da je svaki u necemu poseban. 

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice