The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.027.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: The Witcher 3
Wack kaže...

Dobro jesam ja jedini covjek koji ne razumije zasto vam combat ne valja ili sta ?
Nije da napadam nekoga svi imamo ukuse i to postujem,ali combat je odlican ili ja nemam pojma sta je dobar combat?
Ako uletim kao kreten i pokusam hack and slash budem zgazen za par sekundi (igram na broken bones) ako tempiram i ofanzivu i defanzivu dobijem odlicne i napete borbe.
U svakome slucaju svaki RPG poslije ovoga ce se dobro,dobro morati potruditi da side questove odradi kako treba.
Igrom nisam bio posebno zadivljen prvih par sati igranja,najveca zalba su mi kretnje koje koliko god da se pokusam da naviknem nisu kako treba.
Osim toga u ovih 30 sati odigranih nemam nekih zalbi,iznenadjuce mal broj bugova ocekivao sam puno vise za igru ove velicine.
I konacno ima itema,W1 i W2 najvse mi je smetalno mal broj itema za naci ovdje bogme ima kao u predhodne 2 i jos toliko.

Sve u svemu ako ste financijski sposobni i volite RPG igre necete pogrijesiti sa kupovinom ove igre.

Po meni, problem je u tome što je Witcher najavljen kao RPG role-playing-game igra. U takvim igrama možeš napraviti lika kakvog hoćeš i tako igrati. U Witcheru si Witcher sa sijedom kosom i slikaj se. Imaš one neke skill-tree-jeve i to je to. Customizacija lika je na razini Assasin's Creed-a, a to je akcijska avantura, a ne RPG.

Combat je čisti akcijski, skoro kao da igraš Dark Souls, jedna-dvije greške i gotov si. Nekome se to sviđa, meni ne.

Side questovi koje sam ja do sada odigrao su uvijek uključivali Witcher sense i traženje tragova po podu. Hebemu, u onom side-questu gdje tražiš štitove po ratištu sam nakon 20 minuta traganja mislio da je možda igra zbugirana. Nadam se da neću do kraja igre morati igrati simulaciju psa tragača. Zato sam i pitao prije jel' ima netko da je odigrao malo više i jel' igra postane bolja.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 15:18 (DeniZg).
17 godina
The Witcher 3

@quickr

Pa šta nije možda open world?

Vražiji multi region open world naslov!!

Šta tu nekim ljudima nije jasno!

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 15:17 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

Po meni, problem je u tome što je Witcher najavljen kao RPG role-playing-game igra. U takvim igrama možeš napraviti lika kakvog hoćeš i tako igrati. U Witcheru si Witcher sa sijedom kosom i slikaj se. Imaš one neke skill-tree-jeve i to je to. 

Combat je čisti akcijski, skoro kao da igraš Dark Souls, jedna-dvije greške i gotov si. Nekome se to sviđa, meni ne.

Šaplastiš i igraš krivu igru!

Ni Mass Effect nije RPG jer eto igraš kao vražiji Shepard!?

Ti bi turn based combat?

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 15:25 (doktor1).
15 godina
DeniZg kaže...

Po meni, problem je u tome što je Witcher najavljen kao RPG role-playing-game igra. U takvim igrama možeš napraviti lika kakvog hoćeš i tako igrati. U Witcheru si Witcher sa sijedom kosom i slikaj se. Imaš one neke skill-tree-jeve i to je to. Customizacija lika je na razini Assasin's Creed-a, a to je akcijska avantura, a ne RPG.

Side questovi koje sam ja do sada odigrao su uvijek uključivali Witcher sense i traženje tragova po podu. Hebemu, u onom side-questu gdje tražiš štitove po ratištu sam nakon 20 minuta traganja mislio da je možda igra zbugirana. Nadam se da neću do kraja igre morati igrati simulaciju psa tragača. Zato sam i pitao prije jel' ima netko da je odigrao malo više i jel' igra postane bolja.

wtf. to je trajalo maks 3 minute kod mene, nemam pojma kamo si ti gledao

One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
doktor1 kaže...

Ni Mass Effect nije RPG jer eto igraš kao vražiji Shepard!!

Ti bi turn based combat?

U Mass Effectu na početku biraš klasu, koja se bazira na nekom labavom holy-trinity-u i kreiraš lika muškog/ženskog kakvog hoćeš.

Imaš dijaloge sa good/bad opcijama, te bih rekao da su dijalozi dosta razrađeniji nego u Witcheru (barem što sam za sad iskusio u prvom dijelu Witchera).

Po meni je Mass Effect svakako više RPG nego je to Witcher.

PSN - DeniZg80
17 godina
The Witcher 3

Witcher triologija je priča o Geraltu; donosimo odluke, zarađujemo ubijajući beštije i razvjiamo lika u željenom smjeru...

Nije neki bezlični, mutavi lik kao npr u Skyrimu!

A i ti si vjerovatno od onih koji sude igri, a nisu izašli iz prolouge područja...

The Point - The Witcher 3: A New Benchmark in Player Choice

Storytelling and choice in video games has always been a complex problem to solve. Danny explores how games have evolved over the years, and how The Witcher 3: Wild Hunt makes player choice more enjoyable than ever.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 15:31 (doktor1).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Witcher 3

A u kuratz, kakkav kaos!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
quickr kaže...

Btw, proklet bio dan kad će gamepad biti bolja opcija za igranje RPG-a od gamepada

Šta je pjesnik htio reći?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
doktor1 kaže...

Witcher triologija je priča o Geraltu; donosimo odluke, zarađujemo ubijajući beštije i razvjiamo lika u željenom smjeru...

A i ti si vjerovatno od onih koji sude igri, a nisu izašli iz prolouge područja...

I Mass Effect je priča o Shepardu i Dragon Age 2 o Hawku, pa opet možeš napraviti lika kakvog hoćeš. Al' dobro.

Pitao sam jel' igra postane bolja i jel' do kraja igre moram raditi side questove gledajući u pod, ali nitko mi nije odgovorio.

PSN - DeniZg80
15 godina

ja sam samo malo igrao pa mi nije jasno.

igra se može igrat samo u ovim regijama na slici ili se kasnije otključa cijela mapa?

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 15:37 (Kill Frenzy).
17 godina
Kill Frenzy kaže...

igra se može igrat samo u ovim regijama na slici ili se kasnije otključa cijela mapa?

Da, to plus Khaer Morhen na sjeveru...

Ali.... Opet.... Joj.....

Evo pročitaj tu, napiso sam na HCLu....

Uglavnom:

Witcher 3:

No Man's Land = 72 km2
Skellige Island = 64 km2

plus White Orchard, Khaer Morhen, Vizima

GTA 5 = 81 km2
Red Dead Redemption= 41 km2
Skyrim  = 39 km2
Far Cry 4 = 46 km2

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 15:44 (doktor1).
16 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

The Point - The Witcher 3: A New Benchmark in Player Choice

Storytelling and choice in video games has always been a complex problem to solve. Danny explores how games have evolved over the years, and how The Witcher 3: Wild Hunt makes player choice more enjoyable than ever.

Koje su ovo igre od 1:29 pa desetak sekundi naprijed? Izgledaju jako fino grafički.

Kill Frenzy kaže...

Koliko ja vidim, nakon prologa, sve je dostupno.

14 godina
doktor1 kaže...

@quickr

Pa šta nije možda open world?

Vražiji multi region open world naslov!!

Šta tu nekim ljudima nije jasno!

Ma je*e se meni jel region open world ili ne. Samo sam ti htio pokazati da đaba ljepiš nekakve screenove iz 2013 u kojoj oni vele da će biti open world u regijama kad na njihovim stranicama ne piše ništa o tim istim regijama. Dosta toga se promjenilo od najava iz 2013 i danas.

boxer kaže...
quickr kaže...

Btw, proklet bio dan kad će gamepad biti bolja opcija za igranje RPG-a od gamepada

Šta je pjesnik htio reći?

Ma joj, mislio sam miš i tipkovnica. Malo me doktor ljuti pa neznam kaj tipkam  Sorry 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
12 godina

Akcijski RPG-ovi oduvijek funkcioniraju bolje sa gamepad-om nego li sa mišem i tipkovnicom. Ništa čudno.

PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Wack kaže...

Pa ovo je zaštitni znak Witchera još od prvog nastavka, nerazumijem čemu negodovanje. 

12 godina
Đapa club kaže...
DeniZg kaže...
Wack kaže...

Po meni, problem je u tome što je Witcher najavljen kao RPG role-playing-game igra. U takvim igrama možeš napraviti lika kakvog hoćeš i tako igrati. U Witcheru si Witcher sa sijedom kosom i slikaj se. Imaš one neke skill-tree

Pa ovo je zaštitni znak Witchera još od prvog nastavka, nerazumijem čemu negodovanje. 

Sve je to meni bilo jasno kad sam kupovao.

Samo kažem, malo je bezveze igru, koja je realno akcijska avantura s elementima RPG-a proglašavati 10/10 najboljim RPG-om. Pretjeruje se sa hajpanjem.

PSN - DeniZg80
16 godina
doktor1 kaže...

Pa svaku igru iz trećeg lica je bolje igrat sa gamepadom!

Blago tebi ako ti je TPS-ove ili npr. DA:O lakše igrati s gamepadom.

17 godina
Sale_ds kaže...
Ja gotov. Zavrsio sinoc. 8.5/10

A to je u stvari utrka? Tipa; tko će prije pojest sladoled?
;)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Đapa club kaže...
DeniZg kaže...
Wack kaže...

Po meni, problem je u tome što je Witcher najavljen kao RPG role-playing-game igra. U takvim igrama možeš napraviti lika kakvog hoćeš i tako igrati. U Witcheru si Witcher sa sijedom kosom i slikaj se. Imaš one neke skill-tree

Sve je to meni bilo jasno kad sam kupovao.

Samo kažem, malo je bezveze igru, koja je realno akcijska avantura s elementima RPG-a proglašavati 10/10 najboljim RPG-om. Pretjeruje se sa hajpanjem.

Sve je stvar ukusa, ja mislim da je igra zaslužila 10/10 i možemo u neudogled, a što se hajpa tiče Witcher ga je bar po meni premašio. Nisam odigrao niti jedinicu, niti dvojiku(probao jesam, ali me nisu tjerale da igram dalje) i jedino sam o igri znao iz trailera i onoga što sam vidio kad mi je brat pokazivao neke videe i nije me nešto mogu ti reč privuklo, tek kad sam probao, vidio sam koliko je dobar naslov. 

16 godina
The Witcher 3

..Patch 1.04 vani...

Rebinding any key is now available after switching Unlock Bindings option in Options \ Key bindings submenu.
Corrects an issue in the dialog system that might rarely cause dialog looping in scenes.
Fixes an issue with incorrect behavior of Wild Hunt warriors after they were under the influence of Axii sign.
Corrects a bug causing spontaneous combustion of gas clouds.
1280 x 720 resolution is now properly displaying as valid resolution option.
Fixes boat stuttering in cutscenes.
Texture rendering quality for high / ultra presets improved.
Further improvements in NVIDIA Hairworks performance.
A few additional Gwent cards are now available in the Prologue area.
Fixes an issue where users with usernames using non-latin characters were unable to import saves from Witcher 2.
Overall stability and performance improvements.
Fixes related to alt + tabbing and minimizing game window.
Game icon updated.
Enlarges the size of the loot pop-up window in the UI.
Fixes an issue where, in certain circumstances, the comparison window could be displayed outside of game borders in the UI.
Upgrading set items no longer destroys sockets.
Small UI tweaks for Gwent.
Corrects some missing translations in localized versions.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 16:46 (lion002).
Moj PC  
6 0 hvala 5
17 godina
The Witcher 3

Pojavila se i mapa (44MB) na gog.com.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Promjenili su foliage na High i Ultra presetu, (mipmaps), (ljevo 1.03, desno 1.04)

Mnogo ljepše, pogledajte desni gornji kut gdje je udaljeni foliage!

A i borići su mnogo kvalitetniji

Sve je kvalitetnije

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2015 17:41 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

ček malo, ništa mi nije popalo na steamu za update, samo je startalo igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Promjenili su foliage na High i Ultra presetu, (mipmaps), (ljevo 1.03, desno 1.04)

Sve je kvalitetnije

Sve je dobro dok ne udara na performanse...

16 godina
Comi123 kaže...
doktor1 kaže...

Sve je kvalitetnije

Sve je dobro dok ne udara na performanse...

Meni se čak čini da je par fps brža igra!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
16 godina
neaktivan
sharxtreme kaže...

ček malo, ništa mi nije popalo na steamu za update, samo je startalo igru

Možda je već odradilo autoupdate?

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

ja se nedam igram na tip/miš 

su sredili izbacivanje iz igre radi nvidia drivera

fejzer_hr BF4
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

tip/miš je najbolji za ovakav tip igre. Nikakvih problema s kamerom i slicnim stvarima (što je razumljivo za gamepad).

kakvo izbacivanje iz igre ? Igram od 1.0 i imao sam samo jedan crash u inventoryu koji je rješen sa 02 il 03 patchom.

14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Sale_ds kaže...

U pet dana si prešao igru?

To je bio prelet kroz main quest pa nisi vidio 50% igre, ili si igrao po cjele dane...

njuskac kaže...
Sale_ds kaže...

Aj slikaj lika lv 50 da vidimo jer ja sam igrao par dana cijele dane i tek sam level 20.

quickr kaže...
njuskac kaže...
Sale_ds kaže...

Aj slikaj lika lv 50 da vidimo jer ja sam igrao par dana cijele dane i tek sam level 20.

Nije on ni blizu lvl-a 50. Vjerojatno je rushao main quest i propustio veći dio igre, ali njegove pare, njegov gušt. Kaj sada.... 

Dosadno na poslu pa trolam malo da vidim sta ce ljudi rec 

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
17 godina
The Witcher 3

Hm... Evo par slika vanilla igre...

Meni se čini da to sve skupa izgleda dosta bolje...

SLIKA1

SLIKA2

SLIKA3

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice