The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 365.991
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
The Witcher 2

za prvi RPG si trebao krenuti sa Fable ili tako nesto da se ufuras u taj role play al sta je tu je.prvi dio mog posta stoji i dalje,cilj je istraživati i potruditi se ne samo proletiti kroz igru da mos rec ekipici u školi ej ja prešo wičera.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

zapeo sam na pocetku a neda mi se bas nesto istrazivat..dakle dosao sam do dijela kada obavim one pocetne 3-4 misije pa sam moram razgovarat s tipom iz zatvora i sta mu god kazem ubije me neka zenska sa strjelom...nekuzim...gdje grjesim{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 2

Ima li kakva naznaka dali će biti nastavka?? Jer izgleda da ću ga opet morati proći, jer nema nijedan RPG koji bi valjao trenutačno barem do TES V!

ButcherCRO ingame! Go and plough yourself!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2011 18:22 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: The Witcher 2
Butcher kaže...

Gotov sa Witcherom 2(šmrc, šmrc), igra je stvarno EPIC, samo mi je izašlo nekako kratko! Dobro kaj ima materijala za nastavak!

jesi ga odigro dvaput ili samo jednom?

smc
16 godina
The Witcher 2

Jednom, ali sutra valjda krečem drugi puta!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Butcher kaže...

S tim da treba proć koji put s save game iz jedinice, koji ovisno o odlukama može dosta promijeniti igru.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
16 godina
Prema mom mišljenju,mogli su napraviti bolju mapu i povećat broj itema u inventoryu.
HTC Desire Android
17 godina
The Witcher 2

Nikako mi se ne sviđa što nema skakanja i što svuda postoje nevidljivi zidovi.

0 0 hvala 0
16 godina
Barem kolko ja znam to nema ni u drugim RPG-ovima.
HTC Desire Android
14 godina
neaktivan
Butcher kaže...

da odigraj još jednom jer chapter dva ti je skroz drukciji..

ako pođes sa iorwethom ides kod dwarfova, a ako krenes za rouchom onda ides u onaj vojnicki kamp...

smc
16 godina
doxy kaže...
Butcher kaže...

S tim da treba proć koji put s save game iz jedinice, koji ovisno o odlukama može dosta promijeniti igru.

Inače prvi prolaz je sa saveom iz jedinice!! I to mi se sviđa najviše što mi je ostao na početku onaj srebreni mač iz jedinice!!

17 godina
emerik kaže...
Barem kolko ja znam to nema ni u drugim RPG-ovima.

mmo rpgi su me razmazili, pa mi je to u solo rpg-ima tako neprirodno

14 godina
neaktivan
The Witcher 2

Evo zavrsio sam Witcher-a moji dojmovi su veoma pozitivni, potpuno me odusevio combat system te mi se cini da je to najbolji combat system ikad napravljen u RPG-u, dinamican je, brz zabavan i iziskuje od igraca da bude kreativan i da razmislja stalno. Borba mi niti u jednom trenutku nije postala zamorna kao npr. u Dragon Age-u.

Skill tree je isto tako genijalan, jednostavno napravljen te je veoma lako pregledan. Posebno bih istaknuo da se uopce ne treba pojedino specijalizirati za macevanje, magiju ili alkemiju, vec se mogu trosit talenti po cijelom drvetu raznoliko a da se pritom ne postane "weak jack of all trades".

Grafika je uistinu predivna cak i na low setting-u, te su mi svijetovi veoma predivno napravljeni, odmah mi je za oko zapelo da nema copy paste-ova modela vec svaki grad skoro da nema niti jedan isti model kuce kao npr. u Oblivionu gdje su jedan set tile-ova koristili za Ayleid rusevine i promjenili raspored sto veoma lako postane zamorno oku.

Sto se tice price, zbila nemam zamjerki osim jedne male stvari.  

SPOILER: Jedina stvar koja mi bas i nije imala smisla je Letho, sasvim mi stima kao antagonista po izgledu ali mi nisu potrefili njegove motivacije za ubojstva kraljeva. On kaze kako je razlog zasto je ubio kraljeve je zato sto mu je car Nilfgaarda ponudio da obnovi njegovu skolu tj. School of the Viper. Tjekom zadnjeg razgovora sa njim lako se vidi da je Letho veoma inteligentna osoba, pogotovo kada uzmemo u obziro kako je izmanipulirao cijeli Lodge. Sasvim je jasno da bi on lako skuzio da bi car Nilfgaard-a na kraju iskoristio Witchere kao privatne assassine, kao sto je i Letho-a  I jos Letho kaze kako ce otici South jer je tamo mirno?!? Nakon svega sto je napravio WTF? 

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kobra24 kaže...

zapeo sam na pocetku a neda mi se bas nesto istrazivat..dakle dosao sam do dijela kada obavim one pocetne 3-4 misije pa sam moram razgovarat s tipom iz zatvora i sta mu god kazem ubije me neka zenska sa strjelom...nekuzim...gdje grjesim{#}

Ja sam ga zajebavao koliko sam mogo ali kad imaš opciju da ga napadneš ili da kažeš da ćeš ganjat kingslayera moraš odabrati ovo drugo... jer inače dobiješ strijelu :)

16 godina
doxy kaže...
Butcher kaže...

Jel mi moze to sa saveovima netko tocno objasniti? pronasao sam stare saveove ali neznam kud tocno stavit da radi.thnx

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
bugonja kaže...
Morronwind

{#}

15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Zanimljiva komparacija grafike u witcheru "nekad i sada":

http://www.gamespot.com/features/6315831/the-witcher-2-then-and-now/?tag=topslot;img;1

Bože, baci ciglu i budi jako precizan!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

U chapteru 2 našao sam knjigu Song of the Hunt i piše da je quest item, kome je trebam odnijeti?

There is no good or evil - Only decisions and consequences

0 0 hvala 0
17 godina
emerik kaže...
A gdje mogu skinuti patch za neoriginalnu verziju?

ovdje:

http://www.megaupload.com/?d=5YFMJPYA

17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

http://www.gamespot.com/features/6315831/the-witcher-2-then-and-now/?tag=topslot;img;1

Geralt se zdebljao. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
protjeran
EraserHead kaže...

Pa čuj, i par godina je u priči prošlo, moral je malo se postarati.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
17 godina
doxy kaže...
EraserHead kaže...

Pa čuj, i par godina je u priči prošlo, moral je malo se postarati.

Witcher ima puno veci zivotni vijek od obicnog covjeka.

Witcheri ne stare kao ljudi.

Al inace, nije on stariji u dvojci vec su mu je lice kompleksnije napravljeno pa ostavlja takav dojam. {#}

- Psiho246
17 godina
neaktivan
The Witcher 2
Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

CNN za tjedan dana:

"USA have just declared war on Poland. Our informant claims president Obama identified The Witcher 2 he received last week as "insulting" and "hostile".. Supposedly president could not defeat the dragon in the prologue. On easy."

15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Viva la Poland!{#}

Još sam na prvom chapteru, polagano igram, pomalo doziram, želim da što duže traje...inače taman sam se probudio mrtav pijan na nekoj obali,polu gol hodam po gradu, a sve pare koje sam dobio od zadnjeg questa sam potrošio na kurve {#}

hehehe...igra je EPIC!

Bože, baci ciglu i budi jako precizan!
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 18:53 (EraserHead).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 2

jel se kome rusi igra na desktop? mozda tko zna rjesenje?

jokaCRO ingame
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
red_bull kaže...

Kume probaj jogurt verziju, orginali su neoptimizirani!!! hehhe

17 godina
red_bull kaže...

Instalirana i patchirana na v1.1, radi bez pol frke (na 64 bitnim windowsima 7)

16 godina
neaktivan
mp00 kaže...

U chapteru 2 našao sam knjigu Song of the Hunt i piše da je quest item, kome je trebam odnijeti?

Gotovo svaka knjiga na koju tako naiđeš jest qi, neisplati se trčkarati okolo tražeći kome pripada i što s njom, samo igraj igru i budi temeljit, quest će sam od sebe naići.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
The Witcher 2

Ja jos samo moram zatuči Grand Master-a u Jedinici, i prebacujem se na dvojku. Totalno me je uzeo taj Witcher...

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice