The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 365.796
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: The Witcher 2
naxeem kaže...
Vash kaže...

Svatko tko smatra da je DA2 dobra igra je obični COD-ovac.

(Aha, jesi vidio skilla, dobule flame war inticement!) {#}

Sorry, evo ovo je bio zadnji ovakav post, odsad samo za ozbać.{#}

Ja volim CoD. Konzolitis u CoD-u je super. Naručio sam i MW3. Konzolitis nije problem DA2, nego činjenica da jedino priča valja.

Smo mi igrali istu igru?

15 godina
neaktivan
The Witcher 2

ajde nemojte ni vi s**t po Dragon ageu 2 istina je igra je losija od prethodnika mape se ponavljaju u drugim questovima,ali nije sve tako crno grafika je nelosa voice acting je dobar odlike rpga su ok borba je solidna bar s magesima ,na nekim klasama je hack & slash ali i witcher 2 je zato ne pricajte gluposti.DA2 po meni ne zasluzuje ocijenu 9.4 niti 8.6,7,8 koliko su mu podijelile ign gametrailers etc etc,ali nemozete nikako reci da je igra sra**e igra zasluzuje jednu solidnu 7icu jest igra je losija od prethodnika ali samo zato jer je ea biowaru postavio vremenski rok u kojem igra mora biti gotova znamo svi da s njima nema pregovaranja ili napravi tako ili si otpusten.ISTO TAKO RAZLOG zasto DA2 ima losu ocijenu na metacriticsima je zbog toga sto su dragon age origins fanovi ocekivali nastavak originsa i ko zna sta,nastavak im nije svidio pa je gospoda odlucila podijelit ocijenu 1,i da metacritics nije pouzdan zato sto skoro svaki idiot kojem se igra ne svidi da ocijenu 1,pogledajte malo mw2,black ops rezultate meni ne ide u glavu kako je black ops dobio 5.7 a mw2 3.7?? zar nije mw2 najprodavanija igra koja i dan danas ima vise igraca od black opsa? naravno svi seru po njoj ali mp je zabavniji 1000x puta od black opsa u kojem grafika izgleda kao da sam skocio u crtic zekoslava mrkve.
kako bi nasli savrsen rezultat treba uzeti osobe starije od 18godina njih jedno 1000 pitat svakoga za ocijenu i onda je to prava ocijena a ne metacritics gdje dijete od 8 godina daje witcheru 10 jer mu se svidjela grafika...a onda poslje odluci skoknuti do strane da2 dati ocijenu 1 jer svi pisu kako je sra**e...to nema smisla
i da witcher 2 nije ispunio ocekivanja mnogih a tako pisu i na stranim forumima meni je prekratak main quesovi su ok ali side questovi su cisto smeche.isto tako nisu me bas zadovoljile one 4 mape,drago mi je da vam se svida borba u witcheru jer je slicna kao ona iz da2 po kojoj ste svi sra*i sad lijepo uzivajte. necu quotat seselja ali znate sto sam htio reci
DOBAR TEK

INSOMNIJA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 16:30 (CrNa StreLa).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Zanima me dali se igra nekome crasha prije menu-a na desktop svaki put...

Probao sam nekoliko jogurta , compability mode , novi driveri za grafičku ali opet isto...

Hvala

Pro Deo Et Patria
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

nema smsla usporedivat DA2 i witcher 2..

ali reci cu samo ovo , da kojim slucajem DA2 izlazi za tjedan dana nebi dobio više od 80..

obozavam igrat rpg igre i prvi DA mi je bio super ali drugi me razocarao, dok me witcher nije razocarao, jedino sta bi mi svi htjeli da hebene igre traju ono sto sati...

smc
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

The Witcher 2 na xboxu link

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 17:48 (-zip-).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
-zip- kaže...

The Witcher 2 na xboxu link

Nek ide i na Xbox, zaslužili su zaraditi još malo love..

Nadam se da ce biti jos koji DLC sa questovima za PC.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 17:56 (thesekiman).
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Jel zna ko kako se može vidjeti trenutno vrijeme (u igri) ?

Nekada sam bio ljudsko bice... a onda sam dobio modem.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Stvarno ili od igre?

15 godina
protjeran

Mene zanima kako nigdje u W2 nisam pofukao ni jednu seljanku, krčmaricu, vračaru, vješticu (osim na početnoj video sekvenci)...?

Dali radim nešto krvio? To je prva stvar kojoj se veselim u W1, da otkrijem sve karte...

Nema ha? Fail... {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Mislim da će Witcher na pauzu. Ne mogu se dovoljno udubiti u igru budući da mi stiže L.A. Noire, a definitivno mislim da bi se trebalo udubiti da bi doživljaj bio potpun.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Mene zanima kako nigdje u W2 nisam pofukao ni jednu seljanku, krčmaricu, vračaru, vješticu (osim na početnoj video sekvenci)...?

Dali radim nešto krvio? To je prva stvar kojoj se veselim u W1, da otkrijem sve karte...

Nema ha? Fail... {#}

pa imas triss, ves i ostale kurve kojima platis..

sad za ostale ne znam...

smc
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Zašto se Geralt kreće kao da ima raketni pogon ugrađen u guzicu?

Mogli su i malo te animacije kretanja doraditi, ovako opće ne vidim kako se okreće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Javlja se Kayranslayer :)

HTC Desire Android
15 godina
neaktivan
besi kaže...
Don Kihoty kaže...

Nema ha? Fail... {#}

pa imas triss, ves i ostale kurve kojima platis..

sad za ostale ne znam...

Succubus onaj  i s triss  ima jos  scena ^^ 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
15 godina
The Witcher 2

Dosao i moj prmjerak Premium Edition-a :-D

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

sad za ostale ne znam...

Succubus onaj  i s triss  ima jos  scena ^^ 

e da succubus, nju sam ubio...:)

smc
15 godina
The Witcher 2

eh, vi flameri, evo vam patch: http://www.en.thewitcher.com/community/entry/30/

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
EraserHead kaže...

Stvarno ili od igre?

.-)

u igri koliko je sati, ne stvarno....u W1 je bila zgodna opcija da uvijek vidiš "koja je ura"...

Nekada sam bio ljudsko bice... a onda sam dobio modem.
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Vash kaže...

Svatko tko smatra da je DA2 dobra igra je obični COD-ovac.

(Aha, jesi vidio skilla, dobule flame war inticement!) {#}

Sorry, evo ovo je bio zadnji ovakav post, odsad samo za ozbać.{#}

Ja volim CoD. Konzolitis u CoD-u je super. Naručio sam i MW3. Konzolitis nije problem DA2, nego činjenica da jedino priča valja.

Ma zezam se, igrao sam sve COD-ove osim BO, samo kurim Danny-a.

DA2, da nije nastavak DA:O bi mi čak možda i bila igra koju bih mogao pretrčati. čisto da ju pređem. Ali kad sam vidio šta prodaju pod nasljednika DA:O želudac mi se okrenuo.

Witcher 2, iako su napravili par promašaja (po meni ne bitnih, jer ti promašaji nemaju veze  sa stvarima koje RPG čine RPG-om), se sa ponosom može zvati nasljednikom Witchera.

Igrao sam RPG-e i na staroj plejki i nemam ništa protiv igranja RPG-a sa kontrolerom.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 21:16 (Vash).
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Pa jer si u W1 imao questove za koje si se terbao negdje pojaviti tocno u toliko i toliko sati. Tu ih valjda nema (barem mislim, nisam jos igrao)-

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

moze li ko u splitu za mene naruci premium edition ja mu dam pare na ruke kad se nademo?

BTW dosli novi ATI driveri za witcher 2 i brink navodno drasticno povecavaju fps Preuzmite Ovdje 

INSOMNIJA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 21:54 (CrNa StreLa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AA-d00d kaže...

Pa jer si u W1 imao questove za koje si se terbao negdje pojaviti tocno u toliko i toliko sati. Tu ih valjda nema (barem mislim, nisam jos igrao)-

Ja sam naišao samo na jedan quest gdje sam se morao pojaviti točno u ponoć.

EDIT: Istina igra se čini kratka i sam kraj se ne čini kao kraj. No to znači da ima mjesta za ekspanzije.

Zadatak je nači tko je ubio seljake vani i spalio selo u Vergenu. Tu s pomoću Dandeliona koji služi kao mamac hvatamo sukubu. U spaljeno selo treba doći točno u ponoć.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 21:25 (Hummer).
17 godina
neaktivan
Hummer kaže...
AA-d00d kaže...

Ja sam naišao samo na jedan quest gdje sam se morao pojaviti točno u ponoć.

To bio jedan main quest, ali bilo je jos par takvih sidequestova.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Sve sto mogu reći  je   OH maj  gawd   . Pretjerali ste :D  

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ajde sad dečkovi, dosta s off-topicom. Što je previše, previše je.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

1 0 hvala 0
16 godina

***Off topic pobrisao moderator.***

...pa me zanima da li je netko uspio naci silver ore u chapteru I ili ga je samo mogao kupiti? I jel se isplati odmah apgrejdati maceve s runama ili dolazi do kronicne nestasice istih pa je bolje pricekati do pred kraj igre?

http://img413.imageshack.us/img413/9758/offtopicpost.jpg
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 8:37 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ged kaže...

***Off topic pobrisao moderator.***

...pa me zanima da li je netko uspio naci silver ore u chapteru I ili ga je samo mogao kupiti? I jel se isplati odmah apgrejdati maceve s runama ili dolazi do kronicne nestasice istih pa je bolje pricekati do pred kraj igre?

Ja sam ih par našao po kućama a par kupio.

Za mačeve neznam ni ja, al' još nisam osjetio potrebu da ih upgradean.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina

E,gdje u Flotsamu kupiti silver mač?Kad se borim protiv čudovišta ovaj Steel Sword je neupotrebljiv.E,napravio sam armor od Kayrana.

HTC Desire Android
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

srebrni mac kupis ga kod onog dwarfa, ustvari on ti ga napravi..

a srebrne rude ima u spiljama dosta, samo treba nac...

smc
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Btw patch, koji ce valjda biti dostupan danas, miče DRM (SecuRom) iz retail verzije igre.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice