The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 365.838
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: The Witcher 2
Ged kaže...

***Off topic pobrisao moderator.***

...pa me zanima da li je netko uspio naci silver ore u chapteru I ili ga je samo mogao kupiti? I jel se isplati odmah apgrejdati maceve s runama ili dolazi do kronicne nestasice istih pa je bolje pricekati do pred kraj igre?

Mačeve ćeš s vremenom kupovati nove, a i runa ima dosta za kupiti, naročito u drugom dijelu u naselju dwarfova koji su majstori za izradu oružja. A ako imaš novaca možeš kupiti i dijagrame za njih pa možeš dati bilo kojem kovaču da ti ih složi.

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

jel ima koji fix za g35? neda mi se peglat na zvucnicima jer svih probudim :/

Evo dobrih vijesti za tebe:

"We have already started working on the next patch, which will address other difficulties and bugs, including those related to specific hardware setups; e.g.. Logitech g35. You may expect this second patch to be ready next week."

16 godina
odjavljen

danke... fakat mi nije gust igrat bez sluski, puno toga se propusta... ionako sam poceo igrt opet 1. dio em zbog sejvova em zbog prisjecanja..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Zadnji Penny Arcade {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 10:48 (dekstroza).

6 0 hvala 1
15 godina
The Witcher 2
The good news is that the patch is ready. The bad news is that we have encountered some problems with the server infrastructure, making downloading DLCs impossible. We want to apologize to our fans for not meeting our target of delivering the patch last night. We will update you when we know more.

@witcher

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mi moze netko bar na PM sibnit info gdje kupit neko "Premium edition" izdanje igre....znaci box igra sa dodacima, a da je recimo "povoljno" tj da ne kosta kao kod nas cca 400 kn! Hvala!
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
win32 kaže...
Mi moze netko bar na PM sibnit info gdje kupit neko "Premium edition" izdanje igre....znaci box igra sa dodacima, a da je recimo "povoljno" tj da ne kosta kao kod nas cca 400 kn! Hvala!

www.zavvi.com-čekaš oko deset dana

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
protjeran
The Witcher 2

Kako i svi kazu pa i ja, ubjanje i an prokletom easy sam probao tesko :S nigje niti je stil objasnjen niti nista slicno, cim me i na easy napadne 4-5  onih vodenih crknem LOL!!! I zapeo sam odmah na pocetku misije, kad trebam ono vodeno cudoviste u gradu ubiti, pokupio sam napitak iz spilje, i pise popij napitak prije borbe s tim na kyren il kako vec. A kad je borba, gdje :S

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blokiraj, skači i bježi, koristi magije queen, igni i aard i dobro je.

Borba je ovdje vrlo ovisna o skillu, pa samim time zahtjeva mnogo više pažnje nego ostali RPG-ovi.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Blokiraj, skači i bježi, koristi magije queen, igni i aard i dobro je.

Borba je ovdje vrlo ovisna o skillu, pa samim time zahtjeva mnogo više pažnje nego ostali RPG-ovi.

Skači!?! kolko sam ja skužio nema skakanja :) a kako da obavim gore navedenu misiju?

powered by sashab
17 godina
neaktivan
Ma kad stisneš spejs i neki smjer onda se Geralt baci u stranu, naprijed ili iza sebe. Na to sam mislio.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
sashab kaže...

kad trebam ono vodeno cudoviste u gradu ubiti, pokupio sam napitak iz spilje, i pise popij napitak prije borbe s tim na kyren il kako vec. A kad je borba, gdje :S

Piše ti lijepo u questu da odeš do one čarobnice, porazgovaraj s njom i ona će ti reći da se nađete u brlogu zvijeri, a i lokacija će ti biti označena na mapi. Ako nije označi quest kao aktivan.

Čarobnica živi u jednoj sobi iznad krčme, ja sam je isto uzaludno tražio po krčmi jer je ikona na mapi bila na tom mjestu.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ma kad stisneš spejs i neki smjer onda se Geralt baci u stranu, naprijed ili iza sebe. Na to sam mislio.

Isti učinak dobiješ ako dvaput brzo stisneš stranu kretanja u koju želiš da se baci. Meni je tako i lakše nego stranu pa space

Edit:

Još nešto, postoje 5 minutni buffovi razbacani po teritoriju, a ne vide se dok se ne iskoristi talisman blizu njih (Y na tipkovnici). Mislim da postoje 3 različita i dosta pomažu, pogotovo ranije u igri. Jedino je malo bed otkriti ih jer su razbacani po svuda, ali ako se talisman koristi povremeno sigurno ćete otkriti lokacije.

Isto tako ne štedite na potionima i bombama. Koliko sam skužio, lova nije u pitanju jer je se može dobiti beskonačno, a najbrži način je natjecanje u obaranju ruku. Trgovci imaju neograničen lager koji se resetira ako se samo udalji malo od njega tako da se potiona i bombi može imati koliko god treba, a pomažu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 14:30 (Badaboom).
17 godina
neaktivan
Badaboom kaže...

Još nešto, postoje 5 minutni buffovi razbacani po teritoriju, a ne vide se dok se ne iskoristi talisman blizu njih

Točno, a talisman ti javlja i bez da ga koristiš (odnosno klikneš tipku za njega) jer on u blizini takvih mjesta počne titrati i čuje se određeni zvuk. Nekad i sam Geralt komentira.

Što je najbolje ta mjesta su uvijek aktivna pa ih možeš koristiti kad ti trebaju, samo treba zapamtiti njihovu poziciju.

14 godina
neaktivan
The Witcher 2

Hebote al je igra teška. Bez ikakvog uvoda, bez ikakvog tutoriala odmah Trial By Fire. I to doslovno je vatreno krštenje. Umirem na random od zmajeve vatre, borba je teška i ne registrira mi često udarce, pa popušim od stražara itd. A sve to dok sa strane sitnim slovima piše valjda tutorial kojeg ne stignem pročitati.

Nisam igrao jedinicu i ovo je stvarno lijep način za odbiti nove igrače. Umro sam valjda 20 puta na samom početku.

EDIT: Ne razumijem kako preživjeti onu vatri. Što god napravim poginem. Ostanem ispod krova poginem, čim krenem dalje također poginem. WTF? Ne mogu preći sami početak igre.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 15:56 (gringo88).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gringo88 kaže...

Hebote al je igra teška. Bez ikakvog uvoda, bez ikakvog tutoriala odmah Trial By Fire. I to doslovno je vatreno krštenje. Umirem na random od zmajeve vatre, borba je teška i ne registrira mi često udarce, pa popušim od stražara itd. A sve to dok sa strane sitnim slovima piše valjda tutorial kojeg ne stignem pročitati.

Nisam igrao jedinicu i ovo je stvarno lijep način za odbiti nove igrače. Umro sam valjda 20 puta na samom početku.

EDIT: Ne razumijem kako preživjeti onu vatri. Što god napravim poginem. Ostanem ispod krova poginem, čim krenem dalje također poginem. WTF? Ne mogu preći sami početak igre.

pričekaj malo, nemoj trčati odma, pobij jazavce pa onda pretrči, i neće te spržiti {#}

Nekada sam bio ljudsko bice... a onda sam dobio modem.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 17:05 (EraserHead).
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Dajte ljudi koristite spoiler, ovo vam fakat nije cool{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
gringo88 kaže...

pričekaj malo, nemoj trčati odma, pobij jazavce pa onda pretrči, i neće te spržiti {#}

Upotrebi znak Quen koji će te privremeno zaštititi, kad ga upotrijebiš (prvo sa CTRL tipkom odabereš znak a onda ga aktiviraš sa tipkom Q) na vrhu ekrana ti se pojavi brojač koliko dugo je znak aktivan, pa ako ti istekne upotrijebi ga ponovno.

BTW, evo kratko pojašnjenje o efektima svakog znaka: Link

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 17:07 (jastreb).
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Jel moze netko u par recenica objasnit sto se radi u prvom djelu, posto ga nisam igrao, a imam drugi neda mi se prvi prelazit

naravno stavite pod spoiler (nisam mogao nigdje naci dovoljno sazeto a tak puno mi se fkt neda citat)

znaci ko je witcher, s cim se bavi  i tak to

LOL: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dmanz kaže...

Witcher, pravim imenom Branko G. iz Donjeg Miholjca je poprilično kul tip.

Bavi se skupljanjem sličica, mućkanjem koktela i mlaćenjem tukaca.

U slobodno vrijeme sluša orkestralnu muziku i vitla mačevima.

Lako ga je prepoznati po zblajhanoj kosi i kul privjesku s likom Vučka*.

*za neupućene, maskota Olimpijade u Sarajevu.

A za ozbać:

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Witcher_(video_game)#Plot

15 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
dmanz kaže...

A za ozbać:

a pa to sam vidio, predugo je to i pre komplicirano za neupucene

14 godina
neaktivan
jastreb kaže...
EraserHead kaže...
gringo88 kaže...

Upotrebi znak Quen koji će te privremeno zaštititi, kad ga upotrijebiš (prvo sa CTRL tipkom odabereš znak a onda ga aktiviraš sa tipkom Q) na vrhu ekrana ti se pojavi brojač koliko dugo je znak aktivan, pa ako ti istekne upotrijebi ga ponovno.

BTW, evo kratko pojašnjenje o efektima svakog znaka: Link

To je to. Uspio sam shvatiti prije nego sam pročitao ali ipak hvala :). Al da ga hebeš mogli su fino staviti to odmah na početku za tip. Ovako nema muke samo izabereš taj Quen i pokosiš ih.

17 godina
neaktivan
dmanz kaže...
dekstroza kaže...
dmanz kaže...

A za ozbać:

a pa to sam vidio, predugo je to i pre komplicirano za neupucene

Kako ti čitaš lektiru u školi kad ti je taj stiniš dug i kompliciran?

Uhh, poglupljivanje nacije...

15 godina
neaktivan
The Witcher 2

zadnja knjiga koju sam citao je segrt hlapić

offtopic

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
dmanz kaže...

A za ozbać:

joj cuo sam da lik ima preko 200 hard to find slija sa olimpijskog prvenstva 99te..da nebi bilo zabune one PR KR

INSOMNIJA!
17 godina
protjeran
The Witcher 2

Eto, da malo vidimo Geralta ko mladića.

Malo me smeta njemačka sinkronizacija.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Eto, da malo vidimo Geralta ko mladića.

Malo me smeta njemačka sinkronizacija.

Ta serija je užas. Nije za uspoređivati s igrama. Ni blizu!

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 19:23 (zoran010).
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

Nisam ljubitelj RPG-ova, ali moram priznati da sam se navukao na igru :). Geralt je odličan lik, i sviđa mi se prljavi svijet i atmosfera. Također drago mi je da nema beskonačnog izbora klasa, skill pointsa itd nego fine tune-aš lika sa skillovima, potionima itd. Prešao sam onaj prologue chapter i čini se da idem lagano do kraja :).

2 0 hvala 0
16 godina

Imam pitanje vezano za Chapter 1,tako da ak netko nije odigrao neka ne gleda.

Dođem do Letha kada ga kao trebam ubiti,tamo kod Iorvetha,e,kada dođe Roche,ja sam mač dao Iorvethu,a ne Rochu,jesam možda pogriješio?

HTC Desire Android
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Imam pitanje vezano za Chapter 1,tako da ak netko nije odigrao neka ne gleda.

Dođem do Letha kada ga kao trebam ubiti,tamo kod Iorvetha,e,kada dođe Roche,ja sam mač dao Iorvethu,a ne Rochu,jesam možda pogriješio?

Nemožeš pogriješiti, ako odabereš vilenjaka biraš njihov put, odlučio si se udružiti s njima ( mada imaš još jednu mogućnost da budeš s Rochom, to je na kraju chaptera ), naravno, ako se oba puta udružiš s Rocheom bit ćete u još boljim odnosima.

Anyway, ako želiš biti baš dobar s Rocheom oba dva puta stani na njegovu stranu.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice