The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.203
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: The Witcher 3
lazy_punk kaže...
Obi Wan kaže...
doky01akablava kaže...
Koliko znam ima sličan quest u novigradu,isto medallioj nije prepoznao :)

to je onaj ka serial killer sta radi u mrtvacnici ako se ne varam sta je ubija u ime holy fire

Zar nije serial killer bio onaj ko inkvizitor/biskup? A ne 'patolog'?

Ne. Nisi dovoljno pazljivo radio quest; biskup nije serijski ubojica vec samo tipican svecenik, odnosno seksualno nastran i voli mucit zene za seksualni uzitak. Pravi ubojica je pomocnik u mrtvacnici, Higher Vampire.

skorvy kaže...
Wack kaže...

Mali spoileri,ovaj side quest sam tek iz trecega preslaska naletio,2 lika opustena normalnoga izgleda i govora,sjede jedu kokos i pijuckaju vino.

Ja se taman vracam sa nekoga monster hunta umoran i krvav kao narkoman na dopu od potiona,ponude mi da se najedem i napijem,uhvati nas prica napijemo se sutra se produbim samo u hlacama  opljackali me :(

I mene su tako, sta češ kad sam uvijek za pojest i popit. Srečom pa sam sejvo taman prije.

Dobijes quest nakon sto te opljackaju. Odsetas par koraka, nades ih i onda imas opciju ti njima sve pokrast, uz povratak svojih stvari :D

12 godina
neaktivan
Minneyar kaže...
lazy_punk kaže...
Obi Wan kaže...
doky01akablava kaže...
Koliko znam ima sličan quest u novigradu,isto medallioj nije prepoznao :)

to je onaj ka serial killer sta radi u mrtvacnici ako se ne varam sta je ubija u ime holy fire

Zar nije serial killer bio onaj ko inkvizitor/biskup? A ne 'patolog'?

Ne. Nisi dovoljno pazljivo radio quest; biskup nije serijski ubojica vec samo tipican svecenik, odnosno seksualno nastran i voli mucit zene za seksualni uzitak. Pravi ubojica je pomocnik u mrtvacnici, Higher Vampire.

Ako je tipican svecenik, valjda djecake? 

fake it through the day with some help from johnnie walker red
10 godina
The Witcher 3

jel igra netko Witchera 3 na Windowsima 10? jel ima nekakvih poznatih problema ili sve ide kao podmazano?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cansee kaže...

jel igra netko Witchera 3 na Windowsima 10? jel ima nekakvih poznatih problema ili sve ide kao podmazano?

Sve ide bez problema, ako imaš odgovarajući hardver.

12 godina
Cansee kaže...

Igram igru na Win 10 preko Steam a i ide perfektno, tako onda nema sigurno nikakve razlike niti za GOG ili DL anu verziju. 

Na GTX 960 i FX8320E - Sve High postavke, ukljuceni efekti i HBAO+ uz jedino medium Shadows i igra mi ide na 55-60fps a vecinu vremena, eventualno u gradovima drop a na 45-60.

Treba istaknuti da igram na 1366x768 ali posto mi maticna radi bottleneck GPU koji je u prosjeku na 60% usage a mislim da niti na 1080p ne bih trebalo biti previse drugacije. 

Igra je uslikana i na defaultu i na E3FX Witcher Reshade modu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2016 13:32 (L1nNk).
12 godina
Cansee kaže...

....rply post....

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2016 13:27 (L1nNk).
17 godina
protjeran
L1nNk kaže...
Cansee kaže...

Igram igru na Win 10 preko Steam a i ide perfektno, tako onda nema sigurno nikakve razlike niti za GOG ili DL anu verziju. 

Na GTX 960 i FX8320E - Sve High postavke, ukljuceni efekti i HBAO+ uz jedino medium Shadows i igra mi ide na 55-60fps a vecinu vremena, eventualno u gradovima drop a na 45-60.

Treba istaknuti da igram na 1366x768 ali posto mi maticna radi bottleneck GPU koji je u prosjeku na 60% usage a mislim da niti na 1080p ne bih trebalo biti previse drugacije. 

Dafuq? Šta MBO može bottleneckat grafičku??

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
12 godina
Prince-Artas kaže...
L1nNk kaže...

Definitivno moze :D I meni je bilo cudno, jednostavno ploca ne daje dovoljno snage CPU i dobivas bottleneck. Kod mene je problem sto mi ploca ima samo 3 fazne regulacije napona. Jednostavno ne mozes platiti GPU 1600kn, CPU 1200kn i ocekivati dobar spoj s maticnom od 320kn :D Jednostavno ne ide :D

( Isprobao sam na desetke igara i niti s jednom nisam dobio 99% GPU usage na lowest settings, za primjer jedan je Rise of Tomb Raider di imam na lowest 45FPS a a na High 40fps a :D 

Samo sto je razlika sto GPU usage je na High 90-99% a na lowest 30% :D

Evil Within Max settings 45% GPU CPU usage na 50% a na low jos manje i imam padove do 22fps a :D 

naravno da to ovisi i do same optimizacije igre no definitivno treba malo baciti i na maticnu oko kad se kupuju komponente. Sve to mi je potvrdio lik iz Linksa . 

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2016 13:54 (L1nNk).
17 godina
Prince-Artas kaže...
L1nNk kaže...
Cansee kaže...

moze ali nije cesta pojava. to moze biti radi loseg biosa ili radi lose kompaktibilnosti maticne ploce sa ostalim komponentama ili po pitanju rama (ako imas ram vece frekvencije a matnicna ti podrzava manje od tvoje)

opcenito je u vecini slucajeva uzrok los odabir komponenti, a vrlo rijetko je uzrok bios

It's not who you are, it's who you know.
9 godina
neaktivan
L1nNk kaže...
Prince-Artas kaže...
L1nNk kaže...

Definitivno moze :D I meni je bilo cudno, jednostavno ploca ne daje dovoljno snage CPU i dobivas bottleneck. Kod mene je problem sto mi ploca ima samo 3 fazne regulacije napona. Jednostavno ne mozes platiti GPU 1600kn, CPU 1200kn i ocekivati dobar spoj s maticnom od 320kn :D Jednostavno ne ide :D

od 2009 pa do 2016 izminio dva gpu, cpu i memory jos iz 2011, nije bog zna sta al vrtim sve na pristojnom framerateu i 1920x1200 rezoluciji,

naravno ne pada mi napamet nadograđivat svako 15 miseci novi gpu i cpu.Uzeo napajanje hx1050 corsair (7 godina gare) i mogu reći da je to bilo najbolje ulaganje do sada u hardware.

17 godina
The Witcher 3

Blood and Wine

CD PROJEKT RED, creator of The Witcher games series, announces the release of new screenshots from the upcoming expansion to The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine.

“I can already tell you Blood and Wine is a fascinating story, with every sort of twist and turn you’d expect from our writers,” said Marcin Momot, Senior Social Media and Community Coordinator, CD PROJEKT RED.
“Toussaint, the new realm we’re creating for the expansion, is unlike anything you’ve seen in Wild Hunt – carefree and colorful, but your gut never stops telling you that there’s some real dark stuff happening underneath all that,” Momot adds. “We’ll be revealing more information in May, however, to sweeten the wait, here are some fresh screenshots from the expansion!”

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 18:28 (doktor1).
Moj PC  
11 0 hvala 1
16 godina

Biti ću partybreaker al malo mi slike djeluju... ne-witcher-triski. 

Jedan od definitivno jačih aspekata W3 je što su uspjeli napraviti svijet koji djeluje kao nešto što je stvarno moglo biti tamo prije nekih 500-600-700 godina (dok konkurenti poput Skyrima ili DA nikada nisu imali takav svijet). Ove slike djeluju poprilično bajkovito, RPG-evski - nešto što izgleda lijepo i impresivno, ali znaš da to nema veze sa stvarnošću.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
The Witcher 3

Vjerovatno ćemo se susret sa Bruxom iz launch cinematic trailera, (koji je smješten u regiji Blood and Wine ekspanzije)

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 18:36 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Bukva kaže...

Jedan od definitivno jačih aspekata W3 je što su uspjeli napraviti svijet koji djeluje kao nešto što je stvarno moglo biti tamo prije nekih 500-600-700 godina (dok konkurenti poput Skyrima ili DA nikada nisu imali takav svijet). Ove slike djeluju poprilično bajkovito, RPG-evski - nešto što izgleda lijepo i impresivno, ali znaš da to nema veze sa stvarnošću.

stvar je u tome što je Toussaint (ta pokrajina u kojoj će se odvijati dlc) tako opisanu knjigama, kao bajkovito prekrasno mjesto, u kojem čak i Geralt izgubi pojam o vremenu i zaboravlja na svoju misiju, biti će vrlo zanimljivo vidjeti što su smislili

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 18:51 (Cansee).
9 godina
neaktivan
Bukva kaže...

moj ti bukva reću ti ja posteno na sto djeluju na Shivering Isles iz 2007, čekan tvoju potvrdu

13 godina
Ima li Witcher 3 online (multiplayer) i kakav je?
16 godina
Nema niti ima potrebe za mp-om jer sp komponenta ako rjesavas side questove,ne koristis fast travel i uzivas u krajoliku može potrajati +250 sati :D
11 godina
neaktivan
L1nNk kaže...
Cansee kaže...

Bome lijepo izgleda sa tim modom, obicno mi takvi modovi izgledaju abnormalno i pretjerano, ali ovo baš lijepo da kao neku maglu/sjaj, jedino mi se ne svidja sto sve svijetlo na ekranu utjece na mod, tako i slova i sve

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 15:04 (D3lBoy).
11 godina
champion20 kaže...
Ima li Witcher 3 online (multiplayer) i kakav je?

Sta ces od MPa u RPG igri ? ono realno pitanje RPG se igra iz drugih razloga,ok ono u DSu je zanimljiva i dobra ideja ali u igri poput ove potpuno nepotrebno,dobit ces minimalno 100 sati igre ja sam na 215 trenutacno.
Toliko dugo neke ni MP igre ne igram.

12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Zar vam stvarno nije dozivljaj odletjet u predvivni virtualni svijet gdje vas nitko nece ometati ?

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
fanaticni gejmer kaže...

Zar vam stvarno nije dozivljaj odletjet u predvivni virtualni svijet gdje vas nitko nece ometati ?

apsolutno se slažem, singleplayer je zakon, taj osjećaj u witcheru kad sam lutaš okolo i istražuješ, predobro, i baš se osjećaš posebno, a ne kad oko tebe trčkara još sto likova koji rade apsolutno jednake zadatke

9 godina
The Witcher 3

Slatko mi je ovo išćekivanje ....

0 0 hvala 0
13 godina
Nisam u toku, a cujem da je igra dobra. Ima u SD za 300 kn ili 450? Se DLCi placaju ili su free? Multiplayera nema znaci.
15 godina
neaktivan
champion20 kaže...
Nisam u toku, a cujem da je igra dobra. Ima u SD za 300 kn ili 450? Se DLCi placaju ili su free? Multiplayera nema znaci.

Ma lažu te, ima multiplayer samo za tebe. 

10 godina
champion20 kaže...

igra je fantazija, stvarno ne možeš promašiti.

na gog.com i na steamu dođu trenutno oko 50 eura, ali na kinguinu možeš kupiti kod za gog već za nekih 17-18 eura

dlcovi su besplatni, ima ih oko 16 (misije, frizure, odjeća oružje...) ali se ekspanzije plaćaju, jedna je izašla i ljudi su oduševljeni (ja ju nisam isprobao još), a druga izlazi kroz par mjeseci i sadržavat će potpuno novu regiju. nisam siguran koliko koštaju ekspanzije

multiplayera nema

9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Prvi SS nam je rekao sve... Geralt se izgubi u šumi punoj gljiva, pojede jednu, ne osjeti nista i za sat vremena pada u trip

artuditu
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
champion20 kaže...

Nema MP. Dlc-ovi su free kolko ja znam, ali se ekspanzija placa, mislim da je 10 eura prva. Druga jos nije izasla.

11 godina
The Witcher 3

S time da ova expanzija od 10 eura ima oko 10-11 sati igre dok danas povelik procenat kao AAA igara traje 5-8 sati i naplacuju ih 50-60 eura.

1 0 hvala 0
14 godina
Wack kaže...

S time da ova expanzija od 10 eura ima oko 10-11 sati igre dok danas povelik procenat kao AAA igara traje 5-8 sati i naplacuju ih 50-60 eura.

Bezveze usporedba. Isto tako imaš besplatnih igara u koje možeš ulupati 1000 sati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Wack kaže...

Bezveze usporedba. Isto tako imaš besplatnih igara u koje možeš ulupati 1000 sati.

Usporedba stoji, 10sati expanzije je sasvim dovoljno jos ako ima zanimljiivo radnju, to je pun pogodak. 10 sati u ovoj igri je i 1000h koje provedes u npr. lol gdje svako drugu mec se naziviciras, nije isto. Ili u wot ne ulozis ni lipe pa docekas starost da ti unuci nastave farmati tier X.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice