The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: The Witcher 3
doktor1 kaže...
Cansee kaže...

hvala puno, jedva čekam da isprobam te stvari, nevezano za to, jel ima još ona fora sa biserima ili su to maknili nekim patchem, sjećam se da sam našao bio nekoliko školjaka i slučajno skontao da mi blacksmith (mislim da je on) može rastaviti školjku na dijelove i onda dobijem biser koji vrijedi dosta

Sve iteme možeš razbit u određene druge sasotjke...

Inače, odmah u White Orchardu imaš dijagram za unaprijed Khaer Morhen armor koji nosiš na samom početku...

Dijagram se nalazi na groblju...

to je viper set. ima dva maca i to je to ako se ne varam. armor tek kasnije u velenu i to je grifin armor koji je najnizi level od svih starter armora

i da mos razbit ruby u ruby dust al cini mi se da nije isplativo osim ako nemas izbora... onda razbijaj

It's not who you are, it's who you know.
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2016 14:02 (Obi Wan).
16 godina
Blackstorm kaže...

Witcher 3 nije savršen (a koja igra je, uopće?) ali je u svom žanru nešto najbliže tome zadnjih godina.

Igra je namijenjena odraslim (zrelim) igračima koji žele smislenu priču s minimalno klišeja i bez klasičnog "dobro protiv zla" scenarija - što se ne može reći za Skyrim, Fallout, Dragon Age i Mass Effect.

Sreća pa ima toliko različitih naslova za svačiji ukus tako da ne vidim smisao raspravljanja na ovoj temi.

Pokupit ću hrpu TD-ova, ali ovo je neviđeno pretenciozna izjava.

16 godina
Alex Mercer kaže...

Dark Souls i Bloodborne - borba je za klasu bolja, više animacija i veća varijacija neprijatelja, level dizajn, fantastični bossevi, priča predstavljena na unikatan način i beskonačno veći replayability od Witchera.

Mortal Kombat ima daleko više animacija i bolju borbu od svih tih igara. Kakve veze ima animacije u combatu u RPG-u?

Kao prvo boli me džon za to koja je igra bolja ako je meni bolja (recimo meni jedna od najzabavnijih igara koje sam igrao je Deadpool iako će većini biti oveće smeće), međutim te dvije igre koji si nabrojao ne mogu se staviti u istu rečenicu sa W3 - pogledaj kritike, nagrade i slično koliko ih ima Witcher a koliko ove dvije.

Štoviše jedan Skyrim, kojeg je danas vrijeme poprilično pregazilo ili još stariji Neverwinter Nights su igre eonima bolje od DS i BB.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
Wack kaže...

Daj imena covjece odrasla rasprava nije ja rekao ti rekao pa nek narod odluci,napisi koje su igre uz bok W3,ne kazem da nisu ne kazem da nisi u pravu,ali dok ne ponudis konkretna imena i razloge nema smisla da nastavimo razgovor.
A "hrpa" sigurno nije da bar postiji hrpa igara dobrih kao W3.

Dark Souls sva 3 dijela, Bloodbourne, KOTOR 2, Fallout New Vegas, Dragon Age, Witcher 1 i 2, a nekome će sigurno i Mass Effect i Elder Scrolls serijal doći na takvu listu.

Evo bezveze iz glave je to 10 naslova (a dalo bi ih se valjda i više da mi je baš to bitno u životu). Nekome će se svidjeti jedno, nekome drugo, ali svaka od tih igara lako može biti najbolji RPG zadnjih cca 10 godina.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
The Witcher 3

- Adventuring is the key here, just like the Wild Hunt main game. Suffice to say if you're one of those people who found a great deal of immersion and wonder in simply exploring, finding new areas, and reading notes from hidden treasure and monster nest to immerse yourself in the overall world and lore, you're going to be utterly enthralled by Blood & Wine.

- Grandmaster Witcher gear schools each have their own little stories. Mostly told through notes and locations, but it's not just random scattered shit. You'll learn about each Witcher that left them, where they went and why, and their fate.

- Black Blood delivers and is strategically useful just like in the A Night to Remember trailer.

SLIKA

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Alex Mercer kaže...
Wack kaže...
Hexfire kaže...
Wack kaže...

Razlika je tvrditi da je igra najbolja ili da je igra savrsena W3 nije savrsena igra ali je apsolutno najbolji RPG u vrijeme ovih AAA heavy hittera bar zadnjih 10 godina znaci.

Ajde ne pretjeruj. Zadnjih 10 godina je izašla hrpa RPG-eva koji su minimalno uz bok W3.

Daj imena covjece odrasla rasprava nije ja rekao ti rekao pa nek narod odluci,napisi koje su igre uz bok W3,ne kazem da nisu ne kazem da nisi u pravu,ali dok ne ponudis konkretna imena i razloge nema smisla da nastavimo razgovor.

Dark Souls i Bloodborne - borba je za klasu bolja, više animacija i veća varijacija neprijatelja, level dizajn, fantastični bossevi, priča predstavljena na unikatan način i beskonačno veći replayability od Witchera.

Bloodborne ne znam nisam igrao,Dark Souls ima bolji combat od Witchera apsolutno ne za klasu nego za 5 klasa,mislim da nitko ovdje nije tvrdio drugacije.

Prica je tebi predstavljena na unikatan nacin to je tvoje misljenje i perspektiva,meni je prica u DS predstavljenja lazy,komplicirano i ne bas zanimljivo,ne tvrdim da je igra i prica takva samo moja perspektiva,Boss fajtovi su odlicni iako i Witcher ima nekih pravo dobrih,napetih i zanimljivih monster contracta/fajtova i par bossova.

Meni je licno najveci smor beskonacan respawn neprijatelja nakon restanja,opet kazem ne napadam igru DS smatram odlicnom RPG igrom sa fenomenalnim combatom ali osim combata i preludih bossova meni je W3 opet bolji ne samo kao W3 zadnji nastavak nego kad se pogleda Witcher kao serijal od prvoga do trecega dijela,svaka igra je bila bolja i bolja a ne samo cash grab nastavak.

Ali zahvaljujem sto si naveo par igara koje su actually good i  normalne argumente.

Ako bi ikome morao preporuciti 2 novija RPGa da su must play to bi sigurno bili DS3 i W3,vjerujem i Bloodborne svi ga hvale al nazalost nemam PS4.

11 godina
Hexfire kaže...
Wack kaže...

Dark Souls sva 3 dijela, Bloodbourne, KOTOR 2, Fallout New Vegas, Dragon Age, Witcher 1 i 2, a nekome će sigurno i Mass Effect i Elder Scrolls serijal doći na takvu listu.

Evo bezveze iz glave je to 10 naslova (a dalo bi ih se valjda i više da mi je baš to bitno u životu). Nekome će se svidjeti jedno, nekome drugo, ali svaka od tih igara lako može biti najbolji RPG zadnjih cca 10 godina.

KOTR je stariji od 10 godina ako me sjecanje sluzi,Bloodborne ekslusiva ne pusim ta sranja daj mi igru na svim platrofmama pa da mogu suditi,W1 i W2 se ne racunaju jer pricamo o W3 iz istoga serijala i to si stavio samo da broj upotpunis jer si svjestan da nemas ni blizu 10 RPGova W3 kvalitete u zadnjih 10 godina,Mass Effect je dobra igra ali to nije RPG pogotovo ne open world rofl,Dragon Age prvi je bio odlican sa ovim se slazem iako i on nije open world ,DS2 ne znam bas jel moze biti top 3 RPGa u zadnjih 10 godina ali ok,Fallout nakon Fallout 2 ne valja i to nije vise ona stara nevjerovatno luda igra (da downvoat ce me svi ali eto to je moje skromno misljenje)

12 godina
DeniZg kaže...

Sad ozbiljno pitanje.

Jesu li popravili skaliranje questova i loota?  Znam da kad sam igrao pri izlasku, pola questova mi je bilo sivo, a loot koji sam dobivao preko questova/vendora je bio valjda 20 levela iznad mojeg trenutačnog.

Bump, jel' može netko odgovoriti ako vam nije uvredljivo pitanje?

@Wack, Mass Effect nije RPG? Molim te odlogiraj se.

PSN - DeniZg80
11 godina
The Witcher 3

Prvi ME i nekako druga 2 nauci sta je RPG molim te,ME je tipicni primjer kako je igra mogla postati fantasticna trilogija jer je prvi imao podlogu za to al postala je blagi RPG sa shooter elementima dobra i zabavna igra ne mislim uopste da je losa,ali to je toliko bolje moglo da bude ali iz nastavka u nastavak je sve manje i manje RPG elemenata bilo.

Odgovorio ti je covijek koliko sam ja vidio.
A u Blood and Wine ce jos vise da porade na scalingu i imat ces opciju da ga ukljucis ili iskljucis tako da bi svaki quest trebao biti u tvome level rangeu nevazno koji si level u tome trenutku,ali provjeri sam ne znam jesam li najbolje shvatio a necu da ispadne da lazem nesto.

"Ako nije uvredljivo" opet taj passive agressive pristup :)

0 1 hvala 0
14 godina
Wack kaže...

KOTR je stariji od 10 godina ako me sjecanje sluzi,Bloodborne ekslusiva ne pusim ta sranja daj mi igru na svim platrofmama pa da mogu suditi,W1 i W2 se ne racunaju jer pricamo o W3 iz istoga serijala i to si stavio samo da broj upotpunis jer si svjestan da nemas ni blizu 10 RPGova W3 kvalitete u zadnjih 10 godina,Mass Effect je dobra igra ali to nije RPG pogotovo ne open world rofl,Dragon Age prvi je bio odlican sa ovim se slazem iako i on nije open world ,DS2 ne znam bas jel moze biti top 3 RPGa u zadnjih 10 godina ali ok,Fallout nakon Fallout 2 ne valja i to nije vise ona stara nevjerovatno luda igra (da downvoat ce me svi ali eto to je moje skromno misljenje)

Ko prvo kad netko veli u zadnjih 10 godina ne misli se striktno na minutu od danas pa prije 10 godina. Ali ajde ako će ti biti lakše pri srcu onda se KOTOR 2 od prije 11 godina ne računa.

Kao drugo, kakve veze ima platforma? Ti si izjavio da je W3 najbolji RPG u tom razdoblju. Nigdje nisi rekao da je to najbolji open world RPG i nigdje nisi rekao da je to najbolji RPG koji je dostupan na sve tri bitne platforme. Zašto bi ih trebao imati 10? Rekao si da ti dam par primjera igara koje lako mogu konkurirati za tu titulu. Kojom to logikom Witcher 1 i 2 ne mogu konkurirati kad su u mnogim stvarima drugačije (i puno bolje) od trojke. I sve to začiniš sa ovim da Mass Effect nije RPG.

I sad kad si dobio tu listu sad se izmotavaš sa debilnim argumentima tipa, stara je 11, a ne 10 godina. A je*ote život. Stvarno svaka ti čast na odrasloj raspravi. Pozdrav.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Wack kaže...

A u Blood and Wine ce jos vise da porade na scalingu i imat ces opciju da ga ukljucis ili iskljucis tako da bi svaki quest trebao biti u tvome level rangeu nevazno koji si level u tome trenutku,ali provjeri sam ne znam jesam li najbolje shvatio a necu da ispadne da lazem nesto.

Guglao sam, ali se sramežljivo spominje enemy scaling, a quest scaling baš i ne, tako da pitam, možda netko ima bolji info.

EDIT: Našao u 1.20 Patch notama enemy scaling, ali se ne spominje quest scaling. To je stvarno šteta, jer open world igra u kojoj neodigrani questovi postanu irelevatni zbog levela je propušteni potencijal.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2016 16:42 (DeniZg).
12 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Wack kaže...

Guglao sam, ali se sramežljivo spominje enemy scaling, a quest scaling baš i ne, tako da pitam, možda netko ima bolji info.

EDIT: Našao u 1.20 Patch notama enemy scaling, ali se ne spominje quest scaling. To je stvarno šteta, jer open world igra u kojoj neodigrani questovi postanu irelevatni zbog levela je propušteni potencijal.

voila

fake it through the day with some help from johnnie walker red
12 godina
lazy_punk kaže...
DeniZg kaže...
Wack kaže...

voila

Thanks. Očekivao sam da ima PC mod, ali ja nažalost pikiram na PS4 verziju, koja je na popustu. 

Možda ću još malo pričekati, pa kasnije uzmem PC verziju.

PSN - DeniZg80
17 godina
The Witcher 3

Još malo novog interfejsa...

Moj PC  
7 0 hvala 2
10 godina
The Witcher 3

samo malo, kakav sada scaling? pa jel nije više ono da ako si lvl 7 i napadneš neko čudovište da je lvl 22, biti ćeš fino razvaljen? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Hexfire kaže...
Wack kaže...

Ko prvo kad netko veli u zadnjih 10 godina ne misli se striktno na minutu od danas pa prije 10 godina. Ali ajde ako će ti biti lakše pri srcu onda se KOTOR 2 od prije 11 godina ne računa.

Kao drugo, kakve veze ima platforma? Ti si izjavio da je W3 najbolji RPG u tom razdoblju. Nigdje nisi rekao da je to najbolji open world RPG i nigdje nisi rekao da je to najbolji RPG koji je dostupan na sve tri bitne platforme. Zašto bi ih trebao imati 10? Rekao si da ti dam par primjera igara koje lako mogu konkurirati za tu titulu. Kojom to logikom Witcher 1 i 2 ne mogu konkurirati kad su u mnogim stvarima drugačije (i puno bolje) od trojke. I sve to začiniš sa ovim da Mass Effect nije RPG.

I sad kad si dobio tu listu sad se izmotavaš sa debilnim argumentima tipa, stara je 11, a ne 10 godina. A je*ote život. Stvarno svaka ti čast na odrasloj raspravi. Pozdrav.  

Iskreno mislio sam da od KOTRa 2 ima bar 13-14 godina,nema potrebe da se uzrujavas,sorry za debilne argumente odrasli covjece naravno da ima veze platofma ne moze svatko da priusti i da poigra sve moguce igre na svim platformama i samim time nisam bio u mogucnosti poigrati Bloodborne i dati neko misljenje o igri kontas zreli ? 

I dalje govorim da je W3 najbolji RPG u zadnjih 10 godina slodan si da se ne slozis sa tim misljenje,ali vjerovatno si tip koji bi otisao na Trump rally glasao za Trumpa i tukao one koji se ne slazu sa tvojim izborom.

Dao si primjere i ja sam odgovorio zasto se i kojim se slazem ili ne a ti si popizdio odleprsaj znas gdje jer si ocigledno pre emocionalan za neke rasprave da ne dodje do "debila" i "jebo te zivot" bas tezak ti je zivot jer vidi katastrofe imamo razlicita misljenja i ukuse.
Kakva tragedija.

13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Nije scalling nego upscaling i odnosi se samo na questove koji su daleko ispod tvog levela (samo sivo označeni questovi)

0 0 hvala 1
12 godina
Planiram ispocetka zaigrati wichera te me zanima sa kojim build da krenem igrati? U prvom prelasku igre imao sam alchemy i combat build.
Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
16 godina
Vuk15 kaže...
Planiram ispocetka zaigrati wichera te me zanima sa kojim build da krenem igrati? U prvom prelasku igre imao sam alchemy i combat build.

Meni je najbolji fast style, quen+igni build, a k tome sam se i ravnao večinom prema griffon armoru zbog sign intensity i mogu reči dobro funkcionira. To mi je inače 3. prolaz i k tome je još new game + na najtežem i mogu se nositi sa svima.

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3 uplay: StariGAD_HR
17 godina
The Witcher 3

Lvl 11:

Lvl 38:

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina

samo queen sign i svaki combat postane prelagan 

14 godina
The Witcher 3

krenuo mi preload za blood and wine (PS4) 12,74GB  iako cujem da je nekima 14gb, cudno...

al nista jos od novog patcha, njega valjda dobivamo u pon

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...
Wack kaže...

Pa ako im je uvjet "najbolji fantasy open-world RPG u zadnjih 10 godina" onda je to neka slabašna titula jer W3 ima jednog jedinog konkurenta - Skyrim.

I kolegi iznad koji kaže da ME nije "pravi" RPG, onda ni Witcher nije "pravi" zbog hack n slash borbe. Jedini "pravi" moderni RPG je onda DA: Origins. Inače, mislim da je izraz "pravi RPG" izgubio smisao zadnjih 5-6 godina.

15 godina
The Witcher 3

novi achievementi,lady of the lake confirmed...

Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Alex Mercer kaže...
Hexfire kaže...
Wack kaže...

I kolegi iznad koji kaže da ME nije "pravi" RPG, onda ni Witcher nije "pravi" zbog hack n slash borbe. Jedini "pravi" moderni RPG je onda DA: Origins. Inače, mislim da je izraz "pravi RPG" izgubio smisao zadnjih 5-6 godina.

RPG - role playing games

Znaci igranje uloge bez obzira na sustav borbe... Nema pravi i moderni, jedino podvrste tipa jRPG (vecini ljudi pravi RPG) ili akcijski RPG... Nekako imam dojam da ljudi RPG dozivljavaju kao sustav borbe i napredovanja (tipa ff fransiza) i ako nije takav slican sustav da to nije RPG??? Sta bi onda bili diablo ili slicni naslovi?

Ovo me podsjeca na raspravu o anime i crticima...

Da se vratimo na temu..

Ugl. ja sam svom geraltu razvio quen, axii, light i heavy att i sad mi se on cini kao prejak za sve :D mozda krenem ispocetka pa da pitam... da li ima medu alkemijom koji zanimljiv skill? kolika je dobit to razvijat tj. jel se kasnije da dobro buffat sa napiticima? zanemario sam to skroz, nije mi se u pocetku cinilo isplativim...

17 godina
Alex Mercer kaže...
Hexfire kaže...

Pa ako im je uvjet "najbolji fantasy open-world RPG u zadnjih 10 godina" onda je to neka slabašna titula jer W3 ima jednog jedinog konkurenta - Skyrim.

Witcher nema H&S tip borbe, ne znam od kud ti to?

- Psiho246
17 godina

ima dosta finih stvari u alchemy

primjerice:

Each Potion does imbibed heals 5% of maximumVitality. Potion duration time: +5%. pomnozeno s 5 znaci svaki potion koji uzmes te heala 25% hp-a

Every known level 1 alchemical recipe, increases maximum Toxicity by 1. Potion duration time: +5%. mozes toxicity dignit do 260.

Increases bonus for Mutagen in Mutagen slots by 10%. Potion duration time: +5%. bolji bonusi za mutagene. tako mozes doci do gadljivih iznosa za attack power, vitality ili sign intesity.

It's not who you are, it's who you know.
12 godina
Psiho246 kaže...

Meni Witcher 3 borba najviše vuče na Assassin's Creed.  S time da mi je skill tree, combat i UI, bolje odrađen u Ass.Creedu (npr.ovom zadnjem AC Syndicate-u).

Witcher naravno ima bolju priču i questove.

I onda se vraćam na moju davnu izjavu da je Witcher 3 više akcijska avantura (sa velikim naglaskom na priču i dijaloge), nego RPG. 

Što ne znači da je zato loš, nego je jednostavno takva igra.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...
Psiho246 kaže...

Meni Witcher 3 borba najviše vuče na Assassin's Creed.  S time da mi je skill tree, combat i UI, bolje odrađen u Ass.Creedu (npr.ovom zadnjem AC Syndicate-u).

Witcher naravno ima bolju priču i questove.

I onda se vraćam na moju davnu izjavu da je Witcher 3 više akcijska avantura (sa velikim naglaskom na priču i dijaloge), nego RPG. 

Što ne znači da je zato loš, nego je jednostavno takva igra.

Jedino sto oba sustava borbe imaju zajednicko je pogled iz treceg lica i cinjenica da se koriste macevi/cross bow.

Osim toga, sustav borbe je potpuno drugaciji.

- Psiho246
15 godina
The Witcher 3

Skida mi blood and wine. 14gb. Ps4

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice