The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.027.435
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: The Witcher 3
doktor1 kaže...
Comi123 kaže...

Doktore, ja sam poslao na par foruma link od tvog fixa za boje i galeriju, pa pretpostavljam da je to uticalo na broj pregleda, nadam se da se ne ljutis  Neka vide ljudi kako igra lepo izgleda!

Di?

Reko bi da ke utjecalo to šta sam stavio na službni Witcher 3 forum te guru3D

Poslao sam jednom prijatelju rekao je da ce to okaciti na nekim sajtovima/forumima, a ja sam okacio na forum sveta kompjutera. Ali posto si ti postavio na sluzbeni Witcherov forum definitivno je do tebe 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 14:06 (Comi123).
14 godina
doktor1 kaže...

Prošao početni dio, rješio grifina i došao u No Mans Land; predivno..., (još se moram vratit tamo rješit neke stvari)

Ubrzo je počela padat noć i stizat olujni oblaci uz vjetar, kišu i grmljavinu... Atmosfera je tada nešto fantastično!

Slažem se sa kolegom Alex Mercerom da igra ima mušica, ali totalno su mi u "trećem" planu... Moj najveći problem su bile kontrole/kretanje lika no već sam se naviko tako da je sada potpuna uživancija...

Skill sustav, napredovanje, mutageni, napitci, ulja, mačevi + Dark Mode... 200 sati mi ne gine u ovoj igri...

Još lvl 50 je maksimalni... Ima se šta za radit čini se...

Nadam se da ću kasnije još sresti Eskela i Lamberta i da nisu bili samo ukras u Khaer Morhenu...

Pa naravno, s 36 potencijalnih završetaka.. Ovo je masterpiece :)

Jedini je problem što su GTA i W3 izašli iste godine, u tako kratkom vremenskom periodu :D

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Da nisi nešto pobrkao?

GTA V je izašao još predprošle godine.

4 9 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

Da nisi nešto pobrkao?

GTA V je izašao još preTprošle godine.

Koga briga za prljave konzole?

PC GAMING MASTER RACE 

Skinuo sam sa  Witchera, instalirao i mozda zagejmam malo. Ovo mi je prvi witcher sto cu nadam se odigrati, ako mi se svidi igra definitivno cu je kupiti da podrzim ekipu :)
Rijetke su igre danas koje imaju kvaliteta u sebi, sve je to manje vise komercijala.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 14:15 (chaselol).
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

doktor1: Na osnovu svega sto si do sada video graficki, jel igra bolja-tehnicki savrsenija od pucacina koje vaze za najimpresivnije grafike-Metro Last Lighta i Crysisa 3.

0 0 hvala 0
13 godina
Sinatra kaže...

Da nisi nešto pobrkao?

GTA V je izašao još predprošle godine.

To je bila beta verzija specijalno za nestrpljive krizmanike, kojima kumovi kupuju te nekakve igraće kutijice, što li već. Pravi igrači su se malo strpili i igraju dovršenu igru.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
14 godina
chaselol kaže...
Sinatra kaže...

Da nisi nešto pobrkao?

GTA V je izašao još preTprošle godine.

Koga briga za prljave konzole?

PC GAMING MASTER RACE 

Skinuo sam sa  Witchera, instalirao i mozda zagejmam malo. Ovo mi je prvi witcher sto cu nadam se odigrati, ako mi se svidi igra definitivno cu je kupiti da podrzim ekipu :)
Rijetke su igre danas koje imaju kvaliteta u sebi, sve je to manje vise komercijala.

Ajde ne hrani trolobivola.
Čovjek je jadan neshvaćen pa rasipa pamet po forumu iza svog kvazi nadimka.

Što se tiče tvog igranja, nema ti smisla igrati W3 ako nisi odigrao prethodnike, jer je u Witcher serijalu ono najbitnije - priča

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
17 godina
The Witcher 3

Mora da sam puko...

Išao danas po dijete u školu da ga ostavim doma pa natrag na posao. I gledam ja sjene na podu. 

Pa se zapitam, zašto je sjena s lijeve strane drvoreda na Low, a s desne strane drvoreda na Ultra...

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
chaselol kaže...

PC GAMING MASTER RACE 

Skinuo sam sa  Witchera,...ako mi se svidi igra definitivno cu je kupiti da podrzim ekipu :)

A onda je svizac... 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 14:25 (DeniZg).
17 godina
Comi123 kaže...

doktor1: Na osnovu svega sto si do sada video graficki, jel igra bolja-tehnicki savrsenija od pucacina koje vaze za najimpresivnije grafike-Metro Last Lighta i Crysisa 3.

Bo... Pojma nemam...

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Sinatra tebi jos nije dosadilo trollati ?

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hari85 kaže...

Sinatra tebi jos nije dosadilo trollati ?

Dok god ga vi hranite neće mu dosaditi... staviti na ignore i bok...

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

AI je bas veliki turn off za igru. Uopce nemas osjecaja da riskiras kada istrazujes okolo, brzi si od vuka, a od ribe u vodi... Znaci naletis na 10 monstera koji su veci lvl od tebe, red su ti svi, otkotrljas se par puta unazad, oni te malo parte pa se okrenu kao da te nikada nije niti bilo. Dodjem do nekakve letece bestije opalim je macem po glavi udaljim se 20 metara i gledam je i masem, zvjer kulira i leta okolo, opet pridjem zvjer sleti, opalim je macem po glavi, otkotrljam se par puta unazad, zvjer se vrati i opet leta okolo i kulira...

Dodjes u grad koji je pod karantenom i ides na most gdje ti strazar kaze da ne mozes uci, skocis pred njegovim ocima s mosta otplivas do grada, dodjes na drugu stranu mosta i drugi strazar ti kaze da nemozes izaci iz grada jer je pod karantenom, ono wtf tololololololol, imas osjecaj da te igra trola...

Kontrole i intetface su pilagodjeni konzolama nazalost, to je dobro odradjeno da se razimijemo, ali znam da je bilo prostora da sa keyborad+mouse to bude dosta bolje. Neznam zasto se neke tipke nemogu rebind, zasto se tipke koje koristimo u interfaceu nemogu rebind, zasto nema opcija da hodam dok drzim tipku, sto bi preferirao u odnosu na ovaj toggle koji imamo...

Bijem se sa medvjdedom i dok ga lupam onako usput pojedem kruh za 5 sekundi, ionda jos 2-3 kruha u jednoj minuti, ludo, zar im nije bilo pametnije da su napravili potove za hp... Naletim na grupu od 5 monstera koji su nesto veci od mene, dok sam ubio 3 spuste me na 20%hp, udaljim se 20 metera izadjem iz combata, meditiram 1 sat, vratim se na full hp i ubijem ovo monstera sto je ostalo .

Sa lvl3 likom se moze obici ova cijela prva velika mapa biz ikakve bojazni za svoj zivot, znaci NULA rizika i straha za zivot, "NE ZELIM TO!!!", ljudima udjete u kucu i pokupite sve sto imaju i samo te gledaju, ima toga dosta jos sto je pomalo smjesno. Ja sam ipak realan i znam da bi da se to sve stavi u igru studio trebao biti veci 2-3 puta ili bi im treablo 2-3 puta vise vremena da sve naprave kak spada, ali igra nije 10/10, nekako mi se cini da je cjeloj industriji video igara trebao neki naslov koji odskace i o kome ce pricati, tu misim na razne portale, streamere i ine koji zive od igra pa su svi spremni nekako progldeati kroz nedostatke. Witcher 3 odskace i vanseriska je ovo igra, kakva izadje svakih par godina, igra koju bih SVATKO trebao odigrati ali nije 10/10. 

I stvarno sam htio use AARD da dismountam druge sa konja, valjda ce moci u The Witcher 4 ...

P.S.

O dobrim stranama igre necu pisati jer bi mi trebalo more texta... 

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Dodjes u grad koji je pod karantenom i ides na most gdje ti strazar kaze da ne mozes uci, skocis pred njegovim ocima s mosta otplivas do grada, dodjes na drugu stranu mosta i drugi strazar ti kaze da nemozes izaci iz grada jer je pod karantenom, ono wtf tololololololol, imas osjecaj da te igra trola...

a lika.. sta bi ti da ti strazar uzme otisak prsta, pa da napravi CSI seriju od tvoga pokušaja ulaska u grad ? pa dajte ljudi nije ovo neki triller film ili serija,nego igra ..sta ste vi zabrijali ? 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 15:00 (MegaTheJohny).
17 godina
The Witcher 3

@Mquany:

U svim Witcherima, ako te ne vidi stražar si mogao krasti bez problema, pa to očito nisu htjeli/mogli promijeniti.

Ne kažem da je to dobro... Da, ovo s monsterima, je malo glupavo, štoviše pripremam se za napad napravim koji korak previše unatrag pa Geralt auto spremi mač...

Kako stvari stoje Witcher 4 neće biti, bar ne sa Geralt-om (ekipa se nada nekom Ciri spin-off-u), CDPR ti sada razvija Cyberpunk 2077, pa žele prvo to završiti:

http://www.cyberpunk.net/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mquany kaže...

AI je bas veliki turn off za igru....

bla bla bla.....   

Kao prvo probaj povećati težinu na kojoj igraš. Kao drugo, ako je tebi gušt uletiti u fajt, napraviti tri zamaha mačem, pa bježat kao curica i meditirat dok ti se health bar ne napuni, to je tvoja stvar. Probaj ostati u fajtu do kraja koji put. Ovo za grad nemogu komentirati, do toga još nisam došao. Ali brate mili, u svakoj igri, svakom RPG-u koji sam igrao, mogao si consumati iteme koji su ti bili u quick slotu. Pa ti pojedi 3-4 kruha, koji će ti vratiti 10% HP, kad ih potrošiš, kaj dalje? Igra ima svojih glupih trenutaka ali tvoji primjeri su u najmanju ruku smiješni. 

12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

@Mquany:

U svim Witcherima, ako te ne vidi stražar si mogao krasti bez problema, pa to očito nisu htjeli/mogli promijeniti.

Ne kažem da je to dobro... Da, ovo s monsterima, je malo glupavo, štoviše pripremam se za napad napravim koji korak previše unatrag pa Geralt auto spremi mač...

Kako stvari stoje Witcher 4 neće biti, bar ne sa Geralt-om (ekipa se nada nekom Ciri spin-off-u), CDPR ti sada razvija Cyberpunk 2077, pa žele prvo to završiti:

http://www.cyberpunk.net/

holly fuck.. ovaj cyberpunk izgleda bolesnoooo dobrooo.. podsjeca me na Balde Runnera iz 90-ih, ako ima neko od stare garde ovde, znat ce  o cemu pricam.... jedna od moj najbolji point and clink avantura ikad... daj Boze da ovaj projekt nije otkazan, jer koliko vidim nema novosti vec 2 godine

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ako se nekom crasha u inventoriju, frame lock stavite na "Unlimited" i problem riješen :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
xG4M3 kaže...

Ako se nekom crasha u inventoriju, frame lock stavite na "Unlimited" i problem riješen :)

Nije, ali hvala na trudu 

17 godina
MegaTheJohny kaže...

holly fuck.. ovaj cyberpunk izgleda bolesnoooo dobrooo.. podsjeca me na Balde Runnera iz 90-ih, ako ima neko od stare garde ovde, znat ce  o cemu pricam.... jedna od moj najbolji point and clink avantura ikad... daj Boze da ovaj projekt nije otkazan, jer koliko vidim nema novosti vec 2 godine

Je, moglo bi biti zakon.

Meni osobno je i Anachronox bio zakon, ne samo Blade Runner.

http://www.gog.com/game/anachronox

EDIT:

Većina rušenja je povezana sa uključenim VSYNC-om i Motion Blur-om, pa preporučam isključiti ta dva.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 15:24 (TomoR).
10 godina
neaktivan
Želiš realnost u igrama?Ostavi se onda igranja jer to nije za tebe.
STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
14 godina
TomoR kaže...

Većina rušenja je povezana sa uključenim VSYNC-om i Motion Blur-om, pa preporučam isključiti ta dva.

da, da, da...  sve to piše na njihovom forumu... i vsync off i motion blur off i borderless window mode i FPS unlimited i svašta nešto... nekima "pomaže" u smislu da umjesto da im se igra ruši svakih pola sata ruši se svakih sat i pol. ali to i dalje nije trajno rješenje. valjda bude nekakav patch ubrzo. uzalud im odgađanja kad igra izlazi takva kakva izlazi...

10 godina
The Witcher 3

30-40 fps sve high, aa on. Gledam i nevjerujem

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Moj mini osvrt na igru, ukratko najbolji RPG još od vec sada davnog Fallouta 3 i Obliviona to su zadnja dva RPG-a koja sam prošao u jednom dahu, a Witcher 3 mi se čini baš takvim. Jednostavno igra ima ono nešto što te tjera da igraš dalje, a takvih je igara sve manje, jako sam zahtjevan po tom pitanju pa tako ni Skyrim nije ispunio moja očekivanja, ali ovaj novi Witcher je valjda ono što ja tražim. 

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
pqweasdyxc kaže...

Sta se cudis, cak i meni ide glatko sa ovom budget grafom. 2-3 postavke su na high, sve ostalo med. 

Brine me jednio temperatura graficke, posteno se grije ka da sam upalio furmark. dosegne i do +80° 

@đapa

pretpostavljam da si odigrao witcher2 ? :)

play2much
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 16:07 (fanaticni gejmer).
17 godina
The Witcher 3

Meni su Bethesdine igre "lose" radi uzasnih likova i meh price...

Zabavio sam se uz Fallote i Skyrim, ali Witcher lore skupa sa likovima ih ubija...

Moj PC  
2 1 hvala 0
10 godina
The Witcher 3

Hoće li izaći neki amd driveri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Oce. Ovaj tjedan je receno.

Inace sta san sa igrom, moran je kupit na steamu pa cu je onda nastavit igrat. Isplati se kupit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 16:12 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...
pqweasdyxc kaže...

Sta se cudis, cak i meni ide glatko sa ovom budget grafom. 2-3 postavke su na high, sve ostalo med. 

Brine me jednio temperatura graficke, posteno se grije ka da sam upalio furmark. dosegne i do +80° 

@đapa

pretpostavljam da si odigrao witcher2 ? :)

Probao sam, ali imam čudan ukus oko takvih igara, probam ako ide nastavljam dalje, ako ne prekinem. Priča likovi i sve skupa mi igra ulogu, ali meni je to sve više manje tak tak. Moj brat je valjda jedan od največih fanova Witchera prošao je dvojiku i jedinicu doslovno nebrojeno puta, no ja sam druga priča meni ili igra legne ili ne.

doktor1 kaže...

Meni su Bethesdine igre "lose" radi uzasnih likova i meh price...

Zabavio sam se uz Fallote i Skyrim, ali Witcher lore skupa sa likovima ih ubija...

Oblivion je bio predobar neznam zašto, Fallout 3 mi je i danas ostao u sječanju kao top RPG no ovaj treči Witcher je baš po mom ukusu. Skyrim sam igrao dosta dugo, ali me nije vračalo da ga igram opet nego sam nekako htio završit glavnu priču, no nisam uspio. Možda se opet vratim Skyrimu, no zasada nemam apetita.

11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Igra mi se stalno chrasha ffs.Jebale ih te odgode kad nikad ne sluze nicem.

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice