The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 366.799
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Puno bolji, Skyrim je dosadan  u PM.

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: The Witcher 2
makyyy9990 kaže...
....eRepublik... online igra drugog (virtualnog) života....

Apsolutan off-topic i spam.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kako je dobra animacija, mogu komotno film napraviti.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
neaktivan
The Witcher 2

Jako dobar cinematički trailer, na razini Square Enixovih, koji je kralj CGI animacija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2012 0:25 (buby8992).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Witcher 2

Počeo ispočetka igrati Wičer, stavio na Dark mode, ali mi je malo preteško na toj težini, pa me zanima da li mogu promijeniti težinu u igri, da ne krečem ispočetka jer već imam nekoliko sati igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Konačno sam počeo igrati Witchera pa imam par pitanja vezana uz combat (trenutno sam na kraju priče u Floatsamu odnosno level 9, difficulty hard):

1. Htio bi koristiti counter parry, ali onaj znak za counter parry se ne pojavljuje svaki put na protivniku. Ne mogu sad provjeriti jer sam na poslu :) ali sigurno imam jedan point u counter parry, ako ne i dva :) O čemu još to ovisi?

2. "Mana" za signove se sporo regenerira tako da jedino koristim Quen (a i tada s znam ostati out of mana), u čemu je fora?

3. Combat mi je čudan. S jedne strane, htio bi igrati taktički, a s druge strane sam primjetio da ako nema puno protivnika, najviše mi se isplati chainati slabiji attack i ubiti boga u njima (preduvjet je da sam popio Swallow i okinuo Quen da mogu duže preživjeti, te stavio neki weapon enhancment). Kada ih ima više, taktika je slična, samo sa više trčkaranja i pokojim  trapom :) Drugi problem je što bi htio ići na counter parry, ali mi se čini da unatoč skillu (ne mom nego utrošenim pointovima :), Geralt ne može parirati više od jednog protivnika, plus, ako i napraviš counter parry po jednom, drugi te samo lakše mlate. Kako bi se mogao poboljšati jer mi je ovo dosadnjikavo?

Zasad toliko :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dojo kaže...

Konačno sam počeo igrati Witchera pa imam par pitanja vezana uz combat (trenutno sam na kraju priče u Floatsamu odnosno level 9, difficulty hard):

1. Htio bi koristiti counter parry, ali onaj znak za counter parry se ne pojavljuje svaki put na protivniku. Ne mogu sad provjeriti jer sam na poslu :) ali sigurno imam jedan point u counter parry, ako ne i dva :) O čemu još to ovisi?

2. "Mana" za signove se sporo regenerira tako da jedino koristim Quen (a i tada s znam ostati out of mana), u čemu je fora?

3. Combat mi je čudan. S jedne strane, htio bi igrati taktički, a s druge strane sam primjetio da ako nema puno protivnika, najviše mi se isplati chainati slabiji attack i ubiti boga u njima (preduvjet je da sam popio Swallow i okinuo Quen da mogu duže preživjeti, te stavio neki weapon enhancment). Kada ih ima više, taktika je slična, samo sa više trčkaranja i pokojim  trapom :) Drugi problem je što bi htio ići na counter parry, ali mi se čini da unatoč skillu (ne mom nego utrošenim pointovima :), Geralt ne može parirati više od jednog protivnika, plus, ako i napraviš counter parry po jednom, drugi te samo lakše mlate. Kako bi se mogao poboljšati jer mi je ovo dosadnjikavo?

1. Ni meni se znak ne pojavljuje svaki puta, moraš counterati malo prije nego te udari sa mačom. Neznam možda je to neki bug ili nešto, ali tako je i morat ćeš se na to naviknuti.

2. Kada koristiš Quen vigor (mana), ti se ne regenerira. Regeneraciju vigora možeš ubrzati tako da progutaš odgovarajući napitak, ali taj ima dosta nuspojava povezanih sa njim.

3. Ja sam Wičer odigrao 3 puta na tri postavke težine i koliko sam uspio zaključiti je da ako hoćeš igrati taktički nesmiješ koristiti i pojačavati Quen. Ako pojačaš Quen do kraja, kao i vigor, ownat ćeš sve neprijatelje bez obzira na kojoj težini igraš.

16 godina
neaktivan
buby8992 kaže...
Dojo kaže...

1. Ni meni se znak ne pojavljuje svaki puta, moraš counterati malo prije nego te udari sa mačom. Neznam možda je to neki bug ili nešto, ali tako je i morat ćeš se na to naviknuti.

2. Kada koristiš Quen vigor (mana), ti se ne regenerira. Regeneraciju vigora možeš ubrzati tako da progutaš odgovarajući napitak, ali taj ima dosta nuspojava povezanih sa njim.

3. Ja sam Wičer odigrao 3 puta na tri postavke težine i koliko sam uspio zaključiti je da ako hoćeš igrati taktički nesmiješ koristiti i pojačavati Quen. Ako pojačaš Quen do kraja, kao i vigor, ownat ćeš sve neprijatelje bez obzira na kojoj težini igraš.

1. Mislio sam da ovisi o tipu protivnika.

2. Naravno, smetnuo s uma.

3. Onda se gasi Quen :)

Hvala na odgovorima :)

Ostalo je još "otvoreno" pitanje kako funkcionira parry kada je u pitanju više protivnika?

13 godina
neaktivan
Dojo kaže...

Ostalo je još "otvoreno" pitanje kako funkcionira parry kada je u pitanju više protivnika?

Ne bih ti to znao reči, jer sam jako malo koristio parry, meni je osobno bolja taktika dodge>slash.

Kasnije ćeš također moči otključati grupne finišere sa kojima ćeš moći ubiti po nekoliko neprijatelja odjednom.

13 godina
neaktivan
The Witcher 2
Mislite da bi mi Witcher radio na ovom kompu na najboljim performansama...
Ako se nekome da provjeravat hvala, a ako ne onda nmvz....
HVALA :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
teic_7 kaže...
Mislite da bi mi Witcher radio na ovom kompu na najboljim performansama...
Ako se nekome da provjeravat hvala, a ako ne onda nmvz....
HVALA :)

Moči ćeš bez problema na 1080p i max detaljima, ali vjerojatno bez ubersamplinga, jer ta grafička opcija ubija framerate, pa i na snažnijim računalima.

16 godina
neaktivan
The Witcher 2

upravo sam instaliro i pokreno igricu.. al sma naiso na problem tojest koji me nervira {#} odem u graphics da namjestim si i nema mi nista osim gamma i brightness! sta mogu napravit?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
damian123 kaže...

upravo sam instaliro i pokreno igricu.. al sma naiso na problem tojest koji me nervira {#} odem u graphics da namjestim si i nema mi nista osim gamma i brightness! sta mogu napravit?

Vjerujem da trebaš izvan igre postavit grafičke opcije, u luncheru?

16 godina
neaktivan
SOS kaže...
damian123 kaže...

Vjerujem da trebaš izvan igre postavit grafičke opcije, u luncheru?

jeje evo namucio se da nadem, jer mi nije htio luncher pokrenut ali sma naso hvala :)

PS: haha prva igrica koju ne mogu na max igrat :P

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.2.2012 22:46 (damian123).
16 godina
The Witcher 2

zavrsio sam floatsam i igra je odlicna, jedina stvar koja mi je losa su one animirane animacije koje lice na shank, mislim da je u prvom dijelu to bilo puno ljepse rijeseno kroz onaj pomalo umjetnicki slide show i geraltove komentare. jos par stvari koje nerviraju su nemogucnost pijenja napitaka u combatu i inventar koji je u jedinici bio puno bolji, i cinjenica da kingslayer igra nogomet sa mnom ( ja sam lopta) inace dark diffculty je ok mozda moze biti i mrvicu tezi. teze bez kurvanja sa onim signom koji je stit. vizualno igra je dragulj i  nisam vjerovao da moja kanta moze potjerati na high ovu igru. nisam dugo ovako uzivao u rpg-u.

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Witcher 2

Pozzz svim witcher fanovima na ovom forumu...ovako, zanima me, da li cu imati frku sa jezikom, jer imam priliku nabaviti i 1. i 2. dio witchera (PC verzija) iz SWISS preko frenda, koje su na njemackom jeziku (audio i text)??? Da li se prilikom instalacije moze prebaciti na engleski jezik???

Hvala unaprijed...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 2

Text mozes prebacit na Engleski , al za audio mislim da ne !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Najavljen je EE ( Enchanted Edition ) za drugi dio.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 2

na desktop ODMAH!

epic epic
League of Legends Nick (WEST): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
null kaže...

na desktop ODMAH!

Mogao si je dati u većoj rezoluciji ako bi je i netko drugi htio.

13 godina
neaktivan
The Witcher 2

Vise questova, produzen outro, novi likovi i cut scene :)) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
17 godina
The Witcher 2

Uoči dolaska EE verzije koja će za vlasnike The Witcher 2 naslova na PCu biti besplatna u obliku DLCa!

Simultaneous release. If TW2 already installed on PC the additional content in enhanced edtion will be via download.

With up to four hours of new missions, quests, characters and locations, there's plenty more of The Witcher 2 to explore. Veterans will find an underground system of chambers beneath Loc Muinne, the elvish town in the foothills of the Blue Mountains. There's also the bonus of Loc Muinne's temperate forest, which has an extensive labyrinth of caves to explore.

New characters for the saga include the grizzled Baron Kimbolt, a member of the Temerian court who hates the Nilfgaardians, plus Dame Brigida Papebrock, a devious femme fatale. Also thrown into the mix is a secret third character which CD Projekt are keeping under wraps for now.

Te već poznati fantastični CGI intro movie

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.4.2012 13:59 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
The Witcher 2

The Enhanced Edition of The Witcher 2: Assassins of Kings is now available for pre-download for PC users! Enjoy:)

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ja nemam ponuđen nikakav update o.O

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
The Witcher 2
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
The Witcher 2

je8ate, 10GB materijala! 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Nedavno sam opet instalirao Witcher 2, prešao sam ga odmah kad je izašao, a od tada je izašlo par updateova, onaj 2.0, uglavnom, original je igra, steam je skinuo te updejtove, ali kad sam u igri sjene su mi sve točkaste (grainny, dithered), jel ima još netko da mu je isto tako?

Probao sam mjenjati neke postavke u user.ini fajlu, maknuo sam sharpness, probao se igrati sa antialiasingom, ali opet isto, sjene su kao i u GTA4 kad je tek izašao, ako se netko sjeća.

Ali takve sjene nisu bile kad je Witcher tek izašao.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Mislim da su takve do igre, meni se isto događalo, kao i na par videa koja sam pogleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 2

Another FREE STUFF!!

To all Apple fans! The Witcher Interactive Comic Book is out now for iPad and iPhone for free. Be sure to download it from the App Store and see if you are a match for the werecat.

mali komentar: da to netko drugi "daje" to bi se sto posto uredno placalo koi dolar- poljaci ftw.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.4.2012 17:46 (null).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice