The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 364.823
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

2 0 hvala 1
15 godina
The Witcher 2

Predobro izgleda,pogotovo mi se svida nivo nelinearnosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: The Witcher 2

Igra stvarno izgleda super.

Grafika je briljantna ali samo da to nema preveliku cijenu pca i bez bugova .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Hoce li se moci importati save iz jedinice? Nisam bas pratio temu pa neznam.

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Kupit cu je za xbox360 jer ce izgledat skoro identicno kao na pc-u a nece biti nikakvog pada frameratea Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
The White Wolf kaže...

Kupit cu je za xbox360 jer ce izgledat skoro identicno kao na pc-u a nece biti nikakvog pada frameratea Smijeh

To ne izlazi na konzolama Smijeh

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
protjeran
Ad4pt3r kaže...
The White Wolf kaže...

To ne izlazi na konzolama Smijeh

Sluzbena odluka je da PC prioritet No.1  pa kad zavrse pc verziju da onda imaju u planu prebacit/dovrsit igru za konzole - citaj otom potom, a i pitanje je kakve ce sve restrikcije bit potrebne (igra djeluje bolesno dobro)da to one jadne kistre budu u stanju gurat u zadovoljavajucem broju fps - ovo nije klasican multiplatformski naslov gdje se primarno razvija za konzole (najcesce xbox) pa se onda porta za PC tako da dobijemo igru koja malo bolje izgleda a trazi puno jaci hardwer nego sto je realno potrebno, vec obrnuto

U svakom slucaju zivio CD PROJEKT RED

"To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?"
15 godina
neaktivan

jadne kistre imaju istu nekad cak i bolju grafiku i framerate nego na kompu Smijeh i gotovo sam siguran da ce izac za xbox360. A   grafika u the witcher 2 nije bolesna i ne izgleda nista bolje nego  konzolaske eksluzive.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 18:11 (The White Wolf).
17 godina
The White Wolf kaže...

jadne kistre imaju istu nekad cak i bolju grafiku i framerate nego na kompu Smijeh

Ni u jednoj multiplatform igri to dosad nije bio u slučaj. Govorimo o prosječnom PC-u od 2500 kn koji opet ima bolju grafiku i framerate.

15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ti malo pričas gluposti imam komp dosta skuplji od 2500 kn pa igre ne rade ni blizu kao na konzoli a bogami ni ne izgledaju...

0 0 hvala 0
17 godina
The White Wolf kaže...

Ti malo pričas gluposti imam komp dosta skuplji od 2500 kn pa igre ne rade ni blizu kao na konzoli a bogami ni ne izgledaju...

Ajde stavi sve na postavke slične onima na Xboxu...znači 1024 ili 1280 rezolucije, detalji low-medium sa 2x AA ( u večini igara ga uopče ni nema na konzolama ) i vidi da li imaš veči framerate i da li igre bolje izgledaju.

15 godina
neaktivan

kao prvo meni je xbox na rezoluciji 1920 sa 1080 detalji na xboxu su isti kao na pc-u a view distance kakav je na xbox360 da i ne govorim a rubovi su jako jako zagladeni i definitvno nije 2xAA i framerate na konzoli padne mozda jednom u cijeloj igri dok na kompu pada jako cesto koliko god  da je dobar...

17 godina
The White Wolf kaže...

kao prvo meni je xbox na rezoluciji 1920 sa 1080 detalji na xboxu su isti kao na pc-u a view distance kakav je na xbox360 da i ne govorim a rubovi su jako jako zagladeni i definitvno nije 2xAA i framerate na konzoli padne mozda jednom u cijeloj igri dok na kompu pada jako cesto koliko god  da je dobar...

Xbox ti radi na toj rezoluciji, ali igra ne, več radi na puno nižoj rezoluciji, najčešće 1280x720, nekada i manje, pa je upscalana na 1920, a samim time gubi se puno na kvaliteti textura, objekata i slično...
AA je 2x ili manji, a najčešće se koristi velika količina blura na rubovima objekata da se zamaskira nazubljenost i to izgleda jako umjetno...View distance na xboxu skoro ni ne postoji jer ga skriva ogromna količina blura nad daljim objektima pa su jedva vidljivi.

Evo ti lista rezolucija igara ( drugi i treči post ) pa si malo prouči.

15 godina
neaktivan

u necemu imas pravo a u necemu ne ali da ne pocinjemo raspravu u ovoj temi probaj xbox360  pa ces vidit da je puno ugodnije igrat nego na pc-u (barem meni) jer dok sam igrao na kompu para nikad nije bilo dosta da bi igrao normalno...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 18:29 (The White Wolf).
15 godina
protjeran
The White Wolf kaže...

jadne kistre imaju istu nekad cak i bolju grafiku i framerate nego na kompu Smijeh i gotovo sam siguran da ce izac za xbox360. A   grafika u the witcher 2 nije bolesna i ne izgleda nista bolje nego  konzolaske eksluzive.

da nes ti performansi, na 600p rezi (na kojoj koliko sad vidim izlaze AA xbox naslovi) i na jadnoj geforsici 8400gt koju mozes nabavit za stotinjak kn mora da sve leti, al jbg vidim da ekipa masovno pusi konzolaska PR sranjaSmijeh

konzole su savrsenstvo kompromisa i optimazicije i nista vise, jednostavno 40 shader procesora na xboxu se ne moze nosit s istih tih (vjerojatno i jacih)1600 na HD570 pa da se i poseres od muke da to neznam kako optimiziras

druga je stvar sta nas bombardiraju s ovim konzolaskim medjuplatform isprdcima pa ti se cini da neke razlike izmedju kistre i kante nema - kanta je kanta Namigiva

btw. ja uopce nisam mislio na grafiku kad sam spomenuo da igra prebolesno zgleda ali vrijedi to i za nju

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 18:50 (dado8).
17 godina
The White Wolf kaže...

u necemu imas pravo a u necemu ne ali da ne pocinjemo raspravu u ovoj temi probaj xbox360  pa ces vidit da je puno ugodnije igrat nego na pc-u (barem meni) jer dok sam igrao na kompu para nikad nije bilo dosta da bi igrao normalno...

Što se konzole tiče, užitak je igrati samo nogomet, ostalo ništa. A jedan mainstream komp može bez frke gurati sve igre na puno boljoj grafici bar 3 godine, tako da nema potrebe za nadogradnjom.

OT : Prvi Witcher mi je bila predobra igra za koju žalim što je nisam prošao, a sad jednostavno nemam vremena da je prođem. Jedva čekam dvojku i nadam se da će priča i zaplet biti na razini jedinice, ako ne i bolji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 19:30 (Ad4pt3r).
15 godina
neaktivan

meni je xbox360 zakon  i plus na konzolama  izlaze igre koje nikad ne  izacu na pc-u a i ako izadu budu jadni port

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 19:33 (The White Wolf).
17 godina
The White Wolf kaže...

meni je xbox360 zakon  i plus na konzolama  izlaze igre koje nikad ne  izacu na pc-u a i ako izadu budu jadni port

To je moč ekskluziva i zbog toga poštujem konzole...No to je jako mali udio igara ( među kojima ima kvalitetnih ) da bi ja osobno pristao na tolike kompromise na konzolama.

I večina tih X360 ekskluziva je TPS, koje baš ne preferiram. ( ali žalim za Alan Wakeom Plač ).

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 19:35 (Ad4pt3r).
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

ista stvar je i sa kompom  nije izasla neka dobra pc eksluziva jos od the witchera

0 0 hvala 0
17 godina
The White Wolf kaže...

ista stvar je i sa kompom  nije izasla neka dobra pc eksluziva jos od the witchera

A Starcraft 2 koji ima veči fan base nego sve konzolaške ekskluzive...

15 godina
neaktivan
The Witcher 2

meni nije nista posebno bas suprotno meni je cista glupost...

0 5 hvala 0
17 godina
The White Wolf kaže...

meni nije nista posebno bas suprotno meni je cista glupost...

Hahaha....po tome se vidi koliko si pravih naslova probao i koliko je tvoje konzolaško igrače iskustvo...Ako nije FPS ili TPS ne valja...LOL...

Ali dosta off topica...Jel ima tko kakvih saznanja jel bude onih sex kartica u Witcheru 2, nadam se da to nisu maknuli, jer sam ih s guštom skupljao Cool

15 godina
neaktivan
The Witcher 2

nece ih bit Smijeh

0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 2

witcher bi trebao doc pod kraj godine?

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The White Wolf kaže...

CRYSIS i CRYSIS Warhead? Sva tri S.T.A.L.K.E.R.-a? Starcraft 2? Warhammer serial?

PC ima dosta ekskluziva, više nego ijedna konzola.

Ali trebali bi se vratiti na topic...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
17 godina
null kaže...

witcher bi trebao doc pod kraj godine?

Koliko znam trebao bi doći tek 2011. ili sam u krivu?

15 godina
protjeran
The White Wolf kaže...

Witcher, Crysis, Starcraft, Left 4 Dead, World in Conflict , WoW, Company of heros, Team Fortres, Kings of Bounty, Guild Wars , Total War, Half Life, Civilization, Diablo, Stalker, Drakensang, Portal, Warhammer 40 000, Age of Conan, Torchlight... sve igre koje po meni spadaju u kategoriju +90%

Jer znas koliko ima samo multplatform naslova koje ne mozes igrat bez modova/community patcheva koji su izasli samo na kompu jer su inace ogavne (tipa oblivon, gothic3), koliko ima dobrih starih igra(cak i za konzole-emulatori) koje nikad iz x,y nisi presao/igrao a bolje su od 99% smece koje danas izlazi a zahvaljujuci kanti i zajednici na njemu izgledaju bolje nego ikad i na full hd monitorima

Ajde da zavrsim s tobom daj mi nabroji pet igri za Xsrot osim Red Dead Redemptiona, Alan wakea, Fable2 (koje ce ionako prije ili kasnije zavrsit na PC-u) a da vrijede pisljivog boba - neces jer ih nema

Gotova rasprava ja sam svoje objasnio i ne mislim se natezat s ispranim mozgovima i to jos na krivom mjestu 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 20:42 (dado8).
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Smirite se sa offtopicom!

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

1 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 2
BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice