The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.467
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
njuskac kaže...

Probao sam sve tipke  i neče udarat mačem.. kaže selektiraj target i ne mogu nikako.. ona prva borba sa vazemirom.. jel netko to prešao?već 2 sata pokušavam da ga selektiram to je onda bug.

moras selektirati target sa "Z", znaci "naciljas" ga misem i pritisnes Z ili Y nisam siguran

12 godina
neaktivan
mirkoj kaže...

Evo malo testiranja konacno.

Los snimak telefonom moracu staviti nesto al za sad ovako.

Malo kasnije napravim i testove sa surround. Pravilo mi probleme sa 4 monitora ukopcana pa kad zavrsim sa poslom prebacicu malo testova.

koji monitore koristis ? pretpostavljam da je 60HZ IPS panel u pitanju ? steta što nema 144 HZ IPS za tebe, bas bi ti to trebalo.... inace svaka cast 4X titana...to je bolest

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 13:08 (MegaTheJohny).
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

ovi delovi iz moj PC

Dell U2713HM

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=34436
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
MegaTheJohny kaže...
njuskac kaže...

Probao sam sve tipke  i neče udarat mačem.. kaže selektiraj target i ne mogu nikako.. ona prva borba sa vazemirom.. jel netko to prešao?već 2 sata pokušavam da ga selektiram to je onda bug.

moras selektirati target sa "Z", znaci "naciljas" ga misem i pritisnes Z ili Y nisam siguran

Da, po defaultu je "Z" za selektiranje targeta, s obzirom da je po definiciji postavljena engleska tastatura, onda trebaš pritisnuti "Y" na "našoj" za selektiranje - bude ti na liku onda narančasta oznaka kad je selektiran.

Ja sam to prošao relativno jednostavno, nadam se da nije bug kod njuskaca.

13 godina

Kako uopce krenete igrat bez da prvo provjerite kontrole?

16 godina
odjavljen
MegaTheJohny kaže...

Isuse... 150 FPS...na sve ultra... to se zove raj za oci

Zapravo... s obzirom da jedan TitanX kod mene ide na oko 50-60 FPS u tim postavkama, znači da on kod skaliranja izgubi cijelu jednu karticu u 4-wayu... odnosno da mu je skaliranje na 150-160 cca oko 300%.

13 godina
neaktivan
The Witcher 3

sto otprilike i jeste standardno scaliranje za 4 grafike

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=34436
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Mislio sam danas otići kupiti igru, ali imam dilemu.

Računalna verzija je u trgovini nešto povoljnija, ali sve recenzije ističu da je PlayStation 4 idealna platforma za igru, postavke su zakucane na Ultra i ima uključen sav ovaj Nvidia Hairworks i ostale efekte, što na računalu radi dosta problema.

Prva dva The Witchera su odlične igre, koje sam igrao na PC-u, ali ne mislim prenositi save game koji sam kroz godine zagubio i vjerojatno obrisao.

1 21 hvala 1
16 godina
Sinatra kaže...

Računalna verzija je u trgovini nešto povoljnija, ali sve recenzije ističu da je PlayStation 4 idealna platforma za igru, postavke su zakucane na Ultra i ima uključen sav ovaj Nvidia Hairworks i ostale efekte, što na računalu radi dosta problema.

Prva dva The Witchera su odlične igre, koje sam igrao na PC-u, ali ne mislim prenositi save game koji sam kroz godine zagubio i vjerojatno obrisao.

Dobar! 

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
neaktivan
MegaTheJohny kaže...
mirkoj kaže...

Evo malo testiranja konacno.

Los snimak telefonom moracu staviti nesto al za sad ovako.

Malo kasnije napravim i testove sa surround. Pravilo mi probleme sa 4 monitora ukopcana pa kad zavrsim sa poslom prebacicu malo testova.

koji monitore koristis ? pretpostavljam da je 60HZ IPS panel u pitanju ? steta što nema 144 HZ IPS za tebe, bas bi ti to trebalo.... inace svaka cast 4X titana...to je bolest

Acer i Asus imaju 144hz ips panele.

17 godina
Sinatra kaže...

ali sve recenzije ističu da je PlayStation 4 idealna platforma za igru, postavke su zakucane na Ultra i ima uključen sav ovaj Nvidia Hairworks i ostale efekte, što na računalu radi dosta problema.

PS4/X1 postavke su nekih medium/high te te dvije verzija nemaju hairworks i HBAO+

Fiziku imaju sve verzije....

Nema nikakvih problema na računalu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 13:44 (doktor1).
12 godina
The Witcher 3

Bila je tipka Y ali tek kada sam izašao i ušao u igru ponovo tako da je bio bug,imam viška jedan witcher 3 za prodat ako netko treba , dobiven uz grafičku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sinatra kaže...

Ako imaš relativno slab PC uzmi za PS4, ako ne, onda bolje za PC.

PS4 ima dosta velike frame-dropove.

17 godina
The Witcher 3

Nakon dugo vremena sam stavio Reshade/SFX u igru...

Da vidim kako je to kada se još malo ukloni žutila iz igre...

ReShade/SFX - SLIKA1

ReShade/SFX - SLIKA2

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Sinatra kaže...

Tko te ne zna... 

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Je li ima tko sa gtx660 da prenese dojmove?

Ako neće biti dovoljno, idem po gtx970 ali ne da mi se baš odvojiti od 3k kuna u ovom trenutku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Meni igra radi na nekih 40-45fps-a u globalu(sve ultra, hairworks itd.), kada su cutscene padne na 30, igram na i7 4790K procesoru i nvidia gtx 970 grafičkoj, 16gb rama. Kada se isključi hairworks FPS se popne na 55-60FPS-a otprilike, stvarno ta opcija(hairworks) "jede" grafiku.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 13:54 (Đapa club).

0 0 hvala 0
17 godina
Đapa club kaže...

kada su cutscene padne na 30,

FIX za ovaj "problem"

U Witcher 3/bin/config/base folderu naći visuals.ini datoteku te promjeniti

[Visuals]
Gamma=1
MovieFramerate=30.0
MovieUbersampling=true

u

[Visuals]
Gamma=1
MovieFramerate=60.0
MovieUbersampling=false

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 13:57 (doktor1).
12 godina
Odoakar kaže...

Ako neće biti dovoljno, idem po gtx970 ali ne da mi se baš odvojiti od 3k kuna u ovom trenutku.

Ovisi na kojim postavkama misliš igrat, meni na gtx 970 G1 na high radi na oko 60, na drugom kompu i gtx770 mi radi oko 40fps na high sa isključenim hair.Uglavnom jako loše, grafika nije ništa specijalno da bi zahtjevala tako jako računalo tako da ni gtx 970 ti nece biti dosta ako mislis sve na ultra, za tu lovu uzmi rađe 2x gtx 960 koje su u rangu gtx 980, a koštaju obje 2000kn manje nego jedna 980.

11 godina
The Witcher 3

Popodne cu i ja skinut "onu" verziju za probat dal će mi to uopće radit!

pa ako bude ok ode lova..

US server keke013#2101
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
The Witcher 3
bas me zanima kak ce meni radit, kad dodem doma pa cu probati
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
njuskac kaže...
Odoakar kaže...

Ovisi na kojim postavkama misliš igrat, meni na gtx 970 G1 na high radi na oko 60, na drugom kompu i gtx770 mi radi oko 40fps na high sa isključenim hair.Uglavnom jako loše, grafika nije ništa specijalno da bi zahtjevala tako jako računalo tako da ni gtx 970 ti nece biti dosta ako mislis sve na ultra, za tu lovu uzmi rađe 2x gtx 960 koje su u rangu gtx 980, a koštaju obje 2000kn manje nego jedna 980.

A onako, medium postavke bi bilo čisto ok, ali da ne budu baš mutne teksture na zidovima/gradjevinama/...sa 970gtx sam se nadao ultri sa isključenim hairworksom i ambientalom.

14 godina
neaktivan
njuskac kaže...
Odoakar kaže...

Ma može sve na ultra samo neka se makne hairworks, realno ta opcija se jedva primječuje, a uzima oko 10-15fps-a, osobno mu ne bih preporučao dvije grafičke, radije neka onda ide na 970. 

12 godina
neaktivan
lazy_punk kaže...

Zanimljivo, imam R9 290 i sve na ultra osim hairworksa koji je off, i igra tece savrseno fluidno... Nesto mi ne funkcionira afterburner pa ne mogu tocno vidjet koliko je fps..

HW ni ne radi na AMD-u... inače, koja rezolucija, to je iznimno bitno. FRAPS uključi za FPS.

1080p, FPS 45-55. Vrlo zadovoljan.

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
14 godina
The Witcher 3

Dakle, kao što sam i očekivao.
Izuzetna kvaliteta s hrpom efekta (HairWorks) sjetite se samo što je u Tomb Raideru radilo uključivanje opcije za kosu (ne sjećam se kako se zvala).

No, koliko vidim, igra čak i na High izgleda izuzetno dobro.
Do sada sam sve Witchere igrao prvenstveno zbog priče. Prvog sam igrao na Low/medium dok nije došla konfiguracija da se igra na Very high.
Tako je bilo i s W2.
Ovo će se svakako igrati, makar bilo na Low (koliko sam vidio, prilično lijepo izgleda i na low).
Kada bude situacija (ili kad ju malo bolje optimiziraju), pumpat će se i postavke.

Za 1080p s GTX 770 u OC modu mislim da će biti sasvim dosta.

Ali da sam ipak više očekivao, jesam.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Đapa club kaže...

kada su cutscene padne na 30,

FIX za ovaj "problem"

U Witcher 3/bin/config/base folderu naći visuals.ini datoteku te promjeniti

[Visuals]
Gamma=1
MovieFramerate=30.0
MovieUbersampling=true

u

[Visuals]
Gamma=1
MovieFramerate=60.0
MovieUbersampling=false

Hm probat ću ovo ako uspije vrlo korisno jer taj drop u cutscenu je baš čudan.

edit: isprobao i radi, super thx

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 14:21 (Đapa club).
14 godina

Nakon svega napisanog na zadnje dvije-tri stranice od kad je igra službeno vani, sve se bojim doći doma i probat ju. Izgleda da sam bacio pare u vjetar. Moja grafička to neće moći vrtiti. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
14 godina
doktor1 kaže...

Igra radi super!

To be honest, doktor je jedini kome vjerujem 

Kad je on upogonio i isprobao sve postavke, slijedi igranje s istima.
I da se razumijemo, na njegovim postavkama, igra izgleda predivno i uvijek mi se sviđao taj pristup grafici koju rade u CD Projektu.
Doduše, W2 mi je bio malo previše živopisan s bojama i sa svime, ali ovo izgleda genijalno.

Jedva čekam ljeto  (sad su obveze stisnule)

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Je li se moze premotati vrijeme u witchera, spavati ili nesto slicno ? Moram cekati drugi dan da ubijem nekog duha na selu, a dan previse traje, je li se moze premotati ?

Darko

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

meni ne pada FPS ispod 80, a igram na mixu High - Ultra (ultra su mi texture i detalji), s time da sam skoro sve post-procese iskljucio, jer oni bas jedu puno FPS-a. Znaci tamo u menu- postprocessing , sve off i vojla... dobar fps

dali ima iti jedna opcija za koju smatrate da bi trebala biti uključena u postprocessing ? iskreno, ja sam malo gledao i ne vidim bas razlike od on i off na vecini stavki?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 14:25 (MegaTheJohny).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice