The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.298
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Thanks for the heads up, CD Projekt Red! 

http://i.imgur.com/vSKUIXG.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 17:39 (blowfish_cro).

3 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

GIF

i jedan video

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2016 19:19 (boxer).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Poznata vam ? 

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Evo jedan zanimljiv video, mislim da nije bio u temi

Motion Capture

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: The Witcher 3

ocekivao sam da ce brzo ovaj blood and wine al bome oduzilo se to nesto... receno je da je Q1 release date... znaci krajem treceg, pocetkom cetvrtog miseca al jos nista...

It's not who u are, it's who u know.
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Upravo zavrsio,mogu reci da sam razocaran zadnjim dijelom igre,vidljiv je pad u kvaliteti u odnosu na pocetak.Dobio sam najlošiji zavrsetak igre i mogu reci da me je od svega najvise razocarao,ne zato sto je jako emotivan već zato sto je način dolaska do tog kraja jako loše(samo jedna od mnogi zamjerki vezanih za taj kraj).Wild Hunt su zaboravni protivnici,a sam Eredin djeluje kao nedovrsen i jednostavan lik u odnosu na druge manje likove poput Bloody Baron-a.Witcher me oduševio svojom ljepotom,većinskim dijelom priče,side questovima,likovima,Gwentom itd.Od mene 9/10.Nikada nijednoj igri nisam dao 10/10 ocjenu,Witcher 3 je bio najblize tomu ali zbog vec naglasenih zamjerki smatram da je 9 dovoljna.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

ajde brzo se prebaci na HoS i daj tih 10/10 1. put

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mvilla5 kaže...

Od mene 9/10.Nikada nijednoj igri nisam dao 10/10 ocjenu,Witcher 3 je bio najblize tomu ali zbog vec naglasenih zamjerki smatram da je 9 dovoljna.

To nema nikakvog smisla. Sa čime onda uspoređuješ igru kad ju ocjenjuješ? 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
mvilla5 kaže...

Od mene 9/10.Nikada nijednoj igri nisam dao 10/10 ocjenu,Witcher 3 je bio najblize tomu ali zbog vec naglasenih zamjerki smatram da je 9 dovoljna.

10 za mene ne predstavlja savrsenu igru,takvo nesto ne postoji.Kad kazem 10/10 mislim na jako dobro zaokruzenu igru sa razradjenim likovima,zanimljivom pričom,questovima,gameplayom itd. od prvog pa do zadnjeg questa pa stoga sam dao 9.

12 godina
protjeran
The Witcher 3

Eto da izvalim svoju sramotu.

Tek sam na drugom poglavlju DRUGOG witchera. :D.

Pitanjce, bez obzira na sys req, koliko je u stvarnosti na istoj konfiguraciji razlika između drugog i trećeg nastavka?

Koliko je pad performansi "istih" postavki (ajmo reći sličnih...high?), između dvije igre?

Podaci na papiru nikad nisu ni blizu stvarnom stanju stvari.

Tnx!!!

EDIT:

Dvojka mi radi na maksimalnim postavkama (jedino su sjenke na medium), i fps je od 35-60.

http://www.twitch.tv/dokmanic
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2016 11:59 (Jarvan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mvilla5 kaže...
Hexfire kaže...
mvilla5 kaže...

10 za mene ne predstavlja savrsenu igru,takvo nesto ne postoji.Kad kazem 10/10 mislim na jako dobro zaokruzenu igru sa razradjenim likovima,zanimljivom pričom,questovima,gameplayom itd. od prvog pa do zadnjeg questa pa stoga sam dao 9.

Pa 10 i nije savršena igra kad takva ne postoji. Samo kažem da mi je čudna izjava da nema igre kojoj bi ti dao 10/10. Jer sa nečim moraš usporediti Witchera npr da bi zaključio da mu fali x stvari zbog koje ima ocjenu ili dvije manje. Mali offtopic.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Jarvan kaže...

Pitanjce, bez obzira na sys req, koliko je u stvarnosti na istoj konfiguraciji razlika između drugog i trećeg nastavka?

Koliko je pad performansi "istih" postavki (ajmo reći sličnih...high?), između dvije igre?

EDIT:

Dvojka mi radi na maksimalnim postavkama (jedino su sjenke na medium), i fps je od 35-60.

Ja sam imao GTX 750 Ti i igra se je vrtila na High, (sjene medium) + HBAO na zaključanih 30 FPSa

U močvari je u početku FPS padao na cca 27, ali sa zakrpama se je i to popravilo...

GTX 960 drži lock na 30 bez problema sa Ultra postavkama...

17 godina
Jarvan kaže...

Eto da izvalim svoju sramotu.

Tek sam na drugom poglavlju DRUGOG witchera. :D.

Nije to nikakva sramota, blago tebi pa ćeš tek igrati Witcher 3 po prvi put.... :) Ja sam bio na pola Witchera 1 kad mi se više nije dalo igrati i preskočio sam direktno na W3, s tim da sam se upoznao s pričom (od W1 i W2) preko YT kanala, čitao i slično. Ispalo je da mi je W3 jedna od najboljih igara ikada i sad mi je krivo što nisam odigrao W1 i W2 prije pa bi mi sigurno bio još zanimljiviji... 

9 godina
The Witcher 3

hehe da, blago se tebi ... ja bi da mi netko ispere mozak da mogu opet sve ispočetka odigrati.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Prvog sam igrao Witchera 2 kada je bio akutelan, kasnije, mozda prije 2 godine uzmem igrati prvi dio, i nisam mogao dugo, otprilike 4-5 sati samo odigrao.  Witcher 2 mi je bio totalno ekstra igra, mogao bi ga igrati ponovo, a nije ni duga igra. A sto se tice poslijednje igre i ponovnog igranja, pa trebat ce par godina, jer je igra duga i ne bi je mogao tek tako ponovo igrati uskoro. Mozda nekad za par godina uzmem odigrati Witcher 2 i Witcher 3. Ne mogu igrati igre 2 puta u kratkom vremenskom intervalu. 

Takodjer, ne bi me iznenadlio da naredna igra bude sa Ciri, s obizorm da ona krene u svoju witcher avanturu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Jarvan Evo vidi sam kako ce se vrtiti :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
mvilla5 kaže...

Bloody Baron je stvorio CDPR. Wild Hunt je stovren od strane Sapkowskog (pisac Witcher sage). Mogu se složiti da je, ako gledamo Witcher igru, WH nekako ne baš epski protivnik. Međutim, ukoliko gledam cijeli univerzum, onda je to sasvim druga ptiča.

U prve dvije igre Gerald je patio od amnezije što je CDPR-u dalo super startnu poziciju da mogu stvoriti svoj svijet neopterećeni od novela (jer ni Gerald sam nije bio "svijesan" novela), međutim, u trici tog zida više nema i osjeti se da se igra u nekim segmentima za storytelling oslanja na novele. Pojava Wild Hunta u W3 je na istoj razini kada se Luke Skywalker pojavi u nekoj Star Wars igri - epizodni lik koji je, u kontekstu igre, veoma zaboravljiv. Međutim, na razini kompletnog univerzuma, to je sasvim druga priča i nikome ne pada na pamet od nule u igri graditi L. Skywalkera. Ista stvar ovdje samo, pretpostavljam, da daleko više ljudi nije čitalo knjige nego što jest.

Recimo isto jedan mali detaljčić - Geraldov monolog u Killing Monster traileru je jedan od njegovih najpoznatijih citata iz Last Wish (zbirka priča u kojima se doslovno gradio Geraldov lik). Nekome tko je upoznat samo s igrama, trailer je vjerojatno bio "samo" badass. Netko tko je čitao knjige trailer je bio "wet pants dobar" - jer si čuo in-game Geralda kako izgovara nešto što je na razini Witcher svijeta "I'm your father!".

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
11 godina
neaktivan
Bukva kaže...
mvilla5 kaže...

Bloody Baron je stvorio CDPR. Wild Hunt je stovren od strane Sapkowskog (pisac Witcher sage). Mogu se složiti da je, ako gledamo Witcher igru, WH nekako ne baš epski protivnik. Međutim, ukoliko gledam cijeli univerzum, onda je to sasvim druga ptiča.

U prve dvije igre Gerald je patio od amnezije što je CDPR-u dalo super startnu poziciju da mogu stvoriti svoj svijet neopterećeni od novela (jer ni Gerald sam nije bio "svijesan" novela), međutim, u trici tog zida više nema i osjeti se da se igra u nekim segmentima za storytelling oslanja na novele. Pojava Wild Hunta u W3 je na istoj razini kada se Luke Skywalker pojavi u nekoj Star Wars igri - epizodni lik koji je, u kontekstu igre, veoma zaboravljiv. Međutim, na razini kompletnog univerzuma, to je sasvim druga priča i nikome ne pada na pamet od nule u igri graditi L. Skywalkera. Ista stvar ovdje samo, pretpostavljam, da daleko više ljudi nije čitalo knjige nego što jest.

Recimo isto jedan mali detaljčić - Geraldov monolog u Killing Monster traileru je jedan od njegovih najpoznatijih citata iz Last Wish (zbirka priča u kojima se doslovno gradio Geraldov lik). Nekome tko je upoznat samo s igrama, trailer je vjerojatno bio "samo" badass. Netko tko je čitao knjige trailer je bio "wet pants dobar" - jer si čuo in-game Geralda kako izgovara nešto što je na razini Witcher svijeta "I'm your father!".

Sa Witcher sagom sam upoznat,nisam čitao,a rado bih čim nabavim neku knjigu sa službenim prijevodom.Malo sam čitao po netu o Wild Huntu u novelama nakon što sam završio igru te mi tu djeluju mnogo kompleksniji likovi.Takodjer sam ovo mišljenje o WH bazirao samo na igri jer sam negdje prije pročitao da pisac Witcher sage igre ne smatra dijelom iste.

10 godina
mvilla5 kaže...
Bukva kaže...
mvilla5 kaže...

Sa Witcher sagom sam upoznat,nisam čitao,a rado bih čim nabavim neku knjigu sa službenim prijevodom.Malo sam čitao po netu o Wild Huntu u novelama nakon što sam završio igru te mi tu djeluju mnogo kompleksniji likovi.Takodjer sam ovo mišljenje o WH bazirao samo na igri jer sam negdje prije pročitao da pisac Witcher sage igre ne smatra dijelom iste.

nema prijevoda na hrvatski, ali ima na srpski i to sve knjige, ja sam naručio iz http://www.superknjizara.hr/?catg=1

nemaju trenutno u ponudi na webshopu jer su imali nekakvih problema s dobavljačem ili pravima, tako nešto, ali ih svakako nazovi, mislim da imaju tih knjiga. ja sam prije 2 mjeseca bio naručio zadnju koju nisam imao pa su mi to sve objasnili, dakle najbolje ih kontaktiraj telefonom ili emailom.

inače knjige su mi super, pročitao sam ih sve i baš sam uživao

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2016 15:35 (Cansee).
16 godina
The Witcher 3

HAHAHHAHA ovo nije humano,slusam soundtrack od Witchera 3 i kliknem na ovo 

Eon - Pam Pa Ram - (Witcher 3 Dubstep)

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Tko je prešao game i da ima save da mi uploada i posalje? Znaci bez ekspanzije, samo glavni dio. Izgubio sam svoj save i zelim new game + igrat. thx

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

HAHAHHAHA ovo nije humano,slusam soundtrack od Witchera 3 i kliknem na ovo 

Eon - Pam Pa Ram - (Witcher 3 Dubstep)

Budi pažljiv i ažuran na času predmeta Witcher 3. 

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/the-witcher-3/177237.aspx?page=127&jumpto=4975722&sort=asc&view=flat

16 godina
The Witcher 3

E izvini kolega,valjda sam onda preletio na mobu i nisam ni vidio ;)

Jel imate Foliage Visibility Range na High ili Ultra,ja kad sam spustio na High dobio +15-20 FPS,a doda mozda par metara jos vidljivosti vegetacije,na Ultra preko 35 fps nije islo na R9 280X,vi sa jacim grafickama na 1080p,drzite na High ili Ultra ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

E izvini kolega,valjda sam onda preletio na mobu i nisam ni vidio ;)

Jel imate Foliage Visibility Range na High ili Ultra,ja kad sam spustio na High dobio +15-20 FPS,a doda mozda par metara jos vidljivosti vegetacije,na Ultra preko 35 fps nije islo na R9 280X,vi sa jacim grafickama na 1080p,drzite na High ili Ultra ?

Ta opcija smanjuje performanse, high je sasvim dovoljno.

http://www.geforce.com/whats-new/guides/the-witcher-3-wild-hunt-graphics-performance-and-tweaking-guide#the-witcher-3-wild-hunt-foliage-visibility-range

EDIT:

Na linku ispod možete da vidite testiranje i koje opcije i koliko utječu na performanse, tako da se možete otprilike orijentirati za dodavanje par fpsa više naštetu minimalnih smanjivanja grafičkih ljepota.

Moguće je odstupanje  s obzirom na datum testiranja i izašle patcheve za igru + optimizaciju drivera za grafičke kartice, ali sve u svemu koristan link.

http://www.gamersnexus.net/game-bench/1952-complete-witcher-3-graphics-optimization-guide-and-performance

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 1:54 (boxer).
16 godina
Ma znam pogledao sam par tutoriala i usporedbi koliko uzima FPS,ali se primijeti u igri kad gledaš udaljeniji teren izgleda ko zelena ploha dok kad je ultra ima vegetacije i puno ljepše izgleda,ali je preveliki perfomance hit.

Baš me zanima kako vi sa jačim grafickama držite...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Daj molim te napravi jedan test baš me interesuje.

Odi u Novigrad na glavni trg i napravi screenshot zauzeća procesora i grafičke kartice dok si na trgu (MSI Afterburner).

Iako znam da mi je procesor slab, da bottlenecka grafičku ipak mi je čudno da osim što mi grafičko zauzeće pada na 50%, također pada i zauzeće procesora na te vrijednosti. Čim izađem izvan Novigrada zauzeće grafičke i procesora raste skoro do 100%.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doky01akablava kaže...
Ma znam pogledao sam par tutoriala i usporedbi koliko uzima FPS,ali se primijeti u igri kad gledaš udaljeniji teren izgleda ko zelena ploha dok kad je ultra ima vegetacije i puno ljepše izgleda,ali je preveliki perfomance hit.

Ja sam sa 970GTX morao smanjiti foliage na high i mislim shadows na high (ili neku drugu opciju umjesto shadows, davno je to bilo), jer pojedoše fps.

Naravno hairworks je off isto. (Kod Geralda ionako nisam vidio nikakvu razliku).

17 godina
AFARON kaže...
doky01akablava kaže...

Ja sam sa 970GTX morao smanjiti foliage na high i mislim shadows na high (ili neku drugu opciju umjesto shadows, davno je to bilo), jer pojedoše fps.

Naravno hairworks je off isto. (Kod Geralda ionako nisam vidio nikakvu razliku).

Shadows ne utječu toliko na performanse. 

Hairworks na off, a teselacija na x8 i daje ok rezultate. 

Zašto ga nazivate Gerald?

http://witcher.wikia.com/wiki/Geralt_of_Rivia

17 godina
The Witcher 3

Po meni je travestija iskljuciti Hairworks, pogotovo ako imas karticu kao sto je GTX 970.

Ako ti bas 60 fps lock toliko znaci...

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jesi ti igrao možda pa vidio koji perfomance hit ima hairworks ?
Sa hairworks i foliage na ultra ne znam da GTX 980ti može imati lock 60 FPS na 1080p,dva Titan X SLI u 4k,a prosjek im 40-50 FPS sa time...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice