The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 365.503
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: The Witcher 2
dax1974 kaže...

Sustav borbe prava frustracija,potion uporaba također.

Totalno otežava igru očajan fight sistem.

Path finding također totalno loš,a skučenost prostora u borbama je sveprisutna.

netrebas 2 iste stvari reci u jednom postu. :-)

LoL Nick (EU): hRay
16 godina
neaktivan
null kaže...
dax1974 kaže...

Sustav borbe prava frustracija,potion uporaba također.

Totalno otežava igru očajan fight sistem.

Path finding također totalno loš,a skučenost prostora u borbama je sveprisutna.

netrebas 2 iste stvari reci u jednom postu. :-)

Ok onda ću reći u jednom: Totalno su ga sjebali {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 0:12 (dax1974).
16 godina

Jedno pitanje.Ima možda kakav patch ili nešto što poboljšava performanse,gdje podesiti uopće grafiku?Konfa pod Moj PC.

HTC Desire Android
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

po meni igra je pre pre kratka preso ju za 12ak sati (da da obavio sam sve questove) i malo je kraj glupast...
igra je radena 3godine pa mogli su barem dodat jos jedan chapter ako nista.
a da ne govorimo koliko bugova igra ima... npr nema zvuka na logitech g13 slusama,igra je strasno lose optimizirana i na highest set. max fps mi je 13 sa zadnjim driverima,a kad preko radeona pro stavim dirt 2 profile fps se dize na 30..mogli su izdvojit koji tjedan odgodit release i sredit to..., ima jos toga flashing textures etc etc...
ocjena 7.8/10
1 dio je bio bolji sto jest jest

znam da ce sad pola vas napast ovu ocjenu ali witcher 2 je jednostavno pobacio pogledajte nacin borbe...hack & slash bas kao i u dragon agu 2.

INSOMNIJA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 1:03 (CrNa StreLa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CrNa StreLa kaže...

po meni igra je pre pre kratka preso ju za 12ak sati (da da obavio sam sve questove) i malo je kraj glupast...
a da ne govorimo koliko bugova igra ima... npr nema zvuka na logitech g13 slusama,igra je strasno lose optimizirana i na highest set. max fps mi je 13 sa zadnjim driverima,a kad preko radeona pro stavim dirt 2 profile fps se dize na 30..mogli su izdvojit koji tjedan odgodit release i sredit to..., ima jos toga flashing textures etc etc...
ocjena 7.8/10

znam da ce sad pola vas napast ovu ocjenu ali witcher 2 je jednostavno pobacio pogledajte nacin borbe...hack & slash bas kao i u dragon agu 2.

Pa kak si uspio ga proći u 12 h. Ja nisam baš prelazio side questove ali mi je opet trebalo 20 h da je prođem. A što se tiće kraja , idemo dalje ubijati monstere u sljedećem :). Ja nisam naišao niti na ijedan bug. Neznam za tebe ,pa imaš CF a ja ovu kaj imam i igra nije išla ispod 30  većinu vremena je bila 40 u gradovima , u šumama je negdi 60, ali ona borba za onaj grad na V... je bilo ispod 25 i 15 čak.

Mislim da ovo s teksturama zbilja pretjeruješ, koliko igri niti nema nijednu wow tekstruru witcher ih ima na 1000000...

Pa ogledaj samo koliko raslinja igra prikazuje pa samo sam to gledal prvi dan .

To izgleda jednsotavno neopisivo.

Što jest jest borba je trebala imati ona 3 tipa kao i u prvom : brzi, jaki i grupni napad. Al opet ima tog i tu ali jednsotavno nije toliko dobar.

Fora je onaj zadnji Sign kaj usporava vrijeme ili tebe ubrzava nema veze u određenom radijusu i onaj adrenalin bar s kojim do 3 protivnika odjdnom kokneš, pravi konzolitis :).

Eto meni najbolji prizor iz igre.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 8:02 (WItcher).
17 godina
protjeran
Frenkyca kaže...
PsychoticBaklava kaže...

Odlična igra, na početku sam bio malo skeptičan, no što idem dalje sve je bolja.. btw, mislim da nema govora o nekoj neoptimiziranosti ako ja na 3 god staroj konfi vrtim na ovim postavkama :P

I na koliko fps-a? vrtis igru?

30-ak, nisam primjetio nikakve padove fluidnosti - za ovakvu igru mi stvarno ni ne treba više.

Nobody expects the Spanish inquisition!
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
hari85 kaže...

po forumima rageaju Konzolasi da je nemogu igrati ;)

?

Ups bio u loadingu za match   pa sam brza   post . Sto sam mislio reći je  da rageaju konzolasi   , jer   jednom nemogu imat odmah prvi igru nego ce tek kasnije doci na  console . 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

"rageaju"?????

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 10:26 (AA-d00d).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

"rageaju"?????

Da Rageeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...............

(Nerd rage ) 

16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Inače ako nekog muci to sto nemoze postaviti kontrole po zelji (primarno govorim o strelicama), stvar se da izvesti na malo kompliciraniji nacin ali provjereno radi

Upute : klik. a ako nekome neide nek javi ja mu posaljem svoj config file! Sam problem je inace razljutio dosta ekipe, pa je najavljen ispravak u prvom budućem patchu koji dolazi za par dana.

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 12:18 (red_bull).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Inače ako nekog muci to sto nemoze postaviti kontrole po zelji (primarno govorim o strelicama), stvar se da izvesti na malo kompliciraniji nacin ali provjereno radi

Upute : klik. a ako nekome neide nek javi ja mu posaljem svoj config file! Sam problem je inace razljutio dosta ekipe, pa je najavljen ispravak u prvom budućem patchu koji dolazi za par dana.

Nije mi jasno, kako misliš nemogu se mijenjati?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
Gdje uopće mogu vidjeti koja tipka za što služi?
HTC Desire Android
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
Gdje uopće mogu vidjeti koja tipka za što služi?

Direktorij igre - bin - configuration tool - input settings i eto ga.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 12:35 (thuglife).
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

Je li netko igrao sa gamepadom? Po snimkama mi igra izgleda kao da je ugodnija i prirodnija igrati sa gamepadom. Borba i to, jel.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 12:42 (gringo88).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
gringo88 kaže...

Je li netko igrao sa gamepadom? Po snimkama mi igra izgleda kao da je ugodnija i prirodnija igrati sa gamepadom. Borba i to, jel.

Ni blizu...miš+tipkovnica jedino. Barem meni.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
15 godina
protjeran
gjurki kaže...

Imam S*****W verziju. Neće mi se igrica pokrenut, onemogućio sam scan na nortonu i paul mi je uredu(ako znate o čemu pričam) ali opet mi se neće pokrenut.

P.S.: Modovi nemojte mi molim vas obrisat poruku jer nije piratska!

BUMP, ima netko rješenje?

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
16 godina
neaktivan
gjurki kaže...
gjurki kaže...

Imam S*****W verziju. Neće mi se igrica pokrenut, onemogućio sam scan na nortonu i paul mi je uredu(ako znate o čemu pričam) ali opet mi se neće pokrenut.

P.S.: Modovi nemojte mi molim vas obrisat poruku jer nije piratska!

BUMP, ima netko rješenje?

Pa poslao sam ti PP čovječe, jel' pomoglo što?

15 godina
protjeran
The Witcher 2

Nije opet isto dođe. Odgovorio sam ti bio samo valjda sam bio na mobu pa nije registriralo. -.-

Stisnem launch game i ovaj 20-tak sekundi bude onaj logo nacrtan onaj vuk neki i opet se vrati na početno. Bi mi mogo ti možda preko TW-a namjestit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Nije opet isto dođe. Odgovorio sam ti bio samo valjda sam bio na mobu pa nije registriralo. -.-

Stisnem launch game i ovaj 20-tak sekundi bude onaj logo nacrtan onaj vuk neki i opet se vrati na početno. Bi mi mogo ti možda preko TW-a namjestit?

Nemogu danas nikako jer nisam na svom kompu uopće, i ček, kopirao si onaj bin iz skidrow mape u direktorij i zamijenilo ga je s onim binom od tamo?

Nije mi jasno, znam ih dosta kojima je to riješilo stvar.

15 godina
protjeran
The Witcher 2

Da sve sam tako napravio, stvarno neznam u čemu je problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Na početku igre sam.već sat vremena mučim se s onom barricade.Stalno piše aim the balista at the baricade,ja pobijem one vojnike,aim balista,opet ih pobijem i tako unedogled.Kako ste vi to riješili?{#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja nisam tu imao problema.
HTC Desire Android
15 godina
neaktivan
WItcher kaže...
CrNa StreLa kaže...

ocjena 7.8/10

Pa kak si uspio ga proći u 12 h. Ja nisam baš prelazio side questove ali mi je opet trebalo 20 h da je prođem. A što se tiće kraja , idemo dalje ubijati monstere u sljedećem :). Ja nisam naišao niti na ijedan bug. Neznam za tebe ,pa imaš CF a ja ovu kaj imam i igra nije išla ispod 30   većinu vremena je bila 40 u gradovima , u šumama je negdi 60, ali ona borba za onaj grad na V... je bilo ispod 25 i 15 čak.

Mislim da ovo s teksturama zbilja pretjeruješ, koliko igri niti nema nijednu wow tekstruru witcher ih ima na 1000000...

Pa ogledaj samo koliko raslinja igra prikazuje pa samo sam to gledal prvi dan .

To izgleda jednsotavno neopisivo.

Što jest jest borba je trebala imati ona 3 tipa kao i u prvom : brzi, jaki i grupni napad. Al opet ima tog i tu ali jednsotavno nije toliko dobar.

Fora je onaj zadnji Sign kaj usporava vrijeme ili tebe ubrzava nema veze u određenom radijusu i onaj adrenalin bar s kojim do 3 protivnika odjdnom kokneš, pravi konzolitis :).

Eto meni najbolji prizor iz igre.

pa nema veze sto imam crossfire,ovo je igra primarno radena za pc koja trazi dobar stroj mogli su bar malo optimizirat igru prije release i sredit sli/cf support kako spada...i naravno igrao sam igru samo s jednom karticom jer cf je sheban u ovoj igri.

zaboravio sam spomenut da sam igrao na easy mode.

ma pada fps daleko ispod 30 i 580gtx i 6970ici pise dosta ljudi po stranim forumima npr meni je fps bio 5-10 sa (ubersamplingom off aa off i ssao off) u onoj sceni kad ubijas zadnjeg bosa onog zmaja na tornju tj dok si jos u onoj sobi nemozes se kretat od low fpsa ona vatra ubija fps..

samo se nadam da necu treci dio cekat opet 4 godine

INSOMNIJA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 14:22 (CrNa StreLa).
14 godina
The Witcher 2

Ljudi treba mi mala pomoć vezana uz ovu igru. Problem je što imam stvarno nizak fps nebitno o grafičkim postavkama ili rezoluciji, uvijek je gotovo neigrivo. Imam sve najnovije drivere.

Phenom II X4 955 3.6GHz, 8GB rama i 6950 bi trebali biti sasvim dovoljni za ugodno igranje a ja uspijem izvući jedva 25 fps-a. Ima još tko ovakvih problema???

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Volume kaže...

Ljudi treba mi mala pomoć vezana uz ovu igru. Problem je što imam stvarno nizak fps nebitno o grafičkim postavkama ili rezoluciji, uvijek je gotovo neigrivo. Imam sve najnovije drivere.

Phenom II X4 955 3.6GHz, 8GB rama i 6950 bi trebali biti sasvim dovoljni za ugodno igranje a ja uspijem izvući jedva 25 fps-a. Ima još tko ovakvih problema???

Evo ja imam i7 2600k,sa 8gb memorije,SSD Corsair f60 i hd6870 koji je lagano OC za 7%.

Frapsom,od 35-50 frejmova.

Postavke su priložene.

postavke postavke
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Sad kad gledam vaše bijesne PC-eve, jel tko moze uopce igrati glatko sa ubersamplingom?

388 212 posts! And counting...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 2

Evo sad sam isključio samo Uber Sampling a sve ostalo ostavio na max i sad mi vrti na nekih 45-50 fps-a

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Na početku igre sam.već sat vremena mučim se s onom barricade.Stalno piše aim the balista at the baricade,ja pobijem one vojnike,aim balista,opet ih pobijem i tako unedogled.Kako ste vi to riješili?{#}

Imaš ih pobit jednaput, pa naštimat, pa drugi put, podesit ( nanišanit ), pa treći put i opaliti u onu kulu, i to je to.

Moraš mlatiti po mišu dok ga namještaš.

16 godina
Ljudi,preporučam da isključite sve moguće blurove jer se meni tako FPS povećao za 15,a i mqlu glupo izgleda s tim uključeno.
HTC Desire Android
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

I posto su neki vec prosli kakva je igra po velicini u odnosu na prvi dio ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice