The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.033.640
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
The Witcher 3

Nazalost knjige sam tek poceo da citam evo Last Wish negdje 55 stranica so far :)
Daleko od toga da je W2 los u bilo kojem pogledu,samo mi je W1 story vise ostao u sjecanju zbog onoga djecaka i ako se sjecas sta i kako se sa njime dogodilo,a W2 se najvise epic boss fajtova sjecam.

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

W1 mi ima vece povezanosti sa W3, iako su svi povezani, drugi dio ne prati tolko taj folklor iako je odlicna igra.

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Evo, ja u prvom prolasku, odmah na početku uđem u random kuću i dobijem quest gdje se pojavljuje duh kod zdenca. Pa misterij, istraživanje, oduštevljen, a tek sam počeo ^^
Inače sam više za SF setting, ali W3 je iznimka, ehh, još da nije toliko vruće pa da se još više uživim u ovu poslasticu ^^

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
Re: The Witcher 3
JackIsBack kaže...
Shivi kaže...

Ma poserem se na gwent u toussaintu, dodem u birtiju, probam odigrat koju, cisto da se malo naucim itd. i qrc... Uvijek sam izgubio 2:1 jer kad pomislis da ga imas (skoro 20 bodova u prednosti) on izvede neke kerefeke, baci neku pm od karti gdje sve svima podupla i odjednom on ima prednost cca 30-tak bodova... i tako svaki put... jednostavno mi se neda uzalud na to gubit vrijeme jer ili ocito imam prejadne karte ili oni varaju pa mu se od svih pet partija poklopi da bas "dobije" pravu kartu... U prvoj rundi se NPC ispuca, ima preko 60 i ja passam, drugu dobijem glatko, a trecu on opet cuda ima...

Malo ti to trebaš vježbati. gwent težina mi je na najjače i izgubim 1-2 od 20 partija. Imam jak deck, otkrio sam sve karte osim ovi skelige ali i tako igram sa northern relms deckom (Foltest: Lord Commander).

Deck je složen sa close combat i siege combat unitima, ranged combat cards gotovo da i nemam (1-2 reda radi) osim oni herojski.

generalni hintovi

- nabavi što više karata koje stavljaš na protivnikovu ploču a ti dobiješ dvije dodatne (Thaller, dijkstra, Stenis, mysterius elf itd). Ove karte uglavnom odigravaš u prvoj rundi koju protivnik dobija ali se ti zauzvrat napuniš kartama za sljedeće dvije runde.

- nabavi karte koje odigravanjem vračaju uništenu kartu iz prethodne partije (Yennefer, Dun Banner Medic).

- obavezno nabaviti scorch i decoy te naučiti kada i kako ih odigrati (Scorch doslovno preokrene partiju, ponekad mu 2-3 najjače karte uništim jednim scorchom. pazi da sam sebe ne sjebeš).

- bitting frost, impenetrable fog, torrential rain. Uvijek ih je dobro imati pri ruci. ako si slabiji u toj liniji odigravaš neku od ovih karata koje sve resetira na 1. Ako se situacija u međuvremenu promjeni ili tebi netko odigra onda koristiš leader ability Foltest: Lord Commander. uglavnom s ovim kartama i leader abilitijem "Foltest: Lord Commander" držiš ploču pod kontrolom.

- ubija te karafeka kada podupla snagu. Pa ubij i ti njega!!! Dakle, 2 Commander’s Horna obavezno u deck mada s vremenom kada se nakrcaš heroic kartama nisu više toliko potrebni.

- karte kojima se dupla snaga kada su iste na ploči (bond ability) ( 3 x Blue Stripes Commando, 2 x Catapult itd). još kada na ovo odigraš ranije spomenutog Commander’s Horna

- Villentretenmerth karta, pogotovo ako imaš protivnika sa melee deckom. dobra u kombinaciji sa decoy kartom jer nije heroic (Villentretenmerth -> decoy -> Villentretenmerth)

- malo provježbaj

Stari moj, ja gotovo identično igram gwent i stvarno rijetko gubim.

10 godina
Wack kaže...

Nazalost knjige sam tek poceo da citam evo Last Wish negdje 55 stranica so far :)
Daleko od toga da je W2 los u bilo kojem pogledu,samo mi je W1 story vise ostao u sjecanju zbog onoga djecaka i ako se sjecas sta i kako se sa njime dogodilo,a W2 se najvise epic boss fajtova sjecam.

čitaš na engleskom? imaš sve knjige u srpskoj nakladi, čarobna knjiga ako se ne varam, svaku knjigu su preveli, i mislim da je to dosta zgodno jer je knjiga u originalu na poljskom, i to je naša jezična grupa i još taj slavenski mentalitet, nekako mi je to dosta prirodnije za svijet witchera

11 godina
The Witcher 3

Yep na Engleskome citam u Svedskoj zivim pa engleski jezik mi je najbolji izbor.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Witcher 3
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
Moj PC  
4 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jel moguce kako se otici iz Toussainta, pa se vratiti i tako to ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kao video igra ili kao TGC ? Oboje ??

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
9 godina
The Witcher 3

Touissant je fenomenalna mapa, grafički čudesno a šteta što nema neke nove pozadinske muzike.

Riješio sam dosta questova (onaj kad moraš vratit ukradena muda od kipa koja dižu potenciju nekom starcu je smijeh), napravio Grandmaster Feline Set i sada možemo dalje u pobjede.

A Skellige Gwent mi se čini brutalan, iako sam i dalje vjeran svojoj Northern Realm kombinaciji, a treba pohvaliti novu muziku za vrijeme kartanja - puno bolja nego ova dosad.

2 0 hvala 0
17 godina
D3lBoy kaže...

Jel moguce kako se otici iz Toussainta, pa se vratiti i tako to ?

naravno da je moguce... otvoris mapu i izaberes gdje ces. jedino ne znam kako je sa standalone verzijom, tj ako nisi nastavio save

It's not who you are, it's who you know.
17 godina
Lovac kaže...

Evo, ja u prvom prolasku, odmah na početku uđem u random kuću i dobijem quest gdje se pojavljuje duh kod zdenca. Pa misterij, istraživanje, oduštevljen, a tek sam počeo ^^
Inače sam više za SF setting, ali W3 je iznimka, ehh, još da nije toliko vruće pa da se još više uživim u ovu poslasticu ^^

Hehhee, samo nastavi dalje pa kada u kasnijoj fazi igre naletiš na jedan quest skidanja kletve pa ti duh dadne ponudu koju ne možeš odbiti...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
The Witcher 3

Dakle riješavam side questove više nego main story i sad sam lvl 11 a main story suggested lvl 6 pa me strah da ću gubit xp. Baš sam pročitao to na nekom forumu.  A side questovi i contracti su prezanimljivi.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ja u B&W sad rijesavam sve side, contracte i tresure huntove koji postoje, jer sam isao prema jednoj glavnoj misiji i izbacilo mi ono kao "ako pokrenes misiju sve se mjenja i mozda neces moc zavrsiti side questove" tako nesto... a znam da je bilo isto tako pred kraj vanille

Valjda nisam vec na kraju !?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 3:25 (D3lBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
D3lBoy kaže...

W1 mi ima vece povezanosti sa W3

Yep, baš sam si jučer upiknuo na aukciji naočale od Professora. Sad sam još veća faca.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2016 7:51 (Hexfire).
14 godina
10 godina
quickr kaže...

ja mislim da govore o PC igri

17 godina
D3lBoy kaže...

Ja u B&W sad rijesavam sve side, contracte i tresure huntove koji postoje, jer sam isao prema jednoj glavnoj misiji i izbacilo mi ono kao "ako pokrenes misiju sve se mjenja i mozda neces moc zavrsiti side questove" tako nesto... a znam da je bilo isto tako pred kraj vanille

Valjda nisam vec na kraju !?

ja samo prosao to, ali nisam nigdje vidio da questove necu moc odradit nego samo da je turning point u prici...

14 godina
Cansee kaže...
quickr kaže...

Ma da, sigruno će raditi fizički card game za tih 5 ljudi koji bi bili zainteresirani. Ovo će biti konkurencija Heartstoneu. To jedino ima smisla.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
ruzcheHR kaže...

Dakle riješavam side questove više nego main story i sad sam lvl 11 a main story suggested lvl 6 pa me strah da ću gubit xp. Baš sam pročitao to na nekom forumu.  A side questovi i contracti su prezanimljivi.

Predobra igra da planiras ovo cu sada ovo cu poslije,ja sam na 4 prelasku najbolje prelazi ono kako si nagodan,bar ja tako igram zadnjih par godina.
Ne pravim planove rijesit cu sve upitnike ili da pazim da sam u lvl rangeu main questa,ako vidim nesto zanimljivo i nagodan sam da exploram u tome trenutku odem i odradim ako ne nastavim dalje.
A side questovi u ovoj igri su velika steta ne rijesavati jer ima prezabavnih i zanimljivih questova,tako da opusti se uzivaj ne zamaraj se sa levelima 

14 godina
Cansee kaže...
quickr kaže...

Ma PC igra je, ali nadam se da će jednog dana zaživjeti i casual card game (fizički). Igra (gwent) ima dosta potencijala za to. 

12 godina

Ne da ima zabavnih i zanimljivih side questova nego su mi svi do sad bili vrhunski.  Ovaj sa Keirom Metz posebno.

Također otkrio sam javnu kuću u Novigradu hmm. Uglavnom izbjegavam YouTube i forume što se istraživanja i questova tiče da mi ne spoila pa su mi i ove gluposti za koje svi znaju zanimljive.

U Keirinom side questu sam naišao na zanimljivu zagonetku gdje je baš bilo potrebno saslušati što ona kaže, sviđa mi se takav način zagonetki puno više nego onaj u Skyrimu gdje sam doslovno za 5 sekundi skužio ono sa šapom i automatski riješio sva vrata koja nailaze.

10 godina
quickr kaže...
Cansee kaže...
quickr kaže...

Ma PC igra je, ali nadam se da će jednog dana zaživjeti i casual card game (fizički). Igra (gwent) ima dosta potencijala za to. 

bilo bi fora definitivno, jedino što je problem je zbrajanje, brate treba stalno imati na umu zbroj svojih i protivničkih karata, i imati na umu kolko tko ima karata, a na kompu je to naravno puno lakše i praktičnije

11 godina
ruzcheHR kaže...

Ne da ima zabavnih i zanimljivih side questova nego su mi svi do sad bili vrhunski.  Ovaj sa Keirom Metz posebno.

Također otkrio sam javnu kuću u Novigradu hmm. Uglavnom izbjegavam YouTube i forume što se istraživanja i questova tiče da mi ne spoila pa su mi i ove gluposti za koje svi znaju zanimljive.

U Keirinom side questu sam naišao na zanimljivu zagonetku gdje je baš bilo potrebno saslušati što ona kaže, sviđa mi se takav način zagonetki puno više nego onaj u Skyrimu gdje sam doslovno za 5 sekundi skužio ono sa šapom i automatski riješio sva vrata koja nailaze.

Da ne spoilam ista ali kad budes u Witcher skoli sjedio sa ostalim Witcherima obavezeno se napij sa njima i nekada poslije tokom razgovora mislim da ce biti opcija da uradite nesto ili kao "lets have some fun" da kliknes ne sjecam se tocno ugl nemoj to da propustis slucajno :))))

17 godina

eto zavrsio jedan dio ekspanzije, i to samo sam uzeo taj path iz ciste radoznalosti

dakle, za one koji jos nisu dosli do tog dijela price, nakon nekog vremena mora cete izabrati kuda cete dalje. postoje naravno dva izbora.

ono sto je mene ajmo rec zasmetalo je to sto moj izbor daje samo bad ending, cak ne daje niti half bad ending po svemo sudeci sto sam vidio. to mi je onako malo bezveze mada, kao sto sam rekao, izabrao sam ovaj ending cisto reda radi jer me zanimalo kako nesto izgleda.

opcenito super ekspanzija, sad nastavljam tamo od gdje je path of no return pa radim ove zaostale stvari po mapi (upitnike) a onda kasnije kad sve to odradim krecem sa onim endingom kojeg sam zelio u prvu ruku pa da vidimo sta se tu desava

11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Zapeo sam na dijelu gdje moram 15 lokacija ocistit od monstera i bandita, i naravno na petnaestom uletim u neko selo di su one gusjenice sto vec, sto izlaze iz zemlje i svaki put mi se smrzne tamo, ali ne komp ili nesto, cak ni igra, mogu otvarati mapu i ostalo. Mogu i kameru okretat, uzimat potione, ali sve stoji koda si stisnuo pauzu... Zadnja 2h rijesavam taj quest stvarno je ogroman i onda ovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Jedan od rijetkih questova koji me smorio u Witcheru3 je tih 15 klinaca bilo :P
Bug nisam imao nikakav dobijes fin reward ako ga zavrsis tj trofej za konja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2016 10:26 (Wack).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Evo cisto da javim, onaj problem sto sam imao dakle igra radi savrseno sve do combata a onda se samo freeza, glazba ide, mos uzimat potione otvarat mapu i sve ali igra stoji u combatu... Obrisao sam Immersive Cam mod i sad sve radi, dobro je vec sam mislio da je coruptan save pa da cu morat sve ponovno

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
The Witcher 3

Prešao Blood & Wine, dobio završetak u kojem Syanna ubije Henriettu i cijeli Toussant je u raspadu i kada me Ciri posjeti. Ali Ciri kao Witcher, a ne kao carica što je završetak koji sam dobio u glavnoj priči, pa mi ništa nije jasno.

Moram priznati da mi je Hearts of Stone puno bolja ekspanzija kad je priča u pitanju - ovo su najavljivali kao veliko finale, a imam osjećaj kao da sam odradio neki jači sporedni quest.

0 0 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Da i meni je cam mod neki rusio igru,kad smo vec kod toga cudi me da je kamera toliko limitirana u W3 s obzirom da je igra naprosto divna.

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice