The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.030.497
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
The White Wolf kaže...

Svi vi pricate gluposti i nemate blage veze igra ima dva trailera i moze se nac par interviewa sa developerima i vi vec znate kako ce izgledat na ovomu kako na onomu i bla bla bla haha niste normalni majke mi i kad vidim kako Infamous  Second Son izgleda na mojoj plejki doma vjerujem da PS4 ima itekako snage za pokrenuti Witchera 3 u 1080p sa high detaljima na super stabilnih 30 fps sto je meni i jos mnogima fenomenalno jer tako igram cijeli zivot a vjerujem da ce i Arkham Knight biti jos jedan odlican primjer snage nextgen konzola, živili ljudi! {#}

900p , medium na 30 fps.

Next-gen konzole su slabašne.

15 godina
neaktivan

Vidit ćemo jako brzo i mislim da ceš se gadno prevarit {#}

13 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ionako će izgledat dobro, ne znam čemu ova rasprava? Baš bi ti primjetio na PS4 jel ti se vrti na 900p i med ili 1080p i high, možda kad pored njega staviš komp pa ideš gledat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

Ionako će izgledat dobro, ne znam čemu ova rasprava? Baš bi ti primjetio na PS4 jel ti se vrti na 900p i med ili 1080p i high, možda kad pored njega staviš komp pa ideš gledat.

Moras otici doktoru, ja primjetim razliku izmedu AF x8 ili x16  a da o 1080p vs 900p ne pricam.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | We are like butterflies who flutter for a day and think its forever.-Carl Sagan
16 godina
The Witcher 3

Necu blatit nove konzole (previse), ali slabije su od mog 5 godina starog kompa. Ocekivat na njima kvalitetniji gameplay nego na racunalu koje razmisljam obnovit da bih mogao kvalitetno gameat, ili govorit o tome kako igre izgledaju fenomenalno... like lol roflmao

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Lopoc kaže...

Moras otici doktoru, ja primjetim razliku izmedu AF x8 ili x16  a da o 1080p vs 900p ne pricam.

Ok. Ali koliko će te to ustvari smetat?

15 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

Svi vi pricate gluposti i nemate blage veze igra ima dva trailera i moze se nac par interviewa sa developerima i vi vec znate kako ce izgledat na ovomu kako na onomu i bla bla bla haha niste normalni majke mi i kad vidim kako Infamous  Second Son izgleda na mojoj plejki doma vjerujem da PS4 ima itekako snage za pokrenuti Witchera 3 u 1080p sa high detaljima na super stabilnih 30 fps sto je meni i jos mnogima fenomenalno jer tako igram cijeli zivot a vjerujem da ce i Arkham Knight biti jos jedan odlican primjer snage nextgen konzola, živili ljudi! {#}

Usporedi kako izgleda Witcher III, a kako Infamous...pametnom dosta da zaključi da konzole ne mogu vrtit Witchera III ni na medium....

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 12:39 (Praetorian1).
16 godina
The Witcher 3

Konzole imaju svoje ljubitelje i svoje korisnike... Ja ih necu kritizirat... Da si sam kupujem konzolu uzeo bih ili Wii U (wii sam dobio kao poklon za svadbu, WII U nastavlja sa gomilom exclusiva) ili neku konzolu ciljano radi exclusive igre bez koje ne mogu zivjeti... Ali to bi bio samo edition na gaming PC kad bih za to imao novaca.

Imat konzolu kao primarni uredaj mi je besmisleno... Grafika je losija, nije toliko jeftinije, pogotovo na dulje pruge (kad se uracuna godisnja pretplata na "online" usluge :D, razlika u cijeni igara itd), nema modova, nema nicega...  Da ne velim da si ogranicen na kontroler

Cijelo trziste igara pati zbog ogranicenja konzola, svi smisljaju kako poglupit komande dovoljno da se mogu igrat na kontroleru, interface pati radit toga, kolicina skilova/spelova cega god...

Hvala Bogu da su developeri ovaj put rekli FU konzole, samo nextgen i to samo jako limitirana grafika naspram PC-a.

Mislim developeri Dark Soula 2 koji su bili exclusiva za konzole su presli na Pc i rekli FU konzole, na PC-u ce bit savrseno, vama best effort.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne znam da li si glup ili trollas i jedva cekam da izade tako da mozes pojest svoje postove od prvog do zadnjeg...

15 godina
neaktivan

sad ti usporedi pa zakljuci neke stvari...

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ako ništa, nemoj linkati trailere. Igra izgleda sasvim dobro, ali ništa next-gen. Pogledaj samo teksture u daljini (i to neposrednoj), pogledaj kakve su animacije... Uzmi u obzir i to pri kojem FPSu. Jedino što mi stvarno izgleda odlilčno je ovaj particle effect kada se transformira

Mislim, meni to ne znači previše, ali eto kad ste već započeli... A tek za koju neće moći parirati...

jedan primjer jedan primjer
There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 20:53 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesi je odigro? nisi e onda nemoj stavljat neke blesave screenove koji nisu iz finalne verzije igre ja jesam evo drugi put vec i mogu rec da sam jednostavno ocaran koliko detalja i efekti je u igri i koliko eksplozija i svih ostalih gluposti se desi u nekim djelovima igre  i igra se vrti u 40 fps nekadd padne na 35  u 1080p i nema sanse da ce se u igri poput the Witchera desavati toliko stvari odjednom kao u Second sonu i CD Projekt Red ce definitvno iskoristiti snagu PS4 i Wild Hunt ce bit na high/ultra detaljima na 1080p rezi sa lockanih 30 fps a jedva cekam da vidim kakav ce show Naughty Dog napravit sa PS4...

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Kako hoćeš... Izgleda dobro da. ''Next gen''? Ne.

I jesam je odigrao nekih 10 minuta. I FIFAu. Neću više spammati temu.

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 21:59 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

Aj sad ti meni reci tko takve stvari primjećuje dok igra? Ja bi rado takve teksture u igri ako će značit da je duplo optimiziranija. Jebiga, nismo svi brojači piksela, kojima se diže na anti aliasing.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

Jesi je odigro? nisi e onda nemoj stavljat neke blesave screenove koji nisu iz finalne verzije igre ja jesam evo drugi put vec i mogu rec da sam jednostavno ocaran koliko detalja i efekti je u igri i koliko eksplozija i svih ostalih gluposti se desi u nekim djelovima igre  i igra se vrti u 40 fps nekadd padne na 35  u 1080p i nema sanse da ce se u igri poput the Witchera desavati toliko stvari odjednom kao u Second sonu i CD Projekt Red ce definitvno iskoristiti snagu PS4 i Wild Hunt ce bit na high/ultra detaljima na 1080p rezi sa lockanih 30 fps a jedva cekam da vidim kakav ce show Naughty Dog napravit sa PS4...

{#}

15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Ako ništa, nemoj linkati trailere. Igra izgleda sasvim dobro, ali ništa next-gen. Pogledaj samo teksture u daljini (i to neposrednoj), pogledaj kakve su animacije... Uzmi u obzir i to pri kojem FPSu. Jedino što mi stvarno izgleda odlilčno je ovaj particle effect kada se transformira

Mislim, meni to ne znači previše, ali eto kad ste već započeli... A tek za koju neće moći parirati...

Bravo, uzimas sliku s e3 demoa koji je imao taj pop-in problem koji su fixali u finalnoj igri. Bravo!{#}

UFF, graphics so bad

http://101.imagebam.com/temporarylink/js1M8fKaxq6DfMrmOeGWQQ/1397508907/31577/315765525/BjPvMYPIMAAB-z9.jpg

http://i.imgur.com/1bVGC6S.jpg

https://scontent-b-lga.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1890390_814970465184575_934617952_n.jpg

https://pbs.twimg.com/media/BjT1N-4IAAARns6.jpg:large

http://i1.minus.com/isbCJFkZwy5O7.png

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | We are like butterflies who flutter for a day and think its forever.-Carl Sagan
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 23:21 (hari85).
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nijednom nisam rekao da je grafika loša.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Meni je super kad me netko uvjerava da je pjesice + tramvaj ili voznja u udobnom autu sa klimom po gradu ista stvar (bilo ljeto ili zima) jer je tramvaj nesto jeftiniji, "skoro pa isto" traje da se bilo kam dodje i da mu vozacka i auto u biti ne trebaju. Meni je jedino udobnije, ipak malo brze (ponekad i upola ili manje vremena trebam od njih), parking srecom imam osiguran, i lako dodjem izvan zone gradskog prijevoza. Da ne velim da uzivam u zvucima glazbe neometeno, mirisima koje sam biram naspram povremenih izleta gerijatrija koja si ne moze ili ne zeli priustit sapun i dezodorans, naspram povremenog lakta u bubreg ili gazenja stopala uzivam u udobnom sjedalu, kad trebam negdje ic sa klincima ne moram pola dana smisljat kak da ih dostavim tamo itd.

Da ne velim da je zgodno otic u veci shoping jednom tjedno u neku vecu trgovinu naspram skuplje kvartovske i ne moram mislit o dostavi svake gluposti koju mi nije bas zgodno primit pod ruku i nosit prek pola grada do doma, o odlasku na more ili povremeni izlet van grada da ne spominjem.

Ali svakom svoje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

molim moderatore da naprave proljetno čišćenje jer u ovoj temi u zadnje vrijeme nema ništa pravo vezano za Witcher.

Žalapojke i beskonačna rasprava PC vs konzole, gameplay vs grafika. Dajte već jednom odrastite i prestanite s time.

Svako ima svoj odabir , ali ova tema je o WITCHER-u.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 13:05 (null).
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Forum je tu da se raspravlja, a s obzirom da WIII izgleda brutalno kako onda ne spominjat grafiku ?

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Evo da se malo vratimo na pravi put, čini mi se da nitko nije postao?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 14:17 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Forum je tu da se raspravlja, a s obzirom da WIII izgleda brutalno kako onda ne spominjat grafiku ?

pa mozes ako to te to interesari, ali na kraju je grafika sekundarna stvar. ono sto se prvo gleda je combat, prica i rpg elementi.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Normalno da me interesira grafika. Plus znam da će i ostali elementi biti odlični jer igru ne radi pkvarena gamad poput $$$EA$$$$, Sege, Ubišrota i ostale bagre lopovske.

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Animacije Geralta opet izgledaju ko da je igra iz 2006 bar zasada...

15 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

Animacije Geralta opet izgledaju ko da je igra iz 2006 bar zasada...

Uživaj ti u Infamosu igri za plitke igrače. I svršavaj na jeftine ekslpozije i veliki grad.

A pravu igru Witcher III će igrat pravi ljudi i gameri.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 21:12 (Praetorian1).
15 godina
neaktivan

HAHAHAHAHA klinjo odigrao sam oba The Witchera vise puta nego sta si ti masturbiro i procitao obje knjige i znam vise o Witcher svijetu nego sta ces ti ikada, 2014 je vise nam ne trebaju animacije trcanja kao da ima metlu u straznjici a sad odi ljeci svoje frustracije negdje drugdje...

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

uzas od foruma 

price o grafici i broju FPS-a ,koja je igra plica od druge , ozbiljni gameri ... WTF

rađe pricajte o stvarima koje su stvarno bitne  

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.4.2014 22:35 (Arnold Layne).
Moj PC  
3 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

uzas od foruma 

price o grafici i broju FPS-a ,koja je igra plica od druge , ozbiljni gameri ... WTF

rađe pricajte o stvarima koje su stvarno bitne  

kao o grafici ?

16 godina
The Witcher 3

Grafika je i nije bitna. bitniji je dakako dozivljaj igranja, prica, uzivanje u igri (i ovdje ne mislim na uzivanje u slikicama, vec osjecaj da sam dio tvarnog svijeta). Ali za iste pare, ako mogu gleta lijepe slikice ili manje lijepe, biral bum lijepe.

A kad se u cijelu pricu uplede moding scena usporedba PC i konzola postaje smijesna.

Sto se tice samog W3, na zalost znamo jako malo ili gotovo nista. Trenutno je to jako napuhana vreca u kojoj moze biti i macak, ali nadam se da ce ispunit svoja obecanja. Djeluje obecavajce, imaju jos nest manje od godine dana da to pretvore u savrsenstvo koje su obecali isporucit.

Kupio sam ga, pa se mogu nadat, ali nacekat cu se :D

Moj PC  
3 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice