Gdje si našao to kao opciju? U starijem Witcheru?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam ja to našo..
To neki tip sa hex editorom traži isključene opcije i kaže da ih je jako mnogo, ali je za neke teško ustavnovit dali rade i kolika je razlika...
Za ovo je siguran da rade:
[Streaming/Textures]
UseMipRefiner=true
ForceCinematicModeOn=true
CinematicModeMipBias=0
[Streaming/Sectors/Filter]
AllowRigidBodies=true
[Rendering]
HiResEntityShadowsForceFullRes=true
EnableHighPrecision=true
EnableDeferredLightsStencil=true
TextureStreamingReduceGameplayLOD=false
CharacterShadowsFallbackDistance=40
Ja sam stavio ove:
[Streaming/Textures]
UseMipRefiner=true
CinematicModeMipBias=0
[Streaming/Sectors/Filter]
AllowRigidBodies=true
[Rendering]
EnableHighPrecision=true
EnableDeferredLightsStencil=true
TextureStreamingReduceGameplayLOD=false
CharacterShadowsFallbackDistance=40
Trebam vidjet dali imam i dalje stabilnih 30 FPSa...
Ma to je to...
Na kraju samo dodaj:
[Streaming/Textures]
UseMipRefiner=true
i spremi
POMOĆ!!!! Tijekom instalacije patcha sa GOG.com pojavio mi se neki error, i sad kad uđem u igru i stisnem continue/load on samo me izbaci u desktop i to je to, ništa se ne dešava, u igir piše da je 1.04 verzija. Pokušavam ponovno pokrenuti taj patch piše da ne podržava trenutno moju verziju igre i to je to. Netko ima istu situaciju? Sad ne mogu igrati :S
Ne mogu naći gdje su SAVE fileovie od W3 da mogu obrisati igru i ponovno vratiti na verziju 1.03 :S
U Documentsima.
Ne mogu naći gdje su SAVE fileovie od W3 da mogu obrisati igru i ponovno vratiti na verziju 1.03 :S
Možda ćeš morati reinstalirati igru.
U Documentsima.
Yep, Documents/Witcher 3 i onda još poddirektorij sa save-ovima.
@doktor1, OK, probat ću dok dođem doma s posla. Jer, ova verzija sa ON baš izgledaju teksture kao na nekim starijim screenshot-ovima. Meni su i na Ultra malo kao isprane.
Jesam, našao sam save ali nema potrebe backup raditi ako uninstall game jer na kraju Vas pita dali želite sačuvati save i to je to, reinstall sam game u isti folder, instalirao ponovno sve patchove ali ovog puta putem GOG Galaxy programa i sad sve radi :) savjet jedan, ne možete pokrenuti stari save ako također ne instalirate i sve dodatne DLC koje ste imali.
Sa današnjim updateom iga je dobila lagani boos u prezentaciji na PCu...
Bolji DOF efekti i poprilično kvalitetniji foliage
A čini mi se da su i efekti magle nešto kvalitetniji i magla je gušća nego prije; to za maglu nisam siguran, ali ovo gore je došlo sa novom zakrpom
Pazi slike doktore jel ovo kod tebe?
Ništa novo. Trava, kukuruz, voda, sve reagira fizikalno na magije i sl.
Ništa novo. Trava, kukuruz, voda, sve reagira fizikalno na magije i sl.
Da, ali voda mora biti na High ili Ultra, niže od toga je skoro "statična", tj. nema ripple efekta kada ulaziš u nju, npr.
I dalje u user fileu nema ovih settingsa, čudno.
Ja sam zadovoljan sa zadnjem patchom, dobrim djelom su riješili onu stvar kaj mi je najviše smetalo oku a to je foliage. Jedino kaj sam opet moral kontrole vračati!
Malo sam čačko i sa UseMipRefiner=true opcijom se najviše primjete poboljšanje....
Ovo su high detalji, sjene medium, foliage density ultra / HBAO+ / DOF / Lightshafts
*bez SweetFXa
Nakon patcha i sa ovim miprefiner dodatkom igra izgleda mnogo ljepše; foliage i DOF su bolji, a čini mi se i sam kolorit igre
A nekako mi se čini da je ambient occlusion efekt oko trave pojačan
A sada, nakon update na PCu, mnogi žele i PS4 verzija da dobije isti upgrade, (sumnjam jer negativni mipmaps radi kojeg foliage izgleda bolje uzima FPS,a konzola se već bori za 30) pa kreće obrnuta filozofija; prije se sralo da su konzole sjebale PC verziju, a sada:
"The engine is crap, it was developed for PC's and ported to consoles when Witcher 2 got released."
"CDPR don't give a fuc* about PS4 users, game now looks much more better on PC and still no patch on PS4"
"LOL where is my PS4 patch??? My version is 1.01!! Nice one CDPR.."
Odradio sidequest koji je nastao nakon main questa i sve je to bilo povezano! Fantastično! Nove standarde po pitanju sidequestova i varijacije NPCa u open world RPGu postavljaju i morat će se drugi developeri potrudit da sustignu CDPR, a kamoli prestignu!Iako mi je Dragon Age: Inqusition bio dobar ovo je par koplja iznad!
I dalje u user fileu nema ovih settingsa, čudno.
Treba ih sam dodat u kategorije kamo spadaju!
Dok npr [Streaming/Textures] kategorije nema i onda se doda sve na kraj ini datoteke:
[Streaming/Textures]
UseMipRefiner=true
Evo ga screen pa reci jel imaš zamjerki na image quality:
Stavit screen na bugov uploader i pitat za image qoulity...
Sada pogledaj taj svoj screen sa bug uplaodera i moj sa flickra....
Malo sam čačko i sa UseMipRefiner=true opcijom se najviše primjete poboljšanje....
Ovo su high detalji, sjene medium, foliage density ultra / HBAO+ / DOF / Lightshafts
*bez SweetFXa
Nakon patcha i sa ovim miprefiner dodatkom igra izgleda mnogo ljepše; foliage i DOF su bolji, a čini mi se i sam kolorit igre
A nekako mi se čini da je ambient occlusion efekt oko trave pojačan
A sada, nakon update na PCu, mnogi žele i PS4 verzija da dobije isti upgrade, (sumnjam jer negativni mipmaps radi kojeg foliage izgleda bolje uzima FPS,a konzola se već bori za 30) pa kreće obrnuta filozofija; prije se sralo da su konzole sjebale PC verziju, a sada:
"The engine is crap, it was developed for PC's and ported to consoles when Witcher 2 got released."
"CDPR don't give a fuc* about PS4 users, game now looks much more better on PC and still no patch on PS4"
"LOL where is my PS4 patch??? My version is 1.01!! Nice one CDPR.."
Odradio sidequest koji je nastao nakon main questa i sve je to bilo povezano! Fantastično! Nove standarde po pitanju sidequestova i varijacije NPCa u open world RPGu postavljaju i morat će se drugi developeri potrudit da sustignu CDPR, a kamoli prestignu!
Iako mi je Dragon Age: Inqusition bio dobar ovo je par koplja iznad!
Ne znam što oni očekuju? Konzole su po snazi smeće u odnosu da danas prosječan PC. Imaju jeftine procesore, jeftine GPU-e, ne vidim kako zamišljaju da im igra radi super. Istina, imaju ono što PC tek dobiva kao DX12/Vulkan/Mantle, ali i dalje su to ogromne razlike u hardveru.
Triss check! Nije odolila bradurini
Yen on hold izgleda
Zaboravio sam da smanji sliku, moj bed. http://i60.tinypic.com/n50jgo.jpg
Ljudovi, jučer sam nešto popija i zamutija mi se cili ekran.
Koji je to kinac? Neki alkohol ili neki opijat?
Ne znam što oni očekuju? Konzole su po snazi smeće u odnosu da danas prosječan PC. Imaju jeftine procesore, jeftine GPU-e, ne vidim kako zamišljaju da im igra radi super. Istina, imaju ono što PC tek dobiva kao DX12/Vulkan/Mantle, ali i dalje su to ogromne razlike u hardveru.
Moj kompjuter sve igre vrti na boljim postavkama i stabilnijimm FPSom nego "nove" konzole.
Kupljen 2011 godine, i samo potrošeno novaca na još 4GB memorije i 200 kn za novu grafičku; bila je GTX 460 unutra koju sam prodo te na akciji uzeo GTX 650 TI uz 200 kn nadoplate koja si je zapalila memoriju i pod garancijom zamjenjena za GTX 750 TI.
Tu staju one priče: "Da se hoču igrat kao na PS4/X1 treba mi 10 000 kuna za PC" - NOT
Da se razumejmo, nove igre zaključavam na 30FPSa koji je uvijek tu, bez padova!
Jedina igra koju po izlasku nikako nisam uspio vrtit an 1080p@30 na bilo kojim postavkama je Assassins Creed; Unity... ALi znamo kakv je to train wreck bio...
Naravno sve ovisi o vremenu i lokaciji,ne pada ispod 45.
Jeste li primjetili da 80% ljudi imaju žuto/smeđe oći?
Najgore kad uđem u sobu a unutra 4 sacka,3 cratea,komoda,chest i svakome po jedan item.tlaka otvarat sve.tu se nabije 200h igre izgleda.
Nekad je to bilo točno jer je npr. PS3 CPU bio daleko pogodoniji od većine onih na desktopu, API je nekad bio DirectX9 na PC-u, a konzole su i tada imale DX12/Vulkan/Mantle-like API. Kako je API napredovao, uz hardver, a PS odustao od skupih CPU-a, PC-u je jako teško (nemoguće) konkurirati, pogotovo uz nove igre koje konačno i mogu iskoristiti svu tu snagu.
Haha 10000kn za PC. Moj je košto 10k s TV-om pa eto imam sad koznolaški ugođaj zbog gamepada, ali je sve na ULTRA i 60 lock. PC MASTER RACE!
Kao i svaki RPG ikad....
Najgore kad uđem u sobu a unutra 4 sacka,3 cratea,komoda,chest i svakome po jedan item.tlaka otvarat sve.tu se nabije 200h igre izgleda.
Ne želim pametovat ali rađe si isključi onaj bloom, chromatic i vigneting filter jer ne doprinose ičemu a uzmu koji fps.
Ne želim pametovat ali rađe si isključi onaj bloom, chromatic i vigneting filter jer ne doprinose ičemu a uzmu koji fps.
Bloom itekako doprinosi i važan je. Ovo ostalo su namjerni defekti (i da, uzimaju pokoji fps).
Važan je za što? Mene smeta jer gdje god da je neki odbljesak igre svijetle ko betlehem...