The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.468
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
The Witcher 3

Ako netko ima problema sa aktivacijom free DLC-ova, treba napraviti slijedeće:

Prvo, "kupiti" Free DLC pack:

- ovdje: http://www.gog.com/game/the_witcher_3_wild_hunt_free_dlc_program

- ili direktno iz GOG Galaxy klijenta:

Drugo, "aktivirati" DLC-ove u Galaxy klijentu:

Armor se mora kupiti od prvog prodavača (i nije baš jeftin), i morate biti lvl 4 da možete koristiti. Nakon što ga prvi puta sretnete, poslije bude pred vratima prvog "grada" u koji uđete. Za bradu/kosu još ne znam gdje je barber shop da se promijeni ista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Witcher 3

Inače, ovako... na Nvidiji (i moja konfa): najskuplje stvari su Ambient Occlusion i Nvidia Hairworks i to poprilično. Recimo, isključivanje AP-a (SSAO, HBAO) diže s 19-20 FPS na 26-27, a dodatno isključivanje NHW diže na čak 33-35 FPS na 5K rezoluciji i sve ostalo na max. Ove postavke na 1440 lete, odnosno ugodno lupa 60-65 FPS.

Iznenađujuće, ali na AA ne znači gotovo ili zaista ništa na 5K ni vizualno, ali ni po performansama... neka optimizacija je valjda u pitanju. 

Većina ostalih postavki ne mijenja puno, osim gustoće trave i udaljenosti vidljivosti raslinja - negdje na medium utječe na performanse i dodaje nekih 3-5 FPS na onih 33 na 5K.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 3

95% vas je uzelo igru samo radi grafike ili koji vrag? 

battlelog - Volume_CRO

4 0 hvala 0
12 godina
The Witcher 3

moja konfa @ 1080

sve na ultra (osim foliage distance koji je na high) - FPS izmedju 20 i 40 (uglavnom 30 vani)

umjesto HBAO+, stavim SSAO, stavim hairworks samo na geraltu i postavim high texture - FPS se penje za 4-5 lol

inace igra izgleda hebeno

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

1) Ljudi daj mi recite kako vidite FPS? Fraps ?meni DXtory ne radi u igri ;(

2) jos jedna svar.. "simulate W2 save" yes or no ? jel ako uzmem yes cu moci u igri birati opcije za save? (bio je video postan prije 6-7 stanica) ? 

3) sto se tice tezine  koja bi bila normal ? (valjda ide easy , normal (story and sword) , hard , insane ?) ovo su bas glupo napravili sa selektiranjem težine..

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: The Witcher 3
Fanu kaže...

moja konfa @ 1080

sve na ultra (osim foliage distance koji je na high) - FPS izmedju 20 i 40 (uglavnom 30 vani)

umjesto HBAO+, stavim SSAO, stavim hairworks samo na geraltu i postavim high texture - FPS se penje za 4-5 lol

Isključi SSAO i hairworks i imat ćeš 50 fps :)

Da, izgleda dosta dobro, pogotovo šume :)

Ali, taj hairworks ne znam koliko mi je bitan i želim li ga s obzirom na udarac performansi. AMD-ov TressFX je mnogo "jeftiniji" za GPU i efekt mi je čak i bolji.

12 godina
The Witcher 3

btw obavezno iskljuciti motion blur

igra puno "glađe" izgleda onda prilikom micanja kamere

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Ja neću sigurno igrati bez hairworksa :) makar igrao na High umjesto Ultra. Jednostavno izgleda predobro - kad sam vidio usporedbu vukova sa i bez i to u pokretu (slika ne prikazuje dovoljno dobro koliko je zgodno) jednostavno sam rekao da si moram s tim odigrat. Kad smo već kod AMD-a, meni osobno Hairworks u W3 izgleda puno bolje nego recimo TressFX u Tomb Raideru.

EDIT: Hairworks samo na Geraltu nema smisla.. radije isključiti skroz onda.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- Steam: Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- BattleNet: Gaap#2615
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 10:54 (mrsmith).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Volume kaže...

95% vas je uzelo igru samo radi grafike ili koji vrag? 

Pa, ti si uzeo radi golih žena 

Ja ću si posložiti postavke da glatko ide, Hairworks mogu zaboraviti odmah. Ali neki Med-High, osim Hairworksa neće izgledati puno lošije.

16 godina
odjavljen

TressFX je meni daleko ljepši i uvjerljiviji od HairWorksa...  Nisam bio pretjerano oduševljen: 

http://i.imgur.com/87uId2y.jpg

https://i.ytimg.com/vi/Md4Hmgtl8q0/maxresdefault.jpg

Fino je, razlika je... u pokretu je fora, ali - ne znam baš. Da sam ja medo, a ne lik s repom, možda bi mi bilo bitno, ovako su to samo beštije koje prikoljem u par sekundi. :) Čak ni konj nije dobar koliko je mogao biti s tom tehnologijom (vjerojatno bi im konj pojeo sve resurse).

U pokretu: http://i.imgur.com/LGKhzEb.gif

Izgleda super, ali mogla je i dlaka na njemu (uz dobar zum) biti prava. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 11:04 (Tonči).
16 godina
Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- Steam: Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- BattleNet: Gaap#2615
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 11:10 (mrsmith).
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Fanu kaže...

moja konfa @ 1080

Isključi SSAO i hairworks i imat ćeš 50 fps :)

Da, izgleda dosta dobro, pogotovo šume :)

Ali, taj hairworks ne znam koliko mi je bitan i želim li ga s obzirom na udarac performansi. AMD-ov TressFX je mnogo "jeftiniji" za GPU i efekt mi je čak i bolji.

Tonči koju ti mašinu imaš? koji prc i graficke ?

16 godina
MegaTheJohny kaže...

Bolje da neznas :) razocarati ces se

12 godina
neaktivan
The Witcher 3

2x titanX i 5960x ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 11:23 (MegaTheJohny).

0 0 hvala 0
13 godina
mrsmith kaže...

To nisam ja, to je moja Schauma.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Prvi crash nakon 35 min trcanja po sumi i mistu bitke. Isa premijestit mac na drugu poziciju u inventoriju i frizalo.Nisan sejva :(

Sve na ultra osim trave, neke distance koji su na high i kosice koja je iskljucena. 50 - 60 fps. 1080p.

Cekaju se amdovi driveri pa da bude knostantno iznad 60.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

evo vec 3 put pitam..valjda ce netko odgovoriti.. koja tezina bi bila normal ?  Story and sword ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Insane.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
MegaTheJohny kaže...

evo vec 3 put pitam..valjda ce netko odgovoriti.. koja tezina bi bila normal ?  Story and sword ?

Da, Story and Sword je pandan Normal-u.

Ovo je navodno ranking težina:

Just the Story! - EASY
Story and Sword! - NORMAL
Blood and Broken Bones! - HARD
Death March! - DARK

E sad, kaže ekipa da je Death March lakši nego Hard u Witcher 2, ja sam krenuo na Story and Sword, ak mi bude prelagano, nije problem podići težinu. I, za sad nije potvrđeno da ima posebne opreme na Death March težini, i navodno se nema samo jedan život na Death March-u.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 11:48 (TomoR).
14 godina
neaktivan
Ljudi, ne vidim na mobu vase konfe, a pisete kak vam igra radi pa pomozite i recite kaj mislite kak ce meni radit.. Nemrem docekat da dodem doma, znatizelja ubija :D

Prokleti bug :p
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Zanimljivo, imam R9 290 i sve na ultra osim hairworksa koji je off, i igra tece savrseno fluidno... Nesto mi ne funkcionira afterburner pa ne mogu tocno vidjet koliko je fps..

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 3

Jel netko importao ranije saveove iz W2?

To sve šljaka uredno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Zna li neko da li ima precica za quick save?

Na mojoj konfiguraciji ide fino na high, nisam primjetio nikakvo trzanje, ali ne znam kako da provjerim tačno koliko imam fps-a (djeluje mi oko 50-tak na 1080p)? Ucitavanje igre je skoro momentalno na samsung ssd-u.

0 0 hvala 0
16 godina
zoka kaže...

Zna li neko da li ima precica za quick save?

Na mojoj konfiguraciji ide fino na high, nisam primjetio nikakvo trzanje, ali ne znam kako da provjerim tačno koliko imam fps-a (djeluje mi oko 50-tak na 1080p)? Ucitavanje igre je skoro momentalno na samsung ssd-u.

F5 bi trebao funkcionirati kao i uvijek. Barem je meni radilo po defaultu sinoć.

16 godina
odjavljen

Puše da bi puhalo po dlaci :P - I dalje mislim da je fino, ali nije vrijedno razlike od 15-20% u brzini. :)

MegaTheJohny kaže...

i7-5960X @ stock, TitanX @ stock, 32GB 2800 @ stock bez XMP, dakle @2133MHz (ili 5960X@4,8GHz, TitanX@1440, 32GB@3GHz) i 5K monitor. Sa stockom na 5K i sve max imam oko 15 FPS na raskrižju početka igre (nakon borbe s ghoulovima), taman pred skretanje, gdje gledaš šumu u daljini). S overclockom kao gore imam 24 FPS na istim postavkama.

MegaTheJohny kaže...

2x titanX i 5960x ?

1x TitanX (besplatni). Drugog bih morao kupiti, a ne pada mi na pamet platiti 1200 eura grafičku.

lazy_punk kaže...

Zanimljivo, imam R9 290 i sve na ultra osim hairworksa koji je off, i igra tece savrseno fluidno... Nesto mi ne funkcionira afterburner pa ne mogu tocno vidjet koliko je fps..

HW ni ne radi na AMD-u... inače, koja rezolucija, to je iznimno bitno. FRAPS uključi za FPS.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 12:23 (Tonči).
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

uh 4.8ghz jel to custom watercooling loop ? steta sta nemas SLI.. ja imam SLI 980 i 5930k , custom water sve.... i danas cu testirat koliko FPS imam...

jos nisam OC nista...ali prvo cu vidit kako sve radi...

besplatni titanx? to si dobio na nagradnoj igri ? :)))

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 12:31 (MegaTheJohny).

0 0 hvala 0
12 godina
The Witcher 3

Kako se udara mačem?svaki put kad želim napast kaže you cant do that.. ne kužim..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

Evo malo testiranja konacno.

Los snimak telefonom moracu staviti nesto al za sad ovako.

Malo kasnije napravim i testove sa surround. Pravilo mi probleme sa 4 monitora ukopcana pa kad zavrsim sa poslom prebacicu malo testova.

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=34436
Moj PC  
10 1 hvala 0
12 godina
The Witcher 3

Probao sam sve tipke  i neče udarat mačem.. kaže selektiraj target i ne mogu nikako.. ona prva borba sa vazemirom.. jel netko to prešao?već 2 sata pokušavam da ga selektiram to je onda bug.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Isuse... 150 FPS...na sve ultra... to se zove raj za oci

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice