The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.032.562
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jeste dali 10k Ofieri-u Runewright-u. Jeste zadovoljni s njime?

artuditu
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.11.2015 17:54 (flpmyslf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: The Witcher 3

jesam, i vise od 10k.. ako se ne varam prvo je bilo 5, pa 10 pa 15, sve skupa 30k. zadovoljan... pa i ne bas, ali nisam ni nezadovoljan. taman, sto bi se reklo.

dobra je stvar ta sta jedan merchant radi sve, a losa je stvar sto su njegovi upgrades sto ih prodaje jedno ''meh''... na oba maca sam si stavio upgrade koji povecava range whirlwinda, a na chest sam stavio arrow deflection. najveci problem mi je bio taj sto se upgrade sa jednog maca ne racuna na oba maca, nego svaki za sebe. upravo zato i identicni upgrades na oba maca.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Da san mu 30k tek da se nađe, i jer ima nove gemove koje ostali nemaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

Imam jedan problem i neznam kako ga riješit. Verzija igre je 

Igrao sam na patchu 1.07 bez ikakvih modova i problema do questa Ugly Baby kad sam morao onom zamjeniku baruna reč da uzimam ono čudo. Tu je nastao problem. Ja bi kao trebao pričat s njim, ali igra ne pušta, stalno dobijem samo onaj komentar i nikako uć u razgovor. Malo sam googlao i kažu ljudi da bi trebalo skinut patch 1.10 da on kao rješava problem. 

I vidi stvarno, taj problem je riješen, ali je nastao drugi, još iritantiji. Ovo označeno zelenom bojom na screenshotu. Opcije u dijalogu su se pretvorile u ono što valjda igra vidi. Uglavnom se vidi koji će biti ishod ali očito da je bug. A također, u razgovoru s ovim tutlekom nisam imao subtitles, a npr. 10 sekundi prije njega sam pričao s onim Fergusonom i tamo najnormalnije opcije u razgovoru, i imam subs.

U screenshotu ovo oznčeno crveno je ostatak razgovora s Fergusonom.

Ako itko zna što je problem i kako ga riješiti, bio bi zahvalan. Probao sam onu foru sa disable/enable hud ali nikakvog pomaka

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina

Da se nadodam na ovo, mijenjanje jezika unutar igre ne pomaže.  Probao sam npr stavit na ruski, učitat save i probat igrat na ruskom ali i dalje isto. Vratim na eng ali nema rješenja. Stavio i 1.11 patch ali bez uspjeha. Subtitles nije toliki problem, koliki su ovi dijalozi. 

Help?

9 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Da san mu 30k tek da se nađe, i jer ima nove gemove koje ostali nemaju.

dao sam mu 15k, ali vise ne trazi da mu dam sada 30k za mastercrafted..?!

artuditu
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

5 + 10 + 15 = 30.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

1. prijelazak gotov! Na kraju sam ipak spasio Ogierda, ali sam pogledao na youtubeu video sa scenarijem da ga pustim da mu uzme dusu i na kraju O'Dimma mozes pitat o Ciri i sudeci po odgovoru pretpostavljam da se vraca u BLOOD and WINE kaj bi meni bilo odlično

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Gunter Odim se sigurno ne vraca u krvi i vinu jer ga se rijesis u expanziji.

Koliko ti je vremena trebalo.

Meni je za drugi prelazak trebalo 217 sati. Svi questovi rijeseni. Sve rijeseno, jedino mi je Ciri postala Imperatorica (sve jer je posjetila Emira)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.11.2015 23:09 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zajeb kaže...

Meni je za drugi prelazak trebalo 217 sati. Svi questovi rijeseni. Sve rijeseno, jedino mi je Ciri postala Imperatorica (sve jer je posjetila Emira)

zavisi.. mozes da ga i ne rijesis

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Znam da mozes. Ali zasto ga se ne rijesit.

Thought I'd provide a little rundown of what rewards you can receive at the end of HOS.

If you want to be quick you receive a saddle with 100 Stamina and randomly affects an enemy within the vicinity. Roach turns black and has white eyes.

If you want to never go hungry again you receive a Horn of Plenty which basically acts like unlimited food.

You can ask for an endless bottle of vodka and never buy alcohol for your potions again.

If you want to be rich, Gaunter gives you a small amount of gold (5000).

If you ask for nothing, he just disappears.

If you haven't found Ciri yet you can ask him where he is; if you commit to finding information on Ciri, he gives you advice for the good endings.

If you decide to save Ogierd, you get a magical sword (stats pictured here: http://imgur.com/eUg6gis) . This is required if you want to have the Viper silver sword as well.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

mislio sam na to da ce se Ciri vratiti u blood i wineu..

gotov sam sa main questovima i ostalo mi jos 5 side questova

artuditu
11 godina

Stavite to u spoiler, spoilat cete nekome...

9 godina
The Witcher 3

Završio igru .... ubo najgori kraj, živa depra. Igra netko NG+ ? Da li je teža od klasičnog death march ?

lp

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ne, jednostavnije je od obicnog gamea, jer vec imas skilove od prijasnjeg prelaska.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
The Witcher 3

Tnx. A niš .... najprije malo odmora jer sam sanjao te likove po noći, pa ekspanzije. Nevjerojatna igra, šteta što težina na death march nije samo malo bolje izbalansirana.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

preporučam onima koji dođu kraja da ipak idu spasit von Evereca jer meni je ovaj sword najbolja vrijednost koja se moze dobiti na kraju.

artuditu
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
flpmyslf kaže...

preporučam onima koji dođu kraja da ipak idu spasit von Evereca jer meni je ovaj sword najbolja vrijednost koja se moze dobiti na kraju.

Meni je zakon ona lopata :)

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ima neko od vas collector edition i ako da di je kupljeno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Imam nekak osječaj da bu se Ciri pojavila u Cyberpunku 2077 barem usputno, jer ga spominje.A mogli bi napravit igu o njoj.

fejzer_hr BF4
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pa naravno da ce bit barem prikazana bar par minuta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

help?! Još uvijek nisam otkrio koji mutagen ide ovdje. Prepostavljam da bi trebao ići koji ili?

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nema za to mutagen.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Prve dvije slike iz nove ekspanzije Blood and Wine

It’s a massive new land to explore, visually unlike anything you saw in Wild Hunt or Hearts of Stone, and it too is brimming with stories we want you to discover,” adds Tomaszkiewicz. 

Blood and Wine is a 20-hour tale that will introduce the all-new in-game region of Toussaint, will take Geralt to a land untainted by war, where an atmosphere of carefree indulgence and knightly ritual masks an ancient, bloody secret.

Slika1

Slika2

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 17:33 (doktor1).
Moj PC  
11 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
logi7 kaže...

Imam nekak osječaj da bu se Ciri pojavila u Cyberpunku 2077 barem usputno, jer ga spominje.A mogli bi napravit igu o njoj.

Mislim da ce mo je vidjeti kako se porta. 

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
17 godina
The Witcher 3

Pitanje za one koji još igraju Witcher i imaju Win 10.

Da li ste isprobali opciju snimanja sa Xbox DVR prilikom igranja, jer meni izbaci poruku da se ne može prepoznati igra?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
boxer kaže...

Da li ste isprobali opciju snimanja sa Xbox DVR prilikom igranja, jer meni izbaci poruku da se ne može prepoznati igra?

evo ja sam sada bas isao probati i pocne snimati, ali nakon 5 sec izbaci prozor da nema kaj snimati. Znam da je prije radilo, a vidim da sada ne pa ne znam kaj bi moglo biti uzrok. Znam da sam jedino u zadnjih par dana apdejtao win 10 i mozda je tu doslo do pogreske?

artuditu
17 godina
flpmyslf kaže...
boxer kaže...

evo ja sam sada bas isao probati i pocne snimati, ali nakon 5 sec izbaci prozor da nema kaj snimati. Znam da je prije radilo, a vidim da sada ne pa ne znam kaj bi moglo biti uzrok. Znam da sam jedino u zadnjih par dana apdejtao win 10 i mozda je tu doslo do pogreske?

Pitam zato što tu poruku i meni izbaci, ja nisam apdejtao OS i nije mi radilo od samog početka, ali vidim na netu da neki ljudi bez problema snimaju Witchera sa Xbox DVR.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

izgleda da mi 1. put nije uspio win 10 update, danas sam ga napravio sve je radilo i isprobao sam recordat i sve mi opet normalno radi

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav,
Igram witchera 3 na ps4 i naišo sam na bug kod jednog tresure hunt qvesta. Radi se o scavenger hunt bear school gear qvestu za 20lvl. Znaci treba istražiti neki dvorac na otočiću te nakon sta se dođe do zadnje prostorije i nađe oprema s qvesta igra jednostavno ne odradi svoje... Gledo sam po youtubu u toj prostoriji bi se trebale pojaviti wrajtice i nakon sto ih se ubije otvori se vrata sa polugom i izade van iz dvorca. No igra to jednostavno ne napravi... Vučem onu polugu ko kreten al se vrata ne otvaraju a wrajticama ni traga i ne mogu izaci iz dvorca... Jel ima ko kakvo rjesenje?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice