Dobro jesam ja jedini covjek koji ne razumije zasto vam combat ne valja ili sta ?
Nije da napadam nekoga svi imamo ukuse i to postujem,ali combat je odlican ili ja nemam pojma sta je dobar combat?
Ako uletim kao kreten i pokusam hack and slash budem zgazen za par sekundi (igram na broken bones) ako tempiram i ofanzivu i defanzivu dobijem odlicne i napete borbe.
U svakome slucaju svaki RPG poslije ovoga ce se dobro,dobro morati potruditi da side questove odradi kako treba.
Igrom nisam bio posebno zadivljen prvih par sati igranja,najveca zalba su mi kretnje koje koliko god da se pokusam da naviknem nisu kako treba.
Osim toga u ovih 30 sati odigranih nemam nekih zalbi,iznenadjuce mal broj bugova ocekivao sam puno vise za igru ove velicine.
I konacno ima itema,W1 i W2 najvse mi je smetalno mal broj itema za naci ovdje bogme ima kao u predhodne 2 i jos toliko.
Sve u svemu ako ste financijski sposobni i volite RPG igre necete pogrijesiti sa kupovinom ove igre.
Po meni, problem je u tome što je Witcher najavljen kao RPG role-playing-game igra. U takvim igrama možeš napraviti lika kakvog hoćeš i tako igrati. U Witcheru si Witcher sa sijedom kosom i slikaj se. Imaš one neke skill-tree-jeve i to je to. Customizacija lika je na razini Assasin's Creed-a, a to je akcijska avantura, a ne RPG.
Combat je čisti akcijski, skoro kao da igraš Dark Souls, jedna-dvije greške i gotov si. Nekome se to sviđa, meni ne.
Side questovi koje sam ja do sada odigrao su uvijek uključivali Witcher sense i traženje tragova po podu. Hebemu, u onom side-questu gdje tražiš štitove po ratištu sam nakon 20 minuta traganja mislio da je možda igra zbugirana. Nadam se da neću do kraja igre morati igrati simulaciju psa tragača. Zato sam i pitao prije jel' ima netko da je odigrao malo više i jel' igra postane bolja.