Dobro da ne dimim onda pol godine već, valjda će se skupit nekaj do Božića 2014. :)
evo novih screenshotova:
Super! Prava atmosfera, što kaže Geralt u traileru, "Broken land".
Dobro da ne dimim onda pol godine već, valjda će se skupit nekaj do Božića 2014. :)
evo novih screenshotova:
Super! Prava atmosfera, što kaže Geralt u traileru, "Broken land".
Znači ja sam odlučio sigurno kupujem ps3 čim skupim pare. Na kompu brat stalno radi za posao i rekoh skupit ću pare na ovaj ili onaj način, šedit ću i do ljeta pada trojka. I onda ovi poljski mamlazi objave ovakva 3 screena i ja se opet dvoumim. Ugh!
Znači ja sam odlučio sigurno kupujem ps3 čim skupim pare. Na kompu brat stalno radi za posao i rekoh skupit ću pare na ovaj ili onaj način, šedit ću i do ljeta pada trojka. I onda ovi poljski mamlazi objave ovakva 3 screena i ja se opet dvoumim. Ugh!
Nema witchera 3 za ps3 i xbox360
Pa da, to i je dvojba. Nadograditi pc ili uzet ps3 :D Iz gore navedenih razloga :)
Svakako, ako se dobro sjećam oni su i za dvojku škrtarili dosta sa materijalima i samo je nekako odjednom izbacili. Po službenim forumima su ljudi većinom skeptični da će to izać do najavljivanog Q2 2014, svi predviđaju kraj 2014, početak 2015. Ali ako se pogleda stvarno marketinški ciklus dvojke, ne treba značit.
pc definitivno.
Ajd da zaoftopičarim malo. Nadogradio bih ja pc sigurno, ali kao što sam rekao komp je platio brat i on ga koristi većinu vremena za posao. Tako da bih morao uzimati novi, a nema se mjesta za stol, stolicu i sve to. Ostaje mi onda ili igrati se u vrlo selektivne ure, ili uzeti najprimamljiviju mi trenutno konzolu i igrati se kao čovjek :D.
ma za ovo cu sigurno uzet novu masinu... tu nema pogovora.
vjerojatno ce do tada i cijene past malo past, ali sigurno cu uzet nesto tipa i7, 8 giga rama i high end grafiku.
Takoder, imam PS3 i za next gen sam mislio prec na PS4 ali kad vidim igre kao The Witcher 3 definitvno idem na PC za next gen jer mislim da PS4 ovo i ovakve igre nece moci vrtit na 1080p sa stabilnih 30fps prokuhat ce a definitvno ne zelim 1080p i cesti pad ispod 30fps u sta sam poprilicno siguran da ce tocno tako bit...
Meni ak grafika bume palila na LOW s pristojnim fps-om, ja sam zadovoljan, npr. kao u TW2.
I ja sam inače zadovoljan s time, ali Witchera 3 kao da je grijeh igrat tako :D
Nadam se da cu moc na ultra igrat :D
Ma buš, neće ga toliko valjda zapaprit :D Koliko god lijepo izgledala igra, ima granica između zahtjevnosti i neoptimiziranosti.
I ja sam inače zadovoljan s time, ali Witchera 3 kao da je grijeh igrat tako :D
da ima posla kao što ima Witcher onda bi mogel i nekakvu jaču mašinu kupit :D
Stavi na njuškalo sve osim odjeće :3
Meni je Witcher 2 radio na 1280x1024 rezi, sve na max, izuzev uber-samplinga, tako se valjda zove... Planiram kupiti novi monitor reze 1366x768 ili 1600x900, videću... Grafičku karticu ranga AMD 7770/7790, i da dodam još 4 GB rama. Tako se nadam da ću Witcheru 3 odgovoriti sa nekim pristojnim detaljima... Šta mislite?
To mi je sve nekako polovičan upgrade, bolje je uštedit više pa učinit to kako spada. Ako ti je to previše novaca onda ostaviš monitor i izvučeš maksimum iz te rezolucije, inače uzet neki 1080p, novi proc, grafičku, potpuni makeover :)
Release Date of The Witcher 3: Wild Hunt – An Open Letter
Ever since we started working on the third installment in The Witcher franchise, it has been our aim to produce a title that would take our 11 years of experience in creating RPGS and distill them into a quintessence, into a game that would effectively crown those years. At the same time, we have wanted The Witcher 3: Wild Hunt to expand creative boundaries, set new benchmarks, develop the genre as a whole. Ultimately, you, the players, must get an unforgettable adventure to experience in a vast, open world – and that’s most important. We’ve created a story that flows naturally, cinematically, rendered it in amazing sound and visuals, while preserving full freedom of choice – all for you. We knew this to be an ambitious plan, but believed we could achieve it by bringing together our team with its creative energies and current gaming platforms with their technical capabilities. A project this vast and complex would inevitably require special care in its final stages, manual fine-tuning of many details, thorough testing time and again.
We recently reexamined what we had achieved thus far, and faced a choice about the game’s final release date. The decision we made was difficult, thoroughly considered, and ultimately clear and obvious. We could have released the game towards the end of this year as we had initially planned. Yet we concluded that a few additional months will let us achieve the quality that will satisfy us, the quality gamers expect from us. Consequently, we have set the release of The Witcher 3: Wild Hunt for February 2015.
Dear gamers - we know many of you would have liked to play The Witcher 3 sooner, as soon as possible, even. We’re sorry to make you wait longer than you, or we, initially assumed you would. At the same time, we believe the game will prove to be worth the wait and meet the expectations you have of us. We believe The Witcher 3: Wild Hunt will be an exceptional RPG, one of the best, providing many hours of wonderful entertainment.
Dear shareholders – we are aware of the responsibility that rests with us and thank you for the trust you have granted us thus far. We firmly believe that quality – more than any other factor – determines a game’s success, and that the decision we have made is thus equally valid in business terms.
The Board of CD PROJEKT SA
e to su pravi developeri
Razočaran
Mislim dobro je da si uzmu što više vremena o dovrše igru ali svejedno.
Razočaran
ja sam ionako ocekivao da ce igra izac tek oko devetog-desetog miseca
Razočaran
ja sam ionako ocekivao da ce igra izac tek oko devetog-desetog miseca
Pa da, mislim da nitko nije očekivao da igra izađe prije Q4 ove godine. Prvi pravi dugi gameplay čemo vjerovatno dobiti na E3.
Ja sam ju preorderao za 180kn.... nadao sam se da mi je to za jesen ili najkasnije poklon za Bozic, a ne da cu cekat godinu dana. Ipak bolje to nego bugfest koji bi cekao fix. Zadovoljan sam njihovom odlukom.
Moram priznat da je to odlična cijena za ovo :)
Meni je ovo sjelo kao budali šamar, taman ću uštedit poštene novce za upgrejd do tad, a preporučam i ostalima da urade isto :D
A morat ce tako bit, sto cemo sada :D
Kako kaze Obi Wan - to su developeri.
Nemam ništa protiv odgode, ako je ona tu da bi se igra ispolirala do kraja.
Svejedno ove godine ima dobrih rpg-ova. South Park, Dragon age, Dark souls 2, Child of light (jedva čekam ovu igru aaaaaaaa). Nije sušna godina
More biti da su odgodili igru i zbog konkurencije, puno jačih igara izlazi u to doba.
A koja to tocno konkurentska igra dolazi sa kojom se witcher ne moze nosit? Pa nije witcher indie igra nepoznatog studia. Ovo ljudi iscekuju ko zedan vode. A i nije MMO naslov pa da se brine za konkurenciju. Mislim da ce hrpa ljudi ovo preorderat tak i tak, dapace, ako bi mogla izac za Bozic mislim da bi im bilo puno bolje kao poklon da se kupuje nego u veljaci nakon bozicnih praznika i skijanja kad su ljudi dekintirani.
Ah da. Witcher... :) Od svih nabrojanih RPGova ništa se ne može mjeris s Šefom! W su igre koje imaju dubinu, atmosferu, ono nešto što te vuče i definitivno traju i traju. A ne ko "slavni" SouthPark da ga završiš za 5 sati lakog igranja. Usudio bih se reći da je Witcher saga možda čak najjača u RPG svijetu. Uglavnom taman da se opet odigraju prvi i drugi dio! :D O developeru neću tršit rijeći. Jednostavno CAREVI.
A koja to tocno konkurentska igra dolazi sa kojom se witcher ne moze nosit? Pa nije witcher indie igra nepoznatog studia. Ovo ljudi iscekuju ko zedan vode. A i nije MMO naslov pa da se brine za konkurenciju. Mislim da ce hrpa ljudi ovo preorderat tak i tak, dapace, ako bi mogla izac za Bozic mislim da bi im bilo puno bolje kao poklon da se kupuje nego u veljaci nakon bozicnih praznika i skijanja kad su ljudi dekintirani.
Nisan misli na igre istog žanra. Pa izlaze u to doba COD, AC, DA3 i čak i FIFA pa će ljudi trošiti i na to...
Odgodiše Witcher 3?! Bože moj... E to je igra! Ih kako ima da je ispoliraju. Što se mene tiče, ja sam zadovoljan ovom odlukom. Neka ljudi uzmu vremena...